Kirli Çıkılar )))

91.99 tl den 8 gr aldım Allah bereket versin
ben aldıktan sonra 92.28 tl ye çıktı

Kirli cikilar birsey soracagim para ayirdim yarin altin alicam ama gram altinmi ceyrekmi alsam krarsizim sizce hangisi iyi?

Kirli cikilar birsey soracagim para ayirdim yarin altin alicam ama gram altinmi ceyrekmi alsam krarsizim sizce hangisi iyi?

canım sen altını nereden alıyorsun kuyumcudan mı ? bankadan mı?
kuyumcudan ise ikisi de olur farketmez.

bizler bankadan vadesiz altın hesabı açıp oradan gram altın alıyoruz.

günaydın hayırlı sabahlar sağlıklı, mutlu, huzurlu haftasonu dileğiyle

bişey soracam cahilliğime verin bu gram altınlat kaç ayar birde ben genelede birikimlerime cumhuriyet alıyorum o kaç ayar 22 mi yoksa 24 mü

merhaba farmasi sana bişey sorabilirmiyim?
altın fiyatlarının yorumlandığı bir site var ordada farmasi var o senmisin yoksa

merhaba arkadaslar sayfanizi sik sik takip ediyorum.tuyolari aliyorum sizlarden.

kizlar benim 3 adet cumhuriyet altini almam gerek simdi alsam uygunmu birikim icin degil bikac ay sonra dugunde hediye vericez.

birde ben yurt sisinda yasiyorum surekli para biriktiriyorum ev icin harciyorum. bende sizler gibi bankadan gram altin mi alsam yoksa parayi dolara mi cevirsem ne dersiniz. ben bu konuda cok tecrubesizim biriktirip biriktirip harciyorum nasil yapayim solermisiniz.

merhaba farmasi sana bişey sorabilirmiyim?
altın fiyatlarının yorumlandığı bir site var ordada farmasi var o senmisin yoksa

altın fiyatlarının yorumlandığı bir sitede farmasi rumuzuyla yazıyorum, ancak aynı siteden mi bahsediyoruz bilmiyorum

birikim yapın da nasıl olacağı çok da önemli değil

mesela çoğumuz bankadan gr altın alıyoruz
en başta güvenlik nedeniyle tercih ediyoruz sonrasında da altın yükselince satıp düşünce alma fırsatı sunduğu için

parayı daha çok ne için harcıyorsun o da önemli ıvır zıvır şeyler uğruna mı harcıyorsun gerçekten lazım olan şeyler için mi ?

örnekler yazabilir misin ?

site ismi vermen doğru olmaz

evet o site canım :)))

ay ben buna nasıl sevindim anlatamam
bende üyeyim o siteye nghn rumuzuyla
hani bikaç ay önce birileri ayrıldı ya(1 bayan-1 erkek) ozaman onlara çok sinir olduğum için üye olmuştum açıkçası
çok geyik dönüyo die yorum yazmıyorum takip ediyorum genelde

neyse bendan sonra buradan sorabilirim dimi size aklıma takılan bişey olursa

canım birşey bildiğim yok bu işlerde çok acemiyim çok
ama bilebildiğim birşey olursa aklımın erdiğince seve seve yardımcı olmaya çalışırım
kesinlikle yatırım tavsiyesi yapmak haddime değil ,bilesiniz

diğer siteden takip ettiğim kadarıyla
yarın ons şu fiyatı görse dediğinizde mutlaka yakın bi değer görüyo
yani acemide olsanız hissiyatınız kuvvetli sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…