Kirli Çıkılar )))

Farmasi 4 deyince aklımda 3 çocuğun var gibi kalmış okuyunca.2 az ama ben 2 sinide sezeryan yaptığım için o ilk 24 satten çok korkuyorum artık.3cüye gözüm kesmiyor

Farmasi 4 deyince aklımda 3 çocuğun var gibi kalmış okuyunca.2 az ama ben 2 sinide sezeryan yaptığım için o ilk 24 satten çok korkuyorum artık.3cüye gözüm kesmiyor

canım benimkiler de sezeryan çok şükür sezeryanın hiçbir zorluğunu görmedim
ben herşey normal olduğu halde hususi sezeryan istedim gözüm kesmedi ağrı sancı çekmeye

canım benimkiler de sezeryan çok şükür sezeryanın hiçbir zorluğunu görmedim
ben herşey normal olduğu halde hususi sezeryan istedim gözüm kesmedi ağrı sancı çekmeye

Sıkıntım yok çok şükür ama o ilk 24 saat çok zor geliyor bana..

Selam kirli cikilar nasilsiniz?nezamandir yazmiyordum hep okuyordum.dogum yaptim oglusum 14 gunluk oldu bugun.800 lira birikim yapmistim ama profo.foto mak.istiyordum burda 1500 liraydi yurt disindan 780 liraya onu aldim param ona gitti altin alamadim.ama istedigim birseyi almis oldum:)simdi yeniden basladim kumbramda 50 lira var bakalim bu y sonu ne kadar yapbilecegim.bereketli gunler..

oğluşunu güle güle büyüt canım
fotoğraf makinanı da güle kullan miniğin fotolarını bol bol çek arada buraya da koy

Bu ayın 15inde günüm var toplamda 850 liram olcak Bende kirli çıkı olcam ama kimseye demicem şu kadar param var diye.Kızlar cevap yazanınız olmadı kuyumcular kabul edermi böyle bişey duydunuz mu hiç yapan..ufak tefek altınlarımla işçiliği olmayan bilezik alcam her yada üzerine ekleme yapcam 5 gr kadar .kuyumcu sadece 5 grmın mı parasını alır yoksa önceki altını alış fiyatından alıp satış fiyatından 5 gr fazlasını mı varir. ( 25 gr altını 30 gr yaparken

canım böyle birşey hiç duymadım
ama kuyumcular da zaten aradaki al-sat olayından para kazanıyorlar sanmıyorum razı olacaklarını

benim eşim de istiyor.ama çocuk olunca evde oturup çalışmamam lazım.
zaten 2 tane öğrencim olacak bir de bebek.
bana göre değil artık.Allah olmayana versin:)

aynı ben canım:)
aynı düşünüyorum.seninkini okumadan yazmışım.
ben de güvenemiyorum kimselere .anneme de 1 tane daha baktırırsam anneme yazık

süpper bir birikim canım.darısı başıma.

bebeğini güle güle büyüt canım.Allah uzun ömür versin.sağlıkla inşallah.
diğer aylar daha çok biriktirirsin.

canım benim şu an 2 tane çocuğum var
ya baştan ya da sondan çok baktım ikiz olur mu diye olmadı

ilki sezercik olunca inşallah ikincisi ikiz olur diye dua ediyorum inanır mısınız:))
kız birazcık daha büyüsün ben de biraz kilo vereyim (1 haftadır dikkatteyim 1 kg verdim) kısmet olursa yapacağız.
3 tane istiyoruz biz ama 3 kere ameliyata girmek korkutoyor beni..yoksa ağrısına sızına razıyım.. diyorum ikiz olsunda bir taşla iki kuş vuralım:))

14 günlük küçük kuş oyyy ne tatlıdır:)) Allah bağışlasın.
hayırlı olsun makinen, benim de ihtiyacım var profosyonel bir makineye
sen şu anda lohusasın ye iç yat süt yap:)
birikimi yaparsın illaki:) yapıcam diye kendini sıkma

Bakıcıya bırakacaksan hiç doğurma tatlım =)
Benim oğlana geçen hafta yeni bakıcı geldi inan 1 hafta boyunca o ağladı ben ağladım =( Çook zor, yaşamayan bilmez gerçekten. Onun ben işe giderken attığı o çığlığı duymak çok kötü. Annem, kayınvalidem falan baksa yine az da olsa içim rahat ederdi.

Bu yüzden de 2.yi bile istemiyorum. Eşim çok istese de ben yok diyorum.

biraz zorlayacak aslında çünkü ben birikim yapmaya başlamıştım ama ufak çaplı yapabilirim yine de.inşallah sizin de eviniz olur canım.
İnşallah canım.

Ooo süpermiş çifte mutluluk, Allah yuvalarından mutluluğu, huzuru eksik etmesin... İnsan çok duygulanıyor değil mi kardeşi evlenince

bu ay elime geçen 5 likler 10 lukları cüzdanımın bi köşesine koymuştum:)30 tl olmuş:)onuda kıyı köşe banka koycam evde dursun belki lazım olur acilen falan:)

bide kızlar :) size bi tiyo verim:) biz mesela sinemaya gitceksek ki evimize çok yakın her ay mutlaka bi kere gideriz:) çok seviyoruz film izlemeyi
cuma cumartesi pazar tarifesi=9 tl
pazartesi salı çarşamba perşembe tarifesi=7 tl yani iki kişide 4 tl :) biz eskiden hep cumartesi gidioduk ama artık perşembe salı ya aldık:) bide sinemada kola çok pahalı aşşada market var alışveriş merkezinde ordan kolmızı cipsimiz alıoruz çantama koyyoruz içerde içioruz mis gibi çünkü sinemada cips artı kola 5 tl bi kişi için ama biz iki kola cips çikolatayı 5 tl ye alıoruz:)
önemli olan boşa harcamamk dimi sonuçta sinemayada gidioruz kolamızıda içioruz:)

canım içim cız gitti benimkine de 2 yaşına kadar anneannesi baktı şimdi bakıcı bakıyor ama ben rahat çalışıyorum hasta bakmaya 11-12 gibi başlıyorum, öğlen eve geliyorum kontrole. çok şükür bizimkisi bakıcısını çok sevdi- ki yabancılara çok tepkili bir çocuktur..

bakıcı arıyordum kadınlarla görüşmeler yapıyordum, her gelen kadının yanında salya sümük ağlıyordum ben kuzumu nasıl emanet edeceğimi bilmiyorum diye( eşim kızıyordu sanki gün boyu hasta bakıyosun ev yakın gidip gelebilrsin diye.. psikolojim bozulmuştu o aralar çok şükür atlattık. bi de ofisin bir odasını kızıma ayırdım genişçe bir oda bisikleti felan var bazen kadın işe getiriyor ben hasta bakarken onlar içerde oynuyorlar.. canımı boşuna sıkmışım diyorum şimdi. annem bakarken daha kötüydüm çok canı sıkılıyordu sürekli öfleyip pöflüyordu ben menapozluyum diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…