Kirli Çıkılar )))

kızalr benim telefon faturam vodafon kamu hattı aylık 30 milyon 1000 dk her yöne 3000 dk sadece vodafone ama benim bütün çevrem vodafone ve her yöne 500 msj hakkım var
eşimin 80 milyon tahaddüt etmiş içim yanıyo her ay o kadar paraya ama bu eylülde bitiyo uygun bi tarifeye geçircem onuda yazık günah yaaaaaaaaa....

canım yatırımı çeyrek yarım cumhuriyet olarak yapacaksak eğer en mantıklısı eski tarihli almak

aynen yazdığın sebeplerden dolayı

ben sarımsağı soyyorum rendenin en küçük tarafında rendeleyip kavanoza koyyorum üstünede zeytinyağ kalıcak kadar zeytinyağ dolduruorum üstünede azda tuz bir sene hiç bişe olmuyo ne pörsüme ne bişe hatta o zeytinyağını kısırda mercimek köftesindede kullanıorum bazen salatalarda lezzet katıyo....

canım benim ya sabır taşı olsa çat diye orta yerinden çatlar allah sana güç kuvvet versin eşin sonra çok arıycak bu günlerinizi ama geçen geçmiş giden gitmiş olcak bi ev parası yemiş şimdiden bari bundan sonra bişeyler yapabilseniz çok acıyorum böle boşa giden paralara yani herkes çok akıllı arabasını düşünürken sizin elinizde daha hiç bişe yok ama hala verme peşinde eşin allah yardımcın olsun tatlım...

ya ne diosun faydada kelimemi bir ay takılmadım 15 gün oldu karım bir küçük altın artı kumbaramdaki 90 milyon ve bu kadarcık zmanda neden nerdeymişim ben çeyiz topiciklerinde fink atcamda az birazda buraya baksaydım şu an kullanmadım o kadar şey evimde olmazdı neyse olan oldu önümde bi ömür var daha ben burayı bi okul olarak görüorum burda kısa bi sürede alışkanlık kazanıoruz sonsuza kadar sürmicek bu topik sonuçta fakat alışkanlıklarımız yıllarca sürcek ve çocuklarımızada aktarcak onlarda kendi çocuklarına sonsuzlaşcak:)

ben eşime naptın biliomusun aynı şekilde kendimede alışveriş merkezinde lc makikiden gittik kocişe 9tl den 6-7 tane tişört aldık sonuçta yaz sürekli değişiyo tişörtler sonrada maviden 40 ar tl ye iki gömlek aldık ve onun için yaz sezonu kapandı hem ucuz markalardan hem marka olanlardan aldırdımki markaya takmasın diye zaten gözü yoktur ama en başından nasıl alışırsa öle gider:)

haftasonuna 1682 ons
ve 98 gr tl ile girdik
hayırlısı bakalım pazartesiye ons 1700 denemeleriyle mi karşılayacak bizleri

fed sonrası da ons umarım gümler alış için bekleyenlere fırsat doğar

ben yatırımda sepet oluşturmaya önem verdiğim için çıksa da düşse de farketmiyor
düşeni alır yükselini satarım

farmasiciğim hani demişsin ya ''sanalda insanlar birbirini tanımayınca yazdıklarından art niyetli birşeyler çıkatmaya çalışıyorlar şahsen ne laf sokma derdindeyim ne de başka birşey '' işte bende tam böyle bir halde bir yorum yapmıştım akıllıbıdığa taaa ramazan ayında nereye tayin istesem diye forumda danışırken. sen oradan sonra bana bi saldırı başlattın çok tuhaf bir alınganlık gösterdin ve bana yağdırmaya başladın. o zamanda söylemiştim bir dakika ya ne oluyor sana yada forumdaki herhangi birine birşey diyen oldu mu diye.forumdaki hiçbir bireyi ilgilendiren bir durum yoktu yazdıklarımda oysaki. merak edenler sayfa 749'dan da bakabilir. orada çok açık seçik görünüyor zaten herşey..ben tamamen saf duygularla belli bir konuda görüş belirtmiştim görüşümü belirtrken ne senin ne başkasının işi gücü yaşadığı yer durumu zerre kadar aklımda yoktu.umarım bu ne olduğunu bile anlayamadığım mesele burada son bulur.
inşallah tüm bu açıklamalardan sonra yanlış anlaşılan birşey kalmaz çünkü yazdığın birşeyede çok cevap veresim var:) oğlun sayısalda sağlıkla tıp dişhekimliği eczacılık üçlüsünden birini istiyorsa ve ticareti seviyorsa eczacı olup müthiş paralar kazanabilir o zamana şartlar çok değişmezse. Allah hakkında hayırlı olanı versin.

akıllıbıdığa hepimiz bir yerler önerdik tayin konusunda

ben ona şahsen kendi bulunduğum il ve ona bağlı ilçelerin durumunu açıklamaya da çalıştım
tabi bunları yazarken daha çok akıllıbıdığın içerisinde bulunduğu maddi sıkıntıları gözönünde bulundurarak ...
(maddi sıkıntılarını da gerek bu topikte gerekse kendisinin açtığı topiklerde okuduğum kadarıyla biliyorum)

işte tayin olduğu yer açıklandığında da uşak ve ilçeleri hakkında olumsuz ifadeler yazdınız
zira eşinizin burada çalıştığını yani il merkezinde hiçbir sosyal aktivitenin olmadığını çok sıkıcı bir kent olduğunu ilçelerini saymadığınızı bile vs vs
tabiki insanların hayattan beklentileri doğrultusunda bir anlam kazanır yaşadığımız yerler olumlu ya da olumsuz olarak...
eşiniz hangi yıllarda burada görev yaptı ve aradan kaç yıl geçti ....sonrasında çalıştığı yıllardaki uşakla bugünkü uşak'ı kıyaslama imkanı bulabildi mi bilmiyorum

ama akıllıbıdığa burası tavsiye edilirken daha çok yukarıda da bahsettiğim gibi akıllıbıdığa daha çok maddi açıdan kendini toparlayabileceği kentlerden biri olduğunu düşündüğüm için tavsiye olarak yazmıştım ...

yoksa uşak'ta insanlar sosyalleşmesinden de yemesinden içmesinden gezme tozmasından da geri kalmazlar
pek çok uşaklı için İzmir sadece 2 saattir alışveriş gezip tozma eğlenme ya da haftasonu geçirebilmek için

ülkemin % 80-90 yerini gezdim gördüm her yeri ayrı güzel
ama her zaman dediğim gibi İSTANBUL'U her konuda tek geçerim ....

Son düzenleme:
kızlar ya doğum günüme nerdeyse 10 gün var eşim acaba napcak bana süpriz? çok merak ediorum....

eva ayrıca oğlum için yazmış olduğun güzel ifadeler için de çok teşekkür ederim

artık Allah hepimizin ve de evlatlarımızın hakkında hayırlısını versin
ne diyelim henüz çok çok erken ama hayatta insanın da a b c hatta d planları olmalı öyle değil mi ?

çocuğum olduğu için demiyorum kuzucuk gerçekten çok akıllı ve de zeki
bunu ben değil bilimsanat merkezinin üstün yetenekliler ve üstün zekalılar için düzenlediği 2 aşamalı sınavın sonucu diyor

ben de ömrüm olduğu müddetçe maddi manevi elimden geldiğince inşaallah destek olmaya çalışacağım ...
çok hırslı bir çocuk iyi ve güzel yararlı olan şeylere kanalize edilmesi gereken bir enerjisi var

Son düzenleme:
tamam işte o zaman ben çok şaşırmıştım birden bire bu saldırıya ve sebebini sorduğumda forumdakiler adına genel konuşuyorum demiştin. şu an gerçek sebebini öğrendiğim için çok mutluyum.

eşim 2007de uşak merkezde hakimdi ve ilçelerden hangisi hatırlamıyorum arkadaşı kaymakamlık yapmıştı.ben eşimin uşak il merkezi ile arkadaşınında hangisi olduğunu hatırlamadığım bir ilçesiyle ilgili beyan ettiği görüşü paylaştım. paylaşamaz mıyım?

herkes bildiği bazı şehirler hakkında görüş bildirdi ben de uşak istiyorum dediği için birşey söylemedim sustum.
sonra uşak değil bursaya tayin olduğunu söyleyince '' bursa çok güzel bir şehir sosyal anlamda artıları çok uşak olmaması daha iyi oldu senin için eşimden ve orada kaymakamlık yapmış bir arkadaşında duyduğum kadarıyla uşak küçük ve sıkıcıymış'' dedim çünkü akıllıbıdık düzenini kurup yıllarca yaşamak istediği ve sosyal anlamda dolu bir şehir olmasını istediğinden bahsetmişti ben de ''isabet olmuş öyleyse'' demeye getirdim ve inan uşak'ı ona senin tavsiye ettiğin dahi aklımda yoktu. sadece orada yıllarca yaşamış iki kişiden duyduğun birşeyi kendi görüşüm olarak beyan ettim. hem aklıma sen yada bir başkası gelmedi ayrıca gelmiş olsaydı bile buna böyle reaksiyon vereceğini tahmin edemezdim.
sen istanbulu tek geçerim demişsin ama trafiği hayat pahalılığı vb eksileri istanbulda yaşayan adamın aklı yoktur diyen insanlarda var çevremde.bense katılmamakla baraber böyle düşünenlere saygı gösteriyorum istanbulda yaşayan ve bazı insanlarca aklı olmayan kategorisine giren biri olarak.

canım akıllıbıdığın sosyalleşmekle ilgili yazdıklarını tayinler açıklandıktan sonraki yazısında gördüm
onun öncesinde yazmışsa da ben rastlamadım

açıkcası akıllıbıdık öncelikli olarak borçlarından ve maddi epey çektiği sıkıntılarından bir an önce kurtulup düzlüğe çıkmak için uğraşan bir arkadaşımız olarak belleğime kazınmış
neyse onun çıktı tayini bursa'ya biz çıkalım kerevetine
bursa kentini de bilirim
çok güzel ama bir o kadar da maddi açıdan yenilir yutulur olmayacağı kesin Allah yardımcısı olsun

istanbul'un trafiğinin övülecek yanı elbette yok ama ne yapayım( o da gülün dikeni ) orada geniş zamanlarda gezip eğlenmeyi seviyorum
belli mi olur belki bir gün istanbuldan da bir ev alırız hayırlısı olsun inşaallah
ondan sonra ver elini kadıköy moda bahariye karşıyı da kazan eder ben kepçe ters getiririm

Son düzenleme:

bende diyordum bu çeyiz topiklerinde kızlar ne kadar ayrıntı şeyler alıyorlar acaba ben mi çok cimriyim diye:44:
şimdi sen kullanmadığım bir çok eşyayı almazdım deyince rahatladım

joeyfun zahmet edip yazmışsın sağol. internetten baktım da, kampanya var, 3 eylüle kadar, inşallah 3 eylül de dahildir. sanırım ilk 6 ay 9,99 tl, sonraki aylar 59 tl, vaktin olursa sen de bakabilir misin, acaba ben mi yanlış anlamışım. ha bir de hızı 8 mbps yazıyordu galiba.

ben,m bir sorum olacak fikirlerimizi bekliyorum.

elimde ata lirası ve çeyrekler falan var. bankada ablamın adına kasada duruyordu ve ben onları aldım. evde saklamaya korkuyorum. aslında kuyumcuda altın alma dönemi kalmadı ama ben onları eşim bozamasın ve isteyemesin diye öyle almıştım. zira bankadan altın alınca bozması bir tıka bakıyor ve sana altın gibi değil de TL gibi geliyor. bir gün kardeşi para istediğinde benden altınlardan istemişti ve sana aynılarını yaparım demişti.( ha dediği gibi bana geri öderdi ama karşı tarafa güvenmiyordum) ben de vermeyeceğim dediğimde kredi çekip kardeşine verdi. bu gibi durumları önlerim diye düşünmüştüm. neyse bu ayrıntılar sizi sıkmasın. şimdi sorum ben bu altınları evde saklamak istemiyorum. şu an yüksekken bozup, tl ye çevirip, altın düştüğünde bankadan alsam ve sizlere mi katılsam. günlük alış- satış yaparım.

hava civa meselesi ise eşim de kendi açısından şöyle düşünüyor. ben alkol almıyorum, sigara içmiyorum bi teknoloji merakım var. yani günde 1 paket malbro içsem ayda 300 lira olur. işim de stresli ve yorucu başka eğlencem mi var. o kadar yoğun ki işleri onun açısından baktıgında haklı gibi.. hava atmak için değil ancak güzel arabanın sürüş keyfi olması ve güvenli oldgunu düşünüyor. çok juzun yol yapıyoruz

herkese selam

Yeni arkadaşlar gelmiş ve çok güzel şeyler paylaşmışsınız.

Artık çok fazla uğrayamıyorum buraya benim bıdık çok yaramaz olmaya başladı. Gündüz uykusu da azaldığından sürekli onun peşinde koşturup duruyorum. Günü 2 öğünle geçiriyorum onunla ilgilenmekten, bir de çok hırçın olmaya başladı, istediği olmayınca kafasını yerlere vuruyor =(

Eşim ise uzun bir süredir gece geliyor uyuyor sabah çıkıp işe gidiyor, sürekli iş sürekli iş. Küçücük bir ilçede hergün olay mı olur yahu! Ama oluyor işte. Bıktım vallahi artık. Pazartesi okul başlıyor ondan sonra da böyle olursa ne yaparım bilmiyorum artık. Bütün gün okulda yorul sonra eve gel evde yorul ama hep tek başına =(

Maddi anlamda da bu ay sarsıldık gibi. 60tl kalmış sadece =( Zekat verdik üstüne memlekete gittik bir de birikime para ayırdık derken bu durumdayız işte.

bende önce niye fiziki altın alıyorsun diyecektim ama senin gerekçende çok mantıklı ama eşin bir yol bulup borç veriyorsa
öyleyse fiziki altın olayına gerek kalmıyor.buradaki arkadaşlar gibi bankadan gram altın almak daha mantıklı al sat yapar kar edersin fırsat yakaladığında.şahsen bende öyle istiyorum eczane açana kadar düğünde takılan altınları bozdurup altın hesabı dolar yapmayı düşünüyorum.
araba konusunda benim eşimde aynılarını söylüyor hak veriyorum bende.bazı meslekler çok yıpratıcı oluyor o kadarda olsun istedikleri napalım.

valla ben eşinizin ne teknoloji merakına ne de araba tutkusuna birşey diyebilirim. SOnuçta araba da bir yatırım. TEknoloji merakı da kusuru olsun =) Ama bu akrabalara verdiği karşılığı gelmeyen borçlar çok can sıkıcI gerçekten. Bu işin tek kurtuluşu var o da eşinizi borca sokmak. Eviniz yoktu galiba, kredi falan çekip ev alsanız nasıl olur acaba?

hoşgeldin canım

en iyisi miniği sen bize gönder 2 tane abi var bizde onun enerjisinin hakkından gelirler
şaka bir yana hep aynı süreçlerden geçtik tatlı yorgunluklar bunlar canım Allah acılarını göstermesin
sabret canım sabret hepsi geride kalacak
annelik zor zanaat
[/B]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…