daha iyi olmana sevindimmerhaba canım sağolasın
kulağım için perşembe günü doktora gitmiştim
cuma günü de başka bir doktora gittim o da sağolsun baya ilgilendi kulakta herhangi bir problem olmadığını söyledi
diğer doktorun ilaçlarını kullanmamı istersen 5-6 gün sonra yeniden gelebilirsin dedi
ayrıca sakız çiğnemeyi ve balon şişirmeyi önerdi
sakız iyi geliyor
bazı tanıdıklarımda da olmuş bu tür şikayetler ve bir süre sonra geçmiş
Allah herkesin şifasını versin inşallah
ama bana 3. günden sonra ilaçlar yan etkilerini göstermeye başladı kalp çarpıntısı vs gibi ben ilacı kestim.
şimdilik önceki şikayetlerim hafifledi biraz daha iyiyim
duruma bakacağım artık
2. doktor ameliyat gerekli görmüyor.
merhaba canım sağolasın
kulağım için perşembe günü doktora gitmiştim
cuma günü de başka bir doktora gittim o da sağolsun baya ilgilendi kulakta herhangi bir problem olmadığını söyledi
diğer doktorun ilaçlarını kullanmamı istersen 5-6 gün sonra yeniden gelebilirsin dedi
ayrıca sakız çiğnemeyi ve balon şişirmeyi önerdi
sakız iyi geliyor
bazı tanıdıklarımda da olmuş bu tür şikayetler ve bir süre sonra geçmiş
Allah herkesin şifasını versin inşallah
ama bana 3. günden sonra ilaçlar yan etkilerini göstermeye başladı kalp çarpıntısı vs gibi ben ilacı kestim.
şimdilik önceki şikayetlerim hafifledi biraz daha iyiyim
duruma bakacağım artık
2. doktor ameliyat gerekli görmüyor.
çok geçmiş olsun.acil şifalar dilerim.
farması bana akıl ver canım :))
toplam 74,40 gram altınım var bunun 19,92 gramı ortalama 92.9 dan almışım..bozdurursam yaklaşık 75 lira gibi bir kar elde edeceğim..
Ne diyorsun değer mi bozdurayım mı ?
Nakit olarak şuan elimde de 1600 lira var onu bekletiyorum zaten düşsün diye dolar ya da altın alıcam duruma göre
Kızlar bildirimlerinizi yapmayı unutmayın
arkadaşlar tavsiyeleriniz için hepnize çok teşekkür ederim,Allah hepinizde razı olsun.evet düşününce eminevime para yatırıyor olmak gerçekten birikim.Kaldı ki şubat ayında arabamın borcunu bitirmiştim.Ev alıyoruz arabamız var çok şükür.İşte insan lazım olduğunda bi kenarda bozduracağı altın olsun istiyor.Dışarıdan bakıldığında insanlar çift maaş diyor;her başı sıkışan bizden para umuyor ama gerçkler öyle değil kiYani ben haftanın beş günü çalışan bir bayanım araba ile işe gitsem 400 lira civarı benzin gidiyor,metro ve otobüsle gitsen 250 civarı.Okuluma yakın yerden tutsak buranın kirası ile aynı bu kez de eşime çok uzk olacak eksrtadan yol masrafı çıkıyor.Geçen gün hastalandım vallahi doktora gidecek paıra yoktu oturdum ağladım resmen(eşimin iş yeri maaşı geciktirmişti o ay).Öyle işte içim dolu baya.Neyse ben önce şu harcamaları sıkı tutayım,borcu bitirip öyle birikim yapayım.Şu aldığım yarımıda bozdurayım zaten alalı bir hafta oldu 10 lira kar etmişim :)sağolun kızlar önümüzdeki dört beş ay kemer sıkma politikası uygulayacağım bakalım dua edin :)
selam
sizi burda yakalımışken bişey sorsam
eminevimden ev alan sizidniz dimi
ben nette filan baktım pek bişey anlayamadım
çalışma şekilleri nasıl
yani nasıl ev alabiliyosunuz
azıcık anlatırsanzı çok mutlu olurum
burda başka biri aradığıma pişamn oldum sürekli arıyolar demişti diye aramakta istemedim
hımmm çok gizli bişey galiba
sorduğum ve cevap alamadığım ikinci kişi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?