300-400 lira para da 3-4 liralık kumbara çok degıl bence.Öbür türlü sürekli ihtiyac oldugunda açılıyor ve para biriktirmenin anlamı kalmıyor.Ben bu kumbaramdan öncede biriktirmiştim yine açılmayandı 303.5 tl çıktı içinden.Sonra açılmayan kumbara bulamadım mecbur açılanlarda biriktiriyrdm,migrosta görünce hemen aldım kumbaramı değiştirdim diğerini de anneme verdim.Bu sefer ne kadar cıkacak bilmiyorum ama altın almayı düşünüyorum.Artık ne kadar çıkarsa.Kumbaramın daha yarısı doldu açınca sizinle burada paylaşırım :)
bunu ben henüz denemedim
nasıl bölüyorsunuz ikiye?
ortasında top gibi bir şey var ya, o ikiye bölünüyor mu?
Allah razı olsun bitanemmmmmmm
ben artık 1/ 4 tablet kullanıyorum 70 derecede yıkıyorum
elma sirkesi kullanmayı bıraktım baştan iyi idi sonradan bardaklar filan matlaştı tuz ve parlatıcı kullanıyorum
dörtte bir tabletle de sonuç süperrrrrr
zaten yıkama durulama 1 kova su ile oluyor o nedenle fazla kimyasal kullanmak istemiyorum.
ben bıçakla kestim kolay kesildi.önce kesi işareti yaptım sonra elimle böldüm hem de tam ortasında oldu:)))
jel daha mantıklı doğru tabi teşekkür ederim, ben de pril kullanıyorumhaklıısn valla..
300 lira az mı yaa
bende sağlam bir kumbara alayım bari =)
annemin aldığının içinde top yoktu sanırım :44: tavuk makası var ya onunla kesiyorduk.
bizim tabletler bir zaman sonra poşetin içinde küf gibi çentik çentik kararıyordu. ben küf olduğunu iddia ediyordum. siz de de öyle oluyormu? yoksa bizde uzun süre durunca mı oluyordu acaba?
şimdi jel almaya başladı. daha uzun süre gidiyor, hem ayarlama yapabiliyoruz diye. bir de o lekelerin küf olduğunu iddia etmemden kurtulmak için
.
hangi markanın hangi çeşidini kullanıyorsunuz ki, ben en son pril almıştım,120 tablet, ben de ikiye böldüğüm için uzun süre gidiyor, daha da var zaten. ortasında mavi boncuğu var ama plastik değil benimki, o yüzden rahatça bölebiliyorum. zaten önemli olan deterjan değil bence de, derecesi yüksek olanda çalıştırınca sonuç çok güzel oluyor pırıl pırıl.
benim günde 2 defa çalışıyor makina o nedenle ne küf ne de pasa zaman kalmıyorhaklıısn valla..
300 lira az mı yaa
bende sağlam bir kumbara alayım bari =)
annemin aldığının içinde top yoktu sanırım :44: tavuk makası var ya onunla kesiyorduk.
bizim tabletler bir zaman sonra poşetin içinde küf gibi çentik çentik kararıyordu. ben küf olduğunu iddia ediyordum. siz de de öyle oluyormu? yoksa bizde uzun süre durunca mı oluyordu acaba?
şimdi jel almaya başladı. daha uzun süre gidiyor, hem ayarlama yapabiliyoruz diye. bir de o lekelerin küf olduğunu iddia etmemden kurtulmak için
.
hangi markanın hangi çeşidini kullanıyorsunuz ki, ben en son pril almıştım,120 tablet, ben de ikiye böldüğüm için uzun süre gidiyor, daha da var zaten. ortasında mavi boncuğu var ama plastik değil benimki, o yüzden rahatça bölebiliyorum. zaten önemli olan deterjan değil bence de, derecesi yüksek olanda çalıştırınca sonuç çok güzel oluyor pırıl pırıl.
canım 1/4 çok az değil mi 2/1 yaptım ya ilk kez ondan sordum.bu 1 tabletle 4 kez yıkamak demek süpper bir tasarruf.
sen nasıl bölüyorsun peki bıçakla mı?
ben de sirke deniycektim vazgeçeyim o zaman.
ben finish tablet kullanıyorum, ortasındaki top çok sert, dışıda plastikten, çok denedim ama bir türlü kesemedim.
benim günde 2 defa çalışıyor makina o nedenle ne küf ne de pasa zaman kalmıyor
aynen sana katılıyorumm
ben de uygun indirim zamanlarında prill
calgonit
meganit ne olursa alıp kullanıyorum sonuç pırıl pırıl
önce ikiye bölüyorum
sonra her bir parçayı tekrar 2 ye elimle bölüyorum canım
canım calgonit kullandım
sonra pril kullandım
şimdi bimin-bind matiki kullanıyorum.bunu böldüm ben.
bu arada benimkiler de hiç küflenmedi.zaman yok ki gün aşırı çalıştırıyorum ben de
şu 4/1 i deniycem çok heyecanlandım şimdi ya.
yarım var evde onu da 2 ye böleyim
sineğin yağının yağını çıkarmak gibi bişey bu ya.
nerden bulyorsunuz bunları farmasicimmmm
benim günde 2 defa çalışıyor makina o nedenle ne küf ne de pasa zaman kalmıyor
aynen sana katılıyorumm
ben de uygun indirim zamanlarında prill
calgonit
meganit ne olursa alıp kullanıyorum sonuç pırıl pırıl
canım calgonit kullandım
sonra pril kullandım
şimdi bimin-bind matiki kullanıyorum.bunu böldüm ben.
bu arada benimkiler de hiç küflenmedi.zaman yok ki gün aşırı çalıştırıyorum ben de
şu 4/1 i deniycem çok heyecanlandım şimdi ya.
yarım var evde onu da 2 ye böleyim
sineğin yağının yağını çıkarmak gibi bişey bu ya.
nerden bulyorsunuz bunları farmasicimmmm
ben de hangisi indirimdeyse fiyat karşılaştırması yapıyorum, uygun olanı alıyorum, önceden hep finishin indirime girmesini bekliyor, marketlerin indirim broşürlerini takip ediyordum, bi sefer dedim ki, nolcak başka bir şey alayım, hem daha uygun fiyatı. ben memnun kaldım, anneme, görümceme, kayınvalideme de denemelik tabletler veriyordum, bakın finish dışındakiler de gayet güzel temizliyor diye, artık annem de bingo ve pril kullanıyorçünkü yine diyorum, önemli olan makinenin hangi derecede yıkadığı
farmasicim sen öyle söyleyince benim de içime sinmedi şimdi..canım şöyle cimrilikten değil asla
geçenlerde bardaklar cam tabaklar hep bulanık çıktı acaba pril sodalının etkisimi
tableti küçülttüm hala aynı
elma sirkesini parlatıcı gözünden kağıt havlu ile uzun uğraşılar sonunda çıkardım
parlatıcı ve tuz aldım koydum
ben hala prilin etkisi sandığım için korkumdam çeyrek kullandım ama sonuç inanılmazdı
öyle olunca ben de hep çeyrek kullanmaya başladım
zaten bulaşıkları arıtıp makinaya koyuyorum bir de 70 derecede çalıştırıyorum
şimdilik çok memnunum...
içimin sinmediği şu 1 kova su ile yıkanan bulaşıklara bütün tablet kullanmak
canım şöyle cimrilikten değil asla
geçenlerde bardaklar cam tabaklar hep bulanık çıktı acaba pril sodalının etkisimi
elma sirkesini parlatıcı gözünden kağıt havlu ile uzun uğraşılar sonunda çıkardım
ben hala prilin etkisi sandığım için korkumdam çeyrek kullandım ama sonuç inanılmazdı
şimdilik çok memnunum...
şimdilik çok memnunum...
şimdilik çok memnunum...
nerden buluyorsun derken.
süper bir buluş demek istedim.biz kadınlar olmasak şu erkekler batar valla.
süper canım ya dediğin gibi 1 kova su ile yıkandığını düşününce o miktar çok iyi
artık ben de böyle yapacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?