bizim ailede büyükler hep sigara içerdi babam dayılarımn 2 tanesi amcalarım,dedem, tabi bayanlardan hiç içen yok. ama ne ilginçtir ki yeni nesilde hiç sigara içenimiz yok kardeşlerimin ikisi de dayımın oğlu, teyzemin oğlu... maşallah vallahi inşallah böyle devam eder
merhaba kızlar hepimize hayırlı ramazanlar ,ramazan-ı şerifimiz mübarek ve de hakkımızda hayırlara vesile olur inşallah ...
Rabbim bu mübarek günlerinin gecelerinin ve sevdiklerinin yüzü suyu hürmetine hastalara acil şifalar, dertlilere devalar ve de borçlu olan kullarına ödeme kolaylığı nasip eder inşallah amin....
merhaba kızlar hepimize hayırlı ramazanlar ,Ramazan-ı şerifimiz mübarek ve de hakkımızda hayırlara vesile olur inşallah ...
Rabbim bu mübarek günlerinin gecelerinin ve sevdiklerinin yüzü suyu hürmetine hastalara acil şifalar, dertlilere devalar ve de borçlu olan kullarına ödeme kolaylığı nasip eder inşallah AMİN....
günaydın hanımlar
hayırlı cumalar
hayırlı ramazanlar
bereketli günler
amin......... birde rabbim yavrucuklarına kavuşmak için çabalayan ben ve tüm isteyenlere sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
hoşgeldin mandalina nerelerdesinnnnnnnnnnnnnnn?
biz bir yıla bölüyoruz ..hem her ay evden para çıkmış oluyo hemde daha mutlu oluyorum ben ..tabi ramzanda büyük kısmını veriyoruz sevabı katlandığı için...Allah kabul etsin herkesin ibadetini
biz de öyle yapıyoruz.. iyiki de hepsini bi anda vermemişim şimdi Allah kısmet ederse Kabede de nasip olacak.
gunaydin kizlar hayirli ramazanlar..
Gunaydin hanimlar
Zekat konusu gecmis. Ben de yil icinde parca parca veriyorum. Ama ramazanda daha da cok vermeye ozen gosteriyorum. Cok sukur ki verdigim miktarlar zekat miktarinin birkac kati. Her halukarda kurtariyorum yaniAllah hayirlarinizi ve ibdetlerinizi kabul etsin
Hayirli ramazanlar
ben geçen yıl bir kısmını ramazanda diğerini de yıl boyunca üniversite öğrencisine vermiştim
bu yıl zekat her ne kadar yıla bölünebilse de bekletmenin mekruh vermekte acele edilmesi gerektiğini okudum internette o nedenle bu sene niyetimde
üniversite öğrencisine aylık vereceklerimi toptan vereceğim nasipse , diğerlerini de vereceğim yerleri ayarladım hayırlısıyla....
sene içinde bu yılki zekatın dışında karşıma ihtiyaç sahibi çıkarsa geri çevirmem ona da gene zekat niyetiyle yardımcı olmaya çalışırım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?