Kirli Çıkılar )))

inşallah bir aksilik çıkmadan gidip dönersiniz canım....
ilaç genelde işe yarıyor,tecrübeyle sabit... :)tabi kullandığın ilaç önemli,ve düzenli kullanman...ben umrede değil ama hac da kullanmıştım..günde üç tane alıyordum ve 33 günde sorunsuz döndüm... :)
ali şeriati nin "hacc" isimli kitabını, gitmeden okumanı tavsiye ederim...
haccı mali ve bedeni yönünden çok, manevi yönüyle ele alıyor....
o manevi havayı yakalayamazsa,taş toprak ve dağdan başka birşey göremeden döner insan...Allah muhafaza....
hiraya çıkabilirsen, mutlaka çık...
bol bol zemzem iç,özellikle mekke de,medine de o tadı yakalaman biraz daha zor.... :)
özellikle medine de bol bol taze ve yaş hurma ye...çoğu kimse yemeden dönüyor...bildiğimiz hurmadan çok farklı tadları... :)

demekki oradan mühendis gibi görünüyorum... :)düşünmedim değil, bana çok uzak bir meslek değil...özellikle elektronik,bilgisayar ve inşaat mühendisliğini düşünmüştüm....
şimdi dönüp baktığımda iyiki mali müşavir olmuşum diyorum,aynı zamanda eş ve anne olduğum gerçeğiyle her yüzleştiğimde... :)))

abd tarımdışı istihdam verileri iyi geldi
onsa yaramadı onsu düşürüyor :))))))))

meyraa müjde canım

abd tarımdışı istihdam verileri iyi geldi
onsa yaramadı onsu düşürüyor :))))))))

meyraa müjde canım

takipteyim canım.... :)
da şöyle 1550-1540 lara düşsünki birşey anlıyalım düştüğünden... :)
daha aşağı bile olabilir,nurun ala nur.... :))))
altında olan arkadaşlar kızmasın,düşsün sonra hemen fırlasın inşallah..... :))

canım bunda inan kızacak birşey yok çıkması için düşmesi , düşmesi için de çıkması gerekiyor
bunu tam 1 yılda öğrendim .

ilk defa neredeyse % 50 ye yakın altın elden çıkardım diğer yarısı elimde ve ben altının düşmesini istiyorum belki bu saçma gelebilir ama bence değil
ya ben altının hepsinde çıksaydım da ons alıp başını gitseydi işte o zaman yanardım

tek tip yatırım her zaman riskli dedik ve diyoruz
ben riski azaltmak adına böyle bir oranda kaldım

hedefim ons yükselirse de parça parça satmak
düşerse de sattıklarımı parça parça almak
Allah hepimizin işini gücünü rastgetirsin inşallah Allah birikimlerimizin bereketini artırsın inşaallah

altın alımı için onsu 1600 ün aşağısında 1550-1560 lı seviyelerde görmek istiyorum şahsen

şu teknolojinin gözünü seveyim. yurt dışı çıkış iznimi almak için okula gidecektim. memuru aradım tarayıp gönderir misin diye hay hay dedi. ay çok mutlu oldum..
teknoloji her alanda hayatı kolaylaştırırken neden zaman hala yetmiyor:44:

meyracım ben senin babanı mütahit seni de aile şirketinde inşaat mühendisi ya da başka bi mühendis olarak hayal etmiştim

babamın mesleğinde, benimkinden fena ıskaladın canım....:))))

şu an 93.79 tlden sattığım parçayı geri alsam 33 tl kar edeceğim Allah bereket versin : ))
ama beklemekten yanayım

şu an 93.79 tlden sattığım parçayı geri alsam 33 tl kar edeceğim Allah bereket versin : ))
ama beklemekten yanayım

bence de bekle... :) yatırım tavsiyesidir.... :)))

kesinlikle meyraacım beklemede kalmaktan yanayım

hele ben 1550-1560 ları bir göreyim
ilk defa bu kadar açığa yüzdüm balıkları toplamadan gelmiyeyim değil mi ?

uff kızlar yazıyorsunuz ben de hevesleniyorum..
bi 6 ay sonra çok pis girecem aranıza Allah izin verirse..
şu an elimde 1000 riyalim 400 tl de param var
hepsi de harcamalık

ons nedir henüz kavrayamadım.

yani şu an ons 1605 ve dolarla alınır satılır .
bu rakamı 31.10 e böldüğümüzde 1 gram altının 51.60 dolar olduğunu görüyoruz arbitraj yapanlar için gerekli
gr tl ile altın alış satışı yapanlar içinse bu 51.50 ı bir de o günün dolar kuruyla yani şuan 1.7950 ile çarparsak altının tl gram fiyatını 92.63 tl olarak hesaplarız
[/B]

Son düzenleme:

daha iyi anlayabilmek için olayın içinde olmam lazım sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…