Tayin olmadım benönce tayin sonra bebek
daha ne olsun
hayırlısı olsun canım.çok sevindim.
Darısı en kısa zamanda başına canım benimacemiperi
Allah hayırlı evlat etsin,tamamına erdirsin
Darısı en kısa zamanda başına canım benim
Tayin olmadım benTeşekkür ederim
armut ve elmanın sert olanlarını ince şekilde dilimleyip kurutabilirsin.
böyle iyice takır takır olmadan alır ve buzdolabında muhafaza edersen kışın çok güzel çerez olur senin için.
iş yerine götürürsün çikolata vs almak yerine bunları yersin hem sağlıklı hem tasarruflu.
çocukların için de çok faydalı olur.
teyzem de bana kayısı yapmış çok güzel iyice kurumamış dolaba koydum hemen. sabahları cevizle harika oluyor.
çok sevindim Allah tamamına erdirsin inşallah
darısı bizlerin başına
kızlarr
evsahibimiz kiramızı 360 dan 400 yaptı.
ama apartman giderimiz 60 dan 30 a düştü. kapıcımız yeni işe başlamış. bizim için değişen bişey olmadı. zaten sadece burda çalışırken adam akıllı yaptığı şey çöp toplamak, arada apartmanı yıkamaktı yine onu yapıyor.
eşimin maaşı önümüzdeki ay 1170 den 1500 e çıkacak inşallah. ama 1 hafta raporluydu daha onun parasını alamadık sgk dan.
bu ayki harcamalarım 1600 civarı görünüyor. ay sonuna en fazla 1700 civarı olur diye düşünüyorum.
500 tl kk borcu var sabit. 3 aydır olan. ona rağmen bu rakam bana çok iyi geldi. o kadar da kışlık filan aldım.
sağol canım ya
zaten elma getirdim bugün işe:9
yoksa nasıl bitcek bunlar.bir de üzümleri reçel yapmayı düşünüyorum.
elmalarla da elmalı kek kurabiye falan.
böyle tüketirim artık.yoksa çokk fazla bu meyveler:)
armutu küp küp kesip çiğden dondurucuya koyup kışın hoşa yapabilirsin içine bide çubuk tarçın atınca nefis oluyo
elmayı rendeleyip ocakta tarççınla kavurup poşetleyip dondurucuya atabilirsin elmalı kurabiye yaptında içi hazır olmuş olur
üzümüde sirke yapabilirsin aynı şekilde elmayıda:))
bu arada archobiy;
canım elma uzun süre dayanır öyle biliyorum zaten 5 kilo yenmeyecek bi miktar değil. ben elmalı pasta yaparken 3 elmanın kabuğunu soyuyorum kıyamıyorum birazını yiyorum birazını yüzüme yapıştırıyorum:)))))) cildime ii gelsin diye:)
ama üzümler kötü olur. çabuk pörsür. acaba kurutursak kuru üzüm olur mu? hımm araştırmak lazım..:)
geçen ay 10 tl harcadım die adım cimriye çıkmasın :) mutfağa bişe aldımda mutfak parasından verdim
yemeğe gittik kociş ısmarladı sinemayıda geçen ay kociş ısmarlamıştı kendi harçlından e benzinide o almıştı bana alcak bişe kalmamıştı kıyafetide bi önceki ay yapmıştım hoşuma gitcek bişede çıkmamıştı doğal olarak harcayamadım:)
ama bu ay benzini ben aldım yemeğe ben götürdüm sinemayıda ben ısmarladım iş yerinde arkadaşa mevlüt okuncakmış para toplandıbu ay harcadım
ARKADAŞLAR Bİ SİTEDE KİRLİ ÇIKININ ANLAMINA NE YAZMIŞLAR BAKIN...
Kirli çıkı (çıkın) : Kendini züğürt gösterdiği halde, oldukça paralı olan, para biriktirmiş olan (kimse).
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?