Kirli Çıkılar )))

canım ben evde yoğurdumu da yapıyordum bir zamanlar ama marketten almaya başlayınca evde yoğurt yapmayı bıraktım
mis ev yapımı tadında yoğurt satıyor onu alıyoruz

Halı yıkamacıların aynı zamanda koltuk yıkıma makineleri de varmış isteyene ev de yıkama yapıyorlar koltuk takımı 80tl benim koltuklarımda yaklaşık 1 yıldır perişan bir halde kaç evden taşındıgı için yıkatmayı düşünüyordum ama bir arkadaşım yıkamaya geldiklerinde evi çok batırıyorlar yıkarken çok ıslanıyor heryer dedi içinizde koltuklarını yıkatan var mı nasıl yıkıyorlar….aslında bekonun halı yıkama makinesi var evimde ama istediğim gibi iyi temizlemiyor koltukları sizce ne yapayım yıkatayım mı yada kendim evde yıkarsam derinlemesine temizlik için ne önerirsiniz koltuklarda

sandalyelerim beyaz deri kaplama ve üzeri rutubetli yerde kaldıgı için lekelenmiş sildim ama izi kaldı benek benek ayrıca beyaz vitrindeki kalitesiz yapışan koli bantlarının izi nasıl çıkar biliyormusunuz çok uğraştım ama ama ama

bende hactan gelen hurma çekirdeğini koyuyorum. her yıl ilk yediğim hac hurmusı çekirdeği ile değiştiriyorum. evet haklısın az çok muhakkak para oluyor cüzdanımda.inanmakla ilgili bence...
ettehiyatüyü annem yemeklere okurdu bereketlensin diye, bundan sonra para alırken okuyacağım:)

bereket çok farklı birşey, çok kazanmakla ilgili değil. bazı tanıdıklarım var mesela kazançları az ama bereketli bunu görebiliyorum.
Allah'ım herkesin kazancını bereketlendirsin ve en önemlisi tatlı yemeği nasip etsin...

canım arkadaşım aldı dediğin gibi çok ıslatmışlar ve kuruyuncu izler çıkmıştı. bende aldım memnun kaldım tertemiz oldu koltuklarım.
belki renklede alakalıdır. benim koltuklarım krem rengi arkadaşımınki kırmızıydı. tabi başlarında durmak lazım yoksa üstünkörü yıkıyorlar.

yatırım ıcın sayfa acılmıs ama baska konularda karısık yapılıyor. suan yatırım ıcın altın alan varmı aranızda arkadaslar.

evde hiç bişeyi atma çöpe dökme yiyecek kadar yap hep tabaklara fazla yemek koyma biten bir daha alsın.
ben evde bereketi hiç birşeyi israf etmemeye çalışarak sağladığımı düşünüyorum.
geçen dolaba biber attım iri yeşil biberlerden içini temizlemiştim içinden çıkan çekirdekli kısımları temizledim sabah patatesten sonra onları da kızarttım çok da lezzetli oluyor yedik.
kalan ve yenilmeyen ekmekleri hemen kuruturum evimde belki aylarca poşetlerde saklarım köye giderken teyzemlere götürürüm onlar köpekleri için fırından bayat ekmek alıyorlar zaten onlara götürürüm.
evde ceviz kırdığımda kabuklarını bile atmaya kıyamam biriktiririm kapıcımızın dairesi soğuk oluyor soba yakıyorlar onlara veririm..
genelde artık yemeğimiz olmaz ama misafir geldiği zaman ne olur ne olmaz diye illaki fazla yapılıyor ve yenilmemişse artık bozulma zamanı da yaklaşıyorssa bi poşete doldururum uygun bir yer bulursam sokak hayvanlarının yiyebileceği bi yere bırakırım
bunlar aklıma gelen örnekler.

ben yıkattım 2 kanepemi pek memnun kalmadım istediğim temizliği göremedim.ayrıca niye okadar para alıyor anlamadım bi takımı 30 liraya yıkıyorlar burda.

ben yoğurt için 140 kuruşa kapıma gelen sütçüden almayı tercih ediyorum.

aama dolabımda da her ihtimale karşı ani bir misafir gelir lazım olur düşüncesiyle açılmamış bir yada iki paket süt de bulunduruyorum.

günaydın kirli çıkılar:)

akıllıbıdık benim mutfak sandalyelerim deri ve iki küçük çocukla sen düşün ne hallerden geçtiklerini.. ben cifliyorum, tertemiz oluyor... bant izleri için de permatikle jiletlemeyi dene.... inşallah işe yarar, kolay gelsin

Günaydın bayanlar.....
şu aralar pek yoğundum. sayfam açık birşekilde git gel bir iki yorum okuyup geri gidiyordum. sanrıım bu günden sonra rahatlayacağım.
tabi alım fırsatı sanırım elimize biraz zor geçecek

yatırım ıcın sayfa acılmıs ama baska konularda karısık yapılıyor. suan yatırım ıcın altın alan varmı aranızda arkadaslar.

gözlemlediğim kadarıyla şuan altın alınımız yok. daha yükselir mi ne kadar yükselir. düşüşe ne zaman geçer bilemediğimiz için....

alınır mı alınmaz mı buna tabi ki sen karar verirsin.

ama ben kendim açımdan söyliyeyim. ne kadar 100ü aşacağını düşünsem de şuan altın alamıyorum. çünkü alımı 91 leri gördüm. şimdi elim 98lerdeyken almaya gitmiyor.
he belki takip etmemiş olsaydım şuan belki 98den de alırdım, umudum 100ü aşması olurdu o zamanda.

altın yükselişte olduğu için anlık alım satım fırsatı olmadığı için konuşmalar yatırımdan biraz sapıyor.
ayrıca sayfadaki konuşmaların çoğu; evde nasıl iktisat yapılır, kış hazırlıkları, su tasarrufu, deterjan tasarrufu gibi konular.
bence bunlara da ihtiyaç var diye düşünüyorum.

Günaydın herkese
Dün altın alabilirim diyordum ama hem intenet bağlantım uzun süre koptu hem de işim çıktı hiçbir şey yapamadım. HEsap kontrol ederken tasarrufumu 500 lira kadar artırdığımı gördüm ve sevindim

Bugn altın yüksekten başlamış. Sanırım işlem yapmam.

evde tasarruf yapa yapa kirli çıkı olunuyo zaten bizimde elimizd ebi miktar para var ve ben en azından dörtten birine altın almak istiorum yükslelirse dörtte birinden kar ederim düşersede şayet kalana altın alırım kar ederim die düşünüorum daha fazla yükselirse en azından dörtte birlik kısmıyla kar yapabilelim...

inanamıorum ons 1710 oldu of of of belki alamayabilirim...

ahhh ahhh bende almak istiyorum. ama kıyamıyorum. 91 den aldıklarımı 95ten sattım. şimdi de bakıyorum. topu topu 1 gram altınım kaldı. zaten ne vardı ki

yorumlar kızışmış arkadaşlar başka sitelerde.. beklenti gramının 107 lere dayanması, ağırlıklı olarak.. bekleyip görmek lazım tabii...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…