Kirli Çıkılar )))

ooo zaten seni çok merak ediyordum artık merak dayanılmaz bi hal adlı
sağolasın canım senin de kalbinin güzelliği yazılarındaki hareket, canlılık ve pozitiflik fotoğraflarına yansımış.
acemiperi ve sevimsizi göremedik.

bu arada herkes ne kadar güzelmiş

güzel, genç ve yazdıklarının aksine gayet fit.
millet de ne abartıyo kilosunu fıstık gibi kızlarsınız maşallah

karanfilce canım fotolarında çok güzel görünüyorsun
umre foton da güzel Allah tekrarını nasip etsin
bende sene 2003 te 2 aylık evliyken gitmiştim umreye
bu senede diyanetin görevlisi olarak gitmek için hac
sınavına girdim ve yazılı sınavı geçtim sırada mart nisan ayı gibi ankarada
diyanetin sözlü mülakatı var onu da geçtimmi 2013 diyanet görevlisi olarak hacca gitmeyi planlıyorum inşallah geçebilirim dualarınızı bekliyorum
seneye hacca gitmeyi düşünen yokmu belki olursa aynı gruba denk geliriz
Allah isteyen herkese nasib etsin
emin olun arkadaşlar oranın tadı bir başka oraya gidince neden daha önce gelmemişim diye hayıflanıyor insan
oradayken insan yerde mi gökte mi bilmiyor orda hiç bir dert sıkıntı tasa insanın aklına gelmiyor

iyi akşamlar hanımlar nasılsınız?Bu aralar bakıyorum yazamıyorum karmaşık duygular içerisindeyim benim adetim çok düzensizdir en son ne zaman olduğumu bile hatırlamıyorum bu aralar adet olacakmışım gibi belirtiler var ama bişey yok kendimi hamile gibi hissediyorum 3 yaşında bi oğlum var aslında bi kızım olsun çok istiyorum ama test alıpta yapmadım oğlum artık yanında oynayacak bi arkadas istiyo bide okula başladığı zaman zor olur diye düşündüğüm için aslında istiyorum ama hazırmıyım değilmiyim bilmiyorum bi kaç gün daha bekleyeyim test alıp yapayım diyorum ama kendimi bi tuhaf hissediyorum heyecanlı ve endişeli....
bu arada fotolar yüklemişsiniz albümü herkese açık olanları gördüm hepiniz birbirinizden güzelsiniz bende yüklemeye çalışıyorum yapabilecekmiyim.

az önce sildim abla ama tekrar eklerim şimdi =)

teşekkürler canım gördüm şimdi harikasın

ekledim kızlar bende pc çok yavaşladığı için ancak ekli olanlardan ekleyebildim.

bskn sen de tahmin ettiğim gibi yani çok tatlısın

kasım ayının başından şu ana kadar yaptığım al-satlarda

74.55 dolar ve 28 tl kar elde ettim

farmasi'cim allah bol bereket versin canım

selin sen kaldırdın mı albümünü? seni göremedim ben
kızlar valla hepiniz birbirinden güzelsiniz maşallah:)))

Son düzenleme:
millet de ne abartıyo kilosunu fıstık gibi kızlarsınız maşallah

ben miyim acaba bu :44::44::44::44::44::44: ah canım ah bana kalsa abartma değil..... üzerimde ağırlık hissi veriyor hafiflemek istiyorum birde doktor öyle zayıfla zayıfla diyince dert ettim kendime

Son düzenleme:

sağol canım çok teşekkü ederim.
İnşallah nasip olur da gidersin.
benim babamda diyanette şoför bak bul yıl 4. kez gitti hele ki onlara daha az çıkıyor.
Şöyle diyelim inşallah Rabbim hayırlısıyla sana da nasip etmiştir.
ben ordayken en çok şunu düşündüm.
insanlar tatile gidecekleri parayı buna ayırsalar bi daha tatile gimez, soluğu burda alırlar

özel albüm yapacağım

Eklentiler

• $star.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 49
Son düzenleme:
karafilce fotografının altına gelinlik hayalin olmadıgını, denediğin 3. gelinliği aldıgını yazmıssın.

bende de hiç gelinlik hayali, planları olmamıştı. 2 saat içinde gezip gelinliğimi almıştım. 1 katalog bile bakmamıştım alış verişten önce. ama şimdi pişmanım daha güzel olabilirdi diye. o zaman bunları rutin ve halledilmesi gereken işler gibi görüyordum, önemli olan benim huzur ve mutluluğum diyordum ama o heyacanı da olması grektiği gibi yaşamak lazımmış.
oğluma da mesela sünnet düğünü yapmayacagım. bana gereksiz geliyor, ha belki yıllar sonra üzülürüm yapmadım diye. ama zamanında bebekken kestirip, düğünü 8-9 yaşında yapıyorlar. o bana daha saçma geliyor. çocuk kesildiğini bilmiyor sadece elbise giyiniyor. ben cocukken düğün olur, kesilir, mevlüt okutulur ve bir hafta cocuk yatakta yatardı, sünnetin anlama geldiğini görrdü.

oldu oldu çok güzel oldu maşallah çok güzelsin canım
ama istersen özel albüm yap sonra istesen de silemezsin

Son düzenleme:

inşaallah bebiş vardı. zamanı gelmiş. kısmetiyle sağlıklı bir bebek olur inşaallah.

ben miyim acaba bu :44::44::44::44::44::44: ah canım ah bana kalsa abartma değil..... üzerimde ağırlık hissi veriyor hafiflemek istiyorum birde doktor öyle zayıfla zayıfla diyince dert ettim kendime

sen ya da diğerleri herkes düşünlenden genç görünüyo ve hoş görünümlüler.
mesela benim şöyle tipler de hoşuma gider. uzun, iri kemikli, çok güzel vücuda sahip. çok güçlü görünüyo o kadınlar bi de aşırı şişman değilse ne biliyim hani derler ya tabiri caizse at gibi diye bizim okulda var bi de giyimciler o kadar güzel de giyiniyolar ki..
ama onların tek sorunu oluyo.
mesela benim teyze kızım.
talipler kısa olmayacak olunca talip sayısı otomatikman yarıya iniyo. ufak tefek olunca herkes uyuyo.

merhaba arkadaşlar,
siteye girip yazamasam da yazılanların hepsini okuyorum. Allah muhabbetinizi artırsın çok güzel paylaşımlarda bulunuyorsunuz
bazı arkadaşları görebildim, aslında kirli çıkılarda üyelik sistemiyle yürüse burada rahat bir şekilde paylaşım yapardık ve üyeler dışında kimseler göremezdi. hepimizde birbirimizi tanırdık, kocaman bir aile olurduk, fena olmazdı hani

kızlar ayın başında bir çeyrek almıştım zaten, 15 inde de gün için bir çeyrek ve 100 tl verdim. bugün oğlumda harçlıklarını verdi altın alayım diye. yani toplamda oğlumunda yardımıyla 3 çeyrek 100 tl da para biriktirmiş oldum. hedeflediğimden farklı ama daha karlı kapatmış oldum bu ayı...

oldu oldu çok güzel oldu maşallah çok güzelsin canım
ama istersen özel albüm yap sonra istesen de silemezsin

sağol canım silerim birazdan daha önce özel albümüm vardı ama şu fotoları facede filan kullanma olayları çıkınca silmiştim .

inşaallah bebiş vardı. zamanı gelmiş. kısmetiyle sağlıklı bir bebek olur inşaallah.

ya bilmiyorum canım belkide olmasını istediğim için var gibi hissediyorum eşime söylemedim o benden çok istiyor o yüzden bi kaç gün daha bekleyeceğim işte test yapmak için hayal kırıklığına uğramak istemiyorum

aynen canım ben de sonradan pişman oldum.
ama gerçekten büün gelinlikler aynı gelirdi.
sonra arkadaşım evlenirken o kadar gezdikten sonra hala da beğenemeyince, bu forumda filan insanlar ne emekler harcadını görünce, o kadar da değil ama biraz daha araştırabilirdim dedim.
gerçi herkes beğenmişti, ama hele kına gecesinde giydiğim nasıl güzeldi. halamın kızına sormuştum. o bana dedi senin rengine mor gider mor al. hakkaten de o baya yakışmıştı. gelinlik için de öyle ufak tefek tiyolar alabilrdim.
bizim kına gecesinde nişanlık giyilir. bi tane de ondan ekliyim bari :))

sünnet yöreden yöreye değişebiliyor bazı yörelerde çok değişken olabiliyor. İşin açığı zevklerimizi bile çevre belirliyor aslında. sen her sünnet düğününe gittiğinde tüh ben de yapsaydım pişmanlığı yaşamasan bişey olmaz aslında.

Son düzenleme:

kız tombişim tombişim diye gezen sendin dimi allah iyliğini versin mi bende seni böle baya obez falan gibi cnlandımıştım gözümde neyin verki:) ben bide kilolarımın üstüne hamile kaldım son ayımda yuvarlanark gitcem işe:)

kardeşimin cep telefonunda bi program var resmini çekiyosun sonra sallıyorsun senin yaşlanmış halini gösteriyor.
aynı babanneme benzedim varya. babannemi de ekledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…