senfat doğum gününde hediye istemişsinyarın hayırlı, bol kazançlı ve sağlıklı bir gün olsun inşaallah.
herkese selam
Ne kadar çok şey yazmışsınız ara ara okudum ama yorgunluktan hiçbirşey yazamadım.
Karanfilce haklısın evdeki mutluluk yeter ama ailelerden şöyle ev için bir destek görsek süpeeer olurdu =)) Bir de beni merak ediyormuşun. İstersen 1 foto eklerim profilime =)
Mona sen de bizim gibisin demek =) Neyse biz de eşlerimizle elele verip birşeyler yapmaya çalışırız gücümüz yettiğince.
Seyyah merak ettim fotoları ama hiç bakamadım, şimdi senin senin seramiklere bakacağım
Buarada araba bulamıyoruz birtürlü. Aranızda otomatik vites araba satan var mı30bin tl'ye kadar civic,focus ya da corolla sol, kazasız bir araba arıyoruz ama yok yok. Bir ay daha bakarız herhalde bulamazsak da kısmet değilmiş diyeceğiz =))
Ben bugün eski çeyreği 164 ten bozdurdumkayınpederım borc ıstedıgı ıcın 9 ceyrek altın bozmus esım 8 eskı tarıhlı 163 1 yenı tarıh 165 cok dusukten almıslar gıbıme geld benım
kenarda 22 altınımız kaldı
Ben bugün eski çeyreği 164 ten bozdurdum
Çok farketmiyor boşver üzüldüğüne dğmez. Benim kuyumcu tanıdık, daha önce de çok alışverişim oldu. Çeyrekte 50 kuruş fazlaya bozuyor belki ondandır.bı kac kuyumcuya sormus hepsıde aynısını soylemıs uzuldum canım sımdı cok
Çok farketmiyor boşver üzüldüğüne dğmez. Benim kuyumcu tanıdık, daha önce de çok alışverişim oldu. Çeyrekte 50 kuruş fazlaya bozuyor belki ondandır.
usd işsizlik verisi beklenenden çok iyi geldi...
normal şartlarda ons un en az 30-40 dolar düşmesi gerekirdi ama düşmedi....
görüldüğü üzre ons veri meri dinlemiyor,abd istediği gibi düşürüp çıkarıyor onsu...
bakalım 16:30 da abd açılınca ne olacak,bence çok birşey olmayacak ama... ytd.... :)
biraz düşse de altına girsek,kendimi bi tuhaf hissediyorum,hiç altınım yok...
bütün para tl. ve dolarda.... :)
Aynen bende de az dolar var gerisi tl. Altını sabah alayım mı diyordum düşeceğini hissettim almadım. Onun yerine gittim çeyrek bozdurdum. ALlah bereket versin yine kardayımusd işsizlik verisi beklenenden çok iyi geldi...
normal şartlarda ons un en az 30-40 dolar düşmesi gerekirdi ama düşmedi....
görüldüğü üzre ons veri meri dinlemiyor,abd istediği gibi düşürüp çıkarıyor onsu...
bakalım 16:30 da abd açılınca ne olacak,bence çok birşey olmayacak ama... ytd.... :)
biraz düşse de altına girsek,kendimi bi tuhaf hissediyorum,hiç altınım yok...
bütün para tl. ve dolarda.... :)
Aynen bende de az dolar var gerisi tl. Altını sabah alayım mı diyordum düşeceğini hissettim almadım. Onun yerine gittim çeyrek bozdurdum. ALlah bereket versin yine kardayım
herkese selam
Ne kadar çok şey yazmışsınız ara ara okudum ama yorgunluktan hiçbirşey yazamadım.
Karanfilce haklısın evdeki mutluluk yeter ama ailelerden şöyle ev için bir destek görsek süpeeer olurdu =)) Bir de beni merak ediyormuşun. İstersen 1 foto eklerim profilime =)
Mona sen de bizim gibisin demek =) Neyse biz de eşlerimizle elele verip birşeyler yapmaya çalışırız gücümüz yettiğince.
Seyyah merak ettim fotoları ama hiç bakamadım, şimdi senin senin seramiklere bakacağım
Buarada araba bulamıyoruz birtürlü. Aranızda otomatik vites araba satan var mı30bin tl'ye kadar civic,focus ya da corolla sol, kazasız bir araba arıyoruz ama yok yok. Bir ay daha bakarız herhalde bulamazsak da kısmet değilmiş diyeceğiz =))
seyyah bayıldım ben hepsine. Özellikle tepsi çok çok güzelmiş.beğendin mi peki
Güle güle kullan çok beğendim.kızlar kocam bana hediye almış
bi arkadaşa hediye almıştık çok beğenmiştim.
bu hafta o da bana onu hediye almış evlilik yıldönümü münasebetiyle sanırım
pahalı bişey diil ama olsun benim çok hoşuma gitmişti
madalion.com | Sultan Çay Seti 12'Li
ayy ne güzel yahukızlar kocam bana hediye almış
bi arkadaşa hediye almıştık çok beğenmiştim.
bu hafta o da bana onu hediye almış evlilik yıldönümü münasebetiyle sanırım
pahalı bişey diil ama olsun benim çok hoşuma gitmişti
madalion.com | Sultan Çay Seti 12'Li
geliyo bi tane dahaevlilik yıldönümü diye almamış çok hoşuma gittiği için almış :)))
daha 6 gün var
hayırlısı bakalım hergün bi eksik çıkıyorseyyah bayıldım ben hepsine. Özellikle tepsi çok çok güzelmiş.
Bir de o ağaçtan olan şeyişte o da harika. Ondan yaparsan özel anaokulları ya da kreşler kesin alır.
Güle güle kullan çok beğendim.
kızlar bu ay nazar değdi bana para mutfak masrafı ve harçlık olarak 600 tl tolam para oluyodu aylık elimde sadece 20 tl kaldı:)
fakaaaat içinden 160 tl gün parasına ayırmıştım....
ama ayın daha beşi ve bende 20 tl kaldı durum çok vahim anlıcanız sağlık olsun karım 160 tl oldu bu ay yane:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?