Kirli Çıkılar )))

valla bilmiyorum ki
ben hiç anlamıyorum zaten
yaptığım tek birikim faturalarda zira hala
ama altın uzun vadede hep kazanır
hele de dünyada artık savaşsız gün geçmezken
ha keşke savaş olmasa da altın kazanmasa ama

canım ben dağılan ve ele yapışan tuvalet kağıdını hiç sevmem.
o yüzden baya çeşit deniyorum ve araştırıyorum tabi aynı zamanda da ekonomik olsun istiyorum.
dağılıp yapışmayan tek tuv. kağıdı soloydu.
canım tuvalet kağıtları genelde 2 ye ayrılıyo 3 katlı olanlar ve 2 katlı olanlar.
3 katlılar selpak, papia, bimin kırmızı renk olanı gibi bunların yaprak adedi az ama kalın oluyolar.(seninki kırmızı olandansa zaten solodan baya pahalıya denk geliyo )
diğerleri ise daha ince ve kağıt adedi fazla.
dolayısıyla ben de indirime girdiği an solo alıyordum en uygun ve kaliteli o çünkü. ama kalınlığı aynı olmasına rğmen yaprak adedini çok düşürmüşler.
güya fiyat artrmamışlar..
ben de bırakcam malesef.

bu arada diş hekimleri günün kutlu olsun canım seyyahalemi iyi hatırlattı.
meyraa paylaştığın bilgiler için çok teşekkürler canım..
senfat Allah kabul etsin
akıllıbıdık hayırlı olsun canım

ben de az önce bu ayın genel durumunu çıkarttım
240 tl market olmak üzere 1700 tl harcamışız.geçen ay market 390 tl imiş.
ama daha aşure günü de var o gün de baya alış veriş yapmayı planlıyorum.
aslında pazar gününe aşure yapmayı düşünüyordum ama bizim apartmanın ev hanımı hatunları başka gün yokmuş gibi hepsi pazar günü aşure yapıyorlar. sonra hepimiz birbirimize aşure veriyoruz.
çalışan hatun olarak pazartesi yapim de bari onlara eziyet olmasın haftaiçi

selam kirli çıkılar nasılsınız bakalım??*
akıllıbıdık hayırlı olsun eviniz..
şuan beklemedeyim ne alıp satacagımı bilemiyorum:)))önerisi olan varmı meyra farmasi ne yapmak laızm?tl de beklemedeyim ben...gümüş bayagı çıktı birkaç günde..

merhaba kızlar
koca bır ay gecdı ben 5 kurus kenara koyamadım bıde hala eksıklerım var sanırım bu ayında 0 bırıkımle kapatıp onumuzdekı ayı kendı evımde bırıkımli geciricem inşallah...

merhabaa
altın konusunda ben de kararsızım tek hedefim düşünce almak.

Merhaba Arkadaşlar , umarım herkes iyidir ve herşey yolundadır . Pek yazamıyorum artık . Yakın zamanda eniştemi kaybettik . Kendimi toparlamaya çalışıyorum . Bir de araba aldım . Biriktirdiklerimi de peşinat olarak verdik . Elimde pek bişey kalmadı . Her ay birikim yapamasam da en azından 1 gr almaya gayret edeceğim . Herkese bol birikimli , mutlu , huzurlu günler diliyorum .

öncelikle başın sağolsun bitanem
araban da hayırlı olsun kazasız belasız günlerde kullanırsın inşaallah

başın sağolsun canım, allah yakınlarına sabırlar versin inşallah. bu arada araban da hayırlı olsun.

akıllıbıdık tebrik ederim canım, ev işiniz inşallah hayırlı olur en kısa zamanda alırsınız:))

allright senin de diş hekimleri günün kutlu olsun canım:))

Son düzenleme:
ya kızlar biri beni durdursun bugün mailime gelmiş. çeyiz ürünleri satan bir site %50+20 yapmış
ben de bir bakayım dedim kızım için, bakmaz olaydım kendime geldiğimde sepetim 450 liraydı
gerçi hepsi de çok güzel ve almam gereken şeylerdi ama önümüzdeki ayın birikiminden önemli bir miktar gitti:18:

abla kzın güle güle güzel günlerde ağız tadıyla huzur içinde kullansın

ama sen bu ay bir daha o siteye girme oldu mu

allright canımcım günün kutlu olsun ,nice senelere bol bereketli kazançlarla

Kızlar sizleri dinleyerekten Önceden yaptıgım yüzüklerim kolyelerim pırlantalarım vardı. Ama Sizleri dinleyerek altın bilezik yapıcam bu kısmetse yada yarım altın.

başın sağolsun canım

ablacım çeyiz çok heyecanlı yaaaaa sonradan alelacele alınacağına uyugn ve isteğe göre alınması mantıklı güle güle kullansınn

alllrigtcımm günün kutlu olsunnnnnn

seyyahalemi arabamız satılırsa ve altın düşerse riske girip hepsiyle altın alcemmm ya batarım ya çıkarımmmm

derenn başın sağolsun canım Allah rahmet eylesin..

sunny kızın çok şanslı ben de anne diyebilirim bu arada

Hakkınızda hayırlısı olsun akıllıbıdık, inşallah ilk kurada size çıkar ev.

Deren başın sağolsun, arabanı da iyi günlerde kullan.

Sunny abla kızın için aldıkların hayırlı olsun. Güzel günlerde kullanır inşallah.

meyra inşallah yarın buraya uğrarsın =) Aşure tarifini buraya yazarsan çok mutlu olurum. Ben de ilk defa yapacağım. Pek de becerikli değilimdir ama niyetlendim işte =)

offf bulaşık makinesi yine sorun çıkardı bimin birde finishin tableti var ikisinide attıgımda oluyor mu fark etmedim ama çoğunlukla finishi kullandıgımda erimiyor parçalanmış olarak makinede duruyor ne önerirsiniz daha da bir sürü tablet var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…