Kirli Çıkılar )))

allright oku bakalım 20-30 sayfa saatlerini alacak.

lovelide her sabah gunaydın derdi, o da yok

seyyahalemi arkadasımmmm nerdesin yaww

ben gelddiiiiiim okudum hızlı hızlı çok kıskandım bensiz neler kaynatmışsınız
fotolara bakamadım bakacağım
ben de yüklerim şimdi aaa ayıp ettiniz

meğer benim robot ne maharetliymiş.
benim robotta narenciye sıkacağı da var.

ben bi ara eşime havuç kürü yapmıştım. o zaman posalarına çok üzülüyordum havuç topları yapmıştım ama her gün birikince sıkılmış bi kısmını atmıştım baya saf oluyo
ama ben yoğurtlu havuz mezesine bayılırım keşke öyle yapsaydım bak sen diyince aklıma geldi.
biz de seni ve çeyizlerini merak ediyoruz
sen istanbulda mıydın

karanfilce resimleri sen kaldırdın mı

evet canım kaldırdım evde olduğumda bi ara karşılaşırsak görmeyenler için ekler yine kaldırırım.
ama senle arkadaş değiliz sanırım ben de seni göremedim çünkü. ekledim seni

karanfilce sen olur deyince posanın tadına baktım öyle çok kuruda dedil.
hemen bir mercimek çorbası attım ocağa. akşama çorba derdim olmayacak havucun bahanesine
öğleden sonrada havuclu kek ve meze mi yapsam? tabi oğlan izin verirse.

kemik suyuna corba hakkında bilgisi olan deneyimli anneler sorumu yanıtlayabilir misiniz

canım bildiğim kadarıyla, kemiğin iliği çok faydalı zaten....
kemik suyuna çorba yapmak istiyorsan,kaynatacaksın kemiği,iliği çıkacak,o suyla çorba yapacaksın...
ben genelde kasaptan kemik alma şeklinde değil de, yemeklere direk kemikli et koyuyorum ve onlardan çocuklarıma yedirmeye çalışıyorum... :)

bi de arkadaşlar,malum muharrem ayındayız,aşure ayı... :)
ben de ilk defa bu yıl kendim aşure yapacağım inşallah... :)
eşim her yıl ister,ben yapmam,yapanlardan tırtıklarım... :)
tarifi portakal ağacı'ndan aldım....
portakal ağacı nın tarifleri bire bir tutuyor,yaomak isteyenlere duyrulur... :))

kızlar ekliyorum bakmak isteyenler için tekrardan.
bu sefer biraz farklılardan yükledim eşimin dosyasının içinde daha yeniler var önüne gelen yerde cepten çektiği için :))

ben de albüm yaptıııım eksik kalır mıyım hiiiiç

kemik suyuna gelince,
kemikler kasaptan alınır bir güzel haşlanır
sonra içindeki ilikleri de suya katılır
saklama kaplarına ya da buzdolabı poşetlerine birer çorbalık olacak şekilde pay edilip buzluğa konulur
çorbalara katılır ben 1/2 kemik suyu 1/2 su olacak şekilde yapıyordum tadı ağır gelmesin diye
ilk 1 sene her çorbasına koymuştum
sonradan koymadım pek..
tavuk suyunu da aynen saklıyordum

sen de çok şekersin canım maşallah.
ben açık ten üstüne bir de açık saç rengine bayılıyorum ya eva da senin gibi.

eva sarışın mavi gözlü
ben kumral sınıfına giriyorum

olsun sonuç da ikiniz de güzelsiniz.
benim kaşlarımın aksine saçlarım baya siyah. ama evanınki gibi ya da farmasi onunki boya sanırım ama yine de açık saçları öyle olsa hiç hayır demezdim.
saçımı hiç boyatmadım sanırım uzun yıllar da boyatmam çook ince telli bi de boyayla yıpransın istemem. bi de okulda açıyorum tabi o da var

yanlış hatırlamıyorsam aramzıda dişçi vardı değil mi
bugün özelde diş doktoruna gittim 5 tane dişimi dolgu yapacak 1 diş çekecek eksiklerin yerini dolduracak toplamda 12tane diş yapmış olacak ve 2300 bir fatura çıktı yaklaşık 3-4 hafat sürer dedi
geçenlerde diş hastanesine gittiğimde 6 tane dişimi çekeceklerini söylemişlerdi ona göre yaralar iyileşince yeni dişleri yapacakları yaklaşık bir yıl sürer demişlerdi fiyat konusunda ise birşey söylemedi alacaklar mı bilemiyorum

sayın diş doktorum acaba ne önerirsiniz ne yapayım

senelerce 46-47 kg ydum boy sabit tabi 160 cm.
ama yüzümden zayıflığım hiç belli olmaz. bi de bazıları vardır aşırı zayıf görünür ben o kadar hiç görünmedim. ama kiloya bakınca baya zayıfım.
mesela düğün fotom hayatımdaki en zayıf halim 42 onda bile iskeletor gibi olmadım.

bu arada canım ben 2-3 aydır iyi kilo alıyorum noluyor anlamadım. şu an 51 kg olmuştum. 47 civarından bi an çıktım. ama sadece kalça kısmına etkisi oldu. o da iyi oldu çünkü etekler durmuyordu şimdi yakışıyor.

tahminlerine benzememe şaşırdım ben hiç kimseyi doğru dürüst hayal edememişim
hepsi farklı bi o kadar da güzel maşallah.
senfat seni de gördüm çok güzellsin. Allah eşlerinize evlatlarınıza bağışlasın.

kızlar bende kendime vakıf banktan az önce altın hesabı açtım vadesiz hesabımdan altın hesabıma 1 gr altın aktardım yani 99.06 tl ye altın alımı yaptım.kasım ayının başında 161 tl ye 1 çeyrek almıştım + 1 gr altını da şimdi aldım. bugün başka bankadan gr altın alan varmı acaba ne kadardan aldınız bu arada etrafımda gün yapan kimse yok diye üzülüyodum şimdi kendimi sanki sizlerle birlikte gün yapıyomuşum gibi hissediyorum buraya katılmam çok iyi oldu para biriktirmem şart çünkü çok ihtiyaç var...

canım yaa ben seni görmemişim sen resim eklemişsin :))
tahmin ettiğimden çok farklısın.
sanki sen bana benziyosun gibi geliyordu zayıf filan benzemiyosun hiç. ama boyun da uzun maşallah. zayflamışsın gerçi ama burda gayet hoşsun bence.

dolgu,çekim vs.. gerekli ise yapılacak kaçış yok
önemli olan güvenilir tavsiye edilen bir hekime gitmek düzgün bir iş çıkması için
fiyatlar da çok değişkendir özelde
boşluklara gelince..
eğer mümkünse implant yaptırmanı tavsiye ederim-vidalı diş
en düşük fiyat 1000tl den başlar genelde -teki için-daha düşük fiyat veren de nasıl yapar bilemem
çünkü porselen köprü yaptıracaksan yanındaki dişleri de kesip küçültecekler
ben kendi eksiğim olsa implant ile kapatırım
ammaaaaaa
hastane sana daha çok protez veya implant yapabilmek için mi o kadar diş çekimi önerdi diye de aklıma gelmedi değil....
bir kaç farklı kişiden fikir al bence

hayırı olsun canım allah kolayca ödemenizi nasip etsin etsin
be elmayı kaşıkla sıyırıp veriyordum hem pratik oluyor hem de hem posa hem de suyu geliyor şeftalı armut gibi tüm meyveler öyle yaptım karpuz da dahil
havuç nar gibi meyveleri de katı meyve sıkacağından geçiriyordum içine azcık da posasından veriyordum sadece su olarak vermedim

ilik faydalı canım ben özellikle iliğini kullanırım
allright oku bakalım 20-30 sayfa saatlerini alacak.

lovelide her sabah gunaydın derdi, o da yok

seyyahalemi arkadasımmmm nerdesin yaww

sabah erkenciydim diyemedim o yüzden canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…