- 15 Ocak 2010
- 1.908
- 924
- 248
Telefonda hangi hatta geçtiniz sevimsiz. Benim eşimin turkcell 45-48tl arası ödüyor kamu hattı ama oradaki dakikalar bize çok çok fazla geliyor. Yani boşa ödeniyor faturanın bir kısmı. Ben de vodafona geç diyorum ama heryerde çekmez diye de korkuyoruz.
çok teşekkür ederim yazdıklarınızı okdukça vicdanım rahatlıyor çok çok çok teşekkür ederim herşeyde vardır bir hayır bu kadar saf olmamak lazım değil mi daha ne kadar borç ödeyeceğim haklısınız hepsinin anası babası var onlar düşünsün ben bebeğimi kaybettiğimde deprem oldugunda kimin umurunda oldu evim yıkıldı sokakta kaldım kim bi ihtiyacın var mı diye sordu kendi alın terimi kendime harcayamaz olmuşum yok yok ben arada bir ""çok bunaldım "" diye bir sayfa çamıştım orayı okuyup kendime çeki düzen vereyim benim evimde eşim ailesinden gelen hiç birşey yok nerdeyse onlar bizi düşündümü yokkkkkk daha 6aylık kaybetttiğim bebeğime daha 5,5 ayken elalemin kusmuk lekeli kıyafetleri göndermişlerdi ne aceleleri vardı göndermeye hele bir doğsaydı offfff yine ateş bastı bedenimi dediğiniz gibi eşimede sürekli syleyip durmayayım en azından o benim gibi duygusal yaklaşmıyor bana güvenmesinler ben zamanında kime güvedndimde yuva kurdum kendi yağımızda kavrulalım diyor ama çokta üzülüyor
iyiki varsınız eminim birçogunuz yazılanları okurken aç gözünü bu ne saflık diye kızmış olabilirsiniz hak ettim
ben paramı biriktirip eve gireyim biran önce evim evim güzel evim
hattımız avea idi, tarifelerimizi değiştik, benimki seç beğen al kamu her yöne 300 dk 18 tl
eşiminki SEÇ 1000 dk 40 tl, 30 da sms paketi aldı, 3-4 lira gibi bişey. hatta bu tarife numarasını taşıyanlar için 30 lira, numara taşımak daha avantajlı sanırımhalbuki biz aveanın daimi müşterisiyiz, bize kazık atıyor, gözü hep dışarıda bu operatörlerin
eğer köye falan sık gidiyorsanız ya da sık sık il dışına çıkıyorsanız -ki turkcelin de çekmediği yerler mutlaka vardır diye düşünüyorum- turkcel kullanmaya devam edin ama onun da avantajlı bi tarifesi yok mu, ona geçin.
kızlar bu arada biz kotalı internete geçtik ya, video falan pek izlemeyiz, ama facebook, kadınlar kulübü, haber sitelerine falan her gün gireriz, acaba çok harcamış olur muyuz kotayı, yani kotalı kullananlar günlük ne kadar girebiliyorsunuz, gerçi bir ayın sonunda belli olur ama işte, bu ilk bir ayda nasıl kullanalım, tasarruf yapalım derken iyice batmayalım
şu an yaptığım tek tasarruf pazar parası ama daha kenara koyamadım koyduğumu yola verdim nişanımız vardı kışlıklarımla sanırım toparlarım durumumu
bu arada burda hem tasarruf hem yaşananlardan deneyim kazanıyoruz ben memnunum
Telefonda hangi hatta geçtiniz sevimsiz. Benim eşimin turkcell 45-48tl arası ödüyor kamu hattı ama oradaki dakikalar bize çok çok fazla geliyor. Yani boşa ödeniyor faturanın bir kısmı. Ben de vodafona geç diyorum ama heryerde çekmez diye de korkuyoruz.
farmasi kırmızı kurdeleye bağlayıp getirirmiş kar lastiklerini
BEnim acı eşiğim çok düşüktür. Koltuk kenarına falan parmağımı çarptığımda bile tansiyonum düşer, saatlerce kıvranırım ağrısından =)
Valla ben bu sohbetleri daha çok seviyorum
günaydın arkadaşlar öyle yoğunum ki okuyamıyorum bile yazdıklarınızı.. birikim bildirimi geçtimi bilemiyorum.. ama al sat yapıp zarar etmemek için fiziki altına geçeceğimi söylemiştim bir ara.. bu ay 8 çeyrek.. ek harcama çok çıktı.. okul, tadilat filan.. öncekini harcadık malesef... artık önümüze bakıcaz...
Günaydın kirli çıkılar
Bu ay tasarruf ettiğim 150 tlyi öğrenciye burs olarak verdim ve acayip kara geçtim
Derin dondurucumuzu da aldık nihayet. 3 çekmece mi 5 çekmece mi derken Arçelik 6 çekmece aldım. Sebzeler tükenmeden kışlık hazırlıklarımı bitireceğim inşallah.
Eki Görüntüle 521390
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?