Kirli Çıkılar )))

günaydın kirli çıkı arkadaşlarım sabahlarınız hayrolsun bol kazançlı olsun
ev kredileri çok düşmüş 0.89 falan biz belki tekrar yapılandırabiliriz inşallah şu arabamız satılsa hayırlısıla

araba büyükşehirlerde işkence onun yerine küçük bir ev alıp kira getirisini cebe koymak daha güzel

Farmasi bence de kesinlikle bikaç kilo almalısın
hiç 35 falan göstermediğin gibi yüzün topluyken çok daha güzelsin örtmeniiim
ailen çok güzel maşallah ,mutluluğun daim olsun
küçük oğlanın bakışları çok can yakacak

kaç gündür ha şimdi kaldırıyım diyorum ama sizler bakamayınca kaldırmadım.

acemiperi ve sevimsiz den de foto bekliyorum bu arada.
seyyahalemi çok gçmiş olsun canım.

günaydın hanımlarr nasılsınız?Ben biraz hasta gibiyim boğazlarım ağrıyo hafifte burun akıntısı var test yapmak için bi kaç bekleyecektim ama bugün yapıcam ilaç alamıyorum riske atmak istemedim ama bugünde olumsuz hissediyorum ya..

geçmiş olsun canımmmmmmmmmmmm

Herkese günaydınnn
10 gündür falan foruma giremiyorum ne oluyor ne bitiyor hiçbirşeyden haberim yok
Ay sonu gelmeden maaş bitti birde yetmezmiş gibi birkimimden 1000 tl sini harcadım eksiye düştüm nasıl oldu anlamadım yaa

benim maharetli arkadaşım farmasi, :))
eminim ki o on parmağındaki on marifetle, aşure de yapacaksın... :)
bi zahmet nasıl yaptığını bi anlatıversen de, bendeniz de nasiplensem...
zira ilkkez aşure yapacağım, bu akşam,eşimin yarın gelecek arkadaşları için :)
neymiş efendim,ayın anlam ve önemine binaen aşure dışında tatlı istemiyormuş beyfendi de... :))

hımmm, üzelme canım,demekki daha vakti gelmemiş....
Rabbim hayırlısıyla en kısa zamanda gönlünüze göre versin.... :)

sağol canım aslında düşünmüyodum daha istemiyordum ama regl olmayınca olsun demiştim ama heveslenmemek lazımmış

ben!! tezimi yayın yapacağım canım tabi sürekli değil ara ara başına giderek

ben!! tezimi yayın yapacağım canım tabi sürekli değil ara ara başına giderek

allrightı da gördüm
çok şirin çok içten görünüyorsun
gördüklerimi çok beğendim
görmediklerimi merak ediyorum
artık bişey yazarken ya da okurken karşımdasınız gibi hissedicem
çok daha doğal olacak

canım ben aşure yapmıyorum annem sağolsun yapıyor

ama nasıl yapılacağını bilirim

canım 2 sb bardağı buğday
1 sb bardağı nohut
1 sb fasulye ana malzemelerine
istediğin meyve portakal kayısı kuru üzüm vs olur

ceviz fındık gibi kuruyemişler

istersen nar taneleri de atabilirsin
karanfil vs ile çeşitlendirirsin
şekerini de kendi ağız tadına göre ayarlarsın olur biter

Merhaba arkadaşlar, görüşmeyeli nasılsınız?
Nevşehir süper bir şehirmiş bayıldım gidip görmek lazım diyorum başka da bir şey demiyorum:)
ayrıca ankarada olanlar için kent parktaki body worlds sergisi muazzam, imanım arttı resmen ne kadar muazzam bir şekilde yaratıldığımızı ilk kez bu kadar net anladım:) gidebilenler orayı da gezmeli muhahhak

bu arada aranızda lazer göz ameliyatı olan varsa beni bilgilendirirse çok sevineceğim, cuma günü dünya göz hastanesinde muayene olacağım, lensden de gözlükten de usandım çizdirip rahat edeyim diyorum ama beni çok korkutuyor çevremdekiler. Sizlere danışmak istedim belki forumdan bu ameliyatı geçirmiş arkadaş vardır diye

1-nevşehir ürgüpe 2 kez gittim ama bir daha niyetliyim muhteşem bir yer
2-body worlds aynen anlattığın gibi insan imana geliyor imkanı olanlar gitmeli mutlaka
3-2012 şubat ayında oldum ameliyat. gazi üniversitesinde. korkmana gerek yok. 1 hafta bulanık gördüm batma sulanma acıma ne varsa yaşadım çok kolaydı diyemem. sonrasında tam anlamıyla toparlaması 2-3 ayımı aldı hafif bulanıklıklar vardı giderek azaldı. bir dönem çalışmamıştım 4 ay kadar,o araya denk getirmiştim. hiç korkma cnm ameliyat sırasında zaten anestezik solüsyon damlatıyorlar canın yanmıyor tek dezavantajı gözden ameliyat olduğun için herşeyi görüyorsun.. iki göz yat-kalk 15 dakika felan sürdü bir de dışarda hep güneş gözlüğü kullandım eylül ayına kadar. ara ara da göz damlası kullandım kuruluk oluyordu.şimdi çok rahatım. zorluklarını göze aldıysan eğer, kesinlikle tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…