kızlarrr dün çıkardığım kışlık kaşemin cebinde ne buldum bilin bakalım
paraaaaa....... :))))
iftarda güzeeel bir müzeye atanmam için dua edersin değil mi:26:kızlar mrb tekrardan
bu gece sahur yapıp yarından itibaren oruca niyetlenmek istiyoum. Hamilelikteki oruçları tutmak istiyorum. Allah'ım şeytana uydurmazda öderim borcumu. Siz de yarın sorun bana tutuyor musun diye de. özellikle buraya yazıyorum ki ertelemeyim diye.
canım bimin yeşil renkli olanından mı bahsediyorsun kırmızı renkli queen olanından mı?
eğer yeşil renkli olansa onu ben de beğenmiyorum solonun dayanıklığını çok seviyordum.
indirime girince solo çok hesaplı geliyordu bana.
ama bugün adesede de baktım ki solo artık yaprak adedini 171 e düşürmüş. ben ne anladım bu işten.
artık familia alcam napalım.
burada hep borç ödemekten bahsederken asıl borcumu unutmuşum. aşure günü orucundan bahsederken evde oturdugumu ve en kısa günleri boşa harcadıgımı! oğlumunda emmeyi çoktan bırakmasına rağmen borçlara başladıgımı bu özel aşure günü dolayısıyla hatırladım. dun gece sahur yaptım. inşaallah regliye kadar bir 10 gun tutabilsem başlamışken. devamı da gelir. iftarda dua ederim hepiniz için. farmasi ben ay başında şu kadar borç ödedim öbür taraf için diye bildirim yapayım bari.
akat aşure orucunu cumartesi mi tutacagız? bir de komşumda dedi ki yapacagımız alış verişin 12 ya da 15 parça olması gerektiğini söyledi. şimdiye kadar duymadım ama var mı böyle bir şey.
akıllıbdık hayırlısı olur inşaallah. ama ben güvenemezdim açıkcası. evinde oturmakda nasip olsun. ne güzel hepimiz birşeyler almaya başladık. ev, araba falan
allright tuvalet kagıdı için yazacagım. eşin o kadar inceledikten sonra dogru kagıdı bulsaydı bile önemi yok bence. pahalı ürün kalitesini görünüşünden bir dokunusundan hemen hissettirmelidir. o kadar inceleniyorsa bariz fark yoktur. eşinin o huyları benimkinde de var. hatta hatasını kabul etmez. bizim anlamadıgımız bir özelliği vardır, sağlık açısından der yine haklı çıkmaya çalışır.
diş hekimleri günün kutlu olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?