kızlar öncellikle bayramınız kutlu olsun ben tatildemiyim tatil bendemi bilememdim öyle yorgunumki gözlerim kapanıyo resmen arife günü temizlikle eçti bayramın il günü sabah beşte kalktık düştük yollara kurbanın kesilceği yere eşimin halasına gittik sabah nazmazı kılındı bayram namazı kahvaltı kavura bulaşık hepsi bendeydi ayak işlerinin yaptım çünkü eltimin çocugu vardı ellemedim ona ama canım çıktı etleri attık arabaya çıktık ordan öğleden sonra ziyaretler ikeaya gittik kitaplık aldım çooook güzel eve bi geldik saat gece 1 etleri koydum tezgaha yattık dün sabah gözümü bi açtım saat 11 olmuş akşam misafir gelcek eşim gözünü açar açmaz almış eline matkap kitaplık yapıo zırrrrrr zırrrrrrr matkap sesi yemekleri ocağa koydum etler duruyo ev süpürülcek silincek paylar dağıtılcak markete gidilcek offfffffff..... eşimin yardımıyla 6 saatte hepsini hallettik ama varya benim üstümden tır geçmiş gibiydi misafirler geldi hizmet yemek derken benim öldüm çay kuru yemiş tatlı meyve kahve neskafe gece 12 de herkesin karnı acıktı terkrar yemek sonrsa tekrar çay tekrar kuruyemiş tekrar neskafe gelenle tam 9 kişiydi gece saat 3.5 du iş bitti allahtan çok yardım ettiler ama işin ağırı benim üstümdeydi yerleri yap yatır bazanın altı darmaduman sabh kalktık kahvaltı yerleri topla baznın altını düzenle terkrar çay neskafe duş alan çocuklar derken akşam bi kısmın yolcu ettim kalan kısmıyla yemeğe davetliydik yemeğe gittik orda dinlendim biraz eve daha yeni geldik:)
bayramınızı kutlamak isterdim önceden ama inanın popomu yere koymaya vaktim yoktu yani :)ama şükürler olsun bitti artık tatil zamanı en sevdiğim zaman veeeeeeeeee misafir olayına noktayı koydum bitti artık:)
ben dünyada misafirim zaten gelende kimmiş:)
son uyarımıda yapim hepinizi öpüp kaçıorum saatlerini geri almayı unutmayın:)
ooo selin sen hamile değil misin yavrum yormasaydın kendini o kadar
ben hamileliğimin ilk 3 ayı yan gel yat yaptığım için okurken bile içim şişti
bayram bana bayram vallaannemlere geldik kurbanı akrabalarla ortak girmiştik
ben hiç elimi sürmedim annemler halletti verilecekleri verdi kıymayı çektirdi. bir kısmını da kayınvalideme götürdük orda da dağıtıldı oooh hiiç elimi vurmadım
etler ,yemekler, güveçler dolmalar misafir gidince herşey hazırdı valla
2.gün eşimin memleketine gittik her ailede 5 çocuk. hepsi yer sofrasında yiyor etleri dolmaları kapış kapış yapıyorlar bizimki tek ve nazlı çocuk
o kadar çocuğun arasında tek ve farklıydı üzüldüm biraz çok yabani kaldı. çocuklar bunun elinden oyuncaklarını aldılar bu küstü arkama saklandı
hiiiiç bilmiyor paylaşmayı,elinden almayı,saf saf ağladı. bensiz hiç oynamadı sofraya oturmadı.. ben mi yanlış yetiştiriyorum dedim halbuki çok sevinmiştim kalabalık yere gidince. o da karışır zannetmiştim ama olmadı..
şimdi eşim nöbette ben hala annemlerdeyim yarın öğlen işbaşı yapacağım inşallah
bu bayram vesilesiyle hesap kitap pek tutamadım artık yarın dönünce hesaplara bakıp bildirim yapacağım
yardımcıma söyledim gelmeme evi temizleyip yemekleri yapacak
rahatım yaniiii
bu arada hepinizin cumhuriyet bayramını kutlarm
zaten artık istesemde yapamam sabahtan beri kusuorum bende hamileliğe dair hiçbir belirti yoktu ama bu sabah itibariyle çıktı ortaya:) az önce süt ısıttım içim die üç yudum anca aldım kokuyo nasıl ama ki ben sütü su niyetine içen bi insandım ay hatırladıkça bulanıo midem varmı bunun bi çözümü kızlar mide bulantısını önlesin die hap içtim onuda kustum...
selincim tek hamilelik geçirdim ama hiç bulantım olmadı. arkadaşlar önerilerde bulunmuş. inşallah bir an önce geçer.
kızlar size birşey danışmak istiyorum. daha önce de yazmıştım. aylık 2700 civarında ev ve araba borcumuz var. kışın problem olmuyor ödemek. ders döneminde yaklaşık 2800 lira olan ders ücretim yaz döneminde 700 liraya iniyor. haliyle yazın zorlanıyoruz. bu nedenle kıştan para biriktirip yazın harcıyoruz. ben bu parayı eskiden vadeli hesaba atıyordum günah olduğunu bilebile. ama şimdi bu beni çok rahatsız ediyor. bu sene henüz tam ücret almadığımız için başlayamadık biriktirmeye ama sizce bu birikimi nasıl yapmalı. döviz, altın ne önerirsiniz. çünkü çok kısa süreli bir birikim. artık vadeye girmek istemiyorum. biriken para da en fazla 4000 lira civarı.
zaten artık istesemde yapamam sabahtan beri kusuorum bende hamileliğe dair hiçbir belirti yoktu ama bu sabah itibariyle çıktı ortaya:) az önce süt ısıttım içim die üç yudum anca aldım kokuyo nasıl ama ki ben sütü su niyetine içen bi insandım ay hatırladıkça bulanıo midem varmı bunun bi çözümü kızlar mide bulantısını önlesin die hap içtim onuda kustum...
canım yaaa bulantı yaşamadım fazla ama bulantısı çok olanın kızı olur derler bilmem doğru mu iki hamilelikgeçirdim ilkinde bulantım oluyordu ama tabi devam etmedi düşük yaptım oğlumda olmadı mesela
ama tuzlu şwyler iyi gelir sütün içine şu çocuklara verilen nesguiklerden ekle kookusunu bastırsın içmrn gerek ha içemiyorsan sıkıntı etme başka şeylerle kalsiyum ihtiyacını dengelersin
farmasi cicilerini güle güle eskit
benim de ilk uyandığımda olurdu sonra geçerdi
farmasicim altın ne durumda nerden takip edebilirim bana bir adres verir misin
malum artık ben alıyorum idareyi bi de hesap açıcam
bi de teb in altın hesabı var ne diyorsun ona
canım ben altını dolarla garantiden al-sat yapıyorum
doları da işbankasından al-sat yapıyorum
garantide dolarla altın al-sat makası uygun
işbankta da dolar al-sat makası uygun olduğu için
teb hakkında hiçbir fikrim yok bitanem
ons düşüşe eğilimli gibi duruyor, dolar yükselecek gibi duruyor malum bayram tatili nedeniyle piyasalar kapalıydı ve hala da kapalı
yarın ola hayrola inşaallah
merhaba papatya vadeye girmek istemiyorsan en mantıklısı altın ya da döviz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?