http://www.kadinlarkulubu.com/ekonomi-finans-borsa/473871-aylik-gelir-gider-artirim-3.html
geçen yıl bir arkadaşın topiğinde yazdığım bölüm
bu sene durum tabi biraz daha farklı
maaşım arttı
mutfak harcamam için eşim 440 tl veriyor
devremülk taksitlerim bu ay itibariyle bitti.
bunlar da hayırlsıyla artı birikim olacak inşaallah nasipse
tebrik ediyorum seni
tabiri caizse ekmek elden su gölden deyip harvurup harman savurmayıp, hem kendi geleceğini, hemde dolaylı yoldan bizlerinde geleceğini düşündüğün için
sen bu şekilde birikim yapmasan bizde yapmazdık. belki bir iki yapardık ama bu kadar uzun sürmezdi. Allah razı olsun senden. birikimlerine de bereket versin
birlikten güç doğar derlerçok sağol
http://www.kadinlarkulubu.com/ekonomi-finans-borsa/473871-aylik-gelir-gider-artirim-3.html
geçen yıl bir arkadaşın topiğinde yazdığım bölüm
bu sene durum tabi biraz daha farklı
maaşım arttı
mutfak harcamam için eşim 440 tl veriyor
devremülk taksitlerim bu ay itibariyle bitti.
bunlar da hayırlsıyla artı birikim olacak inşaallah nasipse
kızlar ya bozukluklarımı kumbaraya atcam ama hiç para harcamıorum kocişte harcamıyo ondan bi iki gündür kumbirişe para atamaıoz:) kociş işte yiyo işede gidişinde problem yok gelip alıolar benimde evim çok yakın işe yürüyerek gidiyorum öğlende evde yiyorum ancak hafta sonu bi yere çıkcazda para bozulcak kumbirişe para atcaz:)
kızlar ya bozukluklarımı kumbaraya atcam ama hiç para harcamıorum kocişte harcamıyo ondan bi iki gündür kumbirişe para atamaıoz:) kociş işte yiyo işede gidişinde problem yok gelip alıolar benimde evim çok yakın işe yürüyerek gidiyorum öğlende evde yiyorum ancak hafta sonu bi yere çıkcazda para bozulcak kumbirişe para atcaz:)
merhaba canım eşin sana ne kadar para veriyor ?farmasi ben nasil biriktire bilirim,calismiyorum ama esimin verdiklerinden iste.
canım tek tip yatırım aracına yönelmek her zaman riskligünaydııın
farmasi altın aldı başını gidiyo..
hint düğünleri başladı mı ne
ben tamamen tl ye geçerek büyük hata yaptığımı gördüm
gerçi karım var zararım yok
ama deneye deneye, hata yapa yapa öğreniyoruz zaten
bundan sonra yarı yarıya kalıcam (altın düşerse tabi)
canım eşin sigarayı önce sağlığı ve senin sağlığın için ayrıca doğacak miniğin sağlığı ve de ona örnek olmak açısından bırakırsa çok iyi olur.kızlar eşime sigarayı bıraktıramıyorum yaaöncelikle sağlığını düşünüyorum tabi, sonra da bütçemizi. öneriniz var mı bu konuda?
geçen gün dedim ki, senin sigaran ne kadar, 8.25 dedi, dedim ki bundan sonra aldığın her sigara paketinde benim de kumbarama 8.25 atıcaksın, tamam dedi, böylece sigara masrafı ikiye katlanmış oldu, gerçi kumbaradaki boşa gitmiyor, birikiyor. önceden her gün bir paket içiyormuş, dün akşam sordum, günde 7 tane içiyorum dedi, azaltmaya çalışcak da bakalım artık
bir de şunu önerdim ona, okulum artık evime yakın ya, yol parası masrafı olmayacak, her ay servis parasını kumbaraya atalım dedim 60 lira, o da tamam güzel olur dedi
kızlar eşime sigarayı bıraktıramıyorum yaaöncelikle sağlığını düşünüyorum tabi, sonra da bütçemizi. öneriniz var mı bu konuda?
geçen gün dedim ki, senin sigaran ne kadar, 8.25 dedi, dedim ki bundan sonra aldığın her sigara paketinde benim de kumbarama 8.25 atıcaksın, tamam dedi, böylece sigara masrafı ikiye katlanmış oldu, gerçi kumbaradaki boşa gitmiyor, birikiyor. önceden her gün bir paket içiyormuş, dün akşam sordum, günde 7 tane içiyorum dedi, azaltmaya çalışcak da bakalım artık
bir de şunu önerdim ona, okulum artık evime yakın ya, yol parası masrafı olmayacak, her ay servis parasını kumbaraya atalım dedim 60 lira, o da tamam güzel olur dedi
merhaba canım eşin sana ne kadar para veriyor ?
canım tek tip yatırım aracına yönelmek her zaman riskli
ben de altın yükseldikçe satıyorum
% 65 oranında sattım
% 35 altındayım beklemedeyim çok yükselirse diye sigorta görevi görsün diye tutuyorum
düşerse de dolarla ve tl ile sattıklarımı almaya bakarım hayırlısı artık
canım eşin sigarayı önce sağlığı ve senin sağlığın için ayrıca doğacak miniğin sağlığı ve de ona örnek olmak açısından bırakırsa çok iyi olur.
günaydın kirli çıkılar
bende az önce küllükte 10 adet sigara boşalttım(erkek kardeşim içiyor). içim yandı. ki bu sadece evdeyken içilen sayı olduğunu düşündükçe ........
annem huzur evinde çalışıyor, orada bir koah hastası vardı. her ziyaretimde krize giriyor,wc gitmesi bile onu krize sokabiliyordu. koca bir oksijen tüpüyle dolaşıyor.
neyse yan odasındaki adam ise tüm gün sigara sarıp içiyordu, paket yetiştiremiyormuş.odasında sanki sürekli barbekü yapılıyor,duman altı...
koahlı yaşlı amcadan ötürü şimdi ilaç almış, ilaç içerek bırakmış. annem bayadır içmiyor demişti.
az önce kardeşimin odasında o ilaçtan gördüm, çok mutlu oldum. küllüğü gördükten sonra ilacı görmek mutlu etti beni
krdeşim gerçekten bırakmak istiyordu, ama tiryaki sınırını geçmediği için 171 i aradığında 3 ay sonrasına sıra vermişti.
sanırım bu ilaç ile bırakacak bu kez.
eğer kendisi bırakamıyorsa ilaç ile bıraktırabilirsiniz. veya en yakın huzur evine ziyaret edebilirsiniz. illa ki koahlı veya astımlı birileri vardır , görünce insanın sigara dumanını bırak herhangi bir dumana maruz kalmak istemiyor
işte sorun da burda, eşim sigaranın çok da zararlı olduğunu düşünmüyor, yani bana öyle yansıtıyor, normalde de çok rahat bir insandır, belki o yüzden ben böyle hissediyorum. kendi babası akciğer kanserinden vefat etmiş. diyor ki babam kadar sağlığını önemseyen kimse yoktur galiba, hem beslenmesine dikkat ederdi hem de sigara dahil hiçbir zararlı şeye yaklaşmazdı ama bak noldu ciğer kanseri. "her şey olacağına varır" mantığıyla hareket ediyor biraz.
dediğin ilaçlardan aldı, ama kullanamadı, midemi bulandırıyor, tadı çok kötü diyor, o yüzden umudum kalmadı pek diyorum ya
zyban 150mg. sanırım hastanelerde de bu ilacı variyorlarmış. gene de gitsin bakalım belki bu şekilde bırakabilir.
ilk hafta 1 er tane içmiş. sonra sabah akşam içiyormuş.yan etkilerinde bulantı olur yazıyormuş ama henüz mide bulantım yok diyor.
sadece el alışkanlığı içiyormuş
daha önce de meyan kökü içiyordu. onu bırakınca başlamıştı geri. inşallah bu şekilde bırakabilir
inşallah yaa, bi bıraksa artık daha endişeliyim hamile olduğum içinbize de zarar veriyor
canım ben de kumbaraya bozuk para kağıt para ne olursa atıyordum
bozuklukları bütünletmek için uğraşacağıma en iyisi bozuklukları harcıyayım bütünleri biriktireyim dedim ve öyle yapıyorum çoğunlukla kağıt para biriktiriyorum
kızlar eşime sigarayı bıraktıramıyorum yaaöncelikle sağlığını düşünüyorum tabi, sonra da bütçemizi. öneriniz var mı bu konuda?
Geçen gün dedim ki, senin sigaran ne kadar, 8.25 dedi, dedim ki bundan sonra aldığın her sigara paketinde benim de kumbarama 8.25 atıcaksın, tamam dedi, böylece sigara masrafı ikiye katlanmış oldu, gerçi kumbaradaki boşa gitmiyor, birikiyor. önceden her gün bir paket içiyormuş, dün akşam sordum, günde 7 tane içiyorum dedi, azaltmaya çalışcak da bakalım artık
Bir de şunu önerdim ona, okulum artık evime yakın ya, yol parası masrafı olmayacak, her ay servis parasını kumbaraya atalım dedim 60 lira, o da tamam güzel olur dedi
günaydın kirli çıkılar
Bende az önce küllükte 10 adet sigara boşalttım(erkek kardeşim içiyor). Içim yandı. Ki bu sadece evdeyken içilen sayı olduğunu düşündükçe ........
Annem huzur evinde çalışıyor, orada bir koah hastası vardı. Her ziyaretimde krize giriyor,wc gitmesi bile onu krize sokabiliyordu. Koca bir oksijen tüpüyle dolaşıyor.
Neyse yan odasındaki adam ise tüm gün sigara sarıp içiyordu, paket yetiştiremiyormuş.odasında sanki sürekli barbekü yapılıyor,duman altı...
Koahlı yaşlı amcadan ötürü şimdi ilaç almış, ilaç içerek bırakmış. Annem bayadır içmiyor demişti.
Az önce kardeşimin odasında o ilaçtan gördüm, çok mutlu oldum. Küllüğü gördükten sonra ilacı görmek mutlu etti beni
Krdeşim gerçekten bırakmak istiyordu, ama tiryaki sınırını geçmediği için 171 i aradığında 3 ay sonrasına sıra vermişti.
Sanırım bu ilaç ile bırakacak bu kez.
Eğer kendisi bırakamıyorsa ilaç ile bıraktırabilirsiniz. Veya en yakın huzur evine ziyaret edebilirsiniz. Illa ki koahlı veya astımlı birileri vardır , görünce insanın sigara dumanını bırak herhangi bir dumana maruz kalmak istemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?