Kirli Çıkılar )))

kızlar çoooooook mutluyum ya çooooook beğendiğim bi yüzük vardı benim sölemiştim sizede altın yüzük:)
eşim alcaktı doğum günümde ama şu an müsait diildik ve annem eşimle işbiliği yapıp o yüzük için para göndermiş yüzükümü alcam :)
aslında bana süpriz olcaktı ama eşim beğendim yüzüğün nerde olduğunu bilmediği için sölemek zorunda kaldı bana bende onu alabilmek için para biriktiriodum 35 tl olmuştu şü
kürler olsun rabbime çok istemiştim bekletmeden oldu isteiğim nasip etti bana:)

ilk tebrik eden ben olayım.güle güle kullan inşallah canım.

canım sigara kullanmıyorum
dışarıda yemek ayda 1-2 yeriz ama kesin 1 e düşürürüm
taksi kullanmıyorum hem de hiç:),çocuğuma beğendiğim bişey görünce dayanamaz alırım ama bundan sonra dikkat edeceğim gerçekten uygunsa fiyatı ve gerekliyse alacağım..kendime de tabi:)

sağol yorumun için.borç üstüne para biriktirebilirsem bravo diyeceğim kendime.ama başarmak zorundayım.
aklıma şu geldi yılbaşında zam gelecek maşıma.60-70 her neyse en azından bunu biriktiririm 20 ay boyunca:)
hem de süper olur ...

hayran kaldım maşallah ben eve gelirken illa birşeyler dürtükler beni al al al al al
buldum ya geçen gün başka arkadaşlar karıştırmıştım tasarruf konusunda yeni evlenen sendin değil mi tebrik ederim gıptayla bakıyorum hepinize ahhhh keşkem bende yapabilsem

hayırlı sabahlar kirli çıkılar hepimize bol bereketli kazançlı bir gün dileğiyle ....

:)evet yeni evli olan benim
fakat benim şöle bi şansım var eve giden yol üstündeki tek dükkan fırın:)
yane alışveriş yapabileceğim hiç bi yer yok:)
ve geçen ay markat pazar 300 harcamışım onun haricinde istanbula 5 kez gidip geldim yane harcıyorum ama ıvıra zıvıra diil zaten görünmeden en çok parayı onlar götürüo:)

güle güle güzel günlerde kullan canım

selam herkese
akşam baya bir bereketli oldu benim için
kayınvaldem 5 kg.domates biber turşusu kurmuş göndermiş bana sağolsun
ayrıca 3 kg armut
5 kg elma
5 kg üzüm göndermiş.
bunları nasıl değerlendirebilirim acaba.bozmadan çürütmeden ne yapabilirim?

Merhaba kızlar

Uzun zaman uğrayamadım buralara. Piyasalar pek durgun, ben de değişik haberlerle sarsılıyorum. İnşallah anne olacağım

Bu ay eşimle benim gelir ve giderlerimizi içeren bir tablo yaptım. Artık her ay bu tabloyu kullancağım. Ortak harcamalar, kk harcamaları görünüyor, elde kalan görünüyor. Bu ay düğünden kalan borçların son taksitlerini ödedik. Biraz daha ferahlayacağız ve hemen tasarrufa başlayacağız inşallah.

Dolar biraz düşmüş ama alım için uygun mudur bilemedim. Biraz piyasa yorumlarını okuyup kararımı vereceğim. Uzun zamandır işlem yapmıyorum. Harekette bereket vardır

hayırlı olsun
sağlıklı sıhhatli analı babalı büyüsün inşallah

merhabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm çok sevindim senin adına
çok güzel bir haber bu gerçekten Rabbim tamamına erdirsin inşaallah

hayırlı evlat olur inşaallah

ben de dün bazı seviyelerden doları alma fırsatı yakaladım Allah bereket versin

paranın hepsiyle dolar alsam bugün baya güzel hatrı sayılır kar elde etmek varmış ama ya düşseydi değil mi ?

armut ve elmanın sert olanlarını ince şekilde dilimleyip kurutabilirsin.
böyle iyice takır takır olmadan alır ve buzdolabında muhafaza edersen kışın çok güzel çerez olur senin için.
iş yerine götürürsün çikolata vs almak yerine bunları yersin hem sağlıklı hem tasarruflu.
çocukların için de çok faydalı olur.
teyzem de bana kayısı yapmış çok güzel iyice kurumamış dolaba koydum hemen. sabahları cevizle harika oluyor.

çok sevindim Allah tamamına erdirsin inşallah
darısı bizlerin başına

kızlarr
evsahibimiz kiramızı 360 dan 400 yaptı.
ama apartman giderimiz 60 dan 30 a düştü. kapıcımız yeni işe başlamış. bizim için değişen bişey olmadı. zaten sadece burda çalışırken adam akıllı yaptığı şey çöp toplamak, arada apartmanı yıkamaktı yine onu yapıyor.
eşimin maaşı önümüzdeki ay 1170 den 1500 e çıkacak inşallah. ama 1 hafta raporluydu daha onun parasını alamadık sgk dan.
bu ayki harcamalarım 1600 civarı görünüyor. ay sonuna en fazla 1700 civarı olur diye düşünüyorum.
500 tl kk borcu var sabit. 3 aydır olan. ona rağmen bu rakam bana çok iyi geldi. o kadar da kışlık filan aldım.

ev alan, araba alan, arabasını satan, anne olan, yüzük alan, alamayan, piyasanın durgunluğuna dert yanan, doların düşüşüne yanan, herkes için hayırlısı olsun inşallah.

hepinizi okuyorum ama yazamıyorum. bazen yorum yapacak fırsat bulamıyorum. bazen yazıyorum gönderemiyorum. bazen de içimden aa sevindim. hayırlı olsun. hayırlısı deyip beğene basıyorum

bu arada altın hakkında düşünceni istiyorum farmasi. düşüşe mi geçti acaba?

son gramcığımı satıcam. bir de hala satamadığım küçük altınlarım var :/
nişanlımda 20 gramı kaldı. onları bozsak mı bozmasak mı karar veremedik. düşüyor sanki bu hafta.:44:

eklemek istediğim bir kısım da şu; çocuk için harcama yapıp yatırım yapamayanlar sizler asıl birikimi yapıyorsunuz.
örnek verecek olursak anneme aklımda kalan yakın zamanda verdiğim 350+250+100tl var. birde daha önceden vermiş olduğun iki adet cumhuriyet altın var. en büyük yatırım bu annem için :)

bir diğer konu;
http://altin.doviz.com/gram-altin/bank-asya sitesinde birisi şu yorumu yapmış;

ne demek istediğini anlayamadım :/

Son düzenleme:
Merhaba herkese ; Kredi kartımdan hala alışveriş yapmadım . 1 ay dolmak üzere . Sözümü tuttum sayılır .
Bu arada bir şey danışmak istiyorum . Annem bamya alacak . Dolaba koyacakta ne yapmalı ? Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim .

hayırlı olsun
sağlıklı sıhhatli analı babalı büyüsün inşallah
Amin. Allah isteyen herkese nasip etsin
Çok sağol güzel duaların için farmasi.
Demek dün dolar daha düşüktü, takip edemiyordum ben. Dolar dalgalanıyorsa yakında kar bırakır. Ben de kendime bir alış seviyesi belirleyip alıma başlayayım. Ekimde faizsiz 2500 çekip 6 ayda geri ödeyecek şekilde para çekmeyi onu da altın yada dolara yatırmayı düşünüyorum.

Amin canım darısı tez vakitte senin başına

önce tayin sonra bebek
daha ne olsun
hayırlısı olsun canım.çok sevindim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…