kızlar ya bozukluklarımı kumbaraya atcam ama hiç para harcamıorum kocişte harcamıyo ondan bi iki gündür kumbirişe para atamaıoz:) kociş işte yiyo işede gidişinde problem yok gelip alıolar benimde evim çok yakın işe yürüyerek gidiyorum öğlende evde yiyorum ancak hafta sonu bi yere çıkcazda para bozulcak kumbirişe para atcaz:)
canım ben de kumbaraya bozuk para kağıt para ne olursa atıyordum
bozuklukları bütünletmek için uğraşacağıma en iyisi bozuklukları harcıyayım bütünleri biriktireyim dedim ve öyle yapıyorum çoğunlukla kağıt para biriktiriyorum
ben de diyorum bak, pasif içici de normal içici gibi zarar görüyor, ben hamileyim, bebeğe de zararı var ama nasıl bir illettir, bırakamıyorum diyor
dün akşam yoğun ısrarlarım sonucu, sigara bıraktırma hattını aradı, onlar da hastanelere yönlendirdiler, ama mesai saatleri içerisinde aramamız gerekiyormuş, burda bize yardımcı olabilecek iki hastane varmış, bakalım birinden randevu alıcak inşallah, pek de inancım kalmadı çünkü eşimi 5 yıldır tanıyorum ve her yolu denedik nerdeyse ama olmadı işte
günaydın arkadaşlar bu ay pek birikim yapamadım 250 tl koyabildim sanırsam kenara bir 50 tl de arttırablrmym bilmiyorum farmasiciim eklersien çok sevinicem 3 gram altın olarak altın alcam annem 50 tl koyar üstüne
altınla ilgili yorumları okudunma acemiperi
kimisi 90 lar artık bu yıl için haya l diyo
kimisi bu yükseliş tuzak yüksekten satış yapsınlar diye şişirildi diyo
ne yapsak bilemedim
Okuyamadım canım. Henüz tatil dönüşü sendromu ile pazartesi sendromunun çakışmasından doğan garip ruh halindeyim
Ama uzaktan bakınca tahminim bir süre altının yüksek olacağı. Eylül-ekim düğün ayları. Talep var diye fiyatları şişirecekler sanki. Nereye kadar çıkar bilemem ama sonrasında düşüş illa ki olacak. Hatta kısa zamanda al-sat için alım fırsatı doğacağını düşünüyorum, hatta ümit ediyorum
o zaman şimdi altın almak pek mantıklı değil, nereye yatırmalıyız peki paramızı:?
Ben beklemedeyim canım. Tl var elimde. Daha da yükselirse düğünden kalan üç beş çeyreği boduracağım.
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir
e altın yükseldikçe satasaım geliyor
bende 1gram altın kaldı
keşke satmasaydım diye bir yerlerden sesler duyuyorum ama hemen dağıtıyorum o sesi...
bakalım ne zaman alım fırsatı gelecek elimize..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?