Kirli Çıkılar )))

sağol canım ben önce implant yaptırmayı düşünüyordum ama diş sayısı artınca meblada epey artıyor
aklıma takılanda bir doktor çekelim bunların sana faydası olmaz dedi diğer doktora özeldekine bunu söyleyince ne gereği var daha gençsin kurtulmayacak diş değilki dolguyla hallederiz dedi
bu arada sen bursadaydın değil mi yanlış mı hatırlıyorum class ın daa eşi bursaydaydı değil mi
artık fotogralarımızı gördük ya dünya küçük karşılaşırız belki

selam hatunlar nasılsınız?fotolar yüklenmiş birtek farmasiyi görebıldım.bazılarınıza arkadaşlık gönderdim kabul ederse resimleride görürüz:))

karıştırdın ben bursaya 1 defa geldim hayatımda

Bu söylediklerini daha önceden bilsem belki de almazdım makineyi Ben dişi olmayacağı için meyveyi çiğnemesi gibi bir durumu hiç düşünmemiştim açıkçası.

Posaya gelince kuru oluyor ama portakal için keklere katılabileceğini söylemişlerdi. Sonuçta onu tatlandırıyorsun. Bence de olabilir.

Diğer tavsiyelerin için de çok teşekkür ederim

bugünkü yaptığım satıştan 15.55 dolar kar elde ettim Allah bereket versin

şuanki halimle de yakında eklerim bir fotoğraf. Gerçekten fark var.
Ama düğün fotoğrafımı ekledim. Oradan anlarsın belki şuanki halimi =)
Sen kilo aldığında kalçadan alıyorsun galiba, ben göbekten alıyorum kiloyu =) Kilo verdiğimde de ilk önce kalçadan gidiyor en son göbeğe sıra geliyor Böyle garip bir yapım var işte.

ekledim kızlar bende pc çok yavaşladığı için ancak ekli olanlardan ekleyebildim.

kasım ayının başından şu ana kadar yaptığım al-satlarda

74.55 dolar ve 28 tl kar elde ettim

arkadaşlar resmimi tekrar ekledim bakmak isteyenler olursa profilimde albümler bölümünde herkese açık

farmasiye bayıldıııım çok tatlı çok pıtır bir yüzü var
bskn çok tatlısın çok gençsin ya canım avatarını değiştir hiç uyumlu değil seninle, çok korkunç vallahi
senfat boyun posun maşallah çok hoşsun
yusum çok genç ve güzelsin gözlerin şahane
karanfilce çooook şeker çok sevimlisin tam tahminim gibisin
akıllıbıdık hiç kilon yok kim demişse halt etmiş bence herşeyin çok güzel
selin ve evaya hiç lafım yok gençlik güzellik gözler..maşallah maşallah
sunny66 abla vallahi göremedim albümü
loveli koydumu acaba
meyra da koysun lütfen

bakıp da yazmadığım var mı hatırlayamadım:44::44:

canım ben de koyacaktım ama ofisteki pc de hiç fotom yok... :)
karanfilce den sonra, en iyi tahminim akat :))
tam tahmin ettiğim gibi,çok tatlı... :))
hepiniz öylesiniz... :))
ama en güzeli seçmeden önce,bi de beni görmelisiniz... :)))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…