Kirli Çıkılar )))

teşekkür ederim meyraa
ama ben güzele güzel demem o güzeli görmeyince

görünce güzel derim ama

bende yorum isterim bana ne bende bende

akatcııımm yeni gördüm
maşallah canım kaşın gözün çok güzel
çoluk çocuk var mıydı sende?
bi de evadan 2 yaş büyüğüm demişsin 84 lü isen yaşıtız senle

sabahtan beri söyleyeceğm unutuyorum
eşim bugün aralık ayında gitmek üzere
2 günlüğüne termal otelden suit oda ayırtmış
haftasonu için..
günlüğü kişi başı 100 tl imiş
annelerimiz ve biz gidecekmişiz
istiyordum ama yeni bugün haberim oldu canım kocişim süpriz yapmış
afyon-sandıklıda otel
farmasicim sen bilirsin oraları sana yakın bir yere geliyoruz sanırım
şöööyle hamamda bir masaj yaptırasım var ki anlatamam
hayali bile mest etti beni

ohhhhhhhhh sefan olsun canım

biliyorum sandıklı hudai kaplıcalarını ama oradan sadece kemer'e geçerken geçtim [/I]

bi daha söyle bi daha söyle çok hoşuma gitti

hüdai kaplıcalarını belediye işletiyor, ben gitmiştim. yemeğe gitmiştik birkaç kere. çamur banyosu var.
ama senin dediğin otel orası değil 2-3 yıl önce açıldı gideceginiz yer.
otel gezelim görelim de falan da cıkmıştı. sağlık turizmi diye gelen çok oluyormuş.
nette bakarsın vardır resimleri, ben tv de gördüm içini çok güzeldi, masaj var mı bilmiyorum, fizyoterapistler falan var hastalar için
2 gunluk olunca otelden çıkmazsınız, otel zaten dümdüz bir ovanın ortasında, sandıklı fena sayılmayacak iyi bir ilçe ama gezmeye değer bir şey yok.
yunus emreyi sahipleniyor ilçe olarak.

doğalgaz faturam 42 tl geldi ocak sıcak su ve kombi dahil
elektrik 49,5
su 33
cep tel:120
wınn 31
biraz önce pazara çıktım
4-5 kg civarı bal kabak bütün 3tl
büyük boy lahana 1tl
2 bağ pırasa (6 tane) 1tl
2 file limon (10tane) 2tl
4kg mandalina 4tl
2klio nar 2tl
1marul 1 maydanoz= 1 tl
2kg armut 1,5tl
1kg ceviz 6tl
toplamda 21,5tl

hüdai genel bir isim mi bilemiyorum
eşim safran termal otelden ayırtmış 5 yıldızlı dedi

sen öyle deyince internetten baktım
masaj , spa, çamur ve uzakdoğu terapileri varmışş
gayet de gidilesiymiş vallahi
ilçe boş olsa ne yazar napiiim ben ilçeyi, dönerken 2 sucuk 2 kaymak alırım o bana yeter

Allah iyiliğini versin yaaaa çok komiksiiiiin

ama çok hoşuma gidiyor böyle duyunca böyle bir havaya giriyorum
eeeee ne yapalım çekilir mi başka türlü bu hayat baksana kilo ile yatıp kilo ile kalkıyorum dert ediyorum kendime ama gidecek deli gibi mekik çekiyorum bel hareketleri yapıyorum basen filan gitmesi için bisiklet sürüyorum işte kendi çapımda yapmaya çalışıyorum bişeyler

bugün gelemeyen çok hastam oldu anlamadım sınav haftası mı acaba:44::44::44:
neyse ben kaçıyorum eve
iyi akşamlar herkese...

evime margarin hiç girmez oruçoğlu sıvı yağ alırım zeytin yağ olarak sızma alırım markası bazen değişir şuan yudumunki var migrosta kampanyaya girmişti o zaman almıştım
ama tereyağ konusunda kararsızım hangi markayı önerisiniz yada neye dikkat edeyim aslında köy yapımı mis gibi tereyağ almak var ama burda nasıl bulurum bilemiyorum
hiç alışmamak en iyisi yinede evde bulunsun diye düşnüyorum eşim seviyor
sabahları ekmek kızartıyorum fırında ben kızarmış ekmeği kalorisi azaldı diye yyorum çok canım çekerse eşimde ooooo ekmeği öyle bir kalorili hale getiryor ki resmen bana nefis terbiyesi yapıyor

100 tl fiyatı çok iyiymiş canım.

akatcııımm yeni gördüm
maşallah canım kaşın gözün çok güzel
çoluk çocuk var mıydı sende?
bi de evadan 2 yaş büyüğüm demişsin 84 lü isen yaşıtız senle

teşekkür ederim allright ve diğer arkadaşlar
evet 9 yaşında bir oğlum ve 10 aylık bir kızım var ben 84 lüyüm
demek senle yaşıtmıyız ne güzel o zaman beraber nice güzel yaşlara
hayırlı ömürlere inşallah

kızlar az önce marketten geldim hani tuvalet kağıdı aldığım var ya. teflon tava almıştım paketli olunca içine bakamadım çizik çıktı. onu değiştirdim. nasılsa gidiyorum dedim çok kararsız kalsam da en son tuvalet kağıdını götürmeye karar verdim.
ve iade ettim.
marketin müşteri temsilcisi çok şaşırdı aynı zamanda da çıkarken bana teşekkür etti ben hayatta onlara dikkat etmiyordum diye. iyiki de götürmüşüm ya değilse milleti kandırcaklar.
siz de dikkat edin kızlar solo yaprak adedini 200 yapraktan 171 e düşürmüş olabilir.
ben ne anladım bu işten değil mi??

akad canım senin albüm özel değil sanırım diğer kullanıcılar tarafından da görülebiliyor olabilir. bi kontrol et değilse özel albüm yap ayarlardan.

evet benim eşim bursada :)))
bence kendi dişlerini kullanabildiğin kadar kullan doktorunda demiş kurtulamayacak diş değil diye dolgu yaptır bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…