Kirli Çıkılar )))

sağol tatlımkahvaltı yapıyorum,domates,salatalık,maydonoz,zeytin,peynir,yumurta, 1 dilim karpuz yiyorum ve en az 4 bardak su içiyorum.

aslında hafif ve besleyici kahvaltı da yapıyormuşsun
su miktarı da güzel
ama sıcakların da etkisini gözardı etmemek lazım canım arada elini yüzünü ayaklarını yıkayıp serinlemeyi vücudunda dolaşımın hızlanması açısından ihmal etme canım
bir de sıcakta filan dışarıya çıkmamaya özen göster , kendini yoracak etkinliklerden mümkün olduğunca uzak durmaya bak

çok sağol canım

günaydın kirli çıkıcılar =)
an itibariyle bankada 2 gram altınım var
91,91118TL den aldım.

gunaydin kizlar bol kazancli hafta olur insallah...

farmasi buranin parasiyla 6 bin dinar biriktirdim dun internetden gram altin alamadim sorun cikdi bugun esime verdim alsin diye oda 4 bin dinar daha biriktir 100 dolar al dedi bu hafta o 4 binide biriktirip ole yapmayi dusunuyorum.

parayi harcamamak icin buyuk bir caba gosteriyorum valla :)

günaydın arkadaşlar.
nasılsınız? haftasonunuz nasıl geçti?
şimdi 92 den 4 gr daha aldımmm..
merhaba canımmmmm
hayırlı olsun altınların

günaydın kirli çıkıcılar =)
an itibariyle bankada 2 gram altınım var
91,91118TL den aldım.
bereketli olsun canımmmmmmm

harikasın ya aman nazar değmesin

bugün 91.64 tl den 3 gr benim kuzucuklara altın alıverdim

bu ay neler yaptıgımı anlatayım sizlere:
4temmuzda memlkete annemin evine gittim 2 yıldır kapalı kalmış kocaman iki katlı bir evin temizliğini yaptım güya ablamlarda yaz tatilinde ama umurlarında bile olmadı ....
annemin buzdolabı ilk çıkan dolaplardandı yeni bir buzdolabı aldım arçeliğin kampanyası vardı ve çok sevindi annem özelliklede word karta dört ay ertelemeli ödemesi olunca da büyük bir kolaylık oldu çünkü masraflar çok fazlaydı temizlik masrafı mutfak masrafı .....

sonra kredi çektiğimiz ama bize geri ödemede sıkıntılar yaşatan eşimin abisinin nişanı vardı aile arassında kız isteme yüzük takma tarzında oldu eşimin babası hasta oldugundan kız istemeye gidemeyeceği için adamcağız özellikle eşimden gitmesini rica etti normalde gitmeyecektik ama kayınpederim mutlu olsun diye gittim kimse hiç bişey takmadı yüzükleri bile gümüştü üzüldüm öyle oluncada ne kızın nede eşimin ailesi takı takmadı her ne olursa olsun ne kadar sıkıntı içinde olsalar bile kaç yıldır görüşüyorlar insan ufakta olsa bir takı almazmı sonradan pişman olurmuyum olmazmıyım bilmiyorum ama ben niyet hayır akıbet hayır diyip kendi takı kolye aldım çeyrek altının etrafında ayrıyeten çerçeve takıp kolye yapıyorlar ondan aldım....

nişan için izmire gitmiştik izmide gezip dolaştım oradan buca konak bergama gaziemir balıkesir ayvalık altınoava Dikili soma eskişehir epey bir keyifli oldu ...

şimdi tekrar annemin yanına geldim oradan eşimin ailesine yanına gideceğiz oarada bizi neler bekliyor bilemiyorum......

bir kirli çıkı olarak felaket ötesi harcamalarımız oldu ama yinede 2 gr altın aldım biraz önce 92,2den

Son düzenleme:

anneciğin güle güle kullansın buzdolabını
senin de birikimlerin bereketli olsun canım

Akıllıbıdık sen yatırımını yapmışsın, çok fena kardasın

canım inşallah niyet hayır akıbet hayır dedik ne bileyim ben kendime yakışanı yaptım umarım sonumuzda hayır olur bu arada sayfa sayısı çok olduguna birçok yeri okuyamadım varmı kaçırdıgım önemli gelişmeler güzel tavsiyeler püf noktaları

günaydın kirli çıkılar hayırlı sabahlarrrrrrrrrrrrrr

Günaydnnnnnnnnn

dünki teknik problemden ötürü gönderilen bildirimlerimiz de gitti mi yani özel mesajlarda silindi mi?
tekrar göndermemiz gerekir mi?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…