Kirli Çıkılar )))

selam arkadaşlar.. bu aralar işler çok yoğun..gün içinde yoğunluktan yazamıyorum ama okuyorum çok hızlıca ... ama bugün bir çılgınlık yaparak 10 gr altın sattım 98.5 ten... eğer düşerse yeniden alırım, yükselirse de zaten kardayım...

bugün bankalar hakkında konuşmuşsunuz merak ettim ziraat bankasıyla ilgili görüşünüz daha doğrusu bilginiz varmı? aydınlatırsanız sevinirim arkadaşlarım...

merhaba hanımlar,
uzun süredir burayı takip ediyorum.
bugünde üye oldum. eğer kabul ederseniz aranıza katılmak istiyorum...

bir destek de bana kızlar biriktiremiyorum gaza getirin beni de ben de toplayayaım yaaaaaa

benimde burayı bulmam iyi oldu,
önceleri aldığım hiçbirşeyin fiyatına bakmazdım,
girerdim markete ihtiyacım olan şeyleri alır çıkardım,
şimdi tek tek fiyatları öğreniyorum,
indirimde olan ürünler varsa onları tercih ediyorum,
aradaki farkıda hooop kumbaraya,
bir ay içinde çok farkedeceğine inanıyorum

günaydın hayırlı sabahlar bol bereketli kazançlar kirli çıkılar

yeni gelen arkadaşlar hoşgelmiş sefa getirmişler
bol bereketli birikimleriniz olur inşaallah ,hayırlı olsun

günaydın herkese
bu sabah işe gelmeden önce kumbarama tüm bozukluklarımı attım 4 tl 75 kuruş:)

biriksin bakalım ay sonuna daha çok var.

yeni gelenler hoşgeldiniz.doğru yere geldiniz.
zengin olmasanız da biriktirip mutlu olabilirsiniz.

bol birikimler herkese.
internet hesabım henüz açılmadı gerçi açılsada altın aluınacak gibi değil el yakıyor:)

günaydın herkese:)))

Milliyet haberden alıntı;

-23.508 bin kişi daha borcunu ödemeyedi
Ferdi kredi ve kredi kartı borçlarını ödemeyenlerin sayısı temmuzda bir önceki aya göre 23 bin 508 kişi artarak 145 bin 768 kişi oldu.
Merkez Bankası temmuz ayında gerçekleşen negatif nitelikli ferdi kredi ve kredi kartı bilgilerine ilişkin verileri yayınladı.

Buna göre ferdi kredi ve kredi kartları borçlarını ödememiş kişilerin toplamı temmuz ayında bir önceki aya göre 23 bin 508 kişi artarak 145 bin 768 kişi oldu. Haziran ayında ferdi kredi ve kredi kartları borçlarını ödememiş kişilerin toplamı 122 bin 260 kişi idi.

Öte yandan aynı dönemde ferdi kredi borcunu ödememiş kişi sayısı bir önceki aya göre 3 bin 521 kişi artarak 50 bin 104 kişiden 53 bin 625 kişiye yükseldi.

Temmuz ayında kredi kartları borcunu ödememiş kişi sayısı ise haziran ayına göre 19 bin 987 kişi artarak 92 bin 143 kişi oldu. Haziran ayında kredi kartları borcunu ödememiş kişi sayısı 72 bin 156 kişi düzeyindeydi.

ibret almak lazım....

Günaydın herkese

Bugün içimde işlem yapma isteği var. İnşallah fırsat çıkar da işlem yapabilirim.

acemipericim nasip olursa bugün garantibankasına geçiyorum
bankasyaya telefon ettim öğleden sonraya parayı hazırlayacaklar ben de garantiye hesap açıp parayı yatıracağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…