Kirli Çıkılar )))

acemipericim nasip olursa bugün garantibankasına geçiyorum
bankasyaya telefon ettim öğleden sonraya parayı hazırlayacaklar ben de garantiye hesap açıp parayı yatıracağım
Hayırlı olsun. Sen açtır bakalım. Ben de senden öğrenirim. Bak ben altın, döviz ve TL hesabı üçünü de istiyorum. Hesap işletim ücreti ve eft ücretini öğrenmem lazım. Öğrenirsen sevinirim

Sen nasıl yapacaksın? Tüm paranı garantiye mi aktarıyorsun?

acemipericim nasip olursa bugün garantibankasına geçiyorum
bankasyaya telefon ettim öğleden sonraya parayı hazırlayacaklar ben de garantiye hesap açıp parayı yatıracağım

hayırlı uğurlu olsun canım
hepimiz garantili olacağız.
ben de elimdeki parayı oraya yatıracağım ama hala internet bankacılığım açılmadı bugün olacakmış.sabırsızlıkla bekliyorum.

hayırlı uğurlu olsun canım
hepimiz garantili olacağız.
ben de elimdeki parayı oraya yatıracağım ama hala internet bankacılığım açılmadı bugün olacakmış.sabırsızlıkla bekliyorum.

merhaba canım sen ne zaman hesap açtın ?

hemen aynı gün internet bankacılığı hizmetini açmıyorlar mı?

merhaba canım sen ne zaman hesap açtın ?

hemen aynı gün internet bankacılığı hizmetini açmıyorlar mı?

biz maaş hesabı açtırdık şirket olarak geçtik
kartlarımızı aldık dün.ama bugün açılacakmış internet bankacılığı öyle söylediler.
senin hemen açılabilir.
tek başvuru olduğu için hızlı olur eminim.:)
ben de bekliyorum açılsın diye

umarım garantide hesap açım ücreti almazlar ben almazlar demiştim nişanlıma nasıl da uydurmuşum

bu arada dün asya banktan para çekerken farkettim benim altın ve dolar hesaplarım kartımda gözükmüyorlar.
halbuki annemin hesabında xxxx-1 xxxx-2 xxxx-3 diye diğer hesapları görülebiliyordu. acaba birleştirmedim diye mi gözükmüyor?
aslında birleşmemesi bir bakıma iyi, kardeşim kartımdan para çekmesi için verdğimde gerçek meblağı göremiyecek

bişey sorcam alakasız olacak belki ama
şu efektler var ya nereden yapıyorsunuz.acemiyim ya bilmiyorum henüz.kurcaladım bulamadım

merhaba hanımlar,
hepinize mutlu, huzurlu, bol bereketli bir gün diliyorum...

kızlar öncelikle hepinizi tebrik etmek istiyorum harikasınız. sevgili farmasi, birikim konusundaki bilgi ve becerini zaten takdir ediyorumdum ama kilo vermede gösterdiğin azmide görünce ayrıca tebrik etmek istedim. bir çocuk doğurdum deyip kendini salanlar senin topiğine göz atmalılar... bakımlı bayanları çok seviyorum...

gelelim bana:)
şimdiye kadar gelen gitti, birikim konusunda bende eşimde pek iyi değiliz ama sizinle tanıştıktan sonra hemen bir kavanozu kumbara yaptım tüm bozukluklar içine tabi... hatta eşim bile bakıyorum akşam gelince hemen kumbaraya gidip atıyor bozuklukları. sonra ekstra gelen para olunca cüzdanımın başka gözüne koyuyorum hatta 250 liram var şu anda, size sormak istiyorum o parayla altın mı alayım diye. çünkü öyle kalırsa harcanır gider. bu tür konularda istikrarlı biri değilim ama sizlerin sayesinde olacağım inşallah. tavsiyelerinizi bekliyorum sevgili kirli çıkılar:)

canım ben fazla dağılmak istemiyorum
o nedenle bütün yatırımı garantiye taşıyıp artık oradan gerek tl ile gerekse dolarla al-sat yapmayı istiyorum
bankasyadaki hesabımı tamamen kapatacağım
çalışmayacağım bankanın hesabının açık kalmasına gerek yok diye düşünüyorum
lazım olursa hesap açmaktan kolay ne var

çok teşekkürler hakkımdaki güzel düşüncelerin için canım

bol bereketli birikimli günler sizinle olsunnnnnnnnnnnn

sonunda benim hesabım internetten de açıldı hemen altın hesabımı da açtım.şimdi beklemedeyim.
artık ne zaman düşerse altın o zaman alacağım.burası sanal cüzdanım olacak.

darısı başına farmasiciğim .garantinin ekranını sevdim.karışık değil.

Allah razı olsun canım

ve de hayırlı uğurlu olsun nice bereketli birikimler yapabilmen dileğiyle...

ay bana heyecan bastı

Allah razı olsun canım

ve de hayırlı uğurlu olsun nice bereketli birikimler yapabilmen dileğiyle...

ay bana heyecan bastı

teşekkürler
sayenizde oldu
burayı bulmasaydım.bu ayki birikimim de bu kadar olmazdı.
tam üstüne oturdu.

senin için de hayırlısı olsun.
artık tüyo alırım sizden
şimdilik usd hesabı açtırmadım
sadece vadesiz tl
vadesiz altın hesabım var

çok teşekkür ederim kızlar şimdi nasıl başlamalı birikime vakit buldukça geçmişi okuyacağım

selaam hanımlar kirli çıkılar:)
2 gündür giremedim.
nasılsınız keyifler nasıl?

yoğunluktan 2 gündür defterimi de tutamıyorum ne aldım ne verdim.
neyse açığı kapatalım

bu arada slogana uymuşuz..
garantisiz kimse kalmasın bizceee:)))

ben de garanti bankasını kullanıyorum 3 yıldır. bi sıkıntısını görmdim

bu arada ayın 15ine kadar 500 tl ayırmıştım.
ama hesapta olmayan harcamalar yaptık.
arabanın muayene vakti dolmuş..sileceği kırıkmış.. masraf..vs..
bir de haftasonu afyondan geçerken sucuk-kaymak-pastırma vs...hem kendimize hem hediyelik aldık. göçtük resmen 162 tl tuttu.
yani anlayacağınız ben bu parayı şimdiden bitirdim ((
halbuki günlük harcamalarımız için çok tutumlu davranıyorum. az az yapıyoruz yiyoruz.ziyan etmiyoruz..ıvır zıvırı kestik..
kasap harcamamızı bozuk kumabarasından yaptık. 50 tl kadar. cüzdanımızdan harcamadık. iyi de oldu:)

neyse demek ki hemen ders çıkarıyoruz... yapacağımız harcamaları önceden öngörüp ona göre bütçe planlaması yapıyoruzzz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…