Kirli Çıkılar )))

süpper bir birikim.o zaman öyle yap canım.
400 tl birikse bir kerede çok para.
hayırlı olsun

canım 1/4 çok az değil mi 2/1 yaptım ya ilk kez ondan sordum.bu 1 tabletle 4 kez yıkamak demek süpper bir tasarruf.
sen nasıl bölüyorsun peki bıçakla mı?

ben de sirke deniycektim vazgeçeyim o zaman.

jel daha mantıklı doğru tabi teşekkür ederim, ben de pril kullanıyorum
küf gibi tarif ettiğin gibi bir şey hiç görmedim ben

pril benimki de,
teşekkür ederim

benim günde 2 defa çalışıyor makina o nedenle ne küf ne de pasa zaman kalmıyor

aynen sana katılıyorumm

ben de uygun indirim zamanlarında prill
calgonit
meganit ne olursa alıp kullanıyorum sonuç pırıl pırıl

canım 1/4 çok az değil mi 2/1 yaptım ya ilk kez ondan sordum.bu 1 tabletle 4 kez yıkamak demek süpper bir tasarruf.
sen nasıl bölüyorsun peki bıçakla mı?

ben de sirke deniycektim vazgeçeyim o zaman.

önce ikiye bölüyorum
sonra her bir parçayı tekrar 2 ye elimle bölüyorum canım

[Bbulaşık makinamı her zaman 70 derecede çalıştırıyorum

70 derece düğmesine takılı
][/B]

ben finish tablet kullanıyorum, ortasındaki top çok sert, dışıda plastikten, çok denedim ama bir türlü kesemedim.

canım calgonit kullandım
sonra pril kullandım
şimdi bimin-bind matiki kullanıyorum.bunu böldüm ben.

bu arada benimkiler de hiç küflenmedi.zaman yok ki gün aşırı çalıştırıyorum ben de
şu 4/1 i deniycem çok heyecanlandım şimdi ya.
yarım var evde onu da 2 ye böleyim
sineğin yağının yağını çıkarmak gibi bişey bu ya.
nerden bulyorsunuz bunları farmasicimmmm

ben de hangisi indirimdeyse fiyat karşılaştırması yapıyorum, uygun olanı alıyorum, önceden hep finishin indirime girmesini bekliyor, marketlerin indirim broşürlerini takip ediyordum, bi sefer dedim ki, nolcak başka bir şey alayım, hem daha uygun fiyatı. ben memnun kaldım, anneme, görümceme, kayınvalideme de denemelik tabletler veriyordum, bakın finish dışındakiler de gayet güzel temizliyor diye, artık annem de bingo ve pril kullanıyor çünkü yine diyorum, önemli olan makinenin hangi derecede yıkadığı

hehe cnm tavuğun suyunun suyu,
benimkide hiç küflenmedi, küçük paket alıyorum belki ondandır. Finishin yeni tabletlerinin üstünde korumalı plastik var, küflenmesi imkansız gibi, başka marka deniyim bende belki onları keserim.

haftaiçleri iki kişi haftasonları 3 kişilik evde makineyi ancak iki üç günde bir çalıştırıyoruz
küflenmesi normal o zaman

poşetin içi nemleniyordu sanırım. ananemlerin de oluyordu. belki nemli ortamdan ötürüdür. belki de markadan.

Son düzenleme:

canım şöyle cimrilikten değil asla

geçenlerde bardaklar cam tabaklar hep bulanık çıktı acaba pril sodalının etkisimi
tableti küçülttüm hala aynı
elma sirkesini parlatıcı gözünden kağıt havlu ile uzun uğraşılar sonunda çıkardım

parlatıcı ve tuz aldım koydum

ben hala prilin etkisi sandığım için korkumdam çeyrek kullandım ama sonuç inanılmazdı

öyle olunca ben de hep çeyrek kullanmaya başladım

zaten bulaşıkları arıtıp makinaya koyuyorum bir de 70 derecede çalıştırıyorum
şimdilik çok memnunum...
içimin sinmediği şu 1 kova su ile yıkanan bulaşıklara bütün tablet kullanmak

ben bingonunkini hiç denemedim bakayım o zaman
temizlik malzemelerini hep bingo alırım çok memnunum ama bulaşık makinası tabletini denememiştim

farmasicim sen öyle söyleyince benim de içime sinmedi şimdi..

tabletler üçü bir arada değilmi, neden ayrıyetten parlatıcı ve tuz kullanıyorsun 1/4 kullandığın içinmi?

seneler önce daha makinalar 1 kova sudan fazla su kullandığı zamanlar televizyonda bir profesör;
makinadan çıkan bulaşıklarınızı 60 kere duruladıktan,
elde yıkananları ise 30 kere daha duruladıktan sonra kimyasalını arındırabilirsiniz demişti.
çıkarıp tekrar yıkayamayacağımıza göre tableti küçültmek daha mantıklı
zaten sudan geçir makinaya

nerden buluyorsun derken.
süper bir buluş demek istedim.biz kadınlar olmasak şu erkekler batar valla.
süper canım ya dediğin gibi 1 kova su ile yıkandığını düşününce o miktar çok iyi
artık ben de böyle yapacağım

miktarı azaltmak çok mantıklı gerçektende,
makinadan çıkınca bardaklar falan leş gibi deterjan kokuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…