canım bende 9 tane sabit var o kadar sizin gibi hareketli yok ya.....[/QU
archobiyciğim bende de simge az... 9 tane.. sanırım mesaj sayımız arttıkça, simge kullanım hakkımızda artacak...
archobiyciğim bende de simge az... 9 tane.. sanırım mesaj sayımız arttıkça, simge kullanım hakkımızda artacak...
kızlar simge dediğiniz bunlar mı bunlarsa aşağıda konuya cevap ver butonu var onu tıklayınca sayfa açılıyor orda var
Eki Görüntüle 503702
sizde bu şekilde değil mi?
bir de her mesajımınızın altında neden facebook ta beğen simgesi çıktıbende mi çıktı? şimdi benim mjlarımı facede beğenilecek mi?
aman yaa, bu nasıl bir şey yahuuuu
evet canım bunlar ama biz konuya cevap verince açılan sayfada yok işte...
bende de yokkkkkk
bugün benim için de gündönümü sayılır
garanti bankasına geçtim
para yatırdım
farmasinin zayıflama topiğini okumaya başladım ve 7 kg vermeyi hedefliyorum. yani
sağlıklı beslenip bu kiloyu vereceğm.
ayrıca kredi kartımdan sadece 45 tl harcama yaptım 2 haftadır:)
eşim 3 gün sonra maaşını alacak ve bana 250 tl verecek birikim için.
bugün güzel bir gün benim için
hem biriktireceğim-hem zayıflayacağım:)inşallah
kızlar ay başında borç verdiğimiz 500 tl geldi:) yani şu an ekstra bi durum çıkmazsa bu ay artan para 500 olcak inş:) bidahaki ayda en az 700 tl olcak gibi duruyo ekstra bişe olmazsa:) tabi altın falan alamıoruz şu ara çok pahalı zarara gerek yok ben diorumki acaba kumbarada biriktirdiğim parayı euro mu yapsam ne dersiniz? yoksa altının düşmesini bekleyip küçük altın falan mı alsam ne tavsiye edersiniz zaten bu ayki 500 lirayı altın hesabına yatırcaz diorumki oda euromu kalsın karar veremedim napsamki?
acemi bir kirli çıkı olarak bende bu konudaki düşüncelerinizi merak ediyorum:)
kızlar bişey sormak istiyorum?
sizce evde bereket nasıl sağlanır?
bereket için okuduğunuz dua yada uyguladığınız özel birşey var mı?
mesela ben cüzdanımda hurma çekirdeği taşıyorum:) sizler neler yapıyorsunuz?
bide kızlar size bişe daha sorcam ben yaf bim iş yerinde süt satan bi adam var en az 5 lt almak şart litresi önce 1.25 di sonra herkesin ayagı alışınca 1.5 yaptı 1.25 ken yogurdumuda evde kendim yapıodum sizce adamdan almaya devam etsem yogurdumu kendimmi yapsam (kaymak çıkmıyo sütten ama su karıstıgını sanmıorum) yoksa bimden mi alsam? bim daha uyguna geliio bi fikir verin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?