dolgu,çekim vs.. gerekli ise yapılacak kaçış yok önemli olan güvenilir tavsiye edilen bir hekime gitmek düzgün bir iş çıkması için fiyatlar da çok değişkendir özelde boşluklara gelince.. eğer mümkünse implant yaptırmanı tavsiye ederim-vidalı diş en düşük fiyat 1000tl den başlar genelde -teki için-daha düşük fiyat veren de nasıl yapar bilemem çünkü porselen köprü yaptıracaksan yanındaki dişleri de kesip küçültecekler ben kendi eksiğim olsa implant ile kapatırım ammaaaaaa
hastane sana daha çok protez veya implant yapabilmek için mi o kadar diş çekimi önerdi diye de aklıma gelmedi değil.... bir kaç farklı kişiden fikir al bence
sağol canım ben önce implant yaptırmayı düşünüyordum ama diş sayısı artınca meblada epey artıyor
aklıma takılanda bir doktor çekelim bunların sana faydası olmaz dedi diğer doktora özeldekine bunu söyleyince ne gereği var daha gençsin kurtulmayacak diş değilki dolguyla hallederiz dedi
bu arada sen bursadaydın değil mi yanlış mı hatırlıyorum class ın daa eşi bursaydaydı değil mi
artık fotogralarımızı gördük ya dünya küçük karşılaşırız belki
loveli, bskn siz mi kaldınız görmediğimizben yusum'u da göremedim maalesef.
Bu söylediklerini daha önceden bilsem belki de almazdım makineyisenin aldıgın model pahallıymış, 250 tl gibi. umarım verdiğin parayı hak eder.
benimki de braun, 2007 de almıştım beyaz. çöp torbası yok, o hazneyi de yıkamam gerekiyor.
bebekler için cam rende kullanılıyor genellikle. eşim baştan beri hep katı şekilde vermişti meyveyi dişlerini kaşısın diye ama kopartıp boğazına kaçma ihtimali oldugu için en cesaret edemedim. armutlar çok sulu oluyor, sen sert deveci armutu bile cam rendede çok sulu çıkıyor. bebeğine meyve suyu olarak verme bence çiğnemeye alışması lazım.
bayramda izmirde iken annemle rondoda (onunda katı meyve sıkacagı var ama temizliğine üşeniyor) siyah üzüm geçirdik, ayrıca narı da rondodan geçirdik, sonra süzgeçle çekirdekleri gitti tamamen suyu kaldı, üzüm ve narı karıştırıp meyve suyu olarak verdim. bayıldı bebek. yaz sonunda siyah üzüm suyu çıkartıp dondurucuya koymanı şiddetle tavsiye ederim. kan yapıcı, ek gıdaya geçince verirsin arada. benim sonradan aklıma geldi, üzüm sezonunu kaçırdım.
benim narenciye sıkacagım yok, portakalı katı meyve sıkacagında güzel olmuyor ama portakalı elde yemeği çok seviyorum. yaşına girence bebeklerde yiyebilir, almakta kararsızım cihazı.
bu arada havuç elde yiyemeyeceği için dün bende havucun (burda konusulunca aklıma geldi) suyunu çıkardım. havucu yıkadım, dışını soydum, suyu çıktı, üzüm hadar beğenmedi, sanırım iki meyve ile karıştıracagım. 1 lt den fazla sıktım. posalar çok çıkıyor.
sorum şu bu posalardan kek, yogurtlu meze ya da havuç toplar yapılabilir mi? posanın suyu gittiği için susuz yavan mı olur? ayrıca aynı posa elma da oluyor, onunla elma kurabiyesi ya da elmalı kek yapılabilir mi?
karıştırdın ben bursaya 1 defa geldim hayatımda
karıştırdın ben bursaya 1 defa geldim hayatımda
az önce sildim abla ama tekrar eklerim şimdi =)loveli, bskn siz mi kaldınız görmediğimizben yusum'u da göremedim maalesef.
şuanki halimle de yakında eklerim bir fotoğraf. Gerçekten fark var.canım yaa ben seni görmemişim sen resim eklemişsin :))
tahmin ettiğimden çok farklısın.
sanki sen bana benziyosun gibi geliyordu zayıf filan benzemiyosun hiç. ama boyun da uzun maşallah. zayflamışsın gerçi ama burda gayet hoşsun bence.
kasım ayının başından şu ana kadar yaptığım al-satlarda
74.55 dolar ve 28 tl kar elde ettim
kasım ayının başından şu ana kadar yaptığım al-satlarda
74.55 dolar ve 28 tl kar elde ettim
farmasiye bayıldıııım çok tatlı çok pıtır bir yüzü var
bskn çok tatlısın çok gençsin ya canım avatarını değiştir hiç uyumlu değil seninle, çok korkunç vallahi
senfat boyun posun maşallah çok hoşsun
yusum çok genç ve güzelsin gözlerin şahane
karanfilce çooook şeker çok sevimlisin tam tahminim gibisin
akıllıbıdık hiç kilon yok kim demişse halt etmiş bence herşeyin çok güzel
selin ve evaya hiç lafım yok gençlik güzellik gözler..maşallah maşallah
sunny66 abla vallahi göremedim albümü
loveli koydumu acaba
meyra da koysun lütfen
bakıp da yazmadığım var mı hatırlayamadım:44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?