Ne güzel 2 yaşına kadar annen bakmış şimdiki şartlarınızda gerçekten şahane, bizimkiler gelmiyor bakmaya. Annem gerçekten bakamaz ilaç kullanıyor çok uyku yapıyor ilaç. Kayınvalidem ise sevgili ineğini bırakamıyor =))canım içim cız gittibenimkine de 2 yaşına kadar anneannesi baktı şimdi bakıcı bakıyor ama ben rahat çalışıyorum hasta bakmaya 11-12 gibi başlıyorum, öğlen eve geliyorum kontrole. çok şükür bizimkisi bakıcısını çok sevdi- ki yabancılara çok tepkili bir çocuktur..
bakıcı arıyordum kadınlarla görüşmeler yapıyordum, her gelen kadının yanında salya sümük ağlıyordum ben kuzumu nasıl emanet edeceğimi bilmiyorum diye( eşim kızıyordu sanki gün boyu hasta bakıyosun ev yakın gidip gelebilrsin diye.. psikolojim bozulmuştu o aralar çok şükür atlattık. bi de ofisin bir odasını kızıma ayırdım genişçe bir oda bisikleti felan var bazen kadın işe getiriyor ben hasta bakarken onlar içerde oynuyorlar.. canımı boşuna sıkmışım diyorum şimdi. annem bakarken daha kötüydüm çok canı sıkılıyordu sürekli öfleyip pöflüyordu ben menapozluyum diye..
Ne güzel 2 yaşına kadar annen bakmış şimdiki şartlarınızda gerçekten şahane, bizimkiler gelmiyor bakmaya. Annem gerçekten bakamaz ilaç kullanıyor çok uyku yapıyor ilaç. Kayınvalidem ise sevgili ineğini bırakamıyor =))
benim okul ile ev arası yakın,5-6 bina var aramızda. Bakıcıya bıraktığım ilk gün anlamadı benim gideceğimi ama 2.gün çok kötüydü. Saat 12'ye geliyordu öyle bir ağladı ki okuldan duydum sesini koşa koşa gittim eve =( Çok kötü hissettim kendimi çook.
Ne güzel 2 yaşına kadar annen bakmış şimdiki şartlarınızda gerçekten şahane, bizimkiler gelmiyor bakmaya. Annem gerçekten bakamaz ilaç kullanıyor çok uyku yapıyor ilaç. Kayınvalidem ise sevgili ineğini bırakamıyor =))
benim okul ile ev arası yakın,5-6 bina var aramızda. Bakıcıya bıraktığım ilk gün anlamadı benim gideceğimi ama 2.gün çok kötüydü. Saat 12'ye geliyordu öyle bir ağladı ki okuldan duydum sesini koşa koşa gittim eve =( Çok kötü hissettim kendimi çook.
canım içim cız gittibenimkine de 2 yaşına kadar anneannesi baktı şimdi bakıcı bakıyor ama ben rahat çalışıyorum hasta bakmaya 11-12 gibi başlıyorum, öğlen eve geliyorum kontrole. çok şükür bizimkisi bakıcısını çok sevdi- ki yabancılara çok tepkili bir çocuktur..
bakıcı arıyordum kadınlarla görüşmeler yapıyordum, her gelen kadının yanında salya sümük ağlıyordum ben kuzumu nasıl emanet edeceğimi bilmiyorum diye( eşim kızıyordu sanki gün boyu hasta bakıyosun ev yakın gidip gelebilrsin diye.. psikolojim bozulmuştu o aralar çok şükür atlattık. bi de ofisin bir odasını kızıma ayırdım genişçe bir oda bisikleti felan var bazen kadın işe getiriyor ben hasta bakarken onlar içerde oynuyorlar.. canımı boşuna sıkmışım diyorum şimdi. annem bakarken daha kötüydüm çok canı sıkılıyordu sürekli öfleyip pöflüyordu ben menapozluyum diye..
bide kızlar :) size bi tiyo verim:) biz mesela sinemaya gitceksek ki evimize çok yakın her ay mutlaka bi kere gideriz:) çok seviyoruz film izlemeyi
cuma cumartesi pazar tarifesi=9 tl
pazartesi salı çarşamba perşembe tarifesi=7 tl yani iki kişide 4 tl :) biz eskiden hep cumartesi gidioduk ama artık perşembe salı ya aldık:) bide sinemada kola çok pahalı aşşada market var alışveriş merkezinde ordan kolmızı cipsimiz alıoruz çantama koyyoruz içerde içioruz mis gibi çünkü sinemada cips artı kola 5 tl bi kişi için ama biz iki kola cips çikolatayı 5 tl ye alıoruz:)
önemli olan boşa harcamamk dimi sonuçta sinemayada gidioruz kolamızıda içioruz:)
en iyisini yapıyorsunuz sinemada patlamış mısır kola falan gereksiz pahalı oluyor. ucuz olsada almam ben aslında çok kalorili ve sağlıksız geliyor bana. film izlerken iyi gidiyor ama almamayı daha uygun buluyorum.bide kızlar :) size bi tiyo verim:) biz mesela sinemaya gitceksek ki evimize çok yakın her ay mutlaka bi kere gideriz:) çok seviyoruz film izlemeyi
cuma cumartesi pazar tarifesi=9 tl
pazartesi salı çarşamba perşembe tarifesi=7 tl yani iki kişide 4 tl :) biz eskiden hep cumartesi gidioduk ama artık perşembe salı ya aldık:) bide sinemada kola çok pahalı aşşada market var alışveriş merkezinde ordan kolmızı cipsimiz alıoruz çantama koyyoruz içerde içioruz mis gibi çünkü sinemada cips artı kola 5 tl bi kişi için ama biz iki kola cips çikolatayı 5 tl ye alıoruz:)
önemli olan boşa harcamamk dimi sonuçta sinemayada gidioruz kolamızıda içioruz:)
Benim oğlum yaz döneminde bana çok alıştı sürekli birlikte birşeyler yapıyorduk ondan böyle yapıyor diye düşünüyorum. O yüzden korkma her çocuk aynı olmaz.bunları duydukça korkuyorum
İnşallah canımayy canım yaa kıyamam...okurken çok kötü olduminşallah alışır Allah kolaylıklar versin.
bilgim yok int altın hesabı açsan öyle yapabiliyorsun kızlar yapıyor böyle mesela farmasi dimiiiiiiBu ayın 15inde günüm var toplamda 850 liram olcakBende kirli çıkı olcam ama kimseye demicem şu kadar param var diye.Kızlar cevap yazanınız olmadı kuyumcular kabul edermi böyle bişey duydunuz mu hiç yapan..ufak tefek altınlarımla işçiliği olmayan bilezik alcam her yada üzerine ekleme yapcam 5 gr kadar .kuyumcu sadece 5 grmın mı parasını alır yoksa önceki altını alış fiyatından alıp satış fiyatından 5 gr fazlasını mı varir. ( 25 gr altını 30 gr yaparken
ilk evlendiğimizde biz her hafta giderdik hey gidi günler heyy:)
şimdi ise indirdiğimiz filmi evde izliyoruz ufaklık yatınca..çayımızı da demliyoruz değmeyin keyfimize
belki de böylesi daha ekonomiktir
ahhh oğlumu bakıcıya bırakmıştım geçen sene nasıl ağladıııı ben de ağladım rapor aldım evde kaldım odadan çıkınca başlıyordu ağlamaya ama ne ağlama başka odada oturuyordum aama susmuyordu bakıcı da bir türlü susturamadı 10 gün sürdü alışamadı kadına işine son verdik
sonraki bakıcımız da da ağladı 1 hafta ama kadın oyalamak için çok çaba sarfetti ve başardı sonra çok sevdiler ağlamadı kuzum git okula anne diyordu. içim rahat gittim çok mutlu oldu oğlum orda şimdi taşındık kayınvalidem bakıyor arada ağlıyor oyalıyor böyle seneye 3 yaşında olur kreşe gider yarım gün eğlenir yaşıtlarıyla
kızlar malum ay sonu maaş günü yaklaştı ve ben kumbaramı açtım bu benim ilk kumbara deneeyimim ve eşimle birlikte biriktirdik canım benim oda gayet disiplinli davrandı:) ve bir yada sadece bir milyonlarımızı atarak gün sonunda bir milyondan küçük para kabul etmiyoruz kumbaraya 130 tl biriktirmişiz tabi ben arada beşlikte atıodum çaktırmadan hihihih:))))) bu ayki birikime eklendi:)
KOCAMAN Bİ ALKIŞ BANA ALIŞVERİŞ CANAVARININ KUMBARASINDAN 130 TL ÇIKTI:)
harikasın canım devamı gelsin inşaalllah
farmasi canım örnek Türk kadını oldun valla. herkes seni model alıyor. şu topiği açarak ne büyük sevaba girdin. farkında değilsin ama senin sayende buzdolabında sebzeler çürümüyor, hiç bir şeye çöpe gitmiyor..
Allah razı olsun....
bir senin kadar para birikimimiz olsa tam süper olacak... bu arada herkes ev almak için para biriktiriyor sanırım. senin hedefin nedir?
iyi akşamlar kızlar,
gün işi gerçekten güzel bir düşünce, Türk kadınının pratik çözümlerinden biri:)
peki sevgili farmasi gün olayında her ay verdiğimizi mi yoksa toplu aldığımızı mı söyleyeceğiz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?