meyraa resimlere baktım tek kelimeyle '' harika'' )))
meyra % kaç altın % kaç dolardasın ?
ben % 53 altındayım % 47 oranında tl ve de dolarla sattım :)
nerdeyse %100 dolardayım,çok az altınım kaldı.... tabi dolarların hepsini altınla aldım.tl. ile dolar almam ben,ne kadar düşerse düşsün.... :))
ama gr tl. de,1 tl. ye yakın kar gördüğüm bir miktar altını geçen hafta sattığım için, düşerse alım için, tl. de mevcut.... :)ortalamaya vurursan %50 dolar %50 tl. gibi....
durum bundan ibaret.... :)
yani özetle; ons düşerse çok şeyler yapacağım da....çıkarsa aramayın beni daha buralarda...terk-i diyar eyleyeceğim.... :)))
aman canım öyle deme bak % 53 altında olduğum halde bile ons düşsün diyorum
ilk defa bu kadar fazla miktarda altından çıktım :)))))
canım biz bu yıl mayısta batı karadeniz'de
bolu abant - karabük -safranbolu - amasra vs gezdik
geçen yıl 3 gece 4 gündüz
doğu karadeniz turundaydık sarp sınırına 65 km kadar yakındık ama en son varacağımız nokta Rize Ayder Yaylasıydı
eşimin işleri yoğun ama buna rağmen her yıl mayıs'ta ve de bayramlarda bir yerlere gitmeye çalışıyoruz
ikimiz de öğretmen olsaydık belki daha çok gezerdik ama buna da şükür
ya da bu zamana kadar gidip gördüğüm yerlerin birinden yazlık almak vardı ama işte dediğim gibi eşimin işi sebebiyle ben ve sadece çocuklar müsaitiz eşim olmadan da öyle gitmek bana göre değil
anca beraber kanca beraber
ayrıca şu durumda yazlık bizim için ölü yatırımdan öteye gitmez
desene ikimiz de ilkleri yaşıyoruz... :))
altından ben de ilk defa bu kadar çıktım,hem tl.ye, hem de dolara... tl. ye geçtiklerim için sorun yok...çok çok tl. de beklerim de.....dolara arbitraj yaptıklarım için endişeliyim... :)))
içimden bir ses,acayip ters köşe edecek şu bernanke amca diyor ama hayırlısı bakalım... :))
dolara hiçbir zaman güvenmem ben....çok sabit fikirliyim nedense.... :))
desene ikimiz de ilkleri yaşıyoruz... :))
altından ben de ilk defa bu kadar çıktım,hem tl.ye, hem de dolara... tl. ye geçtiklerim için sorun yok...çok çok tl. de beklerim de.....dolara arbitraj yaptıklarım için endişeliyim... :)))
içimden bir ses,acayip ters köşe edecek şu bernanke amca diyor ama hayırlısı bakalım... :))
dolara hiçbir zaman güvenmem ben....çok sabit fikirliyim nedense.... :))
farmadsicim sana bisey sormak istiyorum.
simdi bizim ortakli bir restoronumuz vardi biz bu retoronu sattik. ne kar nede zarar misali elimizde belli bir miktar var. esiminde aylik geliri iyi cok sukur. ama restoronu alirken kredi cekmisdik. simdi esimin maasindan kredi duzenli odeniyor bu restoronun parasida elimizde simdi bu parayi nasil degerlendirsek bilemedim.
esim ozel sirketde calisiyor ve 1 yillik daha sozlesmesi var. ayrica kendine ait bir isi daha var ama o suana yeni bu arayla esim bir ev yada arsa almak niyetinde gecen bir arsa bulmus ama biz yurt disindayiz arsaya gidip bakmak gerek ayrica istanbuldda suan bir evimiz var onu satip uzerine bu parayi koyup buyuk bir ev alalim diyor ama ben istemiyorum.
ne yapsam esimi nasil yonlendirsem. suan icin bende yazlik falan alsin istemiyorum.bir sene sonra oglumuz okula baslayacak ve sanirim turkiyeye donucez.
arsami alsa acaba paraya bi ara borsaya girdi ufak kayiplari oldu onuda ben istemiyorum. para elimizde durunca simdi abilerinin gozu uazrimizde surekli istiyolar geri odemiyolarda esimde vermek istemiyo oyuzden yanlis bir ise girsin istemiyorum.
nasil yatirim yapsak ki sence ?
zaten her sene aynı yere gitmek sıkar insanı.
yazlığa vereceğin paraya en az 10 yıl ayrı ayrı yerde tatil yaparsın
biz bu yaz tatilimizi dünyanın en güzel yeri için ayarladık..
kızlar çok heycanlıyım.. gitmeden bişey olmasa bari bana..
yarından sonra istanbula uçuyorum ordan da ciddeye
meyracım senin mesleğin neydi??
zaten her sene aynı yere gitmek sıkar insanı.
yazlığa vereceğin paraya en az 10 yıl ayrı ayrı yerde tatil yaparsın
biz bu yaz tatilimizi dünyanın en güzel yeri için ayarladık..
kızlar çok heycanlıyım.. gitmeden bişey olmasa bari bana..
yarından sonra istanbula uçuyorum ordan da ciddeye
meyracım senin mesleğin neydi??
senin için ben de sevinçli ve heyecanlıyım canım... :)
korkma hiçbirşey olmaz,çok güzel duygular bunlar... :)
önce mekke, sonra medine ye gidiyor olmanız da güzel...
mekke de bol bol yorulur (zira mekke de durmak yok...umre, tavaf say,hiçbirşey yapamazsan otur kabe yi seyret,o da ibadet,hem de en güzelinden :) ) medine de (5 vakit mescitte namaz,efendimizin kabrini ziyaret ve ziyaret yerlerini gezme, ve bahçesinden,karşısına geçip,kokusunu çeke çeke ravzayı seyretmek,en özelinden...) dinlenirsiniz... :)
umarım oralarda aklına geliriz ve bize de dua edersin... zira ben hepinize dua etmiştim,sanalı reele çevirerek... :)
bu arada, ben mali müşavirim canım... :)
farmadsicim sana bisey sormak istiyorum.
simdi bizim ortakli bir restoronumuz vardi biz bu retoronu sattik. ne kar nede zarar misali elimizde belli bir miktar var. esiminde aylik geliri iyi cok sukur. ama restoronu alirken kredi cekmisdik. simdi esimin maasindan kredi duzenli odeniyor bu restoronun parasida elimizde simdi bu parayi nasil degerlendirsek bilemedim.
esim ozel sirketde calisiyor ve 1 yillik daha sozlesmesi var. ayrica kendine ait bir isi daha var ama o suana yeni bu arayla esim bir ev yada arsa almak niyetinde gecen bir arsa bulmus ama biz yurt disindayiz arsaya gidip bakmak gerek ayrica istanbuldda suan bir evimiz var onu satip uzerine bu parayi koyup buyuk bir ev alalim diyor ama ben istemiyorum.
ne yapsam esimi nasil yonlendirsem. suan icin bende yazlik falan alsin istemiyorum.bir sene sonra oglumuz okula baslayacak ve sanirim turkiyeye donucez.
arsami alsa acaba paraya bi ara borsaya girdi ufak kayiplari oldu onuda ben istemiyorum. para elimizde durunca simdi abilerinin gozu uazrimizde surekli istiyolar geri odemiyolarda esimde vermek istemiyo oyuzden yanlis bir ise girsin istemiyorum.
nasil yatirim yapsak ki sence ?
altın gıdım gıdım yükseliyor mu ne?:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?