Kirli Çıkılar )))

Kizlar cuma gunu altini cikacagini grafiginden anladigimda hemen elimdeki parayla 7gram daha aldim ve bugun altin cikmaya basladi keske ay vasina kadar cikmasaydi diyorum maasla biraz daha alirdim. Ev icin biriktiriyorum esimin haberi yok. Gerci bana herzaman seni surda silkelesem kimbilir neler cikar diyo adamcagiz biliyo tabi ama baska turlu biriktiremem ki gene bizim icin onlar. Bu ay 18 gram altin 1 kucuk altin ve 600 tl de para kalacak gibi duruyo altini benim paramla aldim 600 tl de esimin cikisindan borclari kapattiktan sonra kalan para

kızlar ben çoğunuzu göremedim. bir tek farmasiyi gördüm. onu da kafamda çok farklı canlandırmışım. daha yaşlı falan. ama çok hoşmuşsun canım. maşşallah diyeyim.
birisi (şu anda hatırlayamıyorum kullanıcı adını, telefondan bakarken okumuştum. sayfalar o kadar hızlı ilerlemiş ki), yayın yapmakla alakalı soru sormuştu. kimdi acaba.

iyi akşamlar herkese.hepiniz harikasınız kızlar.Allah hepimize sağlıklı uzun ömürler versin.meyra seni merak ediyorum.bazılarını göremedim.akat papatya sizi görmedim

kızlar yorgunluktan ölüyorum çok kötüyüm. yeni foto yükleyen olmuş merak ediyorum ama o kadar yorgunumki bakamıyorum.nolur yarına kadar kaldırmayın bakıcam be de eksik kalır mıyım hiç yorum yapıcam

ben fotoğraf eklemedim. hatta bilmiyorum. sonradan silinir mi bu fotolar. bir bakayım neler var pc de.

kızlar bana bir yardımcı olurmusunuz?zaten albüm var ama içi boş.dosya ekleden bir foto seçip yükle diyorum ama hata veriyor.çözemedim bn bu işi:44:

Hiç oldu mu şimdi
ilk fotoyu ben paylaşmışken
herkes hareketlenmiş fotoğraf paylaşmış tanışmışken
benim ban yiyip ceza almam
hiç bir fotoğrafı görememem oldu mu şimdi
ağlamak istiyoruuuuuuuum

pardon cnm cahilliğime ver.neden ceza aldığını anlayamadım.burda fotoğraf paylaşmak yasak mı?

...................................

Son düzenleme:
seyyahallemi ben seni çok özledim.
nerde çemkirdin ?
sen kaçırdın fotoları
bu banın kalkma zamanı var mı?
kzın iyileşti sanırım

seyyahallemi ben seni çok özledim.
Nerde çemkirdin ?
Sen kaçırdın fotoları
bu banın kalkma zamanı var mı?
Kzın iyileşti sanırım

var
aldığın cezaya göre 1 günden başlıyor sonsuza kadar devam edebiliyor
Iki gün almıştım kalktı şimdi
hastayız hala yahu kış geldi mi iyileşmek bilmiyoruz
belkim egeye falan tayinimiz çıkarsa üşümeyiz (aç tavuk anbar misali)

ben de çok özledim valla
acaip alışmışım
buralarda gezinen ziyaretçi kimdi bilin bakalım
tabi ki beeen
okuyup yazamamak ne illet bişeymiş

ayrıca acaip caz çıkarırım
ben de isterim foto
ben de istereeem elma yanaklardaaaan
ben de isterem güzel fotolaaaardaaan
kim yüklemiş kim kaldırmış kimi gördüm kimi göremedim kaçırdım valla
bari arkadaş listesine özel albüm yapın da göreyim arkadaşlar
çatlarım orta yerimden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…