Kirli Çıkılar )))

dün akşam,bütün tarifleri birleştirip,kendi tarifimle yaptım,ilkez,ve süper oldu... :))
sağol canım... :)

seyyahalemi çok teşekkür ederim, geçer gider inşaAllah:)

Dua fikri çok güzel bence kesinlikle dua edelim o günlerde birbirimiz için, bir yerde okumuştum kişinin müslüman kardeşine ettiği dua günahsız bir ağızla edildiği için geri çevrilmiyormuş:) çok da mantıklı geldi çünkü ben başkasının nam ve hesabına günah işleyemem değil mi:)

Rabbim herkesin gönlündekini hakkında hayırlı etsin öyle versin inşaAllah... Ben de o kadar çok uzatıyorum ki bazen dua faslını, son dönemlerde hem baya kapsayıcı hem de efendimizin duası diye özetle hep Allahım efendimiz dünyası ve ahireti için senden ne dilemişse ben de senden onları diliyorum diye dua ediyorum kendim için, ama ailem ve arkadaşlarım için bol bol isteklerini tekrarlayarak dua ederim:)

günaydın arkadaşlar...
ofise 8 gibi geliyorum ama, size yazmam 10 u bulmuş... :))
maşallah akşamları çok güzel sohbetler oluyor... :)
ben akşamları bırak interneti,ne yapacağımı şaşırıyorum... :))
eve gidip çocukları,eşimi toparlayıp, yemekti,evi düzenleydi,çocukların ödeviydi,banyosuydu,oydu,buydu derken bi bakıyorum saat, günü çoktan bitirip,diğer güne başlamış bile.... :))
zaman yetmiyor banaaaaa.... :))

duadan bahsedilmiş,çok da güzel olmuş...
müminin, mümin kardeşine yaptığı dua geri çevrilmezmiş,biz birbirimize dua edelimki, melekler de bize dua etsin inşallah... :))

karanfilce, 2013 programında umre düşüncesi var mı yine? :)
ben önümüzdeki yıl da çok istiyorum..... iş,güç,çocuklar...imkansız gibi görünüyor ama ümit var yine de... :))
Rabbim isteyen herkese nasip etsin....

lifeandi nin fotoğraf koyduğu yer mardin sanırım.
ben oraya gittiğimde dijital fotoğraf makineleri bu kadar yaygın değildi.
yani bu fotonun aynısı annemlerin evinde albümde
mardine 2 yıl boyunca her hafta sonu gittim ablam orda öğretmendi ben de siirtte evliydi orda çamaşırlarımı götürürdüm kızı gibi bakardı açıktın mı daha yeee zayıfladın mı ne derdi eniştem de sağolsun gezdirirdi beni ablamla sonra ankaraya taşındılar
yok güzelim mardin değil.batman a yakın bir yer.Hasankeyf diye geçiyor.Mardine gidemedim.başka bir sefere artık :)

hasankeyf siirtteyken gittim çok güzel bir yerdi doğuda gezecek çok yer var çok sevdim oraları ben

yaa beni böyle sürekli hatırlamız ve bu konuda bana dua ediyor olmanız beni öyle mutlu ediyor ki..
Allah razı olsun hepinizden..

fikrin de çok güzel canım.. gece bir lisete çıkaralım ve hepimiz için dua edelim..

yok canım ne yazık ki(
bundan sonra en azından hac parasının yarısını tamamlayabilirsek, kuralara yazılmayı düşünüyoruz. borçlar içinde de baya ayrılacak biliyor musun.
aslında umre taksitleri bittikten sonra hala devam ediyormuş gibi 500, 500 kenara koysak kısa sürede hiç azımsanmayacak para çıkar ortaya..
İşte böyle canım..
tabi sen farzını yaptın içn rahat..
Allahım kabul etsin
bizlere de nasip etsin..

amin canım....
evet iyiki de Rabbim nasip etti de,yapmışım,zira şimdi çok zor olurdu...
kayınvalidemler 6 yıldır kuradalar,çıkmıyor...
bi de, çocuklarla umre tamam da,hac imkansız...
bekarken herşey çok daha kolay :))
umrede çocukların peşine koşturmaktan :))hac öyle miydi..ahh ah, eş yok,çocuk yok,gençlik var,koştur dur istediğin gibi,ne günlerdi yaaa...
Rabbim isteyen herkese en tez zamanda nasip etsin,o güzellikleri yaşamayı....

meyra Allahım kabul etsin haccını.. ben de tüm bunları düşündüğümden daha bekarken haccımı ve umremi yapmak istiyorum Rabbim nasip ederse. Umreye şubat gibi gitmeye niyetliyim inşaAllah bir aksilik çıkmaz, eskiden bir şekilde bekarları götürmek kolay oluyormuş ama şimdi araplar problem çıkardığı için 45 yaş altı bekar bayanların yanında illa bir akrabaları isteniyormuş. Ailemi ikna ettim gibi şubatta inşaAllah beraber gideceğiz. Önümüzdeki sene hac için de yazılmayı düşünüyorum, hep dua ediyorum Allah'ım halis bir niyetle senden hac ve umre dilemeyi nasip eyle diyorum, çünkü aksi takdirde daveti almak baya zaman alabiliyor geçen yıl arapça kursuna gittim aç buçuk bir şeyler biliyorum, inşaAllah nasip olur dileyen herkese oraları görmek

benden yine gecikmiş bir günaydıııııın
dualarınız ibadetleriniz kabul olsun inşallah
herkese güzel ve mutlu bir gün diliyorum...

inşallah canım... :)
kesinlikle bütün şartları zorla ve zaman kaybetme....
ben de ailemle gitmiştim,henüz niyetleri yoktu,zor ikna etmiştim...
tabi bu görünen kısmı,
nasip olmadan gidilmiyor,nasip olunca da bir şekilde şartlar oluşuyor ve kendini orada buluyorsun...

arkadaşlar konuştuğumuz konudan biraz uzaklaşacağım sanırım ama anlatmam lazımmm
dün eşim beni gülmekten öldürdü resmen
adamda marka takıntısı var diyorum ya,
şimdi havlu kağıt tuvalet kağıdı gibi şeyleri bimden aldığımı söylemiştim
eşimi de götürdüm beraber taşırız diye
tutturdu ben bimin tuvalet kağıdını almam, daha markalı birşey olacakmış,
bu önemli bir yere hizmet edecekmiş felan fistan
neyseeee dedim karşı çağdaş markete geçtik solo tuvalet kağıdı aldı tabi bizimkisi mutlu mesut
eve geldik oturdu maça izlemeye. ben de ikisinden birer örnek getirdim eline verdim al hangisi solo dedim
evirdi çevirdi kopardı eline sürdü yüzüne sürdü epey bi test etti
amaaan sen de çok bariz fark var tabiki bu dedi
koptummm bimin tuvalet kağıdını seçti.. bi de inanmıyor bana
yaaaa dedim sen devam et böyle noolcak bakalım sonun.
haklısın dedi ilk defa dün.
çok mutlu oldum tabi ben..

merhaba kızlar 2 gündür feci yoğundum ancak rahatlaım.şimdi ilk işim bakamadığım arkadaşların fotolarına bakmak.umarım kaldırmamışlardır.

akat ve sunny foto koyduklarını söylemişlerdi ama göremedim.koymadılar mı yoksa ben mi yetişemedim?

önemli bir yere hizmet edecekmiş lafına koptum:)
sırf marka diye kalitelidir takıntımız yüzünden bir sürü zarara giriyoruz, kalitesi aynı olan bir çok ürünü sırf ötekinin adı duyulmuş diye acımandan kaç katı para verebiliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…