Kirli Çıkılar )))

hoşgeldin canım.gel sen de gel.bereketli ve hareketli burası.:)

hoşbulduk canım zaten sürekli takip ediyordum sizleri ama yeni başladım işte birikime sizler kadar biriktirmesemde sizleri görünce daha bi gaza gelip dahada hevesleniyorum

az bir param var
garantiye geçtim
internet hesabım açıldı altın hesabım var.ama ne yokkkkk
alının fiyatı yüksek ve ben alım yapamıyorummmm.
tüm şartlar oluştu en önemlisi o da fiyat.malesef o yüksek şmdi
ne kadar beklenir?
ne kadar sürer bu durum?
bilinebilse....
bekleyeceğiz başka çaresi yok.
farmasinin dediği gibi----tl de bir yatırım aracı-----

hevesim kursağımda kaldı valla.neyse alım yapacağımız günler de gelecek.birikime devam.
tl biriktiriyorum.
kumbaraya atmaya devam

ay sonu hedefim 5 gr altın.
kısmet....

benim kumbaramdada dün itibariyle 111 tl olmuş altın düşene kadar biriktirmeye devam artık:)

benim kumbaramdada dün itibariyle 111 tl olmuş altın düşene kadar biriktirmeye devam artık:)

altın alımı konusunda 12- 13 fed toplantısının getireceği olumlu olumsuz sonuçları görmeden hareket etmeyi düşünmüyorum
birikimlerim tl olacak hayırlısı olsun Allah bereket versin

kızlar ben bunlardan anlamıyorum nasıl oluyor yardım lütfen garatide hesabımız var bizim de

arkadaslar merhaba benide aranıza alırmısınız?Çalışmıyorum ama kendi çapımda 3-5 kuruş bişeyler biriktirmeye başladım

merhaba hoşgeldin arkadaşım..
çalış-çalışma önemli değil. hepimiz evlerimizin dişi kuşlarıyız:)))
tutumu, idareyi, üretmeyi, biriktirmeyi öğrenmeliyiz..

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar ben bunlardan anlamıyorum nasıl oluyor yardım lütfen garatide hesabımız var bizim de

canım öncelikle internet bankacılığını açtırman gerekiyor. bankaya gidip başvuruda bulunabilirsin. eskiden öyleydi. şimdi belki telefonla vereceğin talimatla da açıyor olabilirler. araştırmak lazım.

sonra garanti internet sayfasından hesabına giriş yapman gerekiyor.

o sayfa üzerinden altın hesabı açtırabilirsin. bankaya gitmene luzum yok. altın al-sat işlemlerini bu hesap üzerinden gerçekleştirebilirsin..

ben alım satım henüz yapmadım altın arttığı için şuaralar bakıyorum sadece:)))

merhaba hoşgeldin arkadaşım..
çalış-çalışma önemli değil. hepimiz evlerimizin dişi kuşlarıyız:)))
tutumu, idareyi, üretmeyi, biriktirmeyi öğrenmeliyiz..

merhaba hoşbulduk bu dediklerini elimden geldiği kadar yapmaya çalışıyorum şimdiye kadar çok daha fazla birikimim olurdu ama benim bi huyum vardı ay sonu olduğu zaman eşimin sşgarası bittiğinde evde para yokta bende varsa vicdan azabı çekiyodum ve veriyodum eşime eşimde çok rahat sigarasını içiyodu ama artık öyle yapmıyorum çünkü benim bi çocuğum var hiç birikimimiz yok bi yerden başyamalıyım dedim ve başladım

kızlar ya benim avatarımın yanında düğününm hemen olsun yazıyoya onu değiştirmek istiorum artık nasıl değiştrcem bi yardım etseniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…