seyyahalemi valla altınlarımı sattıktan sonra böyle haber verilir mi
gerçi adam biraz satışları arttırmak için konuşmuş gibi geldi
anladığımdan değil de öyle gibi geldi
epey büyük bir rekordan bahsetmiş çünkü..
canım çok zor yerlerden sordun bugün beaa
hiç rengine dikkat etmedim desem..valla ama kırmızı olabilir..
yaprak adedi 171 mi? maşallah kız nasıl aklında tutuyorsun bunları
işte karanfilce farkı
benden kocaman bir aferin
selam kirli çıkılar nasılsınız bakalım??*
akıllıbıdık hayırlı olsun eviniz..
şuan beklemedeyim ne alıp satacagımı bilemiyorum:)))önerisi olan varmı meyra farmasi ne yapmak laızm?tl de beklemedeyim ben...gümüş bayagı çıktı birkaç günde..
merhaba kızlar
koca bır ay gecdı ben 5 kurus kenara koyamadım bıde hala eksıklerım var sanırım bu ayında 0 bırıkımle kapatıp onumuzdekı ayı kendı evımde bırıkımli geciricem inşallah...
Merhaba Arkadaşlar , umarım herkes iyidir ve herşey yolundadır . Pek yazamıyorum artık . Yakın zamanda eniştemi kaybettik . Kendimi toparlamaya çalışıyorum . Bir de araba aldım . Biriktirdiklerimi de peşinat olarak verdik . Elimde pek bişey kalmadı . Her ay birikim yapamasam da en azından 1 gr almaya gayret edeceğim . Herkese bol birikimli , mutlu , huzurlu günler diliyorum .
öncelikle başın sağolsun bitanem
araban da hayırlı olsun kazasız belasız günlerde kullanırsın inşaallah
Merhaba Arkadaşlar , umarım herkes iyidir ve herşey yolundadır . Pek yazamıyorum artık . Yakın zamanda eniştemi kaybettik . Kendimi toparlamaya çalışıyorum . Bir de araba aldım . Biriktirdiklerimi de peşinat olarak verdik . Elimde pek bişey kalmadı . Her ay birikim yapamasam da en azından 1 gr almaya gayret edeceğim . Herkese bol birikimli , mutlu , huzurlu günler diliyorum .
ya kızlar biri beni durdursunbugün mailime gelmiş. çeyiz ürünleri satan bir site %50+20 yapmış
ben de bir bakayım dedim kızım için, bakmaz olaydım kendime geldiğimde sepetim 450 liraydı
gerçi hepsi de çok güzel ve almam gereken şeylerdi ama önümüzdeki ayın birikiminden önemli bir miktar gitti:18:
abla kzın güle güle güzel günlerde ağız tadıyla huzur içinde kullansın
ama sen bu ay bir daha o siteye girme oldu mu
Hakkınızda hayırlısı olsun akıllıbıdık, inşallah ilk kurada size çıkar ev.açıkcası net bir teminat vermediler ama üniversiteye başladıgımdan bu yana hep adını duyardım göreve başladıgımda düşündüm olmadı evlendiğimizde düşündüm olmadı o günden bu yanada olumsuz bir duyumda alamadım hani parayı iç etme gibi bu da benim kendi kendime verdğim bir teminattı
parayı alıp giderlese ne yaparım diye düşündüm kiracıykende bile bile ev sahiplerine veriyoruz
vade ortası kafa karıştırmayan net bir bilgi ama 80aylık bir dönemde 40.ay almayı beklemektense
çekilişli sistemde ise en kötü ihtamal 31. ayı bekleyeceğiz ama daha önce çıkma ihtimali oluncada avantajlı oluyoruz gibime geldi
işin gerçeği içimde korku var mı var ama ben ne zaman büyük rakamlarla iş yapsam hep böyle tedirgin olurum halbuki garanti maaş var neden korkuyorsun diye bilirsiniz ama borç ürkütüyor insanıyor ama borca girmedende ev almanın yolunu bulamadık biriktireyim diyoruz ama zaman ilerliyor siz biliyorsuz kaç kez mecburi ev taşıdım kiralar nakliyeler cebini yakıyorinsanın hayırlısı diyelim niyet hayır akıbet hayır Rabbim ev alanın yuva kuranın yardımcısı olur der hep annem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?