Kirli Çıkılar )))

22 yaşındayım.bekarım.kısmetse yakında evlenmeyi düşünüyorum zaten şuan için birikim amacımda o. 9aylık bir iş hayatım var. mayıs ayında kenara 100tl atarak başladım birikim yapmaya. şuan 800tl birikimim var.3ayda 800 oldu ama haziran ayında promosyon gibi bişe aldım o yüzden bukadar oldu yoksa aylık maksimum 200atabilirim kenara.
600tl ile altın almıştım biraz önce sattım çok düşüktü çünkü ne zamandır zarar ediyordum.ama keşke bekleseymişim bugün altın güzel yükseliyor

canım nişanın hayırlı olsun öncelikle

ne işle meşgulsün aylık gelirin ne kadar ?
aylık 200 tl güzel rakam bunu artırabilir misin ? hesaplarını yeniden gözden geçirirsin

Biraz daha yükselir sandım kaçırdım. Gramda 1 tl kar görmeden satmak istemiyorum.

Kızlar bir şey sorracağım. Diyelim ki 91.3 tl den bir parça mesela 20 g, 92,2 tlden 30 garm var. Şimdi bunu satarken ortalama alıp 91.84 ve üzerinde mi satıyorsunuz yoksa her partiyi kendi içinde mi değerlendiriyorsunuz?

canım şahsen duruma göre değişiyor şöyleki

eğer altında yeterince yükselindiğini düşünüyor ve de sonuç olarak düşme olacağını hissediyorsam

50 gramı da 91.84 tl nin üzerini görünce satıp bekliyorum

ama hala yükselme olabilecek diye düşünüyorsam karı gördüğüm parçayı belirlediğim fiyat aralığı 3 aşağı 5 yukarı gelmişse oradan satıyorum
o anki hissiyatıma göre değişiyor yani

Peki mesela 20 gramı dolarla aldın, 30 gramı altınla. İkisini de satmak istiyorsun. Doları altını aldığın günkü kurdan Tl ye çevirmek mi lazım?

Peki mesela 20 gramı dolarla aldın, 30 gramı altınla. İkisini de satmak istiyorsun. Doları altını aldığın günkü kurdan Tl ye çevirmek mi lazım?

canım ben dolarla da alsam
tl ile de alsam aldığım fiyatı not alıyorum ve aldığım fiyatın üstünü görünce satıyorum

canım çeyiz topiğinden buraya transfermi oldun birikim yapcaksan yada yapıyorsan adına çok sevindim evlilik sürecinde hem biriktrip hem çeyizlerimizi tamamlammmız çok iyi olcak

hem para biriktireyim hem çeyiz yapayım derdindeyim
sanırım seninde derdin aynı. çeyiz yaparken biraz zor olacak birikim yapmak. aslında ıvır zıvır gereksiz malzemeler almamış olurum bence

canım nişanın hayırlı olsun öncelikle

ne işle meşgulsün aylık gelirin ne kadar ?
aylık 200 tl güzel rakam bunu artırabilir misin ? hesaplarını yeniden gözden geçirirsin

henüz nişanlı değilim Allah mı söyletti ne :))
aylık 1300.inşallah arttırmaya çalışıcam aman azalmasında:))
sizler altın ve döviz alıp satarak mı birikim yapıyorsunuz.hangi yoları tercih ediyorsunuz

1300 tl alıyorsun
200 tl biriktiriyorsun

1100 tl yi ne yapıyorsun ?

ay vallahi benim kafa basmıyor ya sizin bu dediklerinizi....
bana göre tek yatırım sadece altın almak, almak ,almak

:)))
hiç gülesim yoktu... :)
seninki daha güzel canım,sadece alıyor, stokluyorsun.... :))
ne başın ağrıyor ne psikolojin bozuluyor,yok indi,yok çıktı diye... :))
al al, ilerde yükselince sat... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…