- 21 Nisan 2011
- 6.178
- 7.098
- 398
merhaba kızlar,
sizlerede hayırlı cumalar.
bugün kaç lira oldu bilmiyorum ama dün 160 liradan aldım çeyrek altını.
bu ayın ilk hasılatı iki çeyrek oldu bakalım daha ay sonuna çok var inşallah böyle devam eder:)
merhaba kızlar,
sizlerede hayırlı cumalar.
bugün kaç lira oldu bilmiyorum ama dün 160 liradan aldım çeyrek altını.
bu ayın ilk hasılatı iki çeyrek oldu bakalım daha ay sonuna çok var inşallah böyle devam eder:)
kızlar nasılsınız?
gününüz hayır olsun..
işler güçler nasıl?:))
altın 98,531 gözüküyor şuanda (garantiden) ben altın almıyorum bekliyorum öööle:)
Nettteki altın fiyatı ile kuyumcu arsında gercekden cok fark var dun ceyrek altın nette 168 tl yazıyodu kuyumcuda 160-161 tl idi, güya ben baya karlıyım sanıyodum ama şu halde çokda değişen bişey olmamış gbi görunuyo son bir haftada..
hayırlı olsun canım.altın yüksek bu aralar
canım teşekkür ederim.
altın almamın sebebi yeterli birikimi yapınca bilezik almak yani yine altın almak. o yüzden kaybım olmayacak.
inşallah sonrasında ev alacağımız zaman bozdururum diye düşünüyorum ki birkaç yıldan önce ev almamız pek mümkün görünmüyor.
anlayacağın uzun vadeli bir yatırım. bir de çil çil altınları görmek beni birikim konusunda motive ediyor:)))
bugün benim için de bereketli bir gün
cüzdanımda 50 tlm vardı-banka hesabıma yatırdım
kocacığım bana 250 tl verecekti+20 de o katmış 270 yatırmış:)))) pek sevindim.
etti.320 tl eylül başı birikimim oldu bu.daha ne olsun.Allah bereket versin daha çok versin.çok şükür Allahıma.
eşim de beni destekliyor.çok mutluym bugün.
ayın bitmesine 23 gün var hesabı 500 e tamamlarsam süper olacak:)
ayrıca 3 gündür kilo kontrolüne başladım.sağlıklı beslenip yediklerime dikkat ediyorum. bakalım ne kadar fark edecek:)
benden heberler bu kadar.
harikasınnnnnnnnnn canım
Allah bereket versin hayırlı birikimler
ve de hayırlısıyla kilo vermede de başarılı olursun inşaallah
Allah bereket versin canım
Nettteki altın fiyatı ile kuyumcu arsında gercekden cok fark var dun ceyrek altın nette 168 tl yazıyodu kuyumcuda 160-161 tl idi, güya ben baya karlıyım sanıyodum ama şu halde çokda değişen bişey olmamış gbi görunuyo son bir haftada..
merhabaaaa
beni de alır mısınız aranıza:))
öncelikle bizleri bu sekilde tesvik edip para biriktirmeye özendirdiğiniz için hepinize tesekkürler...
yaklasık 20 gündür takip ediyorum yazılarınızı(yeni kesfettim sayılır) ne zamandır yazmak istiyordum yeni kısmet oldu.
insan yazıklarınızı okuyunca gercekten sevk alıyor, tabiri caizse "gaza geliyor" o yüzden bu sayfaya istikrarı bozmadann hergün bakmaya calısıyorum. özellikle tasarrufla ilgili yazdıgınız pek cok seyi okuyup hayatıma gecirmeye basladım(daha dogru alısverişler yapmak, bozuk paraları biriktirmek vs gibi).umarım zamanla para biriktirmek konusunda daha da iyi işler cıkarıcam:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?