meyraa hoşgeldinnnnnnnnnnnnnn bacımmmmmmmmmmmm nasılsın ne var ne yok
inşaallah tatilin güzel geçmiştir
evet 1 ayımı aldı :)
hepsini hem de:)
o yüzden herkesi sanki uzun zamandır tanıyorum gibi oldu:)
bana çok şey kattı.
tasarrufu öğrendim
internetten altın hesabı açıp alım satmayı da öğreneceğim inşallah.
birikim hedefi yaptım.
kumbara edindim.
daha ne olsun dimi?
ilk birimimimi de paylaştım:)))
inşallah önümüzdeki ay 2 katını yaparım.
sizleri seviyorum.
iyi ki buldum burayı.....
Farmasi canimmmmgörüntüsü sanal,kendisi gercek dost )
Donmedim daha,hala Karadeniz'in o muhteşem manzarasının havasının tadını çıkarıyorum)
Bu aykırı birikimimi aynı yazabilirsin,,,,karşımda yemyeşil daglar,saril saril yağan yağmur,,,hesap kitapla uğraşmamayacağım)
Karanfilçe donmuşsun,hosgeldin canım...
Diğer arkadaslar,hepinizi çok özledim
Bütün bu güzelliklere rağmen Deniz'in kenti, onla da öksüz da olunmayan istanbul ümü da çok ozledimmmm
yarın malüm resmi tatil evde olacağım.:)
bu gece 5 yıl sonrası ilk kez sinemaya gideceğiz eşim götürüyor .ama çocuklarla birlikte çizgi file gideceğiz.
tinkıl teldi galiba adı:)
biletler çok pahalı 40 tl ye mal olacak bize.çok geldi ama 5 yıldır gitmemişim.boşveriyorum.
Yatırım batirim islerine gelince
Elimdeki bütün altınları,bir kısmını tl. Bir kısmını da dolarla olmak üzere,sattım)
Ons düşecek,düşmezse yazdığımın resmidir...)
iPad le anca bu kadar yazabildim
Onumuzdeki hafta arası donüyoruz insallah....
Büyük oğlum okula başlayacak
Benden şimdilik bu kadar,görüşmek üzere...
Hepinizi öpüyorum...
Yatırım batirim islerine gelince
Elimdeki bütün altınları,bir kısmını tl. Bir kısmını da dolarla olmak üzere,sattım)
Ons düşecek,düşmezse yazdığımın resmidir...)
iPad le anca bu kadar yazabildim
Onumuzdeki hafta arası donüyoruz insallah....
Büyük oğlum okula başlayacak
Benden şimdilik bu kadar,görüşmek üzere...
Hepinizi öpüyorum...
kızlar ben de verdiğim randevularıma göre kabataslak ayın eylülün 15'ne kadarki bütçemi gözden geçirdim.
ve 15 eylüle kadar olan tüm ödemelerimi yapıp bir ohh çektm:o zamana kadar kafam rahat.
-1.300 ofis kirası
-1.750 eşya taksiti
-200 sekreter avansı
-100 tl kadar faturalarımı ödemiş bulunmaktayım
bu tarihe kadar yaklaşık 600tl ayırdım masraflar için
annemler haftasonu ziyarete geliyorlar 100 tlsi ile dönüş biletlerini aldım
500tl kaldı.
belirlediğim bu tarihe kadar elime ne kadar geçerse cuk bankaya atılacak, şimdi değil tabi ama altın düştüğünde çevrilecek
bu arada eşimle kesemiz ayrı değil yani onun maaşından da benim masraflarımı ödeyebiliyoruz yeri geldiğinde
yani ayırdığım bu paranın içinde onun da masrafları var. Arabasının benzinini 2 gün önce doldurmuştu, evin herşeyi erzağı tamam bir tek günlük sebze-meyve-süt alıncak o kadar..
işte asıl maharet yetirebilecek miyim artrabilecek miiyim göreceğiz deneyeceğm kendimi:))
teşekkür ederim başlangıç için iyi bir motivasyon oldu..:)
tekrardan merhaba herkese..
kendimi tanıtayım kısaca:
evliyim. daha önceleri devlette çalışıyordum eşimin ataması başka bir şehre alınınca (kendi isteğimizle seçtik) ben serbest çalışmaya başladım. bankada 167 gr altınım vardı işyerimi açarken hepsini harcamak zorunda kaldım tabiki yetmedi mayısa kadar sürecek olan senetlerim var..
kızım doğduğunda ona takılan altınlar, bana takılan bilezikler ve beni ara sıra yaptığım altınlarım da annemlerle ortak tuttuğumuz banka kasamızda duruyor.
5 yıldır kullandığım mobilya ve beyaz eşyalarımı bazı sebeplerden dolayı kayınvalideme vermek durumunda kaldım. hepsini yeniledim.+borç yani..
gelirimiz iyi olmasında rağmen (eşiminki sabit ama benimki değişken) bu sene çok borcumuz var. bakıcı,sekreterimin maaşları, ev ve işyeri kirası, bağkur vs.. de sabit giderlere yazılıyor tabiki.
bu sene amacım birikimden ziyade borçları kapatabilmek. ama gelir düzeyimize göre de birikim şansım olursa ne ala..oh geldi bunu da harcayım demeyeceğim. gerektiği kadar gerektiği yerde harcama yapmak lazım. ilk hedefim işyerimin yerini satın almak ama ne zaman olur bilemiyorum..kısmet:)
kısaca hikayem budur. tutumluyumdur kendim gibi olanlara da ayrı bir sempatim vardır:))) boş boş para harcamayı sevmem..
bankadaki gr altınlarımı satınca altın hesabımı da kapattırmıştım. şimdi Allah kısmet ederse yeni bir hesap açıp al-sat yapacağım.
ve tabiki sizlerle fikir alış verişlerinde bulunacağım...
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...lama-oykusu-farmasi-kilo-koruma-programi.html
buyur canım 1 . sayfada fotoğraflarımı da eklemiştim :))
yarın malüm resmi tatil evde olacağım.:)
bu gece 5 yıl sonrası ilk kez sinemaya gideceğiz eşim götürüyor .ama çocuklarla birlikte çizgi file gideceğiz.
tinkıl teldi galiba adı:)
biletler çok pahalı 40 tl ye mal olacak bize.çok geldi ama 5 yıldır gitmemişim.boşveriyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?