Kirli Çıkılar )))

günaydın .daha nolsun ki.ne güzel harcamamak da biriktirmek demek:)))

vaaavvv:)
süpper.
bişey duydum ben bankalarda bozuklukları sayan makinalar varmış:)
ben fırına bütünletcem şimdilik:)

Allah yardımcın olsun canım

ben de haftasonu eşimle konuştum.kadınlar sitesindeki paylaşımlardan konuştuk
para biriktieme usulleri tasarruflar.eşim önceden sıcak bakmıyordu şu tasarruf işine bu ay biraz kıstığımız için kredi kartı da azaldı.kumbarada da para birikiyor.
o da heveslendi.
artık har vurup harman savurmak yok.
şimdilik benimle aynı fikirde görünüyor.önce arabamızı değiştireceğiz.sonra da uygun kooperatif hissesi bulursak oraya yazılacağız yatırım amaçlı.
hayırlısı artık.
bir de şu kumbarada birikenlerle belki oğlumun anaokulu parasını öderiz.bakalım ne kadar birikecek?anaokulu yarım gün 75 tl
ben 50 tl birikti diye düşünüyorum.29 unda açacağım sürpriz.

Günaydın bayanlar...
üretim müdürümüz yok yerine ben bakıcam bu hafta.ben yokum ya altında hem alım hemde satış fırsatı oluşur benden söylemesi

bende sevgilime hafta sonu doğum günü hediyesi olarak kumbara almıştım. kocaman tabi beğenmediği için hakkını kaybetti. ayrıntısı burada;
http://www.kadinlarkulubu.com/onerim-var/547975-nisanlimin-dogum-gunu-2.html#post26162845

kendime de mudodan aldım. çok sevimli

FEED ME KEDİ KUMBARA - Mudo Concept - DEKORASYON - KİŞİSEL AKSESUAR - KUMBARA Mudo Online Alışveriş

günaydın arkadaşlar bu ay pek birikim yapamadım 250 tl koyabildim sanırsam kenara bir 50 tl de arttırablrmym bilmiyorum farmasiciim eklersien çok sevinicem 3 gram altın olarak altın alcam annem 50 tl koyar üstüne

günaydın arkadaşlar bu ay pek birikim yapamadım 250 tl koyabildim sanırsam kenara bir 50 tl de arttırablrmym bilmiyorum farmasiciim eklersien çok sevinicem 3 gram altın olarak altın alcam annem 50 tl koyar üstüne

ne anneler var işte benimki de anca beni soysa şaka şaka. annecim eğer okuyorsan sadece şaka

bu arada bereketli olsun canım. maşallah hem çeyiz yapıyorsun hem para biriktiriyorsun. tebrik ederim canım.
ben şuaralar sadece para biriktirmeye odaklandım. sonrasında toplu alım yapmayı planlıyorum

kızlar 2000 tl bir param var, gr altın mı alayım bu parayla,
birde iki çeyrek altınım var, bozdurup bankada altın hesabı mı açsam?

Herkese günaydın

İnşallah güzel bir bayram geçirmişsinizdir.

Piyasalardan biraz uzak kaldım ons almış başını gitmiş. Altın alımı yapmadığım için hayıflanmadım değil. 92'den alıp 96'dan karları cebe indirmek varmış.

Neyse kısmetim yokmuş benim kar göremedim. Ama çok güzel bir bayram ve tatil geçirdim. Dinlendim.

Piyasalara hazırım

altınla ilgili yorumları okudunma acemiperi
kimisi 90 lar artık bu yıl için haya l diyo
kimisi bu yükseliş tuzak yüksekten satış yapsınlar diye şişirildi diyo
ne yapsak bilemedim

altınla ilgili yorumları okudunma acemiperi
kimisi 90 lar artık bu yıl için haya l diyo
kimisi bu yükseliş tuzak yüksekten satış yapsınlar diye şişirildi diyo
ne yapsak bilemedim

Okuyamadım canım. Henüz tatil dönüşü sendromu ile pazartesi sendromunun çakışmasından doğan garip ruh halindeyim
Ama uzaktan bakınca tahminim bir süre altının yüksek olacağı. Eylül-ekim düğün ayları. Talep var diye fiyatları şişirecekler sanki. Nereye kadar çıkar bilemem ama sonrasında düşüş illa ki olacak. Hatta kısa zamanda al-sat için alım fırsatı doğacağını düşünüyorum, hatta ümit ediyorum

o zaman şimdi altın almak pek mantıklı değil, nereye yatırmalıyız peki paramızı:?

Ben beklemedeyim canım. Tl var elimde. Daha da yükselirse düğünden kalan üç beş çeyreği boduracağım.

Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir

heheh bende aynı planlar içindeyim
hediye için elimde tam altın var
pis pis abkıyorum arada
yok bende almam bu seviyeden
geçen yılda bu zamanlar çıkmaya başlamıştı galiba
hiç olmazsa gelecek yazı beklerim
inş. bir ara düşer de alım için fırsat verir..

e altın yükseldikçe satasaım geliyor
bende 1gram altın kaldı
keşke satmasaydım diye bir yerlerden sesler duyuyorum ama hemen dağıtıyorum o sesi...

bakalım ne zaman alım fırsatı gelecek elimize..

Altın yükselişe devam ediyo, daha da düşmez gibi geliyor geçen senede bu zamanlar yukselmeye başlamıştı ve yılbasına kadar cok yukselmıstı , bi yandan alım fırsatı doğsun istiyorum bi yandan çıksın da elımdekılerı bozdurıym ıstıyorum

e altın yükseldikçe satasaım geliyor
bende 1gram altın kaldı
keşke satmasaydım diye bir yerlerden sesler duyuyorum ama hemen dağıtıyorum o sesi...

bakalım ne zaman alım fırsatı gelecek elimize..

Bende de yaklaşık 10 gram var. Satmayacağım inada bindi iş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…