Bankamı değiştirirken tüm altından tl ye geçmiştim
şimdi doları düşükten almaya başladım hayırlısı olsun :)))
size bişey sorucam belki siz takip ediyorsunuzdur. bence suan altın alma zamanı değil gibi cünkü altında yine hareketlenmeler var(tabi bu sahsi fikrim). peki dolar ile euro?bildigim kadarıyla bunlar altınla ters orantılı oluyolar.. suan altın alma zamanı değilse , şayet bunlar da düşüyor ise şuan ne alınmalı sizce ??
Bankamı değiştirirken tüm altından tl ye geçmiştim
şimdi doları düşükten almaya başladım hayırlısı olsun :)))
çok teşekkür ederim canımtesekkürler farmasicimbu arada ben de seni tebrik ve takdir edenlerden biriyim, okuyabildigim kadarıyla gecmiş konuları okudum da
şüphesiz canımbelki bunda da vardır bi hayır canım
çok zor bir soru ,ne desek boş bu tip soruların yanıtını bilsek çoktan köşeyi dönmüştük canımsabah çeyrek alacaktık ablamla birlikte baktık düşüşteydi 98 küsürdü gramı dedik bekleyelim 3 gibi giderim kuyumcuya 6 tane çeyrek alacaktık,baktıkkı öğleden sonra fırlamış ablamla söylendik biraz:))) acaba yarın alsakmı hafta içinimi beklesek kızlar düşermiki??
ben de doların düşmesini bekliyorumsize bişey sorucam belki siz takip ediyorsunuzdur. bence suan altın alma zamanı değil gibi cünkü altında yine hareketlenmeler var(tabi bu sahsi fikrim). peki dolar ile euro?bildigim kadarıyla bunlar altınla ters orantılı oluyolar.. suan altın alma zamanı değilse , şayet bunlar da düşüyor ise şuan ne alınmalı sizce ??
hayırlı olsun farmasicim
ben biraz daha beklemeyi düşünüyorum dolar almak için
bide kızlar size bişe daha sorcam ben yaf bim iş yerinde süt satan bi adam var en az 5 lt almak şart litresi önce 1.25 di sonra herkesin ayagı alışınca 1.5 yaptı 1.25 ken yogurdumuda evde kendim yapıodum sizce adamdan almaya devam etsem yogurdumu kendimmi yapsam (kaymak çıkmıyo sütten ama su karıstıgını sanmıorum) yoksa bimden mi alsam? bim daha uyguna geliio bi fikir verin?
selamlar kızlar
farmasizim nasılsıl tatlım
ben birikim felan yapamıyorum bu ara o yüzden topiğede uğramıyorum suçluluk duygusumu nedir
lojmana taşındık ve baya baya masraf yaptık her yer döküntüydü birikimi harcadığım gibi birde eksilerdeyiz aralığa kadar toparlanmay hedefliyoruz bakalım ya nasip
selamlar kızlar
farmasizim nasılsıl tatlım
ben birikim felan yapamıyorum bu ara o yüzden topiğede uğramıyorum suçluluk duygusumu nedir
lojmana taşındık ve baya baya masraf yaptık her yer döküntüydü birikimi harcadığım gibi birde eksilerdeyiz aralığa kadar toparlanmay hedefliyoruz bakalım ya nasip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?