Kirli Çıkılar )))

hoşgeldin canım

herkese nasip olmayacak umre gibi güzel bir duygu için 3 e , 5 e bakma
git hayırlısıyla ibadetin keyfini sür bence

farmasi takip ettiğin yazar varmı?
bide ateşan aybars için fikrin varmı?
dün bi yazısını okudum
2000 lerdense 1000 ler daha büyük bi ihtimal diyo ons için ne dersin?

farmasi takip ettiğin yazar varmı?
bide ateşan aybars için fikrin varmı?
dün bi yazısını okudum
2000 lerdense 1000 ler daha büyük bi ihtimal diyo ons için ne dersin?

googleden arattığında bir çok altın yorumları siteleri var onlardan birkaçını izliyorum.

ateşan aybarsı takip etmiyorum
tv lerdeki bazı kanallardaki yorumcular için genel olarak şöyle bir kanaate vardım ne diyorlarsa çoğunlukla tersi

bende diğer sitede biri yazmış die okudum yazısını
maliteinin 3-4 katı fazla diyo altının şuanki işlem gördüğü rakamlar
ama ben şöyle düşünüyorum ABD en büyük altın rezervine sahipse
ve bi dünyada borcu varsa bu adamların
onsu 1000$ a çekip pul etmezler gibime geliyo
ne dersiniz?

gayet mantıklı

hiç ülkeler satıcısı olduğu ürünün ya da sahip olduğu hammadenin değeri düşsün isterler mi ?

ekonomi yorumcuları bence büyük oyuncular için piyasadaki küçük yatırımcıyı yanıltmaya çalışıyorlar gibi geliyor.

meselede orda zaten piyasadaki yorumcularda ikiye bölünmüş
yarısı 2000 ve üzeri diyo dier yarısı 1000 lerden bahsediyo
1700-1800 aralığında kalır dahada yükselmez yada 1500 ün altına düşmez ama 1700 ü de geçmez diyen yok nedense

Farmasi bende eski al satcilrdanim:)iyide kazandim son 1 yildir altinda biraktim bankada oyle.suan fiziki olarak altin birikimi yapiyorum.gram ceyrek fark etmiyor.o nedenle hangisi sizce mantikli diye sordum.cvp icin sagol.

Bu ay yani simdilik 3 gram garanti alacagim.alacaklarim var gelirse miktar artacak ins.yilbasina kadar koydugum hedefe ulasmam lazim.

kızlar maaş aldım da altın almak istiyorum 9-10 gr kadar. beklesemmi acaba düşer mi? yoksa parça parça alsammı??

kızlar maaş aldım da altın almak istiyorum 9-10 gr kadar. beklesemmi acaba düşer mi? yoksa parça parça alsammı??

her zaman parça parça alıp satmak mantıklıdır al sat mı yapacaksın yatırım mı alının ne olacağını kimse bilemiyor malesef..

gunaydın arkadaslar esım altın yorumlarını okumusta altın yıl sonu grı 130 a cıkacak felan denıyormus ne dersınız:26:

benım bankada altınım vardı baya yuksekten almıstım 99.91 bı de gecen baktım hesap ısletım ucretı kesmısler nakıt kalandan hepsını zararını bosverıp bozdurup hesabı kapatmak ıstıyorum boyel artar mı fılan dıye aklıma takıldı sızce napsam

Gunaydin canım onu benim eşimde söyledi 130 U bulacak duye tabi nekadar doğru bilemiyorum :26:Biz garanti bankasından alıyoruz altin hesabına işletim ücreti fln kesilmedi bizde hic her ay 4-5 gr aliyoruzAltına belli olmuyor bir çıkıyor bir düşüyor ihtiyacın yoksa bence satma bekle 99 dan alışsın biraz daha çıkınca satsan daha iyi olur bence tabi karar senin

haklısın canım ıhtıyacım yok ama moralım bozuluyo hem cok yuksek alıp hemde durduk yerde hesap ısletım ucretı kesılıp paranın eksılmesınden hıc hosnut deılım bakalım olmazsa nakıt kalan parayı ceksem cok deıl altın dursa genede keserler mı bu zamana kadar kesmemıslerdı ama artık kesıyolar demek kı

merhaba arkadaşlar...
döndük biz.... :))
keyifler iyidir umarım.....
tatilde de havada,karada,suda,ipad elimde, boş durmadım.... :))
altın aldım,altın sattım,arbitraj yaptım derken baya bi gr arttırdım... :)
hastalık haline gelmiş artık,işlem yapmadan duramıyorum... :)))

Hangi banka canım seninki bizim banka kasasında düğün altınlarida var onlar satarken zarar ediliyor dediler banka hesabı daha iyi dediler diye bizde saraftan almıyoruz ama ins. Zarar etmeyiz Eğer Bizdende kesilen olurlarsa her ay yarım altin alıp biriktirmek daha mantıklı olacak:26:Banka sor bakalım yıllımı kesiyorlar bir daha kesilecekse boşunu durmasın ozaman iyice zarar edersin

hoşgeldin meyraacımmmmmmmmmmm

iyi yapmışsın canımm bereketli olsun gramların

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…