Kirli Çıkılar )))

çok geçmiş olsun,çok üzüldüm.
Allah beterinden korusun...
nerelerdesin kaçak seniii

geçmiş olsun Allah beterinden korumuş.. bu da imtihan insanın içi acır ama sakın isyan etme Allaha şükret ki sağlığına bişey olmadı...

allright teşekkürler canım. evet her güzel şeyin sonu olduğu gibi tatilin de sonu geldi..
bizim de toplantımız vardı bugün 1 saat sürdü geldik. 6 tane sınav görevi çıkmış
biz bu çocukların hepsini geçirdik yine bi dünya sınav vardı. hep gelmiyorlar vatana millete zarar bunlar

herkese selam vakıfbank altınçağ hesabı kullananlar varsa bana yardımcı olabilir mi ? şuanda banka satışa izin vermiyor bilgisi olan var mı
:44:

canım geçmiş olsun çok üzüldüm ama Allaha şükür sana birşey olmamış. Allah hepimizi ailelerimizi kazadan beladan korusun.

eline emeğine sağlık. Rabbim ağız tadıyla yemeyi nasip etsin. kışın mutfak masrafın fazla olmayacağa benziyor

:)saol tatlım aslında masraftan çok kışın o hormondan bozma sebzeye benzemeyen şeyleri yerken içim hiç rahat etmiyodu şimdi taze taze yaptım iyi dileklerin için çok saol canım benim:)
ama ciddi ciddi emek istiyo yani....

merhaba canım al -sat yapmak için bir yerden ufak ufak başlanarak öğreniliyor ama
kendini henüz bu konuda yeterli görmüyorsan riske girme tabiki

çok geçmiş olsun Rabbim daha beterinden esirgesin

Herkese çok teşekkür ederim sağolun.Okulun ilk günü olması nedeniyle yeni eğitim yılına müthiş başlangıç yapmaktı hayalim inşallah daha iyi günler yakındadir

kalınkaselin çok beğendim kış hazırlıklarını.bişey sorcaktım.biberi közleyip koydum demişsin ya,közledikten sonra buzdolabı poşetine biberlerin dışını temizledikten sonra mı koydun

kalınkaselin çok beğendim kış hazırlıklarını.bişey sorcaktım.biberi közleyip koydum demişsin ya,közledikten sonra buzdolabı poşetine biberlerin dışını temizledikten sonra mı koydun

evet tatlım dış zarını ve içindeki çekirlerini temizledim üçerli üçerli poşetlere dilip doldurdum:)

ooo tabiki, o yanı hiç tartışılmaz, biz de işte böyle fazlaca hazırlık yapmadığımızdan kışın hormon nedeniyle almayız hiç bu tür şeyleri, insanın canı çekiyor, özlüyor bazen. ben patlıcan salatasına bayılırım, ben de mi közleyip koysam biraz, kışın yerdim. ben sadece fasulye koydum 5 kilo, onu da sanırım ben yicem, eşimin arası yok sebzeyle, aslında işte eşim sebze yemediği için benim de içimden hazırlık yapmak gelmiyor sanırım. biraz da domates koycam, tamam. ama şu salatalık işi de güzelmiş, yumuşama, kokma, pörsüme falan olmuyor mu rendeleyip buzluğa atınca? haa bak bir de beyaz lahana haşlayıp koymayı düşünüyorum, eşim lahana sarmasını sever (etli olcak tabi )

kızlar bir şey danışacagım sızlere,ev alacaktık olmadı banka az verdi krediyi,eşimde dedi 30.000 tl lik altın alalım 2013 te ikiye katlayacak dedi doğrumu acaba,bu arada amaç kar etmek,30.000 tl yide bankadan çekicez birikim değil yani,evide seneye alıcaz ,nasıl olcak bilmiyorum,uzman arkadaşlardan fikir almak istedim

nasıl olacak ki :44:

gerçekten ikiye katlama gibi bir durumu olsa bile bankadan kredi çekip, faiz ödeyip, sıkıntısını çekip kredi takistlerini ödemek yerine, en basitinden bir yere borçlu olmak yerine,
direk birikim yapmaya girişseniz.
kredi taksitlerini ödeyebilecek kadar kazanıyorsunuz sanırım?
o zaman bu ay kredi öder gibi direk kenara ayırın paranızı. farklı bir hesaba koyun veya hesabınızda dursun.

ikiye katlamama olasılığı da var. ayrıca sürekli borçlu olma durumu var. insanın başına ne geleceği belli olmaz, ikiye katlayamadan bozdurmak icap eder, verilen faizle kalınır..
tabi bu benim fikrim....

inşallah kendinizce en doğru ve hayırlı olan yatırımı yapabilirsiniz

ya rüzgar tersten eser de 2 katına çıkmak yerine değer kaybederse tıpkı geçen sene olduğu gibi geçen yıl sene sonu altın 120 -130 tl olur gözüyle bakılıp hatta dediğiniz gibi kredi çekip altın alanlar bile oldu okuduğum kadarıyla sonra gümmmmmmmmmmmmmm ondan sonra da ödedikleri faizle ve de uğradıkları zararla kalakaldılar

aynı benim eşim herşeyin içinde et olacakk

Ben de o zaman tüm paramızı yatırıp 95,33 den altın almıştım. Sonra gümledi ve zarar diz boyu oldu. Kısa süreli al-satta biraz şans var ama şu an riskli.

96-97 civarı biraz almayı düşünüyorum ben riske edip.

canım şu sisli puslu ortamda şahsen altın ne alınır ne satılır diye düşünüyorum
elimdeki dolar ve tl yi düşerse devreye koyarım
çok yükselirse de elimdeki altını satar çıkarım

şu an hareket sıfır bende

ben geçen senelerde hep altın alıyordum düşmesine çıkmasına bakmadan..al sat yaptım sayılmaz hiç..
ama yaz boyu geçen sene 2000 tl biriktirmiştim işte bu vakitlerde 106 dan almıştım hala içim cız eder
ama bu yıl geçen seneki kadar çıkmadı ben her yıl artış gördüğüm için bu yıl da bekliyordum ama olmadı.

günaydın hayırlı sabahlar kirli çıkılarrrrrrrrrrrrrrr

Günaydın herkese

Hayırlı kazançlar.

Farmasicim haklısın puslu ortamlar ama biraz da hareket lazım. Ben küçük miktar al-sattan bahsediyorum. Elimde 10 gram altın kalmış. Ortalama alışı 91,05. Bunun üzerine alınca alış ortalamasını düşürecek ve herhangi bir artış bana kar getirecek. Sanırım gramda 100 tl yi görmek üzereyiz. Tabi ki 96-97 olmadan alım-satım yapmam. Arbitraj düşünüyorum zaten. Az biraz dolarım var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…