meyraa nasılsın alım satım yapıyor musun ?[/
az önce gr. tl. de 1 tl. ye yakın karı gördüğüm bir miktar altını sattım....3-4 gün önce alınmış...
ons 1600 leri görürse yüklü miktarda arbitraj düşünüyorrum...
sen neler yaptın :)
meyraa nasılsın alım satım yapıyor musun ?[/
az önce gr. tl. de 1 tl. ye yakın karı gördüğüm bir miktar altını sattım....3-4 gün önce alınmış...
ons 1600 leri görürse yüklü miktarda arbitraj düşünüyorrum...
sen neler yaptın :)
ben bir parça 92.20 tl den
bir parça da 92.40 tl den sattım
91.40 tl den alınmışlardı :)))
dolar yüksek ama dolarla işimiz olmayacağı için
en azından arbitrajda 51 doların üzerini görmek istiyorum satış için :))))
ben bir parça 92.20 tl den
bir parça da 92.40 tl den sattım
91.40 tl den alınmışlardı :)))
dolar yüksek ama dolarla işimiz olmayacağı için
en azından arbitrajda 51 doların üzerini görmek istiyorum satış için :))))
zaten şu son dönemde tl. ile alış-satışlarda kar görmek çok zor,görülse de asla tadmin edici değil...
güzel arbitraj imkanları oluyor,cesaret edip değerlendirebilenler, iyi para kazanıyor.... :)
zaten şu son dönemde tl. ile alış-satışlarda kar görmek çok zor,görülse de asla tadmin edici değil...
güzel arbitraj imkanları oluyor,cesaret edip değerlendirebilenler, iyi para kazanıyor.... :)
maalesef bankasya için çok geçerli bir durum değil meyraacım bu durum :))) arbitraj makası çok yüksek :)))
notlarıma baktım da kısa vadede bankasyada arbitrajda hiçbir satış fiyatı alış fiyatına gelmemiş (((((((((((((((
maalesef bankasya için çok geçerli bir durum değil meyraacım bu durum :))) arbitraj makası çok yüksek :)))
notlarıma baktım da kısa vadede bankasyada arbitrajda hiçbir satış fiyatı alış fiyatına gelmemiş (((((((((((((((
neden :) evet makas çok yüksek ama,ben tatildeyken baya bi kar ettim arbitrajdan...ki 1623 leri kaçırıp 1600 den geçmiştim dolara...
gerçi ben kuveyttürk le de çalışıyorum...onun makası da yüksek ama bankasya kadar değil...12 dolar...bankasya da yaklaşık 20 (17) dolar nerdeyse :)
sizden çok şey öğrenicem sanırım
sizden çok şey öğrenicem sanırım
neden :) evet makas çok yüksek ama,ben tatildeyken baya bi kar ettim arbitrajdan...ki 1623 leri kaçırıp 1600 den geçmiştim dolara...
gerçi ben kuveyttürk le de çalışıyorum...onun makası da yüksek ama bankasya kadar değil...12 dolar...bankasya da yaklaşık 20 (17) dolar nerdeyse :)
ben sadece bankasya ile çalışıyorsun diye biliyordum o nedenle öyle yazdım
12 dolar nerede 20 dolar nerede canım ya :)))
bence fark büyük
canım en iyisi sen biraz kendinden bahset
yaşın
medeni halin
çocuğun var mı
evliysen eşin ne iş yapar vs gibi
aylık kazancın
giderlerin
bunlar hakkında özet bilgi verirsen daha rahat paylaşımda bulunuruz
bu zamana kadar hiç birikim yaptın mı ?
yapmayı denedin mi?
yapmadıysan niçin acaba ?
22 yaşındayım.bekarım.kısmetse yakında evlenmeyi düşünüyorum zaten şuan için birikim amacımda o. 9aylık bir iş hayatım var. mayıs ayında kenara 100tl atarak başladım birikim yapmaya. şuan 800tl birikimim var.3ayda 800 oldu ama haziran ayında promosyon gibi bişe aldım o yüzden bukadar oldu yoksa aylık maksimum 200atabilirim kenara.
600tl ile altın almıştım biraz önce sattım çok düşüktü çünkü ne zamandır zarar ediyordum.ama keşke bekleseymişim bugün altın güzel yükseliyor
Biraz daha yükselir sandım kaçırdım. Gramda 1 tl kar görmeden satmak istemiyorum.
Kızlar bir şey sorracağım. Diyelim ki 91.3 tl den bir parça mesela 20 g, 92,2 tlden 30 garm var. Şimdi bunu satarken ortalama alıp 91.84 ve üzerinde mi satıyorsunuz yoksa her partiyi kendi içinde mi değerlendiriyorsunuz?
canım şahsen duruma göre değişiyor şöyleki
eğer altında yeterince yükselindiğini düşünüyor ve de sonuç olarak düşme olacağını hissediyorsam
50 gramı da 91.84 tl nin üzerini görünce satıp bekliyorum
ama hala yükselme olabilecek diye düşünüyorsam karı gördüğüm parçayı belirlediğim fiyat aralığı 3 aşağı 5 yukarı gelmişse oradan satıyorum
o anki hissiyatıma göre değişiyor yani
Peki mesela 20 gramı dolarla aldın, 30 gramı altınla. İkisini de satmak istiyorsun. Doları altını aldığın günkü kurdan Tl ye çevirmek mi lazım?
canım çeyiz topiğinden buraya transfermi oldun birikim yapcaksan yada yapıyorsan adına çok sevindim evlilik sürecinde hem biriktrip hem çeyizlerimizi tamamlammmız çok iyi olcak
canım nişanın hayırlı olsun öncelikle
ne işle meşgulsün aylık gelirin ne kadar ?
aylık 200 tl güzel rakam bunu artırabilir misin ? hesaplarını yeniden gözden geçirirsin
henüz nişanlı değilim Allah mı söyletti ne :))
aylık 1300.inşallah arttırmaya çalışıcam aman azalmasında:))
sizler altın ve döviz alıp satarak mı birikim yapıyorsunuz.hangi yoları tercih ediyorsunuz
ay vallahi benim kafa basmıyor ya sizin bu dediklerinizi....
bana göre tek yatırım sadece altın almak, almak ,almak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?