Kirli Çıkılar )))

hayırlı sabahlar kirli çıkılar ,hepimiz için hayırlara vesile olacak bir gün olması dileğiyle ...

pfizer'da çalışıyorum. 3 yılı geçti mezun olalı.
yakında eczane açmayı hedefliyorum inşallah. eczanenin mülkünü satın alarak açmak istiyorum. son bir gayret para biriktiriyorum.yer bakmaya başladım ama daha tam olarak hazır değilim.rafları ailemden destek alarak doldurmayı planlıyorum.
sizin eczaneniz nerede?

Son düzenleme:
arkadaşlar topik bugün çok durgun
nerelerdesiniz herkes iş başında sanırım
akşam 6ya kadar randevum yok
çıkıp biraz yürüyüş yapıyım diyorum
eve gitsem napcam kız uyuyor
biraz yürüyüp eve uğrarım uyandırırım kuzumu
biraz oynarız sonra anne işe tekrardan..

evet kaç gündür bakıyorum çok durgun.
hadi benim yarına misafirlerim gelcek ya diğerleri

farmasi revanini bugün, kalinkaselin kurabiyeyi de dün yaptım.
ikisi de harika oldu.
çok sağolun fıstıklar

Merhaba kızlar

Al-sat işlerinde eli çabuk davranmak gerekiyormuş bir türlü öğrenemedim. 96 dan alınan altınla mis gibi kar yapardım. Nasip değilmiş. Dolar da alamadım. O da nasip değilmiş.
Nasılsa daha çok fırsat çıkar diyelim.

Bu ay yaptığım çizelgeye göre para artıramıyorum Aralık ayına bakacağız artık.

Katı meyve sıkacağı araştırıyordum deli gibi. En sonunda karar vermek kararsızlıktan iyidir dedim ve Braun J700 siparişi verdim. Kullanınca yorumlarımı da yazarım.

canımmmm meyve sıkacagı iyi ise eger bana da bilgi verir misin ? ceyizime almak istiyorum hala kararsızım :26: özelden yazarsan cok sevinirim. burası bazen gözümden kaçabiliyor.

canımmmm meyve sıkacagı iyi ise eger bana da bilgi verir misin ? ceyizime almak istiyorum hala kararsızım :26: özelden yazarsan cok sevinirim. burası bazen gözümden kaçabiliyor.
Tamam canım. Gelsin bir kullanayım yazarım yorumlarımı. Ben bu ürünün demosunu gördüm. Çok başarılıydı. ELmanın çöpünü bile koparmadan atıyorsun, havuç bir yandan besleme borusundan giriyor aynı anda suyu sürahiye akmaya başlıyor. Meyveleri doğramana, soymana gerek kalmıyor. Umarım kullanırken sorun çıkarmaz bana.

acemipericim meyve sıkacağını güle güle kullan

ben de onsun düşmesini bekliyorum dolarla altın almak için (garantibankta)
doların da yükselmesini bekliyorum satıp tl ye geçmek için( işbankta)

acemipericim meyve sıkacağını güle güle kullan

ben de onsun düşmesini bekliyorum dolarla altın almak için (garantibankta)
doların da yükselmesini bekliyorum satıp tl ye geçmek için( işbankta)
Altın biraz düşmüş. Ben de elimdeki az miktar dolarla almak için fırsat kolluyorum. Dolar sence bu seviyeden alınır mı?

Altın biraz düşmüş. Ben de elimdeki az miktar dolarla almak için fırsat kolluyorum. Dolar sence bu seviyeden alınır mı?

bence doların alış seviyesi 1.77 1.78
bu seviyelerden almak riskli ytd
elimde 2000 dolar alacak tl olmasına rağmen almıyorum satışa yakalanmak da var diye

çok teşekkür ederim

--

bende altın 98 iken aldım yatırım olsun diye ileri vadede.
inşallah bozdurmama gerek kalmaz

benim kuzucuklar 3183 dolar almışlardı 1.78 küsurdan 1/3 ni sattılar 23 tl kar ile

büyük oğlan yükselirse satarız anne düşerse tl ile yeniden dolar alırız diyor

çok fena kerata yahu :)))))

arkadaşlar konuyla alakasız olacak ama

farmasicim ben senin tavsiyelerinle yiyip içtiklerim için de defter tutuyorum
çok faydası oluyor senin topiğinden de örnek alıyorum
sence diyet günlüğü açsam daha mı motive edici olur
düşünüyorum da diğer topikler çok curcuna geldi bana
sadece yediklerimi günlük yazsam.. diyorum
istiyorum yani..

canım bence de çok iyi fikir
çünkü oraya da kilo vermek isteyen arkadaşlar gelir ve birbirinizi motive etme imkanınız olur çok hoş olur bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…