ben bu topiği daha da çok sevmeye başladım, yazılanları okurken o kadar zevk alıyorum ki, sıkılmıyorum hiç.
aşure günümüz mübarek olsun inşallah
öğretmenler gününüzü de kutluyorum.
bugün iki komşum aşure getirdi, bi kase yedim, bi tane daha yiyesim var
ben de haftaya c.tesi yapmayı düşünüyorum.
sabah biraz geç kalktım, haftanın yorgunluğunu atmışım bu sayade üzerimden.
gerçi sonradan yine yoruldum epey
kahvaltıdan sonra, eşimin toplantısı vardı, gitti
ben de evi süpürdüm, çamaşırla ilgilendim.
öğleden sonra da benim vakıf toplantım vardı, oraya gittim
daha sonra eşim beni aldı
babam öğretmen, ona hediye baktık, erkek olunca seçenekler kısıtlı, zaten annem mavi bi gömlek alın dedi, o yüzden fazla uğraşmamış olduk
görümcemin bi kızı var, 1 yaşında, lcwde öğretmenlere özel indirim vardı, bi hırka aldık ona.
abimin eşi doğum yapmıştı 10 gün önce, hastaneden dün çıktılar.
bebeğe bi çeyrek, gelinimize de bi çift ayakkabı aldık.
çeyreği önceden almıştık, bugün aldığımız hediyeler yaklaşık 110 tl tuttu.
birazdan da tatlı yapcam, kremasını yaptım, soğuyor, kalkıp geri kalan kısmını halledicem.
yarın benim kayınvalidemle abimlere gidicez, kayınvalidem de bi tepsi su böreği yapmış onlar için.
ayrıca kayınvalidem akşam 5 gibi çiçek yolladı bana, öğretmenler günümü kutladı
sağolsun bu gibi günleri boş geçirmez, hediye alır, alamamışsa bile harçlık verir
selam kızlar sabahtan beri hem temizlikyapıorum hem dinleniorum yemek yapıorum arada birda forma bakıyorum bugün bir derdim var bölümünde eşi ve eşinin ailesi bölümünde bi konu okudum valla bütün gün canım sıkıldı ortada çocuk varsa artık tahammül edemiyorum korkaklıklara bencilliklere kendime dert edindim anlıcanız:sanki derdim yok gibi
evimi sildim süpürdüm toz aldım pırasa sardım şimdide tuvalet banyo kaldı onuda yaparsam bitti işim:) gidim temizlim orayda çorbamıda yapıp kocişi beklim iyi bi hafta sonuydu dinlendim epey:) ama pazrtesi çok yorucu olcak biliorum ooooooooooooooof offff pazartesi sendromu yaşıyorum bü gün........
selam kızlar sabahtan beri hem temizlikyapıorum hem dinleniorum yemek yapıorum arada birda forma bakıyorum bugün bir derdim var bölümünde eşi ve eşinin ailesi bölümünde bi konu okudum valla bütün gün canım sıkıldı ortada çocuk varsa artık tahammül edemiyorum korkaklıklara bencilliklere kendime dert edindim anlıcanız:sanki derdim yok gibi
evimi sildim süpürdüm toz aldım pırasa sardım şimdide tuvalet banyo kaldı onuda yaparsam bitti işim:) gidim temizlim orayda çorbamıda yapıp kocişi beklim iyi bi hafta sonuydu dinlendim epey:) ama pazrtesi çok yorucu olcak biliorum ooooooooooooooof offff pazartesi sendromu yaşıyorum bü gün........
ah ilk konusundan beri okuyorum
kanser etti beni
aslında hepsine müstehak
lafımızı da yedik oturduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?