Kirli Çıkılar )))

Ne güzel 2 yaşına kadar annen bakmış şimdiki şartlarınızda gerçekten şahane, bizimkiler gelmiyor bakmaya. Annem gerçekten bakamaz ilaç kullanıyor çok uyku yapıyor ilaç. Kayınvalidem ise sevgili ineğini bırakamıyor =))

benim okul ile ev arası yakın,5-6 bina var aramızda. Bakıcıya bıraktığım ilk gün anlamadı benim gideceğimi ama 2.gün çok kötüydü. Saat 12'ye geliyordu öyle bir ağladı ki okuldan duydum sesini koşa koşa gittim eve =( Çok kötü hissettim kendimi çook.

bunları duydukça korkuyorum

ayy canım yaa kıyamam...okurken çok kötü oldum inşallah alışır Allah kolaylıklar versin.

bende çocuk düşünüyorum Allah kısmet ederse. eczane açmış olursam biraz büyüdükten sonra sık sık götürürüm işe diye düşünüyorum onun dışındada esnek çalışırım bazı günler gitmem diyorum ama hayırlısı inşallah.

ilk evlendiğimizde biz her hafta giderdik hey gidi günler heyy:)
şimdi ise indirdiğimiz filmi evde izliyoruz ufaklık yatınca..çayımızı da demliyoruz değmeyin keyfimize
belki de böylesi daha ekonomiktir

en iyisini yapıyorsunuz sinemada patlamış mısır kola falan gereksiz pahalı oluyor. ucuz olsada almam ben aslında çok kalorili ve sağlıksız geliyor bana. film izlerken iyi gidiyor ama almamayı daha uygun buluyorum.

bunları duydukça korkuyorum
Benim oğlum yaz döneminde bana çok alıştı sürekli birlikte birşeyler yapıyorduk ondan böyle yapıyor diye düşünüyorum. O yüzden korkma her çocuk aynı olmaz.
ayy canım yaa kıyamam...okurken çok kötü oldum inşallah alışır Allah kolaylıklar versin.
İnşallah canım

bilgim yok int altın hesabı açsan öyle yapabiliyorsun kızlar yapıyor böyle mesela farmasi dimiiiiii
ilk evlendiğimizde biz her hafta giderdik hey gidi günler heyy:)
şimdi ise indirdiğimiz filmi evde izliyoruz ufaklık yatınca..çayımızı da demliyoruz değmeyin keyfimize
belki de böylesi daha ekonomiktir

biz de öyle yapıyoruz oğlum uyuyor o gün sevdiğmiz dizimiz yoksa film izliyoruz çay çekirdek eşliğinde

ahhh oğlumu bakıcıya bırakmıştım geçen sene nasıl ağladıııı ben de ağladım rapor aldım evde kaldım odadan çıkınca başlıyordu ağlamaya ama ne ağlama başka odada oturuyordum aama susmuyordu bakıcı da bir türlü susturamadı 10 gün sürdü alışamadı kadına işine son verdik
sonraki bakıcımız da da ağladı 1 hafta ama kadın oyalamak için çok çaba sarfetti ve başardı sonra çok sevdiler ağlamadı kuzum git okula anne diyordu. içim rahat gittim çok mutlu oldu oğlum orda şimdi taşındık kayınvalidem bakıyor arada ağlıyor oyalıyor böyle seneye 3 yaşında olur kreşe gider yarım gün eğlenir yaşıtlarıyla

ahhh oğlumu bakıcıya bırakmıştım geçen sene nasıl ağladıııı ben de ağladım rapor aldım evde kaldım odadan çıkınca başlıyordu ağlamaya ama ne ağlama başka odada oturuyordum aama susmuyordu bakıcı da bir türlü susturamadı 10 gün sürdü alışamadı kadına işine son verdik
sonraki bakıcımız da da ağladı 1 hafta ama kadın oyalamak için çok çaba sarfetti ve başardı sonra çok sevdiler ağlamadı kuzum git okula anne diyordu. içim rahat gittim çok mutlu oldu oğlum orda şimdi taşındık kayınvalidem bakıyor arada ağlıyor oyalıyor böyle seneye 3 yaşında olur kreşe gider yarım gün eğlenir yaşıtlarıyla[/QUOTE]

kaç yaşında şimdi?
benimki maşallah hiç ağlamadı 2 yaşında başladık bakıcıya. şimdi 27 aylık. 2,5 yaşında diyorum soranlara. kız çocuğu ama 3-4 gibi gösteriyor doğuştan gürbüz:)) yarım gün eğlensin yaşıtlarıyla oynasın diye kreş araştırdık. en son görüştüğümüz kreşin sahibi psikologtu. epey sohbet etti bizimle. kız çocukları çok daha çabuk adaptasyon sağlıyormuş. biz doğuştan çok dayanıklıyız dedi hatta:)) erkek çocuklarında anneden kopma, ayrılık çok daha zor oluyormuş. yaşı küçük olduğundan yarım gün bile getirmeyin bence dedi..evet kreş sosyallik açısından iyidir ama hastalık felan kapacaktır daha erken dedi. ben de 1 sene erteledim kreş işini

kaç yaşında şimdi?
benimki maşallah hiç ağlamadı 2 yaşında başladık bakıcıya. şimdi 27 aylık. 2,5 yaşında diyorum soranlara. kız çocuğu ama 3-4 gibi gösteriyor doğuştan gürbüz:)) yarım gün eğlensin yaşıtlarıyla oynasın diye kreş araştırdık. en son görüştüğümüz kreşin sahibi psikologtu. epey sohbet etti bizimle. kız çocukları çok daha çabuk adaptasyon sağlıyormuş. biz doğuştan çok dayanıklıyız dedi hatta:)) erkek çocuklarında anneden kopma, ayrılık çok daha zor oluyormuş. yaşı küçük olduğundan yarım gün bile getirmeyin bence dedi..evet kreş sosyallik açısından iyidir ama hastalık felan kapacaktır daha erken dedi. ben de 1 sene erteledim kreş işini[/QUOTE]

gelecek ay 2yaşında olacak o da doğru dediğiniz o zaman 1 yaşındaydı çok üzülmüştüm.

kızlar malum ay sonu maaş günü yaklaştı ve ben kumbaramı açtım bu benim ilk kumbara deneeyimim ve eşimle birlikte biriktirdik canım benim oda gayet disiplinli davrandı:) ve bir yada sadece bir milyonlarımızı atarak gün sonunda bir milyondan küçük para kabul etmiyoruz kumbaraya 130 tl biriktirmişiz tabi ben arada beşlikte atıodum çaktırmadan hihihih:))))) bu ayki birikime eklendi:)
KOCAMAN Bİ ALKIŞ BANA ALIŞVERİŞ CANAVARININ KUMBARASINDAN 130 TL ÇIKTI:)

harikasın canım devamı gelsin inşaalllah

harikasın canım devamı gelsin inşaalllah

farmasicim çok saol ya senin sayende bu topicikten çok faydalandım hele başka bi topik varmış eskidenyada bi çeyrek biriktirelim die aslında ordan hırs yaptım ve burdan devam ettim önerilerinizi dinledim
ve teyzem ev hanımı arkadaşlarıyla güne girmiş:) haftada 20 tl aslında bu gün önerisini ben sunmştum ama ben ayda bi küçük altın olarak istiodum onlarda haftada 20 tl diyince tamam ama ben 4 kişilik gircem dedim haftada 80 tl en azında bişeler biriksin die:) öle işte bişeler yapmaya çalışıorum gazınızla kızlar:)

farmasi canım örnek Türk kadını oldun valla. herkes seni model alıyor. şu topiği açarak ne büyük sevaba girdin. farkında değilsin ama senin sayende buzdolabında sebzeler çürümüyor, hiç bir şeye çöpe gitmiyor..
Allah razı olsun....
bir senin kadar para birikimimiz olsa tam süper olacak... bu arada herkes ev almak için para biriktiriyor sanırım. senin hedefin nedir?

canım hakkımdaki olumlu düşüncelerin için asıl ben sana teşekkür ederim , Allah razı olsun
şunu da unutmamak lazım asıl bu topikten önceki ayda 1 çeyrek altın biriktirelim topiğini açan sevgili katremden de Allah razı olsun

ben ilk o topiği keşfetmiştim orada yazmaya başladım arkadaşlardan liste yapma fikri geldi ama listeyi her ay 1. sayfada yayınlarsak ara sayfalarda kaybolmayacağını ifade ettik ama bunu yapabilmek için topiği açan kişi olmak gerekiyordu o nedenle de fikir birliği ile yeni bir topik açıp oradan devam edelim dedik
böylece bugüne geldik

Allah iyi güzel faydalı olan her ne varsa buna hizmet eden etmeye çalışan herkesten razı olsun bitanem

iyi akşamlar kızlar,

gün işi gerçekten güzel bir düşünce, Türk kadınının pratik çözümlerinden biri:)
peki sevgili farmasi gün olayında her ay verdiğimizi mi yoksa toplu aldığımızı mı söyleyeceğiz?

canım o senin keyfine kalmış nasıl istersen

ister her verdiğin gün parasını aylık birikim olarak bildirirsin
istersen gün sorası geldiğinde o ay aldığın parayı bir seferliğine bildirim yaparsın olur biter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…