Kirli Çıkılar )))

arkadaşlar sabah okula giderken kaza yaptım arabam pert oldu,ben üç beş kuruşun hesabını yaparken daha onbin kilometredki aracım pert oldu,şimdi ufak tefek eziklerim var bir mucize dediler sağlık ekipleri.Karşıdaki kişi de aynı benim gibi iyi.Sabah Ayetel Kürsi mi okudum ve 16 tane el mani dedim size tavsiyemdir.Dua edin arkadaşlar.Maddi yönden kötüyüm diye dün akşam ağlamıştım allah böyle imtihan etti hatamı anladım

çok geçmiş olsun,çok üzüldüm.
Allah beterinden korusun...

canım benim ya geçmiş olsun allah yardım etsin hatalı senmisin trafik sigortan falan varmı zaten bi kısmını o karşılar sanıorum allahtan canına bişe olmamış çok üzüldüm...

geçmiş olsun canım verilmiş sadakan varmış ucuz atlatmışsın.önemli olan sensin Allah beterinden korusun...

canım benim ya geçmiş olsun allah yardım etsin hatalı senmisin trafik sigortan falan varmı zaten bi kısmını o karşılar sanıorum allahtan canına bişe olmamış çok üzüldüm...

Hata iki taraftada var ama en fazla kusur bende canım.İki tarafında kaskosu var çokşükür ki mala geldi cana gelmedi

Çok geçmiş olsun. Şimdi sen araban için üzülüyorsundur kolay değil mal canın yongası. Ama inan ki mal yerine konuyor da sağlık konmuyor. Biz de nişanlıyken kaza yaptık, dedenin biri geldi vurdu bize ve araba pert oldu. Tam düğün arefesi hem arabasız kaldık hem de canımız sıkıldı. Ama 8-9 ay sonra ondan daha güzel bir araba almak nasip oldu. O zaman birimize bir şey olsaydı geri gelir miydi hiç

bu sene ilk oldugu için biraz abartmış olabilirim ama ziyan etmem vercek yer bulurum:)
Verecek yer bulunur tabi ki. İlk olduğu için bir hevesle yapmışsın anlaşılan. Bol misafirin olur da yersiniz bereketi olur inşallah

evet canım Allah mutlaka daha iyisini nasip edecek.Zaten ilk kaza anında arabadan çıktım adam öldü mü diye çok ağladım ki şükür ölmedi mal mülk gelir ama can gelmez servise çekildi araç inşallah bakalım sonuç ne olacak

Hata iki taraftada var ama en fazla kusur bende canım.İki tarafında kaskosu var çokşükür ki mala geldi cana gelmedi

iyi bari canın sağlam kaskoda varmış evet araba kaza yapınca insanın canı yanıo şoku bi gün geçmiyo ama sağlık olsun çıkca varmış demekki

beğendim ama cevap yazdığımı bildirim al diye beğendim. yanlış anlama.

çok geçmiş olsun. çok üzüldüm.. verilmiş sadakan varmış. zaten arkadaşlarda demişler.
ama lütfen kendini üzme. insan dardayken ağlayıp stresini atmak ister elbette. maddi veya maneyi sıkıntılar içinde olsa aynısı...
tabiki sen gene şükretmeye bak. daha kötüsü de olabilirdi..
Allah yardımcın olsun canım

diş hekimliğinden ziyade bir ortak yanımız daha var canım
benim kardeşim de zamanında türkiye derecesi yapmıştı (sayısal ankara 1.si türkiye 2.si idi)
şimdi o da mühendis olup gitti amerikaya..
aynen çok farklı bir yaşam sürüyor kendisi...

bu arada herkese merhaba..
öğlen oldu ama ben yine günayyydııııın diye başlayayım:)))
yazmayalı 2 gün olmuş 10 sayfa ilerlemiş şimdi okumaya çalışıyorum:)

estağfrullah hiç öyle düşünmedim gerçekten sağolun

çok geçmiş olsun bop. birkaç ay önce biz de kaza yaptık, eve döndüğümüzde eşim de ben de çok mutluyduk inan ki, ikimizden birine bir şey olmadı diye, o kadar şükrettik ki. 2500 lira masrafımız oldu, dedik ki az para değil tabiki ama bu bizi en fazla bir buçuk ay birikimden alıkoyar. canımıza bi zarar gelmesin yeter ki. eşim il dışına çıkıyor bazen arabayla, artık daha çok dua ediyorum bu olaydan sonra, kazasız belasız sağ salim eve dönsün diye.

çok geçmiş olsun..

eline emeğine sağlık. Rabbim ağız tadıyla yemeyi nasip etsin. kışın mutfak masrafın fazla olmayacağa benziyor

arkadaşlar öğretmenler işbaşı yapıyor sanırım bakıcımızın eşi sınıf öğretmeni bugün başladı dedi..ordan biliyorum.
öğretmenlerimize kolaylıklar gelsin iyi çalışmalar..

çok geçmiş olsun canım.verilmiş sadakanız varmış.size birşey olmasın.mal yerine gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…