merhaba arkadaşlar,
sanırım bizim ev işi yattı
kredi başvurumuzu yaptık onaylandı, bu gün eve ekspertiz ggöndereceklerdi, aramışlar evi satacak adamı adam demiş şimdi gelmeyin sorunvar banka bizi aradı dedi sorun varmış, bizde ev sahibini aradık, adam dedi arsa sahibiyle sorunumuz var, çevre düzenlemesi bittiği içinsatmıyacam evi diyor, bu arada ev hala arsa sahibi adına gözüküğyor, onların arasındaki sorun yüzünden sanırım alamıyacağız, çok sinbirlendim, hele eşim kriz geçirecekti nerdeyse, sorun o şahısların arasında sorun olması değil, sorun bunu baştan bize söylememeleri ve bizim bun bankadan öğrenmemiz, düşünsenize bankacı arıyor hocam dediğiniz gibi ardık eve gidecektik fakat sorun varmış, ev sorunluysa almanızı önermeyiz biz şoklardayızz
neyse bizde aradık adamları sorunu öğrendik dedik pazartesiye kadar çözerseniz alırız evi yoksa almıyacağız, yaptığınız hiç hoş değil falan dedik, ama acayip soğudum evden, neyse herşeyde vardır bir hayır , bakalım pazartesi nasıl bir cevap gelecek
hayırlı sabahlar hanımlar
aşure günümüz mübarek ve de hayırlara vesile olsun inşaallah :)
günaydın kızlar:) evi bu hafta o kadar dağıtmışımki anlatamam size:) sanki evde 5 çocuk yaşıyoda bi hafta evden çıkmadan evde yaşamışlar gibi:) şimdi evimi toplıcam camlarımı silcem sabah kalktım hamur yoğurdum kociş kalkınca gözleme yapmak için :)fena halde midem bulanıo:) sanırım bebiş bugün kahvaltı yapmak istemiyo:) bana kızgın bu hafta işler çok yoğundu iş yerinde hem kendimi hem onu çok yordum dinlenmek istio dogal olarak:)
bu arada dr. gittim perşembe günü kalp atışlarını gördük o kadar küçük bi kalbi varki nokta kadar o kalbiyle hayata tutunmaya çalışıo yavrum:)iyiymiş ama ikiz diilmişben ikizim olsun çok istedim ama sağlık olsun :) kuru fasülye gibi bişe teyzeleri resmine bakıp bakıp seviyorum bu ikinci resmi :) battaniyeside büyük bi hızla ilerliyo bitsin paylaşcam burda:)
bebk magazaları geziorum o kadar güzel o kadar güzel şeyler varki anlatamam ama alamıorum çünkü cinsiyeti belli diil içimde kaldı ya bornoz takımı kestirdim gözüme ama iki renk var mavi ve pembe:) alamadım işte:) bide bebişi olan hatunlar bana akıl verseniz ilk aylarda ne giyer ne eder:) geçen gün konuşuoruz eşimle ilk önce iç çamaşırlarını alalım dedim şimdi sayyorum 6 tane zıbın 6 tane atlet 6 tane kilot alalım diye başladı gülmeye nasıl gülüo ama dediki el kadar bebek kilot giyermi hiç düşündüm evet giymez:) bilmiorumki napsam? ne alsam?
ayrıca karanfilcecim burda hiç güzel bi hava yok hava kapalı malesef:)
günaydın kızlar:) evi bu hafta o kadar dağıtmışımki anlatamam size:) sanki evde 5 çocuk yaşıyoda bi hafta evden çıkmadan evde yaşamışlar gibi:) şimdi evimi toplıcam camlarımı silcem sabah kalktım hamur yoğurdum kociş kalkınca gözleme yapmak için :)fena halde midem bulanıo:) sanırım bebiş bugün kahvaltı yapmak istemiyo:) bana kızgın bu hafta işler çok yoğundu iş yerinde hem kendimi hem onu çok yordum dinlenmek istio dogal olarak:)
bu arada dr. gittim perşembe günü kalp atışlarını gördük o kadar küçük bi kalbi varki nokta kadar o kalbiyle hayata tutunmaya çalışıo yavrum:)iyiymiş ama ikiz diilmişben ikizim olsun çok istedim ama sağlık olsun :) kuru fasülye gibi bişe teyzeleri resmine bakıp bakıp seviyorum bu ikinci resmi :) battaniyeside büyük bi hızla ilerliyo bitsin paylaşcam burda:)
bebk magazaları geziorum o kadar güzel o kadar güzel şeyler varki anlatamam ama alamıorum çünkü cinsiyeti belli diil içimde kaldı ya bornoz takımı kestirdim gözüme ama iki renk var mavi ve pembe:) alamadım işte:) bide bebişi olan hatunlar bana akıl verseniz ilk aylarda ne giyer ne eder:) geçen gün konuşuoruz eşimle ilk önce iç çamaşırlarını alalım dedim şimdi sayyorum 6 tane zıbın 6 tane atlet 6 tane kilot alalım diye başladı gülmeye nasıl gülüo ama dediki el kadar bebek kilot giyermi hiç düşündüm evet giymez:) bilmiorumki napsam? ne alsam?
ayrıca karanfilcecim burda hiç güzel bi hava yok hava kapalı malesef:)
geçmiş olsun canım.
evin arsa sahibiyle ilgili bi hukuki bir sorun varsa hemen pat diye çözülmez siz işinizi garantiye alın canım.
gerçi bankacılar anlar sanırım ama siz yine de bi dolandırma olaylarına filan gelmeyin.
benim babamın aldığı arabada da güya galeriyle sahibi arasında sorun vardı.
meğer galerici dolandırıcıymış.
işte o hemen pazartesiye kadar hallolur mu bilmiyorum.şöyle anlatayım arsa sahibi evleri kat karşılığı vermişl mütahite, bizim evi alacağımız adamda o binanın elektirik işlerini yapmış mütahitte para değilde daire vermiş adama adam şuan içinde oturuyor, ama tapudayu üstüne almamış tapuda ev arsa sahibi adına gözüküyor ( biz bunu düne kadar bilmiyorduk ), arsa sahibide diyormuşki, mütahit ban verdiği sözleri yerine getirmedi gün ısı takmadı, çevre düzenlemesini yapmadı gibi, işte mütahitte yapacam falan diyormuş, uzun mesele, dedik pazartesiye hallettiniz halllettiniz halledemzseniz biz evi almıyoruz dedik bende bu aradda çok soğudum ama bakalım ne yapacağızz
hayırlısı neyse o olsun diyorum artıkk
öğretmenelr günümüz ve aşure günmüz mübarek olsun canlar
ve aşure şu saat itibariyle yaptım ve dağıttım offf kollum koptu tepsilerle kaç kat in çık in çık ama çok şükür 20ye yakın eve verdim aslaında daha çok ev vardıda çogu işteymiş bugün kapıyı açan olmadı işin en tuhafıda hepsi beni tanıyor adımı iş yerimi nerden geldiğimi biliyor waaay beee mahallede nasılda yayılmış sevdim komşularımı bakalım zaman neleri gösterecek bize şimdi dışarı çıkıp evde olan herşeyden azda olsa almayı düşünoyorum bereketi artsın çoğalsın hiç bitmesin diye
aşure gününüz ve öğretmenlerin öğretmenler günü kutlu olsun..
dün bi olay yaşadım hala etkisindeyim hatırladıkça boğazım düğümleniyor
hava güzeldi kızı parka götürdüm güneşli ama soğuk bir hava tabiki
yaşlı annannesiyle gelmiş bir kız çocuğu vardı. üzerinde palto yok hırka var ayağında yazlık ayakkabılar bizim kızdan az küçük..
neyse gittim kadının yanına sordum. babası bırakmış gitmiş, annesi şeker hastası bu kızla hiç ilgilenemiyor her tarafı çürüdü dedi
yatalak olmuş sanırım. ben büyütüyorum ama elimizde avcumuzda yok dedi. hava alsın diye çıkardım dedi çocukta renk yok ses de yok öyyle bakıyor( kadıncağız çook yaşlı 70-75 var
Allahııım dedim hava soğuk napsam ne etsem....
evde yardımcım temizlik yapıyoırdu hemence telefon ettim
mont ayakkabı atkı şapka eldiven evde ne varsa poşete koy getir dedim
benim kıza yarın gider yenilerini alırım dedim
alamasam da idare eder hepsinin çeşidi yedeği var çünkü..
giydirdim.. annane sarıldı ağladı..ben ağladım..annem yanımda o da ağladı..
hala anlatırken gözüm doluyor diyorum ya boğazımda bir düğüm 2 gündür..
ben pek böyle birşey görmemiştim ilk kez gördüm duvara tosladım resmen
adresini aldım pazartesi de erzak ve bez götüreceğim
yumurta yedirebiliyor musun yok pekmezi var mı yok!!
off kızlar artık her ay bu eve birşeyler bırakacağım
oof of(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?