- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
ooo zaten seni çok merak ediyordum artık merak dayanılmaz bi hal adlıcanım ben de koyacaktım ama ofisteki pc de hiç fotom yok... :)
karanfilce den sonra, en iyi tahminim akat :))
tam tahmin ettiğim gibi,çok tatlı... :))
hepiniz öylesiniz... :))
ama en güzeli seçmeden önce,bi de beni görmelisiniz... :)))))))))
sağolasın canım senin de kalbinin güzelliği yazılarındaki hareket, canlılık ve pozitiflik fotoğraflarına yansımış.farmasiye bayıldıııım çok tatlı çok pıtır bir yüzü var
bskn çok tatlısın çok gençsin ya canım avatarını değiştir hiç uyumlu değil seninle, çok korkunç vallahi
senfat boyun posun maşallah çok hoşsun
yusum çok genç ve güzelsin gözlerin şahane
karanfilce çooook şeker çok sevimlisin tam tahminim gibisin
akıllıbıdık hiç kilon yok kim demişse halt etmiş bence herşeyin çok güzel
selin ve evaya hiç lafım yok gençlik güzellik gözler..maşallah maşallah
sunny66 abla vallahi göremedim albümü
loveli koydumu acaba
meyra da koysun lütfen
bakıp da yazmadığım var mı hatırlayamadım:44::44:
acemiperi ve sevimsizi göremedik.
bu arada herkes ne kadar güzelmiş
az önce sildim abla ama tekrar eklerim şimdi =)
ekledim kızlar bendepc çok yavaşladığı için ancak ekli olanlardan ekleyebildim.
kasım ayının başından şu ana kadar yaptığım al-satlarda
74.55 dolar ve 28 tl kar elde ettim
millet de ne abartıyo kilosunu fıstık gibi kızlarsınız maşallah
karanfilce canım fotolarında çok güzel görünüyorsun
umre foton da güzel Allah tekrarını nasip etsin
bende sene 2003 te 2 aylık evliyken gitmiştim umreye
bu senede diyanetin görevlisi olarak gitmek için hac
sınavına girdim ve yazılı sınavı geçtim sırada mart nisan ayı gibi ankarada
diyanetin sözlü mülakatı var onu da geçtimmi 2013 diyanet görevlisi olarak hacca gitmeyi planlıyorum inşallah geçebilirim dualarınızı bekliyorum
seneye hacca gitmeyi düşünen yokmu belki olursa aynı gruba denk geliriz
Allah isteyen herkese nasib etsin
emin olun arkadaşlar oranın tadı bir başka oraya gidince neden daha önce gelmemişim diye hayıflanıyor insan
oradayken insan yerde mi gökte mi bilmiyor orda hiç bir dert sıkıntı tasa insanın aklına gelmiyor
iyi akşamlar hanımlar nasılsınız?Bu aralar bakıyorum yazamıyorum karmaşık duygular içerisindeyim benim adetim çok düzensizdir en son ne zaman olduğumu bile hatırlamıyorum bu aralar adet olacakmışım gibi belirtiler var ama bişey yok kendimi hamile gibi hissediyorum 3 yaşında bi oğlum var aslında bi kızım olsun çok istiyorum ama test alıpta yapmadım oğlum artık yanında oynayacak bi arkadas istiyo bide okula başladığı zaman zor olur diye düşündüğüm için aslında istiyorum ama hazırmıyım değilmiyim bilmiyorum bi kaç gün daha bekleyeyim test alıp yapayım diyorum ama kendimi bi tuhaf hissediyorum heyecanlı ve endişeli....
bu arada fotolar yüklemişsiniz albümü herkese açık olanları gördüm hepiniz birbirinizden güzelsiniz bende yüklemeye çalışıyorum yapabilecekmiyim.
ben miyim acaba bu :44::44::44::44::44::44: ah canım ah bana kalsa abartma değil..... üzerimde ağırlık hissi veriyor hafiflemek istiyorum birde doktor öyle zayıfla zayıfla diyince dert ettim kendime
oldu oldu çok güzel oldumaşallah çok güzelsin canım
ama istersen özel albüm yap sonra istesen de silemezsin
inşaallah bebiş vardı. zamanı gelmiş. kısmetiyle sağlıklı bir bebek olur inşaallah.
karafilce fotografının altına gelinlik hayalin olmadıgını, denediğin 3. gelinliği aldıgını yazmıssın.
bende de hiç gelinlik hayali, planları olmamıştı. 2 saat içinde gezip gelinliğimi almıştım. 1 katalog bile bakmamıştım alış verişten önce. ama şimdi pişmanım daha güzel olabilirdi diye. o zaman bunları rutin ve halledilmesi gereken işler gibi görüyordum, önemli olan benim huzur ve mutluluğum diyordum ama o heyacanı da olması grektiği gibi yaşamak lazımmış.
oğluma da mesela sünnet düğünü yapmayacagım. bana gereksiz geliyor, ha belki yıllar sonra üzülürüm yapmadım diye. ama zamanında bebekken kestirip, düğünü 8-9 yaşında yapıyorlar. o bana daha saçma geliyor. çocuk kesildiğini bilmiyor sadece elbise giyiniyor. ben cocukken düğün olur, kesilir, mevlüt okutulur ve bir hafta cocuk yatakta yatardı, sünnetin anlama geldiğini görrdü.
derfat burdan da mesaj düzenleme panelinde kaldırabiliyorsun belli sürede sanırım.
ben de albüm yaptıııım eksik kalır mıyım hiiiiç
kemik suyuna gelince,
kemikler kasaptan alınır bir güzel haşlanır
sonra içindeki ilikleri de suya katılır
saklama kaplarına ya da buzdolabı poşetlerine birer çorbalık olacak şekilde pay edilip buzluğa konulur
çorbalara katılır ben 1/2 kemik suyu 1/2 su olacak şekilde yapıyordum tadı ağır gelmesin diye
ilk 1 sene her çorbasına koymuştum
sonradan koymadım pek..
tavuk suyunu da aynen saklıyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?