açıkcası ben hep bimden alıyordum, birkaç ay öncesine kadar, ama eşim hazır yoğurdu sevmiyor, ben de internetten araştırdım, ordaki tavsiyelere göre yoğurt mayaladım, çok da güzel oldu, hazır yoğurtların diğer hazır şeyler gibi içinde katkı maddesinin çok olduğuna inanıyorum, o yüzden mümkün olduğunca evde mayalıyorum. ama sanki geçenlerde farmasi ev tipi hazır yoğurttan mı bahsetmişti :44: ya da ben mi yanlış anladım, bilimiyorum. belki onlar daha doğaldır, ama bimde var mı bilmiyorum.
canım özellikle haçtan gelen hurma çekirdeği daha makbule geçiomuş:) bende taşıorum ve şimdiye kadar ihiç parasız kalmadım mucizevi bişe bu hurma çekirdeği
evde manaz kılmaz sabah namazı saatinde uyanık kalmak evde çıplak gezmemek evin bereketini artırır benim bildiğim:)
bide birinden para alırken yada bankamatikten para çekerken ettehiyatü yü okursan o para iki kat bereketlenir:)
Halı yıkamacıların aynı zamanda koltuk yıkıma makineleri de varmış isteyene ev de yıkama yapıyorlar koltuk takımı 80tl benim koltuklarımda yaklaşık 1 yıldır perişan bir halde kaç evden taşındıgı için yıkatmayı düşünüyordum ama bir arkadaşım yıkamaya geldiklerinde evi çok batırıyorlar yıkarken çok ıslanıyor heryer dedi içinizde koltuklarını yıkatan var mı nasıl yıkıyorlar….aslında bekonun halı yıkama makinesi var evimde ama istediğim gibi iyi temizlemiyor koltukları sizce ne yapayım yıkatayım mı yada kendim evde yıkarsam derinlemesine temizlik için ne önerirsiniz koltuklarda
acemi bir kirli çıkı olarak bende bu konudaki düşüncelerinizi merak ediyorum:)
kızlar bişey sormak istiyorum?
sizce evde bereket nasıl sağlanır?
bereket için okuduğunuz dua yada uyguladığınız özel birşey var mı?
mesela ben cüzdanımda hurma çekirdeği taşıyorum:) sizler neler yapıyorsunuz?
Halı yıkamacıların aynı zamanda koltuk yıkıma makineleri de varmış isteyene ev de yıkama yapıyorlar koltuk takımı 80tl benim koltuklarımda yaklaşık 1 yıldır perişan bir halde kaç evden taşındıgı için yıkatmayı düşünüyordum ama bir arkadaşım yıkamaya geldiklerinde evi çok batırıyorlar yıkarken çok ıslanıyor heryer dedi içinizde koltuklarını yıkatan var mı nasıl yıkıyorlar .aslında bekonun halı yıkama makinesi var evimde ama istediğim gibi iyi temizlemiyor koltukları sizce ne yapayım yıkatayım mı yada kendim evde yıkarsam derinlemesine temizlik için ne önerirsiniz koltuklarda
bide kızlar size bişe daha sorcam ben yaf bim iş yerinde süt satan bi adam var en az 5 lt almak şart litresi önce 1.25 di sonra herkesin ayagı alışınca 1.5 yaptı 1.25 ken yogurdumuda evde kendim yapıodum sizce adamdan almaya devam etsem yogurdumu kendimmi yapsam (kaymak çıkmıyo sütten ama su karıstıgını sanmıorum) yoksa bimden mi alsam? bim daha uyguna geliio bi fikir verin?
artık garanti bankasına resmen geçmiş ve de interaktif bankacılığını kullanmaya başlamış bulunmaktayım
günaydın sana da hayırlı olsun canım.aynı gün
agarntili olduk:)
sandalyelerim beyaz deri kaplama ve üzeri rutubetli yerde kaldıgı için lekelenmiş sildim ama izi kaldı benek benek ayrıca beyaz vitrindeki kalitesiz yapışan koli bantlarının izi nasıl çıkar biliyormusunuz çok uğraştım ama ama ama
yatırım ıcın sayfa acılmıs ama baska konularda karısık yapılıyor. suan yatırım ıcın altın alan varmı aranızda arkadaslar.
evde tasarruf yapa yapa kirli çıkı olunuyo zaten bizimde elimizd ebi miktar para var ve ben en azından dörtten birine altın almak istiorum yükslelirse dörtte birinden kar ederim düşersede şayet kalana altın alırım kar ederim die düşünüorum daha fazla yükselirse en azından dörtte birlik kısmıyla kar yapabilelim...
Günaydın herkese
Dün altın alabilirim diyordum ama hem intenet bağlantım uzun süre koptu hem de işim çıktı hiçbir şey yapamadım. HEsap kontrol ederken tasarrufumu 500 lira kadar artırdığımı gördüm ve sevindim
Bugn altın yüksekten başlamış. Sanırım işlem yapmam.
ahhh ahhh bende almak istiyorum. ama kıyamıyorum. 91 den aldıklarımı 95ten sattım. şimdi de bakıyorum. topu topu 1 gram altınım kaldı. zaten ne vardı ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?