Kirli Çıkılar )))

bende aynı dertten muzdaribim. ahhh ahhhh. keşke onun yerine altın koyaymışlar. ne bileyim altında takılacak sonuçta.veya para koysaymışlar.
alınmış alınmıştır demişler almışlar. geleceği hiç düşünmemişler. çatal çataldır. tabak tabaktır demişler
hala aynı kafadalar

vestel beyaz eşyalarından memnun musun canım. ne yazıkki bana da vestel alndı. dedem hediye aldı. o yüzden karşı gelemedim
annem de vestel kulanır biz pek memnun değiliz vestelden de
bu arada döküm ocak için kastın hani ocağın üstündeki demirler dimi ayyy bende ondan almak istiyordum
ben sinir olurum öyle lekelere. evde bile aliminyum folyo falan sarıyorum ocağa.
ay neler öğrenicem daha

giz ciğim hani derler ya beyaz eşya şans işi. gerçekten öyle...
KESİNLİKLE arçelik servis konuusunda iyidir. bizim önceki buzdolabımızda arçelik nofrostlardan dı.
6a içinde arızalandı. geldi yaptılar.. sonra gene arızalandı. dediler ki olmaz böyle biz bunu alıyoruz.biz şok
sonra başka model getirdiler. sonrasında tabiki bizim kötü kullanımlarımız sayesinde (kurban bayramlarında fazla yükleme yaptığımız için. sürekli kapağı açık kaldığı için vs) gene bir kaç kere arıza yaptı ama servis çok iyi. sıkıntımız yoktu.dedem herkese alınca anneme de aldı şimdi vestel

BEYAZ eşya konusunda yazayım dedim. bosch ve siemens ikisi de Alman malı, ikisinin ve profilonun servisini aynı yer veriyor, bu her ilde bu şekilde. arçelik ve beko servisi de birlikte oluyor. servis ve yedek parçaya ulaşma, fiyatları ve işçiliği aynı. profilo onlardan ucuz tabi. belli miktar ödeyince servis ve garanti hizmetlerini uzatıyorsun.

gelelim fiyat ve kaliteye. siemens ve bosch modelleri tıpa tıp aynı. ikisinin kalitesi de aynı. ben evlenirken siemens aldım. liste fiyatı aynı ama siemensteki adam indirim yapmıştı. ama bütçem uygun olsaydı bosch alırdım hep daha kaliteli oldugunu düşündüğümden. ha pişman mıyım siemensten, sorun yaşadım mı kesinlikte pişman değilim. modeli bile aynı diyorum ya. bosch adını daha çok duyurdugundan indirim yapmıyor.
ilk kiraladıgımız evimizde şofben için bi yer yapmışlar, siemensin modeli oraya sıgmıyordu ve ben şofbeni arçelik aldım. burnumdan geldi. servis artık bizi tanıyordu. Allahtan yazları güneş enerjisi vardı da cok çekmedim o cihazı. arçelik aman aman diyeceğim.

ocak için gri almamanı öneririm. el izi ve silme izi görünüyor ve özel temizleyici alıyorum onun için. kalinkaselinin dediği cam ocaktan kayınvalidem kullanıyor, çok şık duruyor. ama temiz kadın oldugu için mi yoksa pislik mi göstermiyor bilemedim.

tv sony almıştım. panasonic, lg de iyi bence. şu an herkeste samsung var. o da iyidir.

ailen alackmış ve fiyat da önemli değil dersen çamaşır makineni 9 kg lık falan al derim. elyaf yorgan ve bataniye yıkarken çok işe yarar. sürekli temizleyice vermek zorunda kalmazsın

ayyy canım saolasın zahmet edip uzun uzadıya açıklamalarla yazmışsın çok beğendim bu paylaşımı kopyalıcam hemen

oldum olası bosch istiyorum ama boschn daha pahalı olduğunu bile anlamıyordum modeller tip aynı, benim babam alcak beyaz eşyaları hatta söz nişan yok şimdi ama babam hemen alalım dursunlar diyor arçelik istemiyorum kesinlikle ama seçenekti sildim onu

9 kg çamaşır makinesi düşünmedim 8 kg lere bakıyordum hep hatta şu makineyi çok istiyorum bu makinenin grisi olabilir

Bosch Ev Aletleri | Ürünler - Çamaşır ve Kurutma Makineleri - Çamaşır Makineleri - WAS247B2TR

cam ocak güzel ve temizmi duruyor ben çok sakarım ocamı çatlatırım vallla

çok çok saolun evli bayanalrdan fikir almak en iyisi şimdi annelermiz o kadar fikir veremiyor o kadar teknolojik şeler kullanmıyolarda

bide tv yi sony alman iyi olmuş televizyonda en iyisi şu sıra lg ve samsungda çok iyi tv de gerçi

aslında beyaz eşyamı ocağımı fırınımı falan almışlardı geçtiğimiz aralık ayında. mecburen vestel.
ben teslim alırken model değiştirebileceğim. tabiki fark ödemeyi göze alırsam

ocağımı değiştirmek isteme sebebim. annemin ocağına iki tencere aynı anda zor sığıyor. ya çapraz koyucaksın yada ufak tencerelerde yapacasın.
babanemin ocağı ise (oda vestel) 5 gözlü. ortada da göz olduğu için tencer falan çok rahat sığıyor. yer sıkıntısı olmuyor. tabiki o modelde kalinkaselinin dediği gibi döküm demirlikler var. babnemde hiç leke farketmedim ama bakmak lazım

çamaşır makinasını da 8 kilo almışlar. en büyüğü o zaman oydu.9 kilo alırmıyım bilmiyorum :44: sanki o işleri hep anneme götürüp yaparmışım gibime geliyor. annemde sere serpe kuruturum falan :44: eğer çok fiyat farkı olmazsa aklımda olsun alırım

çeyiz işini erken alanlar ve yapanlar modasının geçtiğini anlatıyorlar ya. ben de bişey anlatayım:

eşim 3.5 yaşında iken annesi vefat etmiş. haliyle dede ve babaannesi çok düşkün olmuşlar bu durumdan dolayı. eşim orta okulda iken dedesi ölmeden çeyiz alacağım demiş. eşime ve kaynıma 2 şer halı almış. eskiden çeyize halı alıp konurmuş. halıların modellerini görseniz köy evlerine serilecek türden. ayrıca demiş ki dede, ben torunlarıma çeyizini yapacagım. merdaneli çamaşır makinesi ve turbo fırında almak istemiş, kayınvalide (kayınpeder tekrar evlenmiş) izin vermemiş, yeni model çıkar demiş. bunu kayınvalidem anlattıgında niye izin vermedin ki şimdi çamaşır makinesi taksiti ödemek zorunda kalmayacaktık dedim

'6 saat sonra emniyet için otamatik olarak kendi kendine kapanma'
tam benlikmiş bir iki yangınım var da

evettttt benim istediğim gibi 5 gözlü =) biraz tuhaf gözüküyor tepeden bakmak :44:
sanırım bunlarınki de demirdökümmüş. sanki döküm olması daha iyi :44: birde bunların parlak bir malzeme ile kaplı olanı var. onların uç kısımları hemen kararıyor rengi değişiyor onlardansa döküm istiyordum. ama yağ lekesi işi düşündürücü :44:
acaba vestelinki nasıl bir bakayım

yaşasııın ben de kontrol panelimiz değiştirdim
oleyy artık ben de figür koyabiliyoruuuuum

bilemedim hangisi mantıklı bide ben korkmazın seramik tavasını felan aldım bu tip ocaklara olurmu şimdi ona bakmam lazım yaniii hangisi kullanışlııı olur kiiii

sert cam diyor ben bunu uzun seneler kullanırmıyım ocağımda leke istemiyorum benn :)

Bosch Ev Aletleri | Ürünler - Pişirme Grubu - Ocaklar - PPH616B21E

anlamadım galiba :44: yada yanlış anladım.

merdaneli çamaşır makinası almak istemiş almamışlar ve siz keşke alsaydılar mı diyorsunuz?
belki şuan taksit ödüyorsunuz ama o zamanda extra elektrik faturası ödeyecektiniz.
a sınıfı vardı , a+ çıktı. a++ bile çıktı. tabi bu benim fikrim.
aslında ben beyaz eşyam konusunda değil de farklı konularda sıkıntım var.
mobilyam yok ama 20 sene önce alınmış şamdanımsı gondolumsu şeylerim var.
kocaaaa bir fritözüm var. alınıcak olan şeyler var alınamyacak şeyler var.
ayrıca o halılardan benim de var
Allah razı olsun almışlar ama şuan onların hiçbirini kullanmayacağım. evime götürmeyi bile düşünmüyorum

gizzz çok güzeller ama bunlar kimse istemez canım yaa. iyi araştırıp, birde yerinde görmek laızm
vestelde yok veya bulamıyorum. küstüm ben oynamıyorum
elimdekilere de şükür napayım

anlatamamdım galiba

o zaman merdaneli makineler varmış, tam otamatiklerin çıkmadıgı zaman dede almak istemiş, kayınvalide yeni modeller çıkar demiş ve adam almamış.

ben de güldüm niye aldırmadınız şimdi işimize yarardı falan diye

eskiden koltuk, perde ve halının uyumuna bakılmadan halılar alınırmış. sen de çeyizinle götürmeyeceğine göre ihtiyaç sahibi birine verip duasını alırsın.

evet evet o üstündeki demirkler demir döküm öyle övdülerki bana yok ısıyı tuta yok eskimez çizilmez o satıcıyı bi geçism elime öldürcem aman diorum sakın canım öyle bi hata yapma vestelden memnunum benimde herşeyim vastel ama bulaşık makinamdan memnun diilim güzelim ya... benimde demirlerde hep alimünyum folyo sarılı geçen demirleri kovada çamaşır sulu suda beklettim bi gece içine elime geçen tümmm deterjanlardan koydum yok banamısın demio...

anlatamamdım galiba

o zaman merdaneli makineler varmış, tam otamatiklerin çıkmadıgı zaman dede almak istemiş, kayınvalide yeni modeller çıkar demiş ve adam almamış.

ben de güldüm niye aldırmadınız şimdi işimize yarardı falan diye

eskiden koltuk, perde ve halının uyumuna bakılmadan halılar alınırmış. sen de çeyizinle götürmeyeceğine göre ihtiyaç sahibi birine verip duasını alırsın.

sen benim nelerim var bi görsen :) ben bu tip şeyleir kimse kırılmasın die aldım tuvaletimi kapattım ardiyeye çevirdim sonracıma hepsini oraya yığdım sonra nemi olcak memlekete hepsiiiiiii geri gitcek:) köydeki evde depoda durcak daha etiketlerini bile açmadım ama kullanmıcam napim?

kızlar size bi sorum var? benim kenarda bi miktar param var 400 küsür falan
ben bu paraya günlük kullnamak için set istiorum acaba onumu alsam yoksa bi kolye alsam sadece yoksa üstüne yaza kadar biriktirip 40 gramlık bilezikmi alsam napim ben ya? zaten bankaya gram olarak eşimle birlikte birikim yapıoruz bunu kendşme bişler almak istiorum napsam bilemedim?

Oyle yapicam artik napalim :/

Aklimda canim. alirkeb dikkatli olucam. Vestelden memnun olmana sevindim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…