gitmeden görmeden herşey havada asılı konumda benim için şu an..
inşallah Rabbim unutturmazsa dua edeceğim hepimiz için.
reglim orda denk geliyor ve ilaç kullanıcam ilacın işe yarayıp yaramayacağı endişesi de söz konusu..
ve ben yine mübarek bi yer ziyareti için 3 gidişimin 3 ünde de hasta olduğumdan korkularım yine had safada.. ayın 3 de biri hasta olduğum için.
siz de dua edin bi aksilik çıkmasın.
ben seni mühendis gibi tahmin ediyordum
ben olsam gayrimenkule özellikle de işlek ve kolay kiracı bulunabilecek muhitten dükkan alırdım.
kiracı için ev çok sakat bence
kul hakkı bilen senin evini kendi evi gibi benimseyen temiz , becerikli kiracıya düşersen ala değilse çok zor
kendimizden örnek vereyim
kayınpederimin 4 tane kirada dairesi var ve içler acısı
dükkanları var kirada hiçbir şikayet yok çünkü dükkanın hırpalanacak şeyi eve göre nereedeyse yok sayılır...
kiracı çıksa duvalarını alçı sıva yaptırıp mis gibi boyattın mı yepyeni dükkan oluverirkeşke hep dükkan olsa kiraya verilecek mülk .
valla bakalim aksam konusucam isde dukkanda olabilir.
ne yapmak istiyor bilemiyorum ama ben evimli satip uzerinede bu parayi koyup bi ev almak istemiyorum benim evim bana yetiyor. turkiyeye donersek bi araba isimizi gorur.
arsada olabilir ama iyi biyerde olursa tabi birazda riskli is degeri artarmi tapusu iskani derken iyice bakmak lazim..
abd tarımdışı istihdam verileri iyi geldi
onsa yaramadı onsu düşürüyor :))))))))
meyraa müjde canım
canım şu an altın yatışta
ne yükseliyor ne de düşüyor
yani ben şahsen ne alırım ne de satarım[/B]
takipteyim canım.... :)
da şöyle 1550-1540 lara düşsünki birşey anlıyalım düştüğünden... :)
daha aşağı bile olabilir,nurun ala nur.... :))))
altında olan arkadaşlar kızmasın,düşsün sonra hemen fırlasın inşallah..... :))
bi düşseydi de alsaydık, sonra yükselseydi iyi olurdu
şu teknolojinin gözünü seveyim. yurt dışı çıkış iznimi almak için okula gidecektim. memuru aradım tarayıp gönderir misin diye hay hay dedi. ay çok mutlu oldum..
teknoloji her alanda hayatı kolaylaştırırken neden zaman hala yetmiyor:44:
meyracım ben senin babanı mütahit seni de aile şirketinde inşaat mühendisi ya da başka bi mühendis olarak hayal etmiştim
şu an 93.79 tlden sattığım parçayı geri alsam 33 tl kar edeceğim Allah bereket versin : ))
ama beklemekten yanayım
bence de bekle... :) yatırım tavsiyesidir.... :)))
ons nedir henüz kavrayamadım.
bu ay 1 gramcık farmasicimceku ve minderbob bildirimlerinizi yapar mısınız kızlar yoksa listeden silineceksiniz
yani şu an ons 1605 ve dolarla alınır satılır .
bu rakamı 31.10 e böldüğümüzde 1 gram altının 51.60 dolar olduğunu görüyoruz arbitraj yapanlar için gerekli
gr tl ile altın alış satışı yapanlar içinse bu 51.50 ı bir de o günün dolar kuruyla yani şuan 1.7950 ile çarparsak altının tl gram fiyatını 92.63 tl olarak hesaplarız[/B]
bu ay 1 gramcık farmasicim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?