Kirli Çıkılar )))

archobiyciğim bende de simge az... 9 tane.. sanırım mesaj sayımız arttıkça, simge kullanım hakkımızda artacak...

bugün benim için de gündönümü sayılır
garanti bankasına geçtim
para yatırdım
farmasinin zayıflama topiğini okumaya başladım ve 7 kg vermeyi hedefliyorum. yani
sağlıklı beslenip bu kiloyu vereceğm.
ayrıca kredi kartımdan sadece 45 tl harcama yaptım 2 haftadır:)
eşim 3 gün sonra maaşını alacak ve bana 250 tl verecek birikim için.

bugün güzel bir gün benim için

hem biriktireceğim-hem zayıflayacağım:)inşallah

kızlar simge dediğiniz bunlar mı bunlarsa aşağıda konuya cevap ver butonu var onu tıklayınca sayfa açılıyor orda var

mesaj simgeleri mi yoksa 9 tane şu lamba el işareti kahve işareti olanlar mı onlar çok önemli değil artmıyor onlar sadece konu açtığında ya da mesaja eklemen için gerek değil yani

sizde bu şekilde değil mi?

bir de her mesajımınızın altında neden facebook ta beğen simgesi çıktı bende mi çıktı? şimdi benim mjlarımı facede beğenilecek mi?
aman yaa, bu nasıl bir şey yahuuuu

Son düzenleme:
mesaj sayısı az olan bayanlar o zaman size. mesaj sayısını doldurmak isteyenlerin.... diye bir başlık var. oraya yönlendireyim

bende de yokkkkkk

kızlar ay başında borç verdiğimiz 500 tl geldi:) yani şu an ekstra bi durum çıkmazsa bu ay artan para 500 olcak inş:) bidahaki ayda en az 700 tl olcak gibi duruyo ekstra bişe olmazsa:) tabi altın falan alamıoruz şu ara çok pahalı zarara gerek yok ben diorumki acaba kumbarada biriktirdiğim parayı euro mu yapsam ne dersiniz? yoksa altının düşmesini bekleyip küçük altın falan mı alsam ne tavsiye edersiniz zaten bu ayki 500 lirayı altın hesabına yatırcaz diorumki oda euromu kalsın karar veremedim napsamki?

azmine hayran kaldım canım..
burası bize çok şey kattı katmaya da devam ediyor..
ama forumun bütün sayfalarını okuyacağım diye dalıp da saatlerini, günlerini doldurma..herşeyden ölçülü...

artık garanti bankasına resmen geçmiş ve de interaktif bankacılığını kullanmaya başlamış bulunmaktayım

acemi bir kirli çıkı olarak bende bu konudaki düşüncelerinizi merak ediyorum:)

kızlar bişey sormak istiyorum?
sizce evde bereket nasıl sağlanır?
bereket için okuduğunuz dua yada uyguladığınız özel birşey var mı?
mesela ben cüzdanımda hurma çekirdeği taşıyorum:) sizler neler yapıyorsunuz?

canım özellikle haçtan gelen hurma çekirdeği daha makbule geçiomuş:) bende taşıorum ve şimdiye kadar ihiç parasız kalmadım mucizevi bişe bu hurma çekirdeği
evde manaz kılmaz sabah namazı saatinde uyanık kalmak evde çıplak gezmemek evin bereketini artırır benim bildiğim:)
bide birinden para alırken yada bankamatikten para çekerken ettehiyatü yü okursan o para iki kat bereketlenir:)

bide kızlar size bişe daha sorcam ben yaf bim iş yerinde süt satan bi adam var en az 5 lt almak şart litresi önce 1.25 di sonra herkesin ayagı alışınca 1.5 yaptı 1.25 ken yogurdumuda evde kendim yapıodum sizce adamdan almaya devam etsem yogurdumu kendimmi yapsam (kaymak çıkmıyo sütten ama su karıstıgını sanmıorum) yoksa bimden mi alsam? bim daha uyguna geliio bi fikir verin?

açıkcası ben hep bimden alıyordum, birkaç ay öncesine kadar, ama eşim hazır yoğurdu sevmiyor, ben de internetten araştırdım, ordaki tavsiyelere göre yoğurt mayaladım, çok da güzel oldu, hazır yoğurtların diğer hazır şeyler gibi içinde katkı maddesinin çok olduğuna inanıyorum, o yüzden mümkün olduğunca evde mayalıyorum. ama sanki geçenlerde farmasi ev tipi hazır yoğurttan mı bahsetmişti :44: ya da ben mi yanlış anladım, bilimiyorum. belki onlar daha doğaldır, ama bimde var mı bilmiyorum.

valla hazır yoğurt yiyemiyoruz biz ben 12 kilo süt alıyorum 5 kilosunu mayalıyorum kalanını oğlum için buzdolabı poşetine koyuyorum 2 bardak şeklinde 3 kilouy kalanı da yoğurt yapmak ,ç,n dpndurma kaplarına koyuyorum

merhaba arkadaslar benımde 5000tl bırıkmıs param var. bu aralar altın yukselıste alsammı , dusmesını mı beklesem.
uzun vadede kullanmayacagım parayı (ınsallah) sızler suan altın alıyormusunuz yoksa beklemede mısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…