araba büyükşehirlerde işkence onun yerine küçük bir ev alıp kira getirisini cebe koymak daha güzelgünaydın kirli çıkı arkadaşlarım sabahlarınız hayrolsun bol kazançlı olsun
ev kredileri çok düşmüş 0.89 falan biz belki tekrar yapılandırabiliriz inşallah şu arabamız satılsa hayırlısıla
Hiç oldu mu şimdi
ilk fotoyu ben paylaşmışken
herkes hareketlenmiş fotoğraf paylaşmış tanışmışken
benim ban yiyip ceza almam
hiç bir fotoğrafı görememem oldu mu şimdi
ağlamak istiyoruuuuuuuum
kızlar yorgunluktan ölüyorum çok kötüyüm. yeni foto yükleyen olmuş merak ediyorum ama o kadar yorgunumki bakamıyorum.nolur yarına kadar kaldırmayın bakıcam be de eksik kalır mıyım hiç yorum yapıcam
günaydın hanımlarr nasılsınız?Ben biraz hasta gibiyim boğazlarım ağrıyo hafifte burun akıntısı var test yapmak için bi kaç bekleyecektim ama bugün yapıcam ilaç alamıyorum riske atmak istemedim ama bugünde olumsuz hissediyorum ya..
kızlarr test yaptım negatiff
hımmm, üzelme canım,demekki daha vakti gelmemiş....
Rabbim hayırlısıyla en kısa zamanda gönlünüze göre versin.... :)
sağol canım aslında düşünmüyodum daha istemiyordum ama regl olmayınca olsun demiştim ama heveslenmemek lazımmış
kızlar ben çoğunuzu göremedim. bir tek farmasiyi gördüm. onu da kafamda çok farklı canlandırmışım. daha yaşlı falan. ama çok hoşmuşsun canım. maşşallah diyeyim.
birisi (şu anda hatırlayamıyorum kullanıcı adını, telefondan bakarken okumuştum. sayfalar o kadar hızlı ilerlemiş ki), yayın yapmakla alakalı soru sormuştu. kimdi acaba.
ben!! tezimi yayın yapacağım canım tabi sürekli değil ara ara başına giderek
benim maharetli arkadaşım farmasi, :))
eminim ki o on parmağındaki on marifetle, aşure de yapacaksın... :)
bi zahmet nasıl yaptığını bi anlatıversen de, bendeniz de nasiplensem...
zira ilkkez aşure yapacağım, bu akşam,eşimin yarın gelecek arkadaşları için :)
neymiş efendim,ayın anlam ve önemine binaen aşure dışında tatlı istemiyormuş beyfendi de... :))
Merhaba arkadaşlar, görüşmeyeli nasılsınız?
Nevşehir süper bir şehirmiş bayıldım gidip görmek lazım diyorum başka da bir şey demiyorum:)
ayrıca ankarada olanlar için kent parktaki body worlds sergisi muazzam, imanım arttı resmen ne kadar muazzam bir şekilde yaratıldığımızı ilk kez bu kadar net anladım:) gidebilenler orayı da gezmeli muhahhak
bu arada aranızda lazer göz ameliyatı olan varsa beni bilgilendirirse çok sevineceğim, cuma günü dünya göz hastanesinde muayene olacağım, lensden de gözlükten de usandım çizdirip rahat edeyim diyorum ama beni çok korkutuyor çevremdekiler. Sizlere danışmak istedim belki forumdan bu ameliyatı geçirmiş arkadaş vardır diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?