Kirli Çıkılar )))

maşallah sana selincim çok yormuşsun kendini dinlen artık malum hamişsinnnn
amma keyifli oluyor kafa dengi arkadaşlarla

kıyafetler alınmış ne güzellll güle güle eskitin ben daha bişey almadım valla hesap kesim tarihi gelsin de eklerim size de

bugün memleketten dönerken mola verdik yan tarafta bir minibüs vardı 7-8 genç tatile gidiyordu ay nasıl gıpta ettim anlatamam valla ben de gitmek istedim eşim arabaya bindi hemen dedim ne güzel gençlik geziyorlar valla diye

kızlar şimdi geçmş sayfaları okudum:) yusum önelikle ucuz atlatmışsınız en azından mahcup olmaları suçlarını bilmeleri güzel bişe önemli olanda bu zaten en güzel kısmı hesapların sana geçmesi olmuş:)

bi arkadaş ıslak keki buzluğa koyabilirmiyiz die sormuş bende olmaz normal kek denemdim güzel oluyo fakat ıslak kekin olcağını sanmıorum çünkü normal kek bile çözüldükten sonra ıslanıyo yumuşuo ıslak kek hamur olur şahsi fikrim...

bide kumbarada biriktirdiğim parayle eşime bisiklet almaya karar verdim :) çünkü geçen konuşuoruz dediki ben hep abimin eskileriyle büyüdüm ona bisiklet alındı bana alınmadı falan die baya oturmuş içine şöleorta halli bi bisiklet alıp süpriz yapmak istiorum kocama doğum gününde:) ailesinin yapamadığını şu an ailesi olarak ben yapmak istedim:) o olsaydı benim yerimde hiç düşünmez yapardı:)

ooo selin sen hamile değil misin yavrum yormasaydın kendini o kadar
ben hamileliğimin ilk 3 ayı yan gel yat yaptığım için okurken bile içim şişti

bayram bana bayram valla annemlere geldik kurbanı akrabalarla ortak girmiştik
ben hiç elimi sürmedim annemler halletti verilecekleri verdi kıymayı çektirdi. bir kısmını da kayınvalideme götürdük orda da dağıtıldı oooh hiiç elimi vurmadım
etler ,yemekler, güveçler dolmalar misafir gidince herşey hazırdı valla

2.gün eşimin memleketine gittik her ailede 5 çocuk. hepsi yer sofrasında yiyor etleri dolmaları kapış kapış yapıyorlar bizimki tek ve nazlı çocuk
o kadar çocuğun arasında tek ve farklıydı üzüldüm biraz çok yabani kaldı. çocuklar bunun elinden oyuncaklarını aldılar bu küstü arkama saklandı
hiiiiç bilmiyor paylaşmayı,elinden almayı,saf saf ağladı. bensiz hiç oynamadı sofraya oturmadı.. ben mi yanlış yetiştiriyorum dedim halbuki çok sevinmiştim kalabalık yere gidince. o da karışır zannetmiştim ama olmadı..

şimdi eşim nöbette ben hala annemlerdeyim yarın öğlen işbaşı yapacağım inşallah
bu bayram vesilesiyle hesap kitap pek tutamadım artık yarın dönünce hesaplara bakıp bildirim yapacağım
yardımcıma söyledim gelmeme evi temizleyip yemekleri yapacak
rahatım yaniiii
bu arada hepinizin cumhuriyet bayramını kutlarm

Selin ne kadar çok yormuşsun kendini. Bundan sonra biraz daha dikkat et kendine, hem çalşıyorsun hem de hamilesin artık.
Eşine bisikleti güzel düşünmüşsün çok mutlu olur eminim.

Farmasi ben bu ay bildirim yapmıyorum canım, hesaplar iyice karıştı çünkü. Önümüzdeki ay bu ayın birikimini de dahil eder öyle yazarım artık.

Bayramımız kutlu olsun

malesef etrafta fazla çocuk olmayınca öyle oluyor o yüzden sık sık parka götür gönder çocukların yanına sen uzaktan bak belki yapıyorsundur ama diyim dedim

ohhhhhh bayram sana gelmiş olsun canım azcık da keyfimiz olsun dimi ama

zaten artık istesemde yapamam sabahtan beri kusuorum bende hamileliğe dair hiçbir belirti yoktu ama bu sabah itibariyle çıktı ortaya:) az önce süt ısıttım içim die üç yudum anca aldım kokuyo nasıl ama ki ben sütü su niyetine içen bi insandım ay hatırladıkça bulanıo midem varmı bunun bi çözümü kızlar mide bulantısını önlesin die hap içtim onuda kustum...

geçmiş olsun canım iki hamileliğimde de bulantılarla boğuştum seni anlıyorum. az az yiyeceksin. beyaz leblebi çubuk kraker ekmek bulantıyı bastırır. zeytin iyi gelir. sen zamanla anlasırsın neyin iyi geldiğini. sıvıyı hele de sütü(hiç sevmem kendilerini en son ne zaman içitiğimi bile hatırlamıyorum) birden içme yudum yudum iç.hap mecbur kalmadıkça alma pek önerilmiyor.

selincim aç tok farketmez nane limon çayını eksik etme iç bulantıyı keser önler safrayı dağıtır
ben çok faydasını gördüm
geçmiş olsun canım inşaallah bebiş çok fazla üzmez seni

bir de simit grisini leblebi bunlar da bastırır aklında bulunsun

merhaba kızlar cumhuriyet bayramımız kutlu olsun

selincim tek hamilelik geçirdim ama hiç bulantım olmadı. arkadaşlar önerilerde bulunmuş. inşallah bir an önce geçer.
kızlar size birşey danışmak istiyorum. daha önce de yazmıştım. aylık 2700 civarında ev ve araba borcumuz var. kışın problem olmuyor ödemek. ders döneminde yaklaşık 2800 lira olan ders ücretim yaz döneminde 700 liraya iniyor. haliyle yazın zorlanıyoruz. bu nedenle kıştan para biriktirip yazın harcıyoruz. ben bu parayı eskiden vadeli hesaba atıyordum günah olduğunu bilebile. ama şimdi bu beni çok rahatsız ediyor. bu sene henüz tam ücret almadığımız için başlayamadık biriktirmeye ama sizce bu birikimi nasıl yapmalı. döviz, altın ne önerirsiniz. çünkü çok kısa süreli bir birikim. artık vadeye girmek istemiyorum. biriken para da en fazla 4000 lira civarı.

merhaba papatya vadeye girmek istemiyorsan en mantıklısı altın ya da döviz

canım yaaa bulantı yaşamadım fazla ama bulantısı çok olanın kızı olur derler bilmem doğru mu iki hamilelikgeçirdim ilkinde bulantım oluyordu ama tabi devam etmedi düşük yaptım oğlumda olmadı mesela
ama tuzlu şwyler iyi gelir sütün içine şu çocuklara verilen nesguiklerden ekle kookusunu bastırsın içmrn gerek ha içemiyorsan sıkıntı etme başka şeylerle kalsiyum ihtiyacını dengelersin

farmasi cicilerini güle güle eskit

çok teşekkürler lovelicim

ve sana katılıyorum mesela annemin iki kız var ablam ve ben annemin aşermeleri çok kötü olmuş 6 ay mutfağın kapısından girememiş
benim iki oğluşumda da hepsi 1 ay anca sürüyordu
ama mis gibi yemeklerimi filan yapıp yiyiyordum sadece sabah bulantım olurdu onun da nane çayı ile üstesinden geliyordum çok şükür

benim de ilk uyandığımda olurdu sonra geçerdi

farmasicim altın ne durumda nerden takip edebilirim bana bir adres verir misin
malum artık ben alıyorum idareyi bi de hesap açıcam
bi de teb in altın hesabı var ne diyorsun ona

canım ben altını dolarla garantiden al-sat yapıyorum
doları da işbankasından al-sat yapıyorum

garantide dolarla altın al-sat makası uygun
işbankta da dolar al-sat makası uygun olduğu için

teb hakkında hiçbir fikrim yok bitanem

ons düşüşe eğilimli gibi duruyor, dolar yükselecek gibi duruyor malum bayram tatili nedeniyle piyasalar kapalıydı ve hala da kapalı
yarın ola hayrola inşaallah

saolun kızlar öneriler vermişsiniz:) benim zaten midem çok hassa grip olsam bile kusarım bende şaşırıodum ben nasıl hamileyimde kjusmuorum die:) kusmak hayatımda yaşadığım en kötü şeylerden biri leblebiyi denizem ama nane limondan normalde bile içemem ben aslında ne kadar faydalı bişe
ve ben allahım hayırlısını versinde kızım olmasını çok istiorum hemde ikiz kızım olsun:)

sağol farmasicim çok güzel bilgiler vermişsin

merhaba papatya vadeye girmek istemiyorsan en mantıklısı altın ya da döviz

yeni giysilerini güle güle kullan.
aslında kısa süreli birikimde vadeli en mantıklısı, en azından getirisi olacağını biliyorsun ancak çok günah olması beni rahatsız etmeye başladı. hani paramın bereketi düşmesin. haydan gelen huya gitmesin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…