Kirli Çıkılar )))

tesekkürler farmasicim bu arada ben de seni tebrik ve takdir edenlerden biriyim, okuyabildigim kadarıyla gecmiş konuları okudum da

sabah çeyrek alacaktık ablamla birlikte baktık düşüşteydi 98 küsürdü gramı dedik bekleyelim 3 gibi giderim kuyumcuya 6 tane çeyrek alacaktık,baktıkkı öğleden sonra fırlamış ablamla söylendik biraz:))) acaba yarın alsakmı hafta içinimi beklesek kızlar düşermiki??

size bişey sorucam belki siz takip ediyorsunuzdur. bence suan altın alma zamanı değil gibi cünkü altında yine hareketlenmeler var(tabi bu sahsi fikrim). peki dolar ile euro?bildigim kadarıyla bunlar altınla ters orantılı oluyolar.. suan altın alma zamanı değilse , şayet bunlar da düşüyor ise şuan ne alınmalı sizce ??

eğer bana soruyorsan hiç bir bilgim yok hayatım.

tesekkürler farmasicim bu arada ben de seni tebrik ve takdir edenlerden biriyim, okuyabildigim kadarıyla gecmiş konuları okudum da
çok teşekkür ederim canım
belki bunda da vardır bi hayır canım
şüphesiz canım
çok zor bir soru ,ne desek boş bu tip soruların yanıtını bilsek çoktan köşeyi dönmüştük canım
ben de doların düşmesini bekliyorum
hayırlı olsun farmasicim
ben biraz daha beklemeyi düşünüyorum dolar almak için

Allah razı olsun canımmmm

kademeli alım yapıyorum

canım hazır ürünlere sağlık nedeniyle hiç sıcak bakmıyorum... fabrikasyon kek, süt, yoğurt... bence fiyat olarak kıyaslamak bile hata.. benim sütçüm daha fazlaya satıyor ama alıyorum seve seve... hazır yoğurtlarla ilgili bir mail almıştım, içinde solitin denilen bir kimyasal olduğundan ve zararlarından bahsediyordu... ayrıca bi tanıdık onkoloji uzmanı, dondurucu ve konserve de hazırlanan gıdalarda tuz olması kanseri çok tetikleyici demişti.. ben hazırladıklarımı sıfır tuzla hazırlıyorum.. aklınızda olsun

Son düzenleme:
nasıl söylesem bilemiyorum:) ben, perşembe günü, onsta 1700 ü görünce panikle altın almıştım, alırkende 1704 ü ancak yakalayabilmiştim sonra 1712 oldu ve düştüüü... sabahta 1692 görünce kendi kendime dedim ki artık fiziksel atın alcam.. panik yapıp, pişman olacağım hızlı kararlar alıyorum... bugünde hiç giremedim fiyat bakmaya bile.. akşam açtım ki ne göreyimmmm... ons 1738... sayfada hata var diye düşünüp bikaç siteye baktım.. çok mutlu oldum ama bu gerçekten şanstı... benim sabrı ve izlemeyi gerçekten öğrenmem lazım... umarım pazartesiye kadar çok düşmez de hemen satarım aldığım 5 gramı...

günaydınnn... öğle oldu gerçi ama güzel bir haftasonu ev halkı ile kahvaltı yaptık elimde çayım keyfime diyecek yok...:) hepinizde keyifli haftasonlarııı

selamlar kızlar
farmasizim nasılsıl tatlım
ben birikim felan yapamıyorum bu ara o yüzden topiğede uğramıyorum suçluluk duygusumu nedir
lojmana taşındık ve baya baya masraf yaptık her yer döküntüydü birikimi harcadığım gibi birde eksilerdeyiz aralığa kadar toparlanmay hedefliyoruz bakalım ya nasip

günaydın arkadaşlar,

bizde lojmana taşınıcaz bu ay sonu, büyük bir masrafda bizi bekliyor ama dışardaki kiralarla karşılaştırınca çabuk kapatırız açığı

merhaba kızlar bugün her zaman olduğu gibi erkenden kalktım
kahvaltıdan sonra pazara gittim

derindonduruya koyacağım

kırmızı biber , patlıcan , bamya ve barbunyayı aldım ve gerekli işlemleri yaptıktan sonra derindondurucuya koydum ... Allah bereket versin

merhaba canım hoşgeldin

çok şükür iyiyim....

canım inşaallah bundan sonrası birikim yapma açısından iyi geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…