Kirli Çıkılar )))

daha iyi olmana sevindim
ameliyat olamamn da çok iyi
burun ameliyatı zor diyolar..

çok geçmiş olsun.acil şifalar dilerim.

farması bana akıl ver canım :))

toplam 74,40 gram altınım var bunun 19,92 gramı ortalama 92.9 dan almışım..bozdurursam yaklaşık 75 lira gibi bir kar elde edeceğim..

Ne diyorsun değer mi bozdurayım mı ?

Nakit olarak şuan elimde de 1600 lira var onu bekletiyorum zaten düşsün diye dolar ya da altın alıcam duruma göre

estağfirullah canım akıl vermek haddime değil

sadece bu zamana kadar okuduğum yorumlarda hep şunu gördüm cebe atılmamış kar kar değildir ama şu an altın yükseliyor nerede duracağını bilmek de mümkün değil o nedenle beklemek ya da beklememek sana kalmış

ben şu ana kadar her yükselişte altınları sattım % 35 oranında elimde altın bıraktım.

tl de bir yatırım aracı o nedenle 1600 tl yi bekletebilirsin
şu an altın almak riskli olabilir zira fiyatlar şişti bir yerde havasını illaki alacaklardır yükselecek diye trene binersin sonra da geçen yıl ki gibi düşse inemezsin
hatırla 108 mağdurlarını

Son düzenleme:
bazen burayi okuyup yatirim yapasim geliyor para altin sonra suna buna para kalmayinca tabiki birikimde olmuyor
valla sizi gördükce özeniyorum ne akilli kadinlar var diyorummm

Günaydın herkese.

Altın gram fiyatı biraz düşmüş düne göre. Alım fırsatı çıkabilir yakın zamanda. Ama bu alım hemen al-sat için olacaktır diye düşünüyorum.

Dün biraz yorumlara baktım pek bir şey anlamadım açıkçası Benim içime doğan 100 tl'yi göreceği ve bir noktadan hızlı bir şekilde döneceği. YAnlış düşünüyor da olabilirim zaman gösterecek.

Dolar da olduğu yerde sayıyor. Hiç güvenilir değil. Şimdilik TL'de beklemedeyim.

arkadaşlar tavsiyeleriniz için hepnize çok teşekkür ederim,Allah hepinizde razı olsun.evet düşününce eminevime para yatırıyor olmak gerçekten birikim.Kaldı ki şubat ayında arabamın borcunu bitirmiştim.Ev alıyoruz arabamız var çok şükür.İşte insan lazım olduğunda bi kenarda bozduracağı altın olsun istiyor.Dışarıdan bakıldığında insanlar çift maaş diyor;her başı sıkışan bizden para umuyor ama gerçkler öyle değil ki Yani ben haftanın beş günü çalışan bir bayanım araba ile işe gitsem 400 lira civarı benzin gidiyor,metro ve otobüsle gitsen 250 civarı.Okuluma yakın yerden tutsak buranın kirası ile aynı bu kez de eşime çok uzk olacak eksrtadan yol masrafı çıkıyor.Geçen gün hastalandım vallahi doktora gidecek paıra yoktu oturdum ağladım resmen(eşimin iş yeri maaşı geciktirmişti o ay).Öyle işte içim dolu baya.Neyse ben önce şu harcamaları sıkı tutayım,borcu bitirip öyle birikim yapayım.Şu aldığım yarımıda bozdurayım zaten alalı bir hafta oldu 10 lira kar etmişim :)sağolun kızlar önümüzdeki dört beş ay kemer sıkma politikası uygulayacağım bakalım dua edin :)

merhaba arkadaşlar... forumun müdavimlerindenim aslında, sizden çok etkilenmiş olarak birikime de girdim ammaaa ilk kez yazıyorum, sizleri çok iyi tanıyor gibiyim:) eğer kabul edilirsem ben de katılmak isterim listenize ve muhabbetinize:) ama bu ay çok stresliydi.. aldım,sattım .. kaldım, zararla:) anladım ki risk dağılımı yapabilmek önemli bir konuymuş... farmasi, eklersen 10 gr. altın var...

selam
sizi burda yakalımışken bişey sorsam
eminevimden ev alan sizidniz dimi
ben nette filan baktım pek bişey anlayamadım
çalışma şekilleri nasıl
yani nasıl ev alabiliyosunuz
azıcık anlatırsanzı çok mutlu olurum
burda başka biri aradığıma pişamn oldum sürekli arıyolar demişti diye aramakta istemedim

hımmm çok gizli bişey galiba
sorduğum ve cevap alamadığım ikinci kişi

bildirimler bugün mü? 31 ağustos değil mi? tablo bu haldeyken bile benim hala altın alma umudum var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…