Kirli Çıkılar )))

önemli bir yere hizmet edecekmiş lafına koptum:)
sırf marka diye kalitelidir takıntımız yüzünden bir sürü zarara giriyoruz, kalitesi aynı olan bir çok ürünü sırf ötekinin adı duyulmuş diye acımandan kaç katı para verebiliyoruz

meyra farmasi kızlar ben forexi takip ediyorum ama anlamıyorum nerelere bakmalı nasıl yorumlamalı onu çözemedim

meyra farmasi kızlar ben forexi takip ediyorum ama anlamıyorum nerelere bakmalı nasıl yorumlamalı onu çözemedim

abd verilerini takip ediyoruz canım...
normalde veriler beklenenden kötü gelirse ons çıkar,iyi gelirse ons düşer...
ama çoğu zaman anormal hareketler olur.... :)
yani ons bazen, veri meri dinlemez,kafasına göre takılır...
bize de onsun düşüncelerini doğru okumak gibi imkansıza yakın bir görev düşer....
çok karışık aslında,yani onsu dolayısıyla da altını,doları etkileyen bir sürü faktör var...
hepsini harmanlayıp bir sonuca varır ona göre hareket edersin....
bazen kar olur, bazen zarar...
ee ne de olsa kar ila zarar kardeştir,ağlamakla gülmek gibi... :)
evet farkındayım çok karışık anlattım ama, inan durum benim anlattığımdan çok daha karışık canım... :)

forezte bir tablo var ordakki veriler mi mesela altına 1726 demiş bunu günlük takip ediyor musunuz o şeklide mi abd verilerine nerden bakabilirim şu ana yatırımyapacak param yok ama olunca da acaba demeden ne yapacağımı bileyim istiyorum

ben "altın borsası" diye bir site var "teknik özet anlık" bölümünden takip ediyorum abd verilerini...
o 1726 dediğin de ons... :)
yani o rakam yükselince altın da yükseliyor,düşünce düşüyor,onu birçok siteden takip edebilirsin canım...

loveli pc başında değildim kusura bakma canım
ama meyraa çok güzel açıklamış herşeyi :))))

şimdi dediiğin siteyi inceledim valla daha anlaşılır bir site ikisini takip ederim artık
peki alım satımmı günde bir kere mi yapılıyor

canım sen bu ay -1000 tl deyiz. demiştin ben yatırım yapmayı henüz bilmiyorum ama öncelikle eksi durumu kapatıp sonra artıya geçebilirsin. kredi kartı ekstranızı açıp en çok neye harcama yaptıgınıza bakın. eğer giyimse eksiyi kapatıncaya kadar giyim almayın. arabaya veriyorsanız 2 ay az gezebilirsiniz. markete cok harcadıysanız pazarı kullanın, ya da evde dondurucuda, bakliyatlardan ne varsa daha çok onları tüketin bence. bu ay zararınız kapatabilirseniz, şu an öğrenmeye başladıgın yatırım konusunu 2-3 ay sonra değerlendirebilirsin. ya da anlayıncaya kadar TL olarak kalsın paranız. anladıgında bana da tüyo verirsin :)

katı meyve püresinden çıkan havuçlarla

mercimek çorbası
havuçlu kek
yoğurtlu meze yaptım. evde petibör bisküvi yoktu, olsaydı havuçlu top yapacaktım.

havalar çok soguk oldugundan dışarı (market alt katımızda) çıktıgımızdan hep oğlanı hem kendimi giydirmek uzun sürdüğünden markete gidemiyoruz. (sanki kar kış)
ben de bebek bezi ve ıslak mendilleri nette sipariş verdim (uygun fiyatı bulabiliyorsunuz) hem ucuza altım hem aşagıdan yukarı taşıma zahmetim olmadı (çok zor bir iş) adam kapıya kadar getirdi.

bu arada bir ıspanak yemeği yaptım, söylemesi ayıptır süper oldu. ama eşim sebze yemeğidiği için kaldı. acaba dondurucya koyabilir miyim?

daha önce burada ıslak kurabiyeyi dondurucuya konur mu diye sormuştum. koydum hiç bozulma olmadı.

herkese merhabalar, bizim için ettiğiniz dualara içtenlikle amin diyorum.Rabbim hakkımızda hayırlısını versin.monoroza paylaşım için çok teşekkür ederim.Allah razı olsun senden
aşure yapan sevgili meyracım Allah kabul etsin.bana da kargoyla gönderiver sen yaparsın da güzel olmaz mı
loveli ve depresifpoli evet güneydoğu ve doğuda gezilecek yerler var.bn de seviyorum oraları.D.bakır,Batman ve Vana gittim.Van gerçekten güzel bir şehir.orada kalırken Doğubeyazıtta İshak paşa sarayına gitmiştik ailecek.Ağrı dağını da görmüş oldum uzaktan da olsa :)
bi de euro almak istiyorum ama alım seviyesi ne olmalı sizce?2300 çokmu?

kredi başvurumuzu yaptık bu gü, onaylanması falan derken sanırım önümüzdeki hafta evi alırız,

bu gübn elektirik faturası geldi 93,5 tl çok fazla değilmi bundan sonra kış geliyor sanırım 250-300 altına düşmez biz klimayla ısınıyoruzda, gerçi daha çalıştırmadık şimdiye kadar

loveli bende bakayım o dediğin yerlere gerçi birikim bundan sonra çok zor ama

öncelikle kendimi tebrik ediyorum bu ay ki birikim hedefim 750-1000 arasıydı şimdiye kadar 900 ayırdım ay sonuna kadar harçlığımdan ne kadar kalırsa onuda eklerimm
şimdi gelelim diğer havadisime sonunda gözümü karartıp emin evime girdim çekilişli sisteme%5 peinat vererek 80ay vadeye 140milyara girdim
peşinat verdğim için bize an geç 31. ay paramız verilecek
her 10 ayda bir kura olacak ik kura 17aralıkta belki ilk grupta çıkar kısmet artık aralık ayının ücretinide ilk başta peşin verdik yani ilk ödemeye ocak ayında başlamış olacak ev alana kadar 1700dengeriye yavaş yavaş düşerek azalacak ne zaman kurada bize çıkar ve paramız teslim edilince 2025tl olarak ödememiz sabitlenecek biraz karışık gibi oldu ama eminevimle daha önceilgilenen arkadaşlar varsa onlara da fikir olur diye paylaştım....işin özeti en geç 31.ayda 140milyar değerinde bir evim olacak veee ben çok mutluyum en son taksidide ödediğimizde toplam tüm masraflarla dahil bize 156milyara mal olmuş olacak

evlenirken eşim düğün için banka kredisi çekmişti heray bankaya para ödemekten bıkmıştık çok şükür bu ay sonunda yatırdık veee kurtuldukkkkkk banka borcundan az bira kredi kartlarımızın taksitleri var onlarda bittimi bir daha hiç bulaşmak istemiyorum büyük rakamlara azıcık aşım ağrısız başım

şimdiki ruh halim işte böyle:

akıllıbıdık öncelikle hayırlı olsun emin evim işi
canım sizden organizasyon ücreti olarak ne kadar aldılar

hakkınızda hayırlısı olsun canım
inşaallah kazasız belasız ödersiniz

akıllıbıdık öncelikle hayırlı olsun emin evim işi
canım sizden organizasyon ücreti olarak ne kadar aldılar

8.673 aldılar canım

hakkınızda hayırlısı olsun canım
inşaallah kazasız belasız ödersiniz

inşallah evdeki hesap çarşıya uyarda hayırlısıyla alırız evimizi artık herşeye daha çok dikkat etmem gerekiyor azda olsa kenarda üç beş bişeyler biriktirmem lazım dünya hali ihtiyaç olur ama şuan elde var sıfır altın sadece günlük kullanmalık birkaç takım var o kadar
farmasicim sen benim birikimi mi sıfırlarmısın ay sonunda yeni bir bütçe oluşturayım bu arada altını 99.6dan bozdurdum büyük bir kısmını Allah bereet versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…