Kirli Çıkılar )))

şimdi farmasiye aklıma takılan bir şeyi sorayım??

ben daha önce gr altın biriktirirken al-sat olayına girmemiştim ilgilenmek için zamanım yoktu.
altın düştüğünde belli bir kısmını veya hepsini satıyor altın çıktığında tekrar alıyorsunuz böylece gramaj olarak miktarı arttırıyorsunuz..doğru mu?

pekiii örneğin dolar hesabınızdan da altın alım satımı mı yapıyorsunuz? dolarınız yükseldiğinde mi alıyorsunuz?
benim için ikinci söylediğim henüz erken sanırım:)) kafayı karıştırmaya gerek yok..
ama merak ettim canım rica etsem biraz açıklama yapabilir misin?

mesela bir yılda kaç gr veya kaç tl kazancın oldu?
5gr? 10gr??? çekinerek soruyorum sakıncası var mı bahsetmenin acaba??

b12 vitamini zengini yiyecekler
Karaciğer, böbrek, sığır eti, yumurta, süt, peynir ve balık

benim bu aralar kulağımda sorun vardı 2 doktora gittim sorun yok dediler
ama ben araştırmayı severim
nette vitamin eksikliği ve kulak çınlaması diye googlede arattım
ve b 12 vitamini eksikliğinin belirtilerinden biri olduğunu keşfettim

aslında aile hekimime gidip kan tahlili yaptırmam gerekli biliyorum ama 3-4 günlük bazı önlemler aldım kulaktaki sorunum çok şükür şimdilik yok

nasıl dersen kendi kendime şunları düşündüm ben 2010 yılından beri düzenli yediğime içtiğime devam ediyorum hatta geçtiğimiz ramazan ayında çıktı bu sorun peki hayatımda ne değişti

3 ana 3 ara öğün beslenme aniden 2 ye düşmüştü ve porsiyonlarım o kadar küçülmüştü ki ve de kilo kaybediyordum
en son 50.5 kg yı gördüm
hemen bu ip uçlarından yola çıkarak 3-4 gündür beslenme miktarımı öğün sayımı düzenleyerek artırdım
ben 52 -53 kiloya geldim şimdilik sorun görünmüyor.
ama gene de nasip olan en kısa vakitte kan tahlili yaptıracağım genel anlamda sorun olsun olmasın

ilk sorduğun sorunun yanıtını da kendin vermişsin aynen anladığın gibi canım

dolarla al-sat yapmanın tl ile al-sat yapmaktan farkı yok tıpkı tl gibi yükselince sat düşünce al
bunun için altın ve de dolar hesabın olmalı

ben geçen yıl çok temkinli al-sat yaparak 22 gram artırdım...
belki daha gözü kara al-satçılar çok daha fazla kazanabilirlerdi ama benim için düstur aza kanaat etmeyen çoğu bulamaz, dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olmak da var
sakin sabırlı temkinli olarak al-sat yapmalı diyorum.

oooo çok iyiymiş

bu ay bana da parça parça bişeyler yatmış kızlar..
ne olaki bilginiz var mı?
50 küsür bii 80 küsür bi..
bir de 79 var ama o ücret biliyorum sehven verilmeyen bi ücret.

canım temmuzda filan farklarınız yatmadıysa onlar olabilir diye düşünüyorum
bereketli olsun

canım zayıf olmanın güzel yanları var..(mesela umrede namaz için küçük bi boşluk bile olsa yer bulabiliyordum yanımdakiler de sorun etmiyordu beni kolaylıkla kabul ediyolardı ) ama işte kötü tarafı halsizlik, kansızlık ve vitamin eksiklikleri.. ben bunu zayıflarda daha çok görüyorum..
benim de hemoglobin hep sınırda ya da azcık aşağıdadır. kilom 48 civarı boyum da 160.
b12 kaynağı olarak hep kırmızı et gösterilir ancak okuldan bi arkadaş şöyle demişti. bağırsaklarda b12 vitamini emilimini sağlayan bişeycikler varmış onlar işlev yapmadığında istersen bir kamyon et ye istediğin vitamini kullan işe yaramıyor.
o arkadaş belli aralıklarla kandan alıyor b12 vitaminini.
bazen ben de korkuyorum ya öyle bişey varsa diye..
hangi kan grubundansın canım 0 lar çok et tüketiyor. sen de çok tüketiyorsan ve yine de bu sorunun varsa yukardaki şikayeti değerlendirebilirsin.

canım temmuzda filan farklarınız yatmadıysa onlar olabilir diye düşünüyorum
bereketli olsun

sağolasın canım.. temmuzda bişey yatmadı sanki bu ay yatmış..
hep size somamın sebebi bizim promosyonların da yatması lazım ama bi kere yatırdılar bi daha yok ama promosyon 60 küsür olması lazım.
onun için soruyorum

kardeşim bu yıl son sınıf çocuğa boşuna diş hekimliğini seç demiyom

canım benim kan grubum A grubu Rh (+)

yazdığım gibi bence uzun süre özellikle son bir ay müthiş düşük kalorili beslenmeden kaynaklandı diye düşünüyorum

ayrıca ben kan tahlili yaptırmadım
sadece biraz kendi kendime yürüttüğüm tahminler doğrultusunda ve de almaya çalıştığım tedbirlerle kulaktaki sorunlar şimdilik görünmüyor diyorum
bence muhtemelen b12 vitamini eksikliğidir diye düşündüğümü ifade ettim

ooo A kan gruplarının etle arası hiç iyi değildir..
maşallah kendi sorununu kendin çözmüşsün gibi şimdilik.. inşallah bir daha yaşamassın..

ooo A kan gruplarının etle arası hiç iyi değildir..
maşallah kendi sorununu kendin çözmüşsün gibi şimdilik.. inşallah bir daha yaşamassın..

canım tam tersine ben belli ölçüde illaki etsiz gün geçirmeyenlerdenim
etçil yaratığım ben ya

Ama sanırım sizde biraz gelire göre gider durumları olmuş..
İnşallah bundan sonrası için herşey daha iyi ve güzel olur..

:)))))))) canım benim..
bugün uykusuz gelmiştim suratsız suratsız oturuyordum
kahkahama içerden sekreterim koştu:))))))
ama gerçekten öyle... kıymetini bil bence mesleğinin..benim istediğim bölümlerden biriydi..
haa bana sorarsan şimdi mesleğimden memnunum öğretmenlikte de iyi bi bölüm seçmişim. yaz tatilim var yarım günüm okulda ve işletme geziyorum sıkıcı da değil ve kışın 3000 e yaklaşıyor gelirim ama insan bazen keşke de diyor..
ben de sayısalcıydım. denemelerde bulunduğum şehrin tıpı tutuyordu ama sınava gelince afalladık heycan vs olmadı. bilg. öğretmenliği geldi bazen derim acaba 1 yıl daha beklesemiydim. aslında çok puan farkı da yoktu kapatırdım 1 senede.. 335 bizim bölümdü tıp 350 idi. tabi bilg. öğretmenliği şimdiki gibi yerlerde sürünmüyordu.. ama kısmetimiz bu kadarmış..
şimdi kardeşime diyorum ki pişman olmasın..
anadolu öğretmen lisesinde dersleri iyi ama tembel.. tıpı istemediği için çalışmayabilir.. kardeşimin içinde bi vurma kırma isteği vardır. onu heveslendirmek için en iyisi diş hekimliğini seç düşünsene hart diye dişi çıkartacaksın diyorum seviniyor gülüyo filan hakkaeten içinde bi canilik var deli yaa.. en iyisi diş hekimi olsun da içindeki o duyguları iyi tarafa yönlendirsin ne diyim
canım tam tersine ben belli ölçüde illaki etsiz gün geçirmeyenlerdenim
etçil yaratığım ben ya

ne güzel et seven belki de karşılaştığım ilk A sın..
ben B yim ben de bayılırım ete ama belli miktar değil sadece et yemeği olmalı

ne güzel et seven belki de karşılaştığım ilk A sın..
ben B yim ben de bayılırım ete ama belli miktar değil sadece et yemeği olmalı

canım belli miktardan kastım

menümde hergün et yemeği olacak şöyleki ; bir gün ya tavuk kalça ya da baget
diğer gün 4-5 kaşık miktarında kırmızı et
bir diğer gün 3-4 köfte
başka bir gün 300- 350 gr büyüklüğünde balık

bu tarz et miktarları olmalı

tabi günlük et süt tahıl meyve sebze dengesine dikkat ederek beslenmeye özen gösteriyorum

ama dediğim gibi ramazanda bu denge bozuldu midenin küçülmesi hatta hiç yeme isteği bile olmamaya başlamıştı özellikle sahurda
çok şükür şimdi 3 ana 3 -4 ara öğüne geri döndüm

ben de A+ fim ve ben de et canavarıyım.balık -tavuk-kırmızı et-sakatat hepsine bayılırımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…