arkadaşlar sabah okula giderken kaza yaptım arabam pert oldu,ben üç beş kuruşun hesabını yaparken daha onbin kilometredki aracım pert oldu,şimdi ufak tefek eziklerim var bir mucize dediler sağlık ekipleri.Karşıdaki kişi de aynı benim gibi iyi.Sabah Ayetel Kürsi mi okudum ve 16 tane el mani dedim size tavsiyemdir.Dua edin arkadaşlar.Maddi yönden kötüyüm diye dün akşam ağlamıştım allah böyle imtihan etti hatamı anladım
çok geçmiş olsun,çok üzüldüm.
Allah beterinden korusun...
Tüm bunlar iki kişi için miBen de en az üç çocuk var diyordum okuyunca. İnşallah israf olmaz.
Günaydın kızlar
Bakalım piyasalar nasıl olacak
arkadaşlar sabah okula giderken kaza yaptım arabam pert oldu,ben üç beş kuruşun hesabını yaparken daha onbin kilometredki aracım pert oldu,şimdi ufak tefek eziklerim var bir mucize dediler sağlık ekipleri.Karşıdaki kişi de aynı benim gibi iyi.Sabah Ayetel Kürsi mi okudum ve 16 tane el mani dedim size tavsiyemdir.Dua edin arkadaşlar.Maddi yönden kötüyüm diye dün akşam ağlamıştım allah böyle imtihan etti hatamı anladım
canım benim ya geçmiş olsun allah yardım etsin hatalı senmisin trafik sigortan falan varmı zaten bi kısmını o karşılar sanıorum allahtan canına bişe olmamış çok üzüldüm...
geçmiş olsun canım verilmiş sadakan varmış ucuz atlatmışsın.önemli olan sensin Allah beterinden korusun...
Çok geçmiş olsun. Şimdi sen araban için üzülüyorsundur kolay değil mal canın yongası. Ama inan ki mal yerine konuyor da sağlık konmuyor. Biz de nişanlıyken kaza yaptık, dedenin biri geldi vurdu bize ve araba pert oldu. Tam düğün arefesi hem arabasız kaldık hem de canımız sıkıldı. Ama 8-9 ay sonra ondan daha güzel bir araba almak nasip oldu. O zaman birimize bir şey olsaydı geri gelir miydi hiçarkadaşlar sabah okula giderken kaza yaptım arabam pert oldu,ben üç beş kuruşun hesabını yaparken daha onbin kilometredki aracım pert oldu,şimdi ufak tefek eziklerim var bir mucize dediler sağlık ekipleri.Karşıdaki kişi de aynı benim gibi iyi.Sabah Ayetel Kürsi mi okudum ve 16 tane el mani dedim size tavsiyemdir.Dua edin arkadaşlar.Maddi yönden kötüyüm diye dün akşam ağlamıştım allah böyle imtihan etti hatamı anladım
Verecek yer bulunur tabi ki. İlk olduğu için bir hevesle yapmışsın anlaşılan. Bol misafirin olur da yersiniz bereketi olur inşallahbu sene ilk oldugu için biraz abartmış olabilirim ama ziyan etmem vercek yer bulurum:)
Çok geçmiş olsun. Şimdi sen araban için üzülüyorsundur kolay değil mal canın yongası. Ama inan ki mal yerine konuyor da sağlık konmuyor. Biz de nişanlıyken kaza yaptık, dedenin biri geldi vurdu bize ve araba pert oldu. Tam düğün arefesi hem arabasız kaldık hem de canımız sıkıldı. Ama 8-9 ay sonra ondan daha güzel bir araba almak nasip oldu. O zaman birimize bir şey olsaydı geri gelir miydi hiç
Verecek yer bulunur tabi ki. İlk olduğu için bir hevesle yapmışsın anlaşılan. Bol misafirin olur da yersiniz bereketi olur inşallah
Hata iki taraftada var ama en fazla kusur bende canım.İki tarafında kaskosu var çokşükür ki mala geldi cana gelmedi
canım eczacılığı çok güzel yorumlamışsın.
zaten her sayısalcı sağlık alanında birşey düşünüyorsa tıp -diş hekimliği- eczacılık üçlüsünü artılarıyla eksileriyle oturup bir düşünüyor.
kardeşimde birkaç yıl önce yine yaşadık bu durumu o diş hekimi oldu ona ilgisi vardı.eczacılık yapamam sıkılırım ben dedi.
abim zamanında derece yapmıştı öysde o bu üçlüden hiçbirini değerlendirmeye bile almadı.mühendis oldu amerikaya gitti mezun oluncada.bizden oldukça farklı bir hayat çizdi kendine.
öğretmenlik de çok güzel bir meslek bence.bayanlara eczacılık ve öğretmenliği yakıştırır zaten çoğu insan boş vakitler açısından.öğretmen olmak sana cuk oturmuş bence bu sayede yatırımların için zaman ayırabiliyorsun bende eczanemi açınca internetten al sat yapmak için bol zamanım olacak diye seviniyorum oradan aklıma geldi :) mesela eltim o kadar yoğun çalışıyorki( klinik bir bölümde asistan doktor) yatırım ile mevzuları düşünmeye bile zaman ayıramıyor bir ayın yarısında nöbet tutuyor yemek yemeye vakit bulamıyorum diyor.
velhasılı herkes genç yaşta bilinçli yada bilinçsiz bir meslek seçiyor artılarıyla mutlu oluyor eksileriyle arada dertleniyor.rızkı neyse onu yiyor.
beğendim ama cevap yazdığımı bildirim al diye beğendim. yanlış anlama.
çok geçmiş olsun. çok üzüldüm.. verilmiş sadakan varmış. zaten arkadaşlarda demişler.
ama lütfen kendini üzme. insan dardayken ağlayıp stresini atmak ister elbette. maddi veya maneyi sıkıntılar içinde olsa aynısı...
tabiki sen gene şükretmeye bak. daha kötüsü de olabilirdi..
Allah yardımcın olsun canım
kızlar kışlık yiycek hazırlamayı benim kadar seven başka biri yoktur heralde bu sene yaptıklarımı yazim:)
5 kilo bezelye ayıkladım poşetleyip dolaba kaldırdım:) aslında 10 kilo yapcakttım ama benim koca biraz fazla karışır benim işime seneye 10 kiloda kararlıyım:)
sonna 5 kilo dolma biber kuruttum temmuzda:)
sonna 5 kilo yemeklik patlıcan kuruttum:)
30 tane mısır taneleyip konserve yaptım:)
sanırım bi 10 kilo fasulyeden konserve hazırladım:)
5 kilo biber kızartıp derin dondurucuya koydum
4 kilo kırmızı biber közleyip derin dondurucuya koydum
2 kilo kırmızı biberi yemeklik dograyıp dondurucuya koydum
2 kilo slatalık rendeleyip dondurcuya koydum cacık için
2 kilo yeşil biber yemeklik dorayıp dondurucuya koydum
5 kilo patlıcan közledim dondurucuya koydum
2 kilo yeşil biberi yıkadım kuruladım içini temizleyi iç içe geçirip donduruya koydum
bir bağ semiz otu yemeği konservesi yaptım hatta bu gece birini yedim ama bi üç ba daha yapcam inş bitmeden
bir kilo patates bi kilo kabak bi kilo havucu küp küp dograyıp çorbalık için poşetleyip dondurucya koydum
3 kilo kabağı kavurdum poşetleyip dondurucuya koydum
2 kilo çilei püre yapıp donduruya koydum
2 kilo patlıcanı karnıyarık olsun diye kızartıp öylece dondurucuya koydum
8 tane yufkadan çorbalık kestim
kabuk tarhanam var annem memleketten göndermiş bi 4 kilo var
kırmızı tarhanayı tatilde muğladan almıştım çok az kaldı pazardan gene alcam
5 kilo vişenden konserve hazırladım
son bi yapılcak menemenlik ve domates sos kaldı onlarıda bu hafta hazırlıcam kızlar böle yazınca epey bişe çıkmış ortaya:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?