Kirli Çıkılar )))

merhaba kızlar,
sizlerede hayırlı cumalar.
bugün kaç lira oldu bilmiyorum ama dün 160 liradan aldım çeyrek altını.
bu ayın ilk hasılatı iki çeyrek oldu bakalım daha ay sonuna çok var inşallah böyle devam eder:)

dün altının gün sonu kapanışı 168 tl idi nette nie bu kadAR ŞİŞİRİOLAR FİYATI ANLAMAIORUM

Nettteki altın fiyatı ile kuyumcu arsında gercekden cok fark var dun ceyrek altın nette 168 tl yazıyodu kuyumcuda 160-161 tl idi, güya ben baya karlıyım sanıyodum ama şu halde çokda değişen bişey olmamış gbi görunuyo son bir haftada..

kızlar nasılsınız?
gününüz hayır olsun..
işler güçler nasıl?:))
altın 98,531 gözüküyor şuanda (garantiden) ben altın almıyorum bekliyorum öööle:)

hayırlı olsun canım.altın yüksek bu aralar

ben de anlamıyorum.bir bakıyorum uf bu ne fiyat diyorm.kuyumcuyu arıyorum.aradaki fark çokkkk.ama artık fiziki altınım kalmadı.artık sanal altın alıp satacağım.tabi alım fırsatı çıktığında.

hayırlı olsun canım.altın yüksek bu aralar

canım teşekkür ederim.
altın almamın sebebi yeterli birikimi yapınca bilezik almak yani yine altın almak. o yüzden kaybım olmayacak.
inşallah sonrasında ev alacağımız zaman bozdururum diye düşünüyorum ki birkaç yıldan önce ev almamız pek mümkün görünmüyor.
anlayacağın uzun vadeli bir yatırım. bir de çil çil altınları görmek beni birikim konusunda motive ediyor:)))

Allah bereket versin canım

bugün benim için de bereketli bir gün

cüzdanımda 50 tlm vardı-banka hesabıma yatırdım
kocacığım bana 250 tl verecekti+20 de o katmış 270 yatırmış:)))) pek sevindim.
etti.320 tl eylül başı birikimim oldu bu.daha ne olsun.Allah bereket versin daha çok versin.çok şükür Allahıma.
eşim de beni destekliyor.çok mutluym bugün.
ayın bitmesine 23 gün var hesabı 500 e tamamlarsam süper olacak:)

ayrıca 3 gündür kilo kontrolüne başladım.sağlıklı beslenip yediklerime dikkat ediyorum. bakalım ne kadar fark edecek:)
benden heberler bu kadar.

harikasınnnnnnnnnn canım
Allah bereket versin hayırlı birikimler
ve de hayırlısıyla kilo vermede de başarılı olursun inşaallah

harikasınnnnnnnnnn canım
Allah bereket versin hayırlı birikimler
ve de hayırlısıyla kilo vermede de başarılı olursun inşaallah

inşallah canım ya.çok teşekkür ederim.
nazar boncukların da çok güzel.
senin yolundan ilerliyorum inşallah.
hem birikim hem zayıflama:)
bugün bizin meyve sebze pazarımız
ben gitmiycem
bu hafta evdekilerle iader etcem hem de çöpe gitmemiş olurlar.
biber közlemiştim onlarla da 2 öğün geçiririz.
nerden baksan haftalık pazar parası 20 tl cebe kalacak:)))
ohhh.ne güzel.

Allah bereket versin canım

Aminnn, Allah razı olsun. Allah'ım hepimize helalinden bol ve hayırlı kazançlar versin inşallah.
Tam bunları yazarken ezan okunmaya başladı. Ezanlar hürmetine inşallah Allah'ım borçlularada borçlarınıda ödemede kolaylık nasip eder.
buda Cuma Duamız olsun:)))

kızlar mesai bitti yarın haftasonu çok mutluyum dinlenip bol bol gezebilirim.
elbise bakmam lazım aslında hiç bişey almak istemiyorum ama düğünümüz var mecburum. acayip kirli çıkı oldum:)))

ons 1728 mi oldu benmi yanlış görüyorum.
altın bugün, 3buçuktan sonra birden fırlamış mı nolmuş ona
dolar neden böyle düştü ki şimdi

oo nereymiş orası..
bizim buda da 10 tl fark koyuyor kuyumcular

Bankamı değiştirirken tüm altından tl ye geçmiştim
şimdi doları düşükten almaya başladım hayırlısı olsun :)))

merhabaaaa
beni de alır mısınız aranıza:))
öncelikle bizleri bu sekilde tesvik edip para biriktirmeye özendirdiğiniz için hepinize tesekkürler...
yaklasık 20 gündür takip ediyorum yazılarınızı(yeni kesfettim sayılır) ne zamandır yazmak istiyordum yeni kısmet oldu.
insan yazıklarınızı okuyunca gercekten sevk alıyor, tabiri caizse "gaza geliyor" o yüzden bu sayfaya istikrarı bozmadann hergün bakmaya calısıyorum. özellikle tasarrufla ilgili yazdıgınız pek cok seyi okuyup hayatıma gecirmeye basladım(daha dogru alısverişler yapmak, bozuk paraları biriktirmek vs gibi).umarım zamanla para biriktirmek konusunda daha da iyi işler cıkarıcam:)))

hoşgeldin aramıza umarım herşey gönlünce olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…