Kirli Çıkılar )))

şimdiden hayırlı olsun canım
ALLAH İSTEYEN HERKESE KENDİ EVİNİ ALMAYI NASİP ETSİN
BANADAAAA İNŞALLAH

güüüüünaaaaaaydııııııııınnnnnnnn arkadaşlar.... :))
oh oh maşallah hafta sonu kaynatmışsınız.... :)
fotolar yüklenmiş,ben eva,karanfilce,senfat 'ı göremedim,arkadaş listelerinde olmadığım için sanırım...
eh bi güzellik düşünürler artık herhalde... :)
özellikle karanfilce canım, senin umre fotonu çok merak ediyorum... :))
şeyy kem küm :)) bu arada beni merak edenler de olmuş,sağolsunlar.... :)
yüklerim yüklemesine de, şimdi nazar falan edersiniz,ne gerek var.... :)))))))
seviyorum sizleri yaaaa... :))

canım bence her ay hediye için bir bütçe ayırsan mesela bu ay hediye için 50tl ayırıyorum gibi
ve bu bütçenin dışına çıkma gelecek ay da diyelimki illa hediye alman gerekiyorsa bir 50 de gelecek ay ayırırsın
dediğin gibi düzenli geliri olmayanın birikim yapması zor olabilir ama imkansız değil

meyraa kaçma göster kendini

biz sana maaşaallah barekellah deriz sen korkma

meyra ben yaptım o güzelliği ama sen de boş durma

Son düzenleme:

sanada günaydınnn nazar edilecek kadar güzelsin demek ha şimdi çok merak ettim
nazar etmeyiz merak etme bol bol maşallah deriz

Günaydın kirli çıkılar

Braun J700 katı meyve sıkacağım geldi. Ben de deneme yapabildim. Elma ve havuç sıktım. Çok güzel sıktı gerçekten, sonuna kadar suyunu aldı. Köpük ayırıcısı da gayet iti çalışıyor. Öyle fazla gürültüsü de yok

Tek sorun temizlik. Ben bu kadar parçayı temizleyeceğimi düşünmemiştim. Posa kabına buzdolabı poşeti koydum ama bıçaktı, sürahiydi, aparattı derken 5-6 parça çıkıyor temizlenecek. Gözüm korkmadı değil. Bir bardak meyve suyu için değer mi bu eziyete diyeceğim ama bebeğimin taze meyve suyuna ihtiyacı olduğunu düşününce değer diyorum. Elma, havuç suyunu başka türlü elde edemem, hazır olanı da minicik bebeğime içiremem

Almak isteyenler için bu model gayet başarılı, tavsiye ederim.

En kısa zamanda aynı sıkacakta armut ve nar sıkmayı düşünüyorum. Tecrübelerimi buraya da yazarım

Kızlar bir buçuk ay önce Arçelik 6 çekmeceli derin dondurucu almıştım. Faturaya 10 tl yansımış bu ay. Ütüyü ve çamaşır makinesini fazlaca çalıştırmıştım, onun da bu 10 tl'de payı var. Önümüzdeki ay daha doğru bir yansıması olur. Yani öyle korkulacak bir tüketim yapmıyor. Ben büyük aldığım için çok memnunum. İçine kurban eti başta olmak üzere kışlık domates, biber, közlenmiş patlıcan-biber, köy ekmeği, tereyağı koydum. Dondurmasını ve soğutmasını da çok beğeniyorum. Tavsiye ederim

meyra ben yaptım o güzelliği ama sen de boş durma

gördüm canım,teşekkür ederim,severim hızlı insanları... :))
hepiniz çok tatlısınız maşallah....
sanırım önce kişiliği tanıyıp,sevip, sonra görüntüye geçince, beğenmemek mümkün değil,şanslıyız yani... :))
valla pc ye baktım kızlar şöyle güzel bir resmimi yükleyeyim diye,ne güzeli çirkin bile bulamadım... :))
bir tane resmim yok ofisteki pc de...
yüzlerce resim var ama hep çocukların ve eşimin :))

Nolmuşşşş? neyi görmemişim :44::44:

NOT: etkinlikler kısmına bakınırken adımı gördüm, koştum geldim
haftasonu forumun tüm demirbaşları foto yükledi.gecenin bi vakti domino etkisi gibi ardarda :)
herkes birbirinin simasını da biliyor yani artık. çok hoş oldu aylardır tanıdığın konuştuğun insanları bi süre sonra dış görünüşünü merak ediosun ister istemez gözünde bişey canlandırıosun ya işte hepsine cevap oldu.

benim robotum katı meyve suyu da çıkartıyor.
ama malzemleri yıkamaya üşeniyordum.
katı meyve sıkacaklarının o problemi yok sanıyordum.

ama daha kurumadan köpüksüz bi şekilde sudan geçirirsen rahat edersin.
en nihayetinde salata yaparken limon sıkacağı ve rendeyi de hemen yıkıyoruz. zor olmuyor. ama sonraya bırakınca tam bi işkence.

tüh kaçırmışım galiba, konu içinde değildir sanırım fotolar, albümde paylaşıldı değil mi? kaldırmadysanız tek tek bakmak isterim
tabiii bende ekleyebilirim ama öncelikli olarak dün çeyizim yerleşti,onları eklemm lazım sonrasında kendi fotomu da eklerim

senin aldıgın model pahallıymış, 250 tl gibi. umarım verdiğin parayı hak eder.
benimki de braun, 2007 de almıştım beyaz. çöp torbası yok, o hazneyi de yıkamam gerekiyor.
bebekler için cam rende kullanılıyor genellikle. eşim baştan beri hep katı şekilde vermişti meyveyi dişlerini kaşısın diye ama kopartıp boğazına kaçma ihtimali oldugu için en cesaret edemedim. armutlar çok sulu oluyor, sen sert deveci armutu bile cam rendede çok sulu çıkıyor. bebeğine meyve suyu olarak verme bence çiğnemeye alışması lazım.
bayramda izmirde iken annemle rondoda (onunda katı meyve sıkacagı var ama temizliğine üşeniyor) siyah üzüm geçirdik, ayrıca narı da rondodan geçirdik, sonra süzgeçle çekirdekleri gitti tamamen suyu kaldı, üzüm ve narı karıştırıp meyve suyu olarak verdim. bayıldı bebek. yaz sonunda siyah üzüm suyu çıkartıp dondurucuya koymanı şiddetle tavsiye ederim. kan yapıcı, ek gıdaya geçince verirsin arada. benim sonradan aklıma geldi, üzüm sezonunu kaçırdım.
benim narenciye sıkacagım yok, portakalı katı meyve sıkacagında güzel olmuyor ama portakalı elde yemeği çok seviyorum. yaşına girence bebeklerde yiyebilir, almakta kararsızım cihazı.
bu arada havuç elde yiyemeyeceği için dün bende havucun (burda konusulunca aklıma geldi) suyunu çıkardım. havucu yıkadım, dışını soydum, suyu çıktı, üzüm hadar beğenmedi, sanırım iki meyve ile karıştıracagım. 1 lt den fazla sıktım. posalar çok çıkıyor.
sorum şu bu posalardan kek, yogurtlu meze ya da havuç toplar yapılabilir mi? posanın suyu gittiği için susuz yavan mı olur? ayrıca aynı posa elma da oluyor, onunla elma kurabiyesi ya da elmalı kek yapılabilir mi?

biz de seni ve çeyizlerini merak ediyoruz
sen istanbulda mıydın

karanfilce resimleri sen kaldırdın mı

Son düzenleme:
ayrıca geçenlerde kasaba gittim. kemik aldım oğlanın çorbasına katayım diye.

annem kurbanlarda etli kemik ayırırdı kuru fasulyeye falan katmak için. baktım bunda et yok neyse kaynattım çok kötü oldu, et kokusu bile yok, attım çöpe. sonra komşu tarif etti, doğru şekilde yaptık bu sefer. kemiği kaynatınca içinde çıkan ilik çöpe atılıyormuş, çorbalara öyle katıyorum şimdi. ama gecenlerde bir erde duydum faydası yokmuş galiba siz ne diyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…