Farmasi 4 deyince aklımda 3 çocuğun var gibi kalmış okuyunca.2 az ama ben 2 sinide sezeryan yaptığım için o ilk 24 satten çok korkuyorum artık.3cüye gözüm kesmiyor
canım benimkiler de sezeryan çok şükür sezeryanın hiçbir zorluğunu görmedim
ben herşey normal olduğu halde hususi sezeryan istedim gözüm kesmedi ağrı sancı çekmeye
Selam kirli cikilar nasilsiniz?nezamandir yazmiyordum hep okuyordum.dogum yaptim oglusum 14 gunluk oldu bugun.800 lira birikim yapmistim ama profo.foto mak.istiyordum burda 1500 liraydi yurt disindan 780 liraya onu aldim param ona gitti altin alamadim.ama istedigim birseyi almis oldum:)simdi yeniden basladim kumbramda 50 lira var bakalim bu y sonu ne kadar yapbilecegim.bereketli gunler..
Bu ayın 15inde günüm var toplamda 850 liram olcakBende kirli çıkı olcam ama kimseye demicem şu kadar param var diye.Kızlar cevap yazanınız olmadı kuyumcular kabul edermi böyle bişey duydunuz mu hiç yapan..ufak tefek altınlarımla işçiliği olmayan bilezik alcam her yada üzerine ekleme yapcam 5 gr kadar .kuyumcu sadece 5 grmın mı parasını alır yoksa önceki altını alış fiyatından alıp satış fiyatından 5 gr fazlasını mı varir. ( 25 gr altını 30 gr yaparken
canım böyle birşey hiç duymadım
ama kuyumcular da zaten aradaki al-sat olayından para kazanıyorlar sanmıyorum razı olacaklarını
Sormak lazım..Ama 5 gr mı piyasa fiyatından alcam.Ordan kar edecek.
evlatlar nasipleriyle geliyor buna eşim de çok inanıyor
büyük oğlum doğduğunda da şimdi işyerine ortak olmuştu
küçük oğlum doğunca yeni makinalar aldılar işi genişlettiler
şimdi 3. yü istiyor :)))))))))))))))))) onlar hep bana uğurlu geldiler diyor
Rabbim şüphesiz rızıklarını veriyor hamd olsun.
yani ölürsem demek istedim yukarda yazmamışım:)
ben de isterdim 4 tane çocuğum olsun ama şimdi yaş 35
bir de ben çalışma hayatımı sona erdirmek istemem
ve de bakıcı vs uğraşmak istemiyorum annem sağolsun bu ikisiyle çok uğraştı kadın geldi 60 yaşına artık hep benim bıdıklarla mı ömrü geçsin
bir saatten sonra bakıcıyı da kafam götürmüyor benim çocuk bakımı vs ile ilgili konularda uykusu yemesi içmesi gönlüme göre pek olmuyor
Rabbim bunlara ömür versin inşaallah sağlıkla...
ve de isteyenlere sağlıklı hayırlı evlatlar versin
bu ayın kabataslak gelir ve giderlerini yazdım ayarladımbiraz da harçlık ayırınca bu ay 2500 tl koyabileceğim kenara maaş + eğitim ödeneği...
2011 yılının nisan ayından beri tam 18 ay olmuş eylülü de sayınca ve 16000 tl biriktirmişim. Allah bereket versin
Selam kirli cikilar nasilsiniz?nezamandir yazmiyordum hep okuyordum.dogum yaptim oglusum 14 gunluk oldu bugun.800 lira birikim yapmistim ama profo.foto mak.istiyordum burda 1500 liraydi yurt disindan 780 liraya onu aldim param ona gitti altin alamadim.ama istedigim birseyi almis oldum:)simdi yeniden basladim kumbramda 50 lira var bakalim bu y sonu ne kadar yapbilecegim.bereketli gunler..
canım benim şu an 2 tane çocuğum var
ya baştan ya da sondan çok baktım ikiz olur mu diye olmadı
ben de isterdim 4 tane çocuğum olsun ama şimdi yaş 35
bir de ben çalışma hayatımı sona erdirmek istemem
ve de bakıcı vs uğraşmak istemiyorum annem sağolsun bu ikisiyle çok uğraştı kadın geldi 60 yaşına artık hep benim bıdıklarla mı ömrü geçsin
bir saatten sonra bakıcıyı da kafam götürmüyor benim çocuk bakımı vs ile ilgili konularda uykusu yemesi içmesi gönlüme göre pek olmuyor
Rabbim bunlara ömür versin inşaallah sağlıkla...
ve de isteyenlere sağlıklı hayırlı evlatlar versin
İnşallah canım.biraz zorlayacak aslında çünkü ben birikim yapmaya başlamıştım ama ufak çaplı yapabilirim yine de.inşallah sizin de eviniz olur canım.
Ooo süpermiş çifte mutluluk, Allah yuvalarından mutluluğu, huzuru eksik etmesin... İnsan çok duygulanıyor değil mi kardeşi evleninceevet canım, hem kız kardeşim hem erkek kardeşim evleniyor çifte düğün var yani:)
bizde dört kişilik bir aileyiz 1000 tl civarı oluyor mutfak masrafı hele dışarda yemek yemeği abarttığımızda daha fazla oluyordu ama artık öyle bişey yapmıyorum çünkü ben bir kirli çıkıyım:)
çift maaş konusunda haklısınız ama bilmedikleri insan ne kadar çok kazansa o kadar çokda harcaması oluyor. hele bizim gibi 2-3 yılda bir tayin olduysa zaten aldığı ettiği yola, ev kirasına, tadilata gidiyor. geçen gün hesapladım şimdiye kadar 100 milyardan fazla kira ödemişiz. yerleşik hayatın pek çok avantajı var. inşallah bundan sonra bizde geldiğimiz yerde kalıcı oluruz.
birde şu var arkadaşlar özellikle evlenirken aile desteğinin olması çok önemli. maalesef biz öyle bir destek görmedik herşeyi kendimiz yaptık ve 10-15 sene önce eşya almak ev kurmak şimdiki gibi değildi. beyaz eşyaydı mobilyaydı çok yüksekti fiyatları. ilk evlendiğimde çamaşır makinası almak için iki bilezik peşinat vermiştik kalanınıda bir yılda anca ödemiştik düşünün işte:)
geldi geçti o günler şimdi bin şükür halimize:)
Bakıcıya bırakacaksan hiç doğurma tatlım =)
Benim oğlana geçen hafta yeni bakıcı geldi inan 1 hafta boyunca o ağladı ben ağladım =( Çook zor, yaşamayan bilmez gerçekten. Onun ben işe giderken attığı o çığlığı duymak çok kötü. Annem, kayınvalidem falan baksa yine az da olsa içim rahat ederdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?