Kirli Çıkılar )))

İyi akşamlar arkadaslar hepimizin aşure günü,öğretmenlerimizinde öğretmenler günü kutlu olsun.Hayırlara vesile olsun inş.
Ben hastayım hiçbişey yapamadım bugün hem grip hemde regl oldum vee uykusuzum bu aralar ailevi sorunlarım var inş rabbim tez zamanda atlamayı nasip eder.
allright canım okurken bile kötü oldum canım ALLAH kabul etsin çok iyi yapmışsın canım darısı bizlere olur inş
farmasicim paylaşım için çok sağol canım çok güzeldi teşekkürler

Cümleten Selamün Aleyküm bayanlar:) (evde toplam 2 kişiyiz selam verecek on kişi bulamadım burdan size vermek isabet olur diye düşündüm:))
RAbbim bu güzel günün bereketinden nasip etsin hepinize inşaAllah, herkesin gönlündekini hakkında hayırlı etsin tez zamanda versin inşaAllah
bugün kendime de eve de cömert davranıp alış verişimi yaptım, inşaAllah tüm yılımız bereketli geçer:) oruç tutmayı çok istedim ama Rabbim nasip etmedi, farmasi Allahım razı olsun paylaşımın nedeniyle televizyonu kapattık arkadaşla tesbih elimizde dua zikir olayına bağladık:)
tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum ayrıca:)
ptesi göz ameliyatım var biraz korkuyorum sanırım, dua bekliyorum hepinizden, ayrıca bu gece az da olsa şifa olsun diye sürme çekeceğim:)

ben bu topiği daha da çok sevmeye başladım, yazılanları okurken o kadar zevk alıyorum ki, sıkılmıyorum hiç.
aşure günümüz mübarek olsun inşallah
öğretmenler gününüzü de kutluyorum.

bugün iki komşum aşure getirdi, bi kase yedim, bi tane daha yiyesim var
ben de haftaya c.tesi yapmayı düşünüyorum.

sabah biraz geç kalktım, haftanın yorgunluğunu atmışım bu sayade üzerimden.
gerçi sonradan yine yoruldum epey
kahvaltıdan sonra, eşimin toplantısı vardı, gitti
ben de evi süpürdüm, çamaşırla ilgilendim.
öğleden sonra da benim vakıf toplantım vardı, oraya gittim
daha sonra eşim beni aldı
babam öğretmen, ona hediye baktık, erkek olunca seçenekler kısıtlı, zaten annem mavi bi gömlek alın dedi, o yüzden fazla uğraşmamış olduk
görümcemin bi kızı var, 1 yaşında, lcwde öğretmenlere özel indirim vardı, bi hırka aldık ona.
abimin eşi doğum yapmıştı 10 gün önce, hastaneden dün çıktılar.
bebeğe bi çeyrek, gelinimize de bi çift ayakkabı aldık.
çeyreği önceden almıştık, bugün aldığımız hediyeler yaklaşık 110 tl tuttu.
birazdan da tatlı yapcam, kremasını yaptım, soğuyor, kalkıp geri kalan kısmını halledicem.
yarın benim kayınvalidemle abimlere gidicez, kayınvalidem de bi tepsi su böreği yapmış onlar için.

ayrıca kayınvalidem akşam 5 gibi çiçek yolladı bana, öğretmenler günümü kutladı
sağolsun bu gibi günleri boş geçirmez, hediye alır, alamamışsa bile harçlık verir

ne güzel maşallah canım.. özellikle kayınvalidene.
ben de aşuremi yarına yapmaya karar verdim.
ben bugün toplantıya gitmedim ve çok fena vicdanım sızlıyor.
neyse perşembe günü mahallemdekine gitcem.
bugün regl günüm.
ilk günüm çok ağrılı geçiyor midem bulanıyor bazen kusuyorum bile.
geçenki dönemde gittiğimde çok kötü oldum bu sefer evde dinleneyim istedim. hep de cumartesiye denk geliyo.
ama bugün çok önemli bi gün evde olmaak da canımı sıktı.
huzursuzluk içindeyim anlayacağın.
abinin bebeğine de Allah uzun ömürler versin canım.
maşallah sen de 24 haftalık olmuşsun.
yakında seni de göndericez.
Rabbim hayırlı sağlıklı salih evlat etsin inşallah.

‎- 5 Dakikanızı ayırıp okumanızı tavsiye ediyoruz.
- Lütfen bu önemli bilgileri bir sefer duvarınızda paylaşın.

Öncelikle dizüstü bilgisayarlarıni asla ve asla...kucağınızda, dizinizin üstünde kullanmayın.

En çok manyetik alanı saç kurutma makinesi ve ütü yayar (bu aletleri kullanırken acele edin, işinizi çabuk bitirin.

"Yatak odalarında televizyon, bilgisayar ya da cep telefonu bulunması tahmin edemeyeceğiniz kadar zararlıdır. Havayı iyonize eden elektromanyetik alan yüzünden çoğu zaman bir koku ile algıladığımız ancak gözle göremediğimiz elektrik yüklü parçalar havada asılı kalırlar.
Saatlerce havalandırsanız bile tam olarak ortamdan süpürülmezler, her nefes aldığınızda ciğerlerinize bu parçaları çekiyorsunuz demektir.
Elinizin hemen altındaki klavye ve Mouse ise her hareketinizde elektrik sinyalleri gönderir. Mutlaka kablolu mouse kullanınız. . Aynı şekilde uzun süreli klavye ve mouse kullanımı maalesef bilekleri ve eli deforme etmektedir. "RSI (Repetitive Strain Injury)" denen sürekli aynı bedensel hareketlerin tekrarıyla oluşan eklem rahatsızlıkları ve "Carpal Tunnel Sendorumu (tekrar eden hareket sendromu )" ciddi sonuçları olan ve ameliyat gerektirebilen hasarlar verirler.

Lazer baskı yapan yazıcılar, çalışmaları sırasında ozon gazı üretirler.
Uzmanlar kanser ve bağışıklık sistemi hastalıklarının, manyetik alanın zayıflattığı bünyelerde oluştuğunu söylüyorlar.

Mesela çoğumuzun kullandığı Bluetooth kablosuz bağlantısı için HP firmasının resmi kitapçığı "lütfen sağlığınız için bir metreden kısa mesafede Bluetooth kullanmayın” diyor.

Eğer bütçeniz yetiyorsa LCD dediğimiz ince ekranlardan alın. Bunun radyasyon seviyesi daha düşüktür.

Bilgisayar kasanızı bedeninizden uzak tutun. Kabloları mümkün olduğunca uzun tutarak çevrenizdeki boş alanı uzatın, Bilgisayar masanızı metal aksamdan değil, ahşap ve elektrik yükü tutmayacak şekilde oluşturun.
Bilgisayarınızın bağlı olduğu prizi mutlaka topraklı yaptırın.

Günde bir kaç saatten fazla keyif, oyun ve web gibi zorunlu olmayan aktiviteler için bilgisayar karşısında zaman harcamayın.

Son olarak, bilinen tüm elektronik cihazlarda elektromanyetik alanı yakalama becerileri yüzünden özellikle ametist kristalleri kullanmanızı ve bilgisayarınızın yakınına koymanızı önereceğim.

Bu ametist kristalleri belli aralıklarla deniz suyuyla topraklandıklarında elektrik yükleri sıfırlanarak gereken koruma alanını sağlamaya devam ederler."

Sevgili okurlar, ben şahsen Balıkesir Dursunbey Güğü Köyü'nde çalışırken, köyde ametist madeni olması nedeniyle, bol miktarda ametist kristali edinmiştim.

VE EN ÖNEMLİ KONU: . . . Eğer acil servis doktoru falan değilseniz, cep telefonunuz uyuyacağınız odada asla açık olarak kalmamalı. Gece siz uyurken Yatak Odanızdan en az 10 metre uzakta olmalıdır!!!!

Yapılan araştırmalara göre 20 dakika boyunca cep telefonu ile kesintisiz konuşanların, bir sağlık kuruluşunda beyin kontrolünden geçmesi gerekiyor. Nitekim telefon ile konuşurken sınırı aştığınızda hep başınız ağrır.. Unutmayınki , konuşurken de telefonun patlama gibi bir tehlikesi vardır . . . Mutlaka KULAKLIK KULLANIN ! ! !

Telsiz telefonlarda da benzer tehlikeler mevcut, ev telefonunuz telsizse değiştirin, kablolu alın.

Çamaşır ve bulaşık makineleri çalışırken yanında durmayın ( mesela bulaşık makinesini çalıştırıp yanındaki masada keyif çayı içmeyin veya masa keyfi yapmayın ), çünkü çok manyetik alan yayarlar. Özellikle çamaşır makinesinin, çamaşırları döndürme aşamasında hemen uzaklaşın.

Son olarak; kullanmadığınız aletleri fişten çekin. Yapılan araştırmaya göre, "stand by" da yani bekleme modunda kalan aletler, gene elektrik tuketıyorlar. Ve ABD'de bekleme modunda tüketilen elektiriğe " vampir elektirik" deniliyor. Bu da gösteriyor ki elektronik aletler fişten çekilmediği, en azından güç düğmesinden kapanmadığı sürece bizim için tehlike yaymaya devam ediyor.

Tüm bu aletlerin neden olduğu masraf ve küresel ısınma yetmiyormuş gibi, bizi de tüketiyorlar yavaş yavaş.

sadece sizinle de paylaşmak istedim...

bende itiraf edetyim bu grubu çok ama çok seviyorum çünkü sadece para para para değil konu burada hayatın tam içinden en can alıcı yerinden giriyor
bilgisayarı sadece bu guruba bakmak için kullanıyorum desem yalan olmaz hatta birbirinden farklı konulara değindiğinz zaman merakla bir sonraki mesajın ne olacağını bekliyorum maddi dünyamızada hitap ediyoruz burada manevi dünyamızada vicdanımızada ses veriyoruz mantığımızada haklıda oluyoruz haksızda ama kesinlikle çok şey öğreniyoruzzzzzzzz
mesela grubun adı kirli çıkılar oldugu için önce bunu yazayım bu topiği ne zaman keşfettşm bilmiyorum sanırım ocak gibiydi yaklaşık 10ay oldu ve ben bu 10 içinde
düğün için çekilen 20 milyara yakın banka kredimin kalan borcunu bitirdim
kaynım için çektiğimiz borcu da bitirmeye yakını bitirdim
defalarca ev taşıyıp nakliyecileri zengin ettim
eşyalarımın eksikliklerini tamamladım
büyüdüm olgunlaştım gamzsızlaştım
kayınvalidemi affettim eşimin ailesini sizin sayenizde affettim nasılmı oldu bu özel bir durumdu ve kendi ailemle paylaşamıyordum sonra karşıma gelir ve olay büyür diye ama sizlerle paylaştım yeri geldi desteklediniz yeri geldi yol gösterdiniz ama hep destek oldunuz yazmak çok rahatlattı özelliklede garyana getirmedin yazdıgınız yorumlar içimdeki öfkemi hafiflettip dindirdi hoş görmeyi görmezden gelmeyi merhamti öğrendim benimde hatalarım çok oldu tatlı dille uyardınız fiziki bir kuacklaşma yok ama manevi olarak çok iyi sarıp sarmalıyoruz birbirimizi bir ara çok bunalmıştım hep destek oldunuz yorumlarınızla bazen bir tebessüm bizim için sıradan başkları için çok anlam ifade edebilir deriz ya burada bu hissediliyor

manevi dünyamıza yol açıyoruz kırmadan gruplamadan zan altında bırakmadan
örnekler aalıyoruz hayatlarınızdan kendi hayatımıza
ooooooooo öyle şeyler varki aklımda ama uykum çok geldiği için toparlayamıyorum kopuk kopuk oluyor
işin özü mümin mümin aynasıdır

toplantı diye bahsettiğiniz şey ne öğretmenler gününe özel bir toplantı mı kutlama gibi yoksa dini amaçlı bir grup toplantısı mı

Sizleri okumak büyük bir keyif, muhabbetiniz daim olsun inşallah.

Kitap fuarından Özlem Denizmen'in Destek Yayınlarından çıkan "Cebinde Mucize Yarat!" kitabını aldım, kişisel finans başlığı altında "İster memur ol, ister milyoner parasını yöneten hayatını yönetir!" sloganıyla süslenmiş kapak. Bütöçe yapma, kredi konusu bilgiler, yatırım araçları vb. başlıklar altında genel finans bilgisi veren bir kitap. Yeni başladım, okumak hoşuma gitti. Sizlerden öğrenmeye başladıklarımı pekiştirme amaçlı, elimin altında bulunsun istedim.

günaydın canlarım sizleri okumadan çıkmak istemedim hasta ziyaretine gideceğiz birazdan
dün ayrıca evlilik yıldönümümüzdü dışarı çıktık ekonomik bir yemek azcık bir alışveriş ve eve döndük
aşureyi yapamadım dün bugün yaparım dedim ama yetişemem
sadaka vermeyi unuttum
sizlerle paylaşımda bulunmak çok güzellll çok seviyorum çok şey öğreniyorum

Günaydın arkadaşlar, gününüz aydın ve güzel geçsin.bir haftanın sonuna geldik.yarın iş başı.her sonun bir başlangıcı vardır bugün çarşıya çıkmayı düşünüyorum kendime bişeyler almam lazım

akıllıbıdık sanırım bize sordun toplantıyı.
vakıfla ilgili, dini toplantı diyeyim yani.

ayrıca dün buraya yazdıktan sonra, markete indim, hemen yanıbaşımızda.
aslında dün alış veriş yapmıştık ama aşure günü niyetiyle de meyve alayım bari dedim, burada yazılanları okuyunca şevke geldim çünkü.
karanfilce de sadaka üzerinde durmuştu.
benim de aklıma vakfın kumbarasının bende olduğu geldi.
sadaka niyetiyle bi miktar attım içine.
Allah razı olsun hepinizden.

ayrıca karanfilce iyi dileklerin için teşekkür ederim. takvime göre 24ün içindeyim
ultrasona göre 25i bitirmek üzereyim :)
bizimkinin gelişimi bi hafta kadar önden gidiyor.
okulda da nöbet tutmayacam artık bu haftadan itibaren :)

Son düzenleme:
selam kızlar sabahtan beri hem temizlikyapıorum hem dinleniorum yemek yapıorum arada birda forma bakıyorum bugün bir derdim var bölümünde eşi ve eşinin ailesi bölümünde bi konu okudum valla bütün gün canım sıkıldı ortada çocuk varsa artık tahammül edemiyorum korkaklıklara bencilliklere kendime dert edindim anlıcanız: sanki derdim yok gibi
evimi sildim süpürdüm toz aldım pırasa sardım şimdide tuvalet banyo kaldı onuda yaparsam bitti işim:) gidim temizlim orayda çorbamıda yapıp kocişi beklim iyi bi hafta sonuydu dinlendim epey:) ama pazrtesi çok yorucu olcak biliorum ooooooooooooooof offff pazartesi sendromu yaşıyorum bü gün........

Canim sordugun sorunun cevabini ozelden atamadim 100 msj idoldurmadigim icin resmi kuran kursundayim yasin kuran ogrenimine cok uygun zaten simdi kurslarda ogrenci yas araligi17 ,75 yas arasinda hic cekinmene gerek yok bulundugun ilin muftulugunu tlf ile arayarak yada bizzat giderek sana en yakin kurAn kursunun yerini ogrenebilirsin elbetteki kursa giderek ogrenmen daha kolay olur hemde daha dogru ogrenirsin tek basina telaffuzlari tam olmaya bilir buda mana bozulmaasina sebep olur kuran ogrenen insanlarin en hayirlisidir kolaylikla ogrenmen temennisiyle...

canım ya senin çok değil sadece 4 de bir enerjin bende olcak valla evim bald ök yala, yazılılarım ilk gün okunmuş, kocam da yediği pasta böreklerin ardından zevkten dört köşe olurdu. ben bir de hamile olsam yatar dururum eminim.

benim yaptığım en iyi iş, dün geceden malzemeleri ıslattım, sabah pişirdim 11 de veli toplantısına gittim gelince de aşuremi yapıp dağıttım.
işte bu kadar. daha da iş yapmam
evi de kocişe süpürttüm kaynana duymasın :))

kızlar ne güzel muhabbet ediyorsunuz allah bozmasın sürekli okuyorum ama yazmaya pek vakit bulamıyorum. sanırım ben zamanı pek iyi yönetemiyorum. yarın full dersim var. tabi gece de var. o nedenle acayip bir pazartesi sendromu yaşıyorum bugün...

ah ilk konusundan beri okuyorum
kanser etti beni
aslında hepsine müstehak

lafımızı da yedik oturduk

o konuları okuma selincim bebişini üzme geyik topiklerini falan oku sen buryaı oku yeğenimizi üzmeeeee

ah ilk konusundan beri okuyorum
kanser etti beni
aslında hepsine müstehak

lafımızı da yedik oturduk

ya insanların bebk yapmalarından banane hiç umrum olmaz normalde ama böle insanların elinde savunmasız yavrucaklar düşündükçe tüyleirm diken diken oluyo ben bir tane yapmayı düşünüorum ya ilerde bana bişe olursa ölürsem ya savaş çıkarsa ülkenin durumu malum,ya ilerde işe bile gidemezsem hasta olursam eşime bişe olursa diye allah korusun bi tane olsun yeter diorum ama bu insanlar kocası kendine şiddet uyguladıgı halde bilerek işsteyerek üçüncüyü yaptım diyo sonrada kocam o çocuk bendenmi? diyo beni soda istedim diye itiyo bebeği düşürmemi istiyo diyo ağzındanda allah yardımcım olsun lafı eksk olmuyo? gelde kızma işte biz ülkecek bu kafayla ne eğitilebiliriz ne ilerleyebiliriz nede adam olur bu insanlardan amaaaaaaaaaaaaan neyse baya hassaalaştım çocuklar konusunda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…