Hayırlı olsun. Sen açtır bakalım. Ben de senden öğrenirim. Bak ben altın, döviz ve TL hesabı üçünü de istiyorum. Hesap işletim ücreti ve eft ücretini öğrenmem lazım. Öğrenirsen sevinirimacemipericim nasip olursa bugün garantibankasına geçiyorum
bankasyaya telefon ettim öğleden sonraya parayı hazırlayacaklar ben de garantiye hesap açıp parayı yatıracağım
acemipericim nasip olursa bugün garantibankasına geçiyorum
bankasyaya telefon ettim öğleden sonraya parayı hazırlayacaklar ben de garantiye hesap açıp parayı yatıracağım
hayırlı uğurlu olsun canım
hepimiz garantili olacağız.
ben de elimdeki parayı oraya yatıracağım ama hala internet bankacılığım açılmadı bugün olacakmış.sabırsızlıkla bekliyorum.
merhaba canım sen ne zaman hesap açtın ?
hemen aynı gün internet bankacılığı hizmetini açmıyorlar mı?
bişey sorcam alakasız olacak belki ama
şu efektler var ya nereden yapıyorsunuz.acemiyim ya bilmiyorum henüz.kurcaladım bulamadım
bişey sorcam alakasız olacak belki ama
şu efektler var ya nereden yapıyorsunuz.acemiyim ya bilmiyorum henüz.kurcaladım bulamadım
Hayırlı olsun. Sen açtır bakalım. Ben de senden öğrenirim. Bak ben altın, döviz ve TL hesabı üçünü de istiyorum. Hesap işletim ücreti ve eft ücretini öğrenmem lazım. Öğrenirsen sevinirim
Sen nasıl yapacaksın? Tüm paranı garantiye mi aktarıyorsun?
Bunları diyorsan mesajı yazdığın kutucuğun hemen altında
merhaba hanımlar,
hepinize mutlu, huzurlu, bol bereketli bir gün diliyorum...
kızlar öncelikle hepinizi tebrik etmek istiyorum harikasınız. sevgili farmasi, birikim konusundaki bilgi ve becerini zaten takdir ediyorumdum ama kilo vermede gösterdiğin azmide görünce ayrıca tebrik etmek istedim. bir çocuk doğurdum deyip kendini salanlar senin topiğine göz atmalılar... bakımlı bayanları çok seviyorum...
gelelim bana:)
şimdiye kadar gelen gitti, birikim konusunda bende eşimde pek iyi değiliz ama sizinle tanıştıktan sonra hemen bir kavanozu kumbara yaptım tüm bozukluklar içine tabi... hatta eşim bile bakıyorum akşam gelince hemen kumbaraya gidip atıyor bozuklukları. sonra ekstra gelen para olunca cüzdanımın başka gözüne koyuyorum hatta 250 liram var şu anda, size sormak istiyorum o parayla altın mı alayım diye. çünkü öyle kalırsa harcanır gider. bu tür konularda istikrarlı biri değilim ama sizlerin sayesinde olacağım inşallah. tavsiyelerinizi bekliyorum sevgili kirli çıkılar:)
Bunları diyorsan mesajı yazdığın kutucuğun hemen altında
canım ben fazla dağılmak istemiyorum
o nedenle bütün yatırımı garantiye taşıyıp artık oradan gerek tl ile gerekse dolarla al-sat yapmayı istiyorum
bankasyadaki hesabımı tamamen kapatacağım
çalışmayacağım bankanın hesabının açık kalmasına gerek yok diye düşünüyorum
lazım olursa hesap açmaktan kolay ne var
sonunda benim hesabım internetten de açıldı hemen altın hesabımı da açtım.şimdi beklemedeyim.
artık ne zaman düşerse altın o zaman alacağım.burası sanal cüzdanım olacak.
darısı başına farmasiciğim .garantinin ekranını sevdim.karışık değil.
Allah razı olsun canım
ve de hayırlı uğurlu olsun nice bereketli birikimler yapabilmen dileğiyle...
ay bana heyecan bastı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?