Kirli Çıkılar )))

karanfilceye katılıyorum selin, maşallahın var
zaten ilk önce yazın yaptığın kilolarca kış hazırlığından anlamıştım çok hamarat olduğunu
bu arada karanfilce tembellik-çalışkanlık konusunda da çok benziyoruz birbirimize
ayrıca selin bence okuma o topikleri, ben ne zaman baksam içim şişiyor.
zaten hamilelikte insan daha hassas oluyor bence, ufacık şey bile streslendiriyor insanı.
hele ki o tarz şeyler iyice yorar seni duygusal açıdan.
o yüzden tavsiye etmem.

kızlar bir de bizim burda şöyle bi adet var, bebeği olan kişilere "yoklama" adı altında, börek, baklava, kek, poğaça gibi şeyler götürülür tepsi tepsi.
ben mümkünse 1 aylığına falan abimlere taşınayım diyorum
bugün ben bi borcam tatlı götürdüm
kayınvalidem bi tepsi su böreği ve bi tencere etli lahana dolması götürdü
daha sonradan bi kalıp kek ve bi tepsi de kıymalı-patatesli börek geldi.
hepsinden yedim
ya da en iyisi uzun bi süre uğramıyayım.
zaten ay takvimine göre büyüyen ay dönemindeyiz, yediklerimiz iki kat etkili. bunu da bu forumdan öğrendim

ay selincim bende okudum o konuyu. benim takip ettiğim iki konu var. diğer konulara pek girmem. sen yazınca merak ettim. okudum. e haliyle önceki konularına da baktım. yalnız birşeyi anlamadım. eşi dönmüş ya yurtdışından. bu arada hamile kalmış. şimdi eşi yeniden mi gidecekmiş.
insan anne olunca çocuklar konusunda inanılmaz hassas oluyor...

ay merak eetttim bi bakıyımm

cok yoruldum bu hafta sonu. evimi bile temizleyemedim. butun hafta sonu disaridaydik. eve daha ueni geldik. yarin sabah erken kalkip evimi silip supurup oyle ise gitme niyetindeyim simdilik. evim daginik oldugunda bende dagiliyorum rahatsiz ve mutsuZ oluyorum. islerim yolundangitmiyormus gibi geliyor...

aradaslar merhaba,

yardımc olursanız sevinirim. az miktarda bi param var. 500-700 tl gibi. altın almak istiyorum. ben en son gram altın baktıgımda 94 falandı şimdi baktım 100 olmus. size sormak istedigim gram altın mı alayım, çeyrek yarım gibi bişey mi, yoksa nakit mi kalsın?

canım sadece yanıt vermek niyetiyle yazıyorum asla yatırım tavsiyesi olarak algılanmasın

ben olsam tl de kalırdım çünkü altın şu an oldukça yüksek

canım sadece yanıt vermek niyetiyle yazıyorum asla yatırım tavsiyesi olarak algılanmasın

ben olsam tl de kalırdım çünkü altın şu an oldukça yüksek

teşekkürler canım,

dinleyecegim seni, bana da oyle gelmişti zaten açıkçası

kızlar hayırlı haftalar inşallah hepinize birkaç gündür uğrayamadım, öğretmen kirli çıkıların geçmiş öğretmenler günü kutlu olsun

günaydınlar selamlar kirli çıkılar nasılsınız?
bir badire atlattık ki sormayın
şehirlerarası yolda kaza yaptık tarlaya uçtuk eşim kullanıyordu arabayı
dikiz aynasına takılı olan kokular var ya onu çıkarmaya çalışıyormuş akla bak
tabi virajı görmemiş
görenler nasıl oldu da takla atmadınız verilmiş sadakanız varmış dediler
çok şükür hiçbir şeyimiz yok çünkü araba sapmadan doğruca bayıraşağı uçtu dikey olarak düştü ve dümdüz gitti
tabi arabanın alttaki parçaları patladı delindi felan..
bizim adam şoka girdi epey bi tokatladım
gerçi hala da kendinde değil kendini suçluyor
ama Allahıma bin şükür ki burnumuz bile kanamadı sadece ön koltuğu sıktığım için kolum ve boynum ağrıyor morarma var o kadar..
verdiğim sadakalar kestiğim kurbanlar mı karşı geldi diyorum gerçekten yaaa
bundan sonra unutmadan daha çok şükredeceğim
sahip olduklarım için..

geçmiş olsun canım verilmiş sadakanız varmış

canım büyük geçmiş olsun
Allah korumuş gerçekten de

çok çok geçmiş olsun canım....
büyük zatlar demişlerki; "ayağın takılıp düştüğünde,dön kalbine bak." yani mutlaka bir hata işlemişsindir ve o sana küçük bir uyarıdır...bu bir bakış açısıdır....
şimdi canım arkadaşım,sen de başına gelen kaza da, ahlanıp vahlanıp,neden ben! diyeceğine, verdiğin sadakanın, seni ve aileni,vahim sonuçlar doğurabilecek bir kazadan,burnunuz bile kanamadan kurtardığının idrakindesin...
bu, ne güzel bir bakış açısıdır...kıskanmadım desem, yalan olur.... :)

Allah'u Teala;
57:18 - "Şüphesiz sadaka veren erkeklere ve sadaka veren kadınlara ve Allah'a güzel bir ödünç verenlere, verdikleri kat kat artırılır ve onlara şerefli bir mükafat vardır. "

Peygamber Efendimiz (s.a.v.);
"Az da olsa sadaka verin. Parayı saklayıp vermeyene, Allah da ihsanını keser., [Müslim]

Hikmet ehli zatlar ;
"Sadaka belayı önler ve ömrü uzatır."

gel de sadaka verme! :)

Canım çok geçmiş olsun. allah beterinden saklasın...

Çok geçmiş olsun canım ucuz atlatmışsınız.Çok şükür bişeyiniz yok.Bununla geçmiş olsun canım.

canım çok geçmiş olsun allah korumuş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…