Kirli Çıkılar )))

herkese selam
Altın yükseliyor yaşasın, elimizdeki 10bin tl ile keşke düştüğü zamanlarda altın alsaydık dedik ama kısmetten öteye geçilmiyor işte. Yükseliş bu şekilde devam ederse(geçen yazdaki seviye) geçen sene aldığımız altınları satacağım.

Ben kışlık hiçbirşey yapmadım selin maşallah sen doldurmuşsun dolabı =) Yer kalmazsa dolapta haber ver bizimkisi bomboş bize gönder
bop çok geçmiş olsun. İnsan ilk etapta arabası için üzülür ama çok şükür sağlığın yerinde, verilmiş sadakan varmış gerçekten. Ben sırf korkudan araba kullanamıyorum hele böyle kazaları duydukça daha da ürküyorum arabadan =(

herkese günaydın
bugün ben de garantiye geçtim.maaş hesabım artık garantide.internet hesabım açılınca benim de sizin gibi altın hesabım olacak.çok mutluyum.ama tabi önce altının düşmesini beklemem gerek altın almak için:)
tüm öğretmenlere yeni ders yılında bol sabır ve başarı dilerim.
benim kızım da bu yıl 2.sınıfa başlayacak.oğlum da anaokuluna:)

Hayırlı olsun yeni hesabın. Ben de garantiye geçeceğim sanırım. Hesap işletim ücretleri nasıl öğrendin mi?

Hayırlı olsun yeni hesabın. Ben de garantiye geçeceğim sanırım. Hesap işletim ücretleri nasıl öğrendin mi?

canım maaş müşterilerine hesap işletim ücreti yok.
normal müşerilere bilmiyorum nasıldır.
ben de ilk kez( eğer düşerse) bu ay internetten altın alacağım.
sen de sorabilirsin

farmasi bişey sormak istiyorum.bu yıl 2.sınıfta ingilizce olacakmış.
sen sınıf öğretmenimiydin branş öğretmeni mi?
bilgin var mı bu konuda.
bir de en baştan sıkı tutmak için ne yapmamı tavsiye edersin?

merhaba canım ben sosyal bilgiler öğretmeniyim
oğlum bu yıl 3 . sınıfta

baştan belli bir program dahilinde çalışmaya alışması için ve alışırsa okul hayatında zorlanmadan öğrencilik geçirebileceğiyle ilgili anlayabileceği şekilde örnekler vererek motive etmeye çalış derim....

inşaallah çocuğunda ikna olur ve başarma ve başarıyı sürdürme isteğinde olur da canın üzülmez

önerilerin için çok teşekkür ederim canım.
kızım gayet disiplinli ama dikkati çabuk dağılabilen bir çocuk sürekli yapalım edelim demem gerekiyor.
yıl boyunca ödevlerini kendisi yaptı ben sadece kontrol ettim ve eksiklerini yanlışlarını gösterdim.varsa tabi.1.sınıf no tortalamamız.98,7
okumayı da kasım ortasında çözdü.ayrıca sayısal zekası çok güzel.matematiğe ayrı bir ilgisi ve becerisi var.
bu yılı sıkı tutmamız gerek.takip ettiğin site veya topik oldu mu 2sınıfta?
ben 2.sınıf anneleri diye bişey olkum.kk da şimdi ona bakmaya başladım son sayfada seni gördüm:)
ara ara bakacağım bu sayfalara

2. sınıf annelerini takip ediyordum
başka da takip ettiğim birşey yoktu.

oğlum çok hırslı öyle olduğu için onun ders çalışması ödevlerini yapması test çözmesi vs sorun olmadı
çok şükür yaz tatilinde de benim dememe gerek kalmadan o günlük de yazdı kitap da okudu test de çözdü resim de yaptı

maşşallah başarıları daim olsun.seni de tebrik ederim.
darısı başımıza.

canım maaş müşterilerine hesap işletim ücreti yok.
normal müşerilere bilmiyorum nasıldır.
ben de ilk kez( eğer düşerse) bu ay internetten altın alacağım.
sen de sorabilirsin
Hıım ben normal müşteriyim o zaman sorayım hesap açtırırken nasıl oluyormuş.

Hıım ben normal müşteriyim o zaman sorayım hesap açtırırken nasıl oluyormuş.

acemipericim ben de garanti bankasına geçmeyi düşünüyorum bakalım ne zaman kısmet olacak
bankasyanın bu makas aralıkları canımı iyice sıktı

acemipericim ben de garanti bankasına geçmeyi düşünüyorum bakalım ne zaman kısmet olacak
bankasyanın bu makas aralıkları canımı iyice sıktı
Aynen sırf bu sebepten geçeceğim garantiye. Arada uçurum var resmen. Altın almam bir daha diyordum ama bağımlılık yaptı sanırım. Biraz para biriktirip garantiye yatıracağım. Al-satla oyalanırım biraz para kazanırım.

ben garantideyim eşim de yeni iş yeri sebebiyle garantili olacak..
al sat yapmıyorum ama ben garantiyi hiç sevmiyorum, bazı şeylerde okulca baya zorlandık..
hepimize kredi kartı göndermişler anlaşmamızda olmamasına rağmen kapattırmak için ise burnumuzdan getirdiler

Kredi kartı kapattırmak işkence. Benim de bir arkadaşın başına gelmişti. Günlerce uğraştırdı. KArt aidatı da çok yüksek zaten.

Ama gel gör ki onstaki değişimin bankasyada 20 dolar olması lazım kar etmek için, garantide 7 dolar Bir dakika içinda bile kar edersin böyle olunca.

ben annemin kartı için. yazdım bir dilekçe, altına attırdım imza. gittim şubedeki personele bunu genel müdürlüğe faxlayın dedim. nasıl bir rest çekmişim ki, adam aldı, göz gezdirdi. peki dedi. çıkış o çıkış. kart ile ilişki kesildi
Not: denizbank. ayrıca borcunu ödemiştik öncesinde. dilekçe içinde borcunun xxx tarihinde tamamen ödendiğini vs de yazmıştım.
gel gör ki kendi kartlarıma aynı şeyi yapamıyorum

bu arada evet zekat parça parça verilir mi?:44:

annen ev hanımıysa ondan üstüne gitmemişlerdir....
evet verilir canım

Verilebilir. Ramazanda topluca vermek efdal olan ama parçalayarak da verebilirsin. Ben öyle yapıyorum.

Benim bildiğim fakir olan kardeşe zekat verilebiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…