merhaba arkadaşlar
hafta sonu ne kadar çok ilerlemiş sayfalar birazını okudum ama tamamlıyamadım yarın bakarım artık, ev alıyoruz, çok anlık gelişti ama yarın bankaların kredi oranlarına falan bakacağız bir kaç güne alırız sanırım evi, cumartesi arkadaşlar gelmişti, öyle konuşurken aa biz ev aldık dediler, nerde nasıl kaça falan derken bizede bakın dedik biz ilçedeyiz her zaman gelemiyoruz falan derken emlakçı aradı bir ev var dedi o arkadaşın en aldığından haberi yokmuş, hadi gidip baklım dediler , öyle apar topar gittik, neyse o ev biraz konumuna göre pahalı geldi, gece oprda arkadaşlarda kaldık öğlen gibip bir kaç tane daha ev baktık, ve bir tanesi mantıklı geld, bize, küçük bir ev ama yatırım amaçlı alıyoruz yani 2 yıl boyunca gidip oturamayız zaten, neyse konuştuk anlaştık, işte hafta içi para işini halledip alacağız kısmetse
yani böyle bir planımız vardı ama, birden bire oldu herşey hem sevinçli, hem endişeli, hemde şaşkınım, bir tuhafım yani
neyse herkese iyi geceleerrr
Biriktirebilenlere çok imreniyorum, bereketiniz bol olsun inşallah.
Ben de heves edip ucundan kıyısından uğraşıyorum biriksin diye ama düzenli bir gelir olmayınca çok zor. :26: Kıyafet ihtiyacıydı, hediye almaktı derken işler zora giriyor. Hediye almadan da olmuyor, insanları mutlu edebilmek istiyorum...
Kirli çıkılık zor iş vesselam, bir şeylerden hep feragat etmek gerekiyor.
güüüüünaaaaaaydııııııııınnnnnnnn arkadaşlar.... :))
oh oh maşallah hafta sonu kaynatmışsınız.... :)
fotolar yüklenmiş,ben eva,karanfilce,senfat 'ı göremedim,arkadaş listelerinde olmadığım için sanırım...
eh bi güzellik düşünürler artık herhalde... :)
özellikle karanfilce canım, senin umre fotonu çok merak ediyorum... :))
şeyy kem küm :)) bu arada beni merak edenler de olmuş,sağolsunlar.... :)
yüklerim yüklemesine de, şimdi nazar falan edersiniz,ne gerek var.... :)))))))
seviyorum sizleri yaaaa... :))
fotolar yüklenmiş,ben eva,karanfilce,senfat 'ı göremedim,arkadaş listelerinde olmadığım için sanırım...
meyra da haftasonu bombalarını gördüğüne göre allright ile bskn kaldı sanırım görmeyen
meyra ben yaptım o güzelliği ama sen de boş durma
haftasonu forumun tüm demirbaşları foto yükledi.gecenin bi vakti domino etkisi gibi ardarda :)Nolmuşşşş? neyi görmemişim :44::44:
NOT: etkinlikler kısmına bakınırken adımı gördüm, koştum geldim
Günaydın kirli çıkılar
Braun J700 katı meyve sıkacağım geldi. Ben de deneme yapabildim. Elma ve havuç sıktım. Çok güzel sıktı gerçekten, sonuna kadar suyunu aldı. Köpük ayırıcısı da gayet iti çalışıyor. Öyle fazla gürültüsü de yok
Tek sorun temizlik. Ben bu kadar parçayı temizleyeceğimi düşünmemiştim. Posa kabına buzdolabı poşeti koydum ama bıçaktı, sürahiydi, aparattı derken 5-6 parça çıkıyor temizlenecek. Gözüm korkmadı değil. Bir bardak meyve suyu için değer mi bu eziyete diyeceğim ama bebeğimin taze meyve suyuna ihtiyacı olduğunu düşününce değer diyorum. Elma, havuç suyunu başka türlü elde edemem, hazır olanı da minicik bebeğime içiremem
Almak isteyenler için bu model gayet başarılı, tavsiye ederim.
En kısa zamanda aynı sıkacakta armut ve nar sıkmayı düşünüyorum. Tecrübelerimi buraya da yazarım
haftasonu forumun tüm demirbaşları foto yükledi.gecenin bi vakti domino etkisi gibi ardarda :)
herkes birbirinin simasını da biliyor yani artık. çok hoş oldu aylardır tanıdığın konuştuğun insanları bi süre sonra dış görünüşünü merak ediosun ister istemez gözünde bişey canlandırıosun ya işte hepsine cevap oldu.
Günaydın kirli çıkılar
Braun J700 katı meyve sıkacağım geldi. Ben de deneme yapabildim. Elma ve havuç sıktım. Çok güzel sıktı gerçekten, sonuna kadar suyunu aldı. Köpük ayırıcısı da gayet iti çalışıyor. Öyle fazla gürültüsü de yok
Tek sorun temizlik. Ben bu kadar parçayı temizleyeceğimi düşünmemiştim. Posa kabına buzdolabı poşeti koydum ama bıçaktı, sürahiydi, aparattı derken 5-6 parça çıkıyor temizlenecek. Gözüm korkmadı değil. Bir bardak meyve suyu için değer mi bu eziyete diyeceğim ama bebeğimin taze meyve suyuna ihtiyacı olduğunu düşününce değer diyorum. Elma, havuç suyunu başka türlü elde edemem, hazır olanı da minicik bebeğime içiremem
Almak isteyenler için bu model gayet başarılı, tavsiye ederim.
En kısa zamanda aynı sıkacakta armut ve nar sıkmayı düşünüyorum. Tecrübelerimi buraya da yazarım
tüh kaçırmışım galiba, konu içinde değildir sanırım fotolar, albümde paylaşıldı değil mi? kaldırmadysanız tek tek bakmak isterim
tabiii bende ekleyebilirim ama öncelikli olarak dün çeyizim yerleşti,onları eklemm lazım sonrasında kendi fotomu da eklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?