- 21 Nisan 2011
- 6.178
- 7.098
- 398
kızlar çoooooook mutluyum ya çooooook beğendiğim bi yüzük vardı benim sölemiştim sizede altın yüzük:)
eşim alcaktı doğum günümde ama şu an müsait diildik ve annem eşimle işbiliği yapıp o yüzük için para göndermiş yüzükümü alcam :)
aslında bana süpriz olcaktı ama eşim beğendim yüzüğün nerde olduğunu bilmediği için sölemek zorunda kaldı bana bende onu alabilmek için para biriktiriodum 35 tl olmuştu şü
kürler olsun rabbime çok istemiştim bekletmeden oldu isteiğim nasip etti bana:)
ay ne çok araba satan var benim de satasım geldi:)))
canım harcamaların gayet normal borçluyken ekstra birikim yapabilirsen helal valla:)
dışarda yemek yer misiniz? hesapta ve ihtiyaçta yokken sırf çok beğendin diye çocuğuna ya da kendine kılık kıyafet alır mısın? sigara içer misiniz? taksi alışkanlığınız var mı? abur cubur alır mısınız? varsa bunları kısabilirsin
mesela avm'lerde saatlik çocuk oyun parkları var bilirsiniz dünyanın parasıdır. babası illaki sokar oraya oynarlar bir de çıkınca pide-ayran ister bizim ufaklık. biz de yeriz, al sana nerden baksan 40-50 tl.
daha dün eşim pastaneye uğramış canım çekti diye tatlı ve dondurma almış. 20 tl
yani diyeceği o ki dikkat etmezsen suyunu çabucak çeker. kalan 355 tl yi hiç yok sayman gerekir
yoksa et,süt,yoğurt gibi temel ihtiyaçlardan tabiki vazgeçilmez..kısamazsın.marketi düşürmeyi düşünme bence.onun yerine örnek verdiklerimden kısabilirsin. ha ben kısmıyorum çocuğumla ilgili şeyleri seve seve yapıyorum ama paraya sıkışık olsam kısardım mecburen. her istediğini yapmazdım
ben işe bazen yürüyerek hava kötüyse geç kaldıysam arabayla gidiorum öğlen eve geliorum yemeğe :) sen bi haftada harcamamışsın ben geçen ay 10 tl belki harcamışımdır oda eve gelirken ekmek falan almak için:)
hayran kaldım maşallah ben eve gelirken illa birşeyler dürtükler beni al al al al al
buldum ya geçen gün başka arkadaşlar karıştırmıştım tasarruf konusunda yeni evlenen sendin değil mi tebrik ederim gıptayla bakıyorum hepinize ahhhh keşkem bende yapabilsem
kızlar çoooooook mutluyum ya çooooook beğendiğim bi yüzük vardı benim sölemiştim sizede altın yüzük:)
eşim alcaktı doğum günümde ama şu an müsait diildik ve annem eşimle işbiliği yapıp o yüzük için para göndermiş yüzükümü alcam :)
aslında bana süpriz olcaktı ama eşim beğendim yüzüğün nerde olduğunu bilmediği için sölemek zorunda kaldı bana bende onu alabilmek için para biriktiriodum 35 tl olmuştu şü
kürler olsun rabbime çok istemiştim bekletmeden oldu isteiğim nasip etti bana:)
günaydın kızlar,
selin şimdiden hayırlı olsun, güzel günlerde kullan:)
Merhaba kızlar
Uzun zaman uğrayamadım buralara. Piyasalar pek durgun, ben de değişik haberlerle sarsılıyorum. İnşallah anne olacağım
Bu ay eşimle benim gelir ve giderlerimizi içeren bir tablo yaptım. Artık her ay bu tabloyu kullancağım. Ortak harcamalar, kk harcamaları görünüyor, elde kalan görünüyor. Bu ay düğünden kalan borçların son taksitlerini ödedik. Biraz daha ferahlayacağız ve hemen tasarrufa başlayacağız inşallah.
Dolar biraz düşmüş ama alım için uygun mudur bilemedim. Biraz piyasa yorumlarını okuyup kararımı vereceğim. Uzun zamandır işlem yapmıyorum. Harekette bereket vardır
Merhaba kızlar
Uzun zaman uğrayamadım buralara. Piyasalar pek durgun, ben de değişik haberlerle sarsılıyorum. İnşallah anne olacağım
Bu ay eşimle benim gelir ve giderlerimizi içeren bir tablo yaptım. Artık her ay bu tabloyu kullancağım. Ortak harcamalar, kk harcamaları görünüyor, elde kalan görünüyor. Bu ay düğünden kalan borçların son taksitlerini ödedik. Biraz daha ferahlayacağız ve hemen tasarrufa başlayacağız inşallah.
Dolar biraz düşmüş ama alım için uygun mudur bilemedim. Biraz piyasa yorumlarını okuyup kararımı vereceğim. Uzun zamandır işlem yapmıyorum. Harekette bereket vardır
armut ve elmanın sert olanlarını ince şekilde dilimleyip kurutabilirsin.selam herkese
akşam baya bir bereketli oldu benim için
kayınvaldem 5 kg.domates biber turşusu kurmuş göndermiş bana sağolsun
ayrıca 3 kg armut
5 kg elma
5 kg üzüm göndermiş.
bunları nasıl değerlendirebilirim acaba.bozmadan çürütmeden ne yapabilirim?
Merhaba kızlar
Banka, alış:97 satış:98 TL yazar ama sizin alışınız 98 TL dir.. 97 TL olunca yani 1 TL artış olunca gram başı başa baş noktasına gelirsiniz... 2 TL gram başı artmalı ki gram 1 TL kar geldi diyebilesinz... ama 1 tl düşerse yani 97 TL olunca (bakın aslında düşmedi bile sadece banka alış rakamına denk geldi) o zaman yani 97 olunca banka satış 97 ama alış 96 TL dir.. yani 1 tl düştü ama Sizin kaybınız 2 TL dir..
Amin. Allah isteyen herkese nasip etsinhayırlı olsun
sağlıklı sıhhatli analı babalı büyüsün inşallah
Çok sağol güzel duaların için farmasi.merhabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm çok sevindim senin adına
çok güzel bir haber bu gerçekten Rabbim tamamına erdirsin inşaallah
hayırlı evlat olur inşaallah
ben de dün bazı seviyelerden doları alma fırsatı yakaladım Allah bereket versin
paranın hepsiyle dolar alsam bugün baya güzel hatrı sayılır kar elde etmek varmış ama ya düşseydi değil mi ?
Amin canım darısı tez vakitte senin başınaarmut ve elmanın sert olanlarını ince şekilde dilimleyip kurutabilirsin.
böyle iyice takır takır olmadan alır ve buzdolabında muhafaza edersen kışın çok güzel çerez olur senin için.
iş yerine götürürsün çikolata vs almak yerine bunları yersin hem sağlıklı hem tasarruflu.
çocukların için de çok faydalı olur.
teyzem de bana kayısı yapmış çok güzel iyice kurumamış dolaba koydum hemen. sabahları cevizle harika oluyor.
çok sevindim Allah tamamına erdirsin inşallah
darısı bizlerin başına.
Merhaba kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?