Kirli Çıkılar )))

Günaydnnnnnnnnn

dünki teknik problemden ötürü gönderilen bildirimlerimiz de gitti mi yani özel mesajlarda silindi mi?
tekrar göndermemiz gerekir mi?

merhaba canım bana gönderdiğin bildirimden bahsediyorsan göndermene gerek yok ben pc de listeye kaydediyorum hemen.

Günaydın hatunlar

Bugün satış için bekleyeceğim. Bir miktar satmayı planlıyorum TL'den. Farmasi sen ne dersin?

Günaydın hatunlar

Bugün satış için bekleyeceğim. Bir miktar satmayı planlıyorum TL'den. Farmasi sen ne dersin?

canım ben şimdi bir parçayı 92.20 tl den sattım bile

kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

yükseldikçe parça parça satmayı düşünüyorum hayırlısı bakalım

Son düzenleme:
denizbankta altın toplama günleri var bugün ve yarın için sizce elimde birkaç tane fiziki altın var çeyrek ve cumhuriyet olarak ne yapayım denizbank bu konuda nasıldır fikirlerinizi bekliyorum

gunaydin kizlar

sanirim ben bu ayi aldigim 100 dolar la kapatacagim. cunku bikacgundur kenara 2 tl bile koyamadim. ama olsun bebisimin ihtiyaclarina ve tahlillerimize gitti paralar...

bu arada burda 100 dolar tl olarak 200 tl yapiyor

farmasicim ilk ay icin nasil canim.

denizbankta altın toplama günleri var bugün ve yarın için sizce elimde birkaç tane fiziki altın var çeyrek ve cumhuriyet olarak ne yapayım denizbank bu konuda nasıldır fikirlerinizi bekliyorum

tatlim ben hic bilmiyorum denizbanki bizim butun hesaplarimiz is bankasinda her isimizi ordan hallediyoruz birde esimin maasi garantiye yatiyor orda pek islem yapmiyoruz.

denizbankı da bilmiyorum

bankaların bu uygulamalarının içeriği hakkkında da bilgim yok canım

canım bereketli olsun süpersinnnnnnnnnnnnnnnn

kızlar bende bırıkım yapmıştım çalışırken ama şimdi çalışmadığım için yapamıyorum.malum hazıra dağ dayanmaz...vadeli hesap açtım aylık 25-30 tl arası bişey veriyor. bunun dışında ne yapabilirim,daha fazla kazanmak için?

şahsi fikrim faizden uzak durun
karda değil zararda olursun bugün olmasa birgün mutlaka
en iyi yatırım faizsiz kazançla yapılandır o nedenle altın ve de döviz diyorum

şahsi fikrim faizden uzak durun
karda değil zararda olursun bugün olmasa birgün mutlaka
en iyi yatırım faizsiz kazançla yapılandır o nedenle altın ve de döviz diyorum

''faiz=haram '' düşüncesiylemi yoksa ekonomi açısındanmı? altın ve döviz kazandırıyormu bende ona sıcak bakamadım belkide hiç yapmadığım için... çeyrek 150 tl biz satarken daha düşük alıyorlar birde eski tarihse way halimize bunun püf noktası nedir altında dövizde kar yapmak için?

tabiki de haram olduğu için

altın ve dövizde piyasayı takip ederek aldığınız fiyatın yükseğinde özellikle de satış için mantıklı hedefler koyup ve de ulaştığınızda satış yaparak

altın ya da döviz düştüğü zamanlar da alım yaparak fevkalade kazanabilirsiniz
elbette yatırımlarınızı ne şekilde yapacağınıza karar vermek sizin elinizde....

ben sadece yorum beklemişsiniz şahsi fikrimi ortaya koydum.
tabiki faizin haram mı helal mi olduğu benim fikrim değil bu değişmez bir gerçek

hoşbulduk:) nerden başlamalıyım sizlerle beraber birikimlerimi arttırmak için? daha çok yeniyimde birikim konusunda

canım en iyisi sen biraz kendinden bahset

yaşın
medeni halin
çocuğun var mı
evliysen eşin ne iş yapar vs gibi

aylık kazancın

giderlerin

bunlar hakkında özet bilgi verirsen daha rahat paylaşımda bulunuruz

bu zamana kadar hiç birikim yaptın mı ?
yapmayı denedin mi?
yapmadıysan niçin acaba ?

Nihayet piyasalara döndüm. Biraz daha yükselmiş. Hedef 93,20-93,5 satış için. Baktım görmeyecek gibi 93,10 dan satacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…