Kirli Çıkılar )))

derfat dikkat et kendine canım farkında mısın bilmiyorum ama galiba kan şekerin düşmüş , bence her işi bırak önce karnını doyur

Hiç sorma canım dolmadan yiyorum bi yandan çayla iş yapacak gücüm yok şu anda bu aralar hep böyleyim .

sabahtan 2 makina çamaşır attım kuruttum dolaba yerleştirdim

tuvaleti banyoyu hemen hemen her girdiğimde su ile bile olsa elden geçirmek gibi bir alışkanlığım olduğu için çok yararını görüyorum vakit kazanmak açısından

kahvaltı bulaşık yerleştir kaldır

çocuklara her cumartesi ya da bazı olağanüstü durumlarda hafta içi odalarını el attırıyorum atılacaklarını çöpe , toplanacaklarını toplattırıyorum.

yoruldum pc başında hem sütümü içeyim hem de azıcık dinleneyim dedim

birazdan çıkarsam çarşıya çıkarım akşama büyük ihtimalle kayınvalideden balık gelir onu pişiririm.
bugün getirdiği sütten canım isterse sütlaç yaparım ve bugün de böyle biter ...

Son düzenleme:

eğer hemen bir şeyler yemiyeceksen bi çeşit meyve ye derim.
aç karnına faydasını daha çok görürsün
hem de farmasinin dediği gibi kan şekerin düşmüş olabilir, iyi gelir sana
kış aylarında meyve daha da önemliymiş bunu anladım ben
varsa böyle çok sulu değil de, açlığına da iyi gelcek meyve yiyebilirsin, muz, trabzon hurması gibi.
25-30 dk sonra da kahvaltılık ya da yemek tarzı bir şey yiyebilirsin.

bugün maaşlar yattı bereketli olsun kirli çıkılar :))))

Nihayet benim de bir hesabım ve az da olsa (2 gr) altınım var! Sizlerden çok şey öğrendim/öğrenmeye devam ediyorum sohbetiniz hiç eksilmesin hanımlar.
Harcadıklarımı da iyice sıkı tutup yazacağım artık, yoksa giden gidiyor. Zaten yarı zamanlı, maaşı sabit olmayan bir işte çalışıyorum, gelen az. Giden çok olmasın.

merhaba kirli cikilar

farmasicim 2 makine camasir yikayip,kurulamissin ne kiskandim senibenim kurutma makinem yok..camasir yikayip evde kurutamiyorum,garip bir koku oluyor camasirlardagunesli gunleri bekliyorum camasir yikamak icin bi dunya kirli camasirim bekliyor sepette

Güle güle harca farmasicim bereketli olsun.
Allah razı olsun bitanem

Allah hepimizin kazancını bereketli kılsın inşaallah

canım benim kıyamam
seni çok iyi anlıyorum Allah sana daha iyisini nasip etsin inşaallah

Rabbime sonsuz kere hamd olsun ki okulun huzurunu bozan şer yuvalarından biri ,tayini çıktı gidiyor darısı diğerlerinin başına inşaallah AMİN

kalinkaselin cinsiyetiniz belii oldu mu canım merak ettim
sevimsizin cinsiyeti ne acaba?onunki bellidir

bende bu sabah kalktım eşim nöbetten gelmişti o kalkana kadar neskafemi içtim ütümü yaptım kahvaltı yaptık:) şimdi onun bulaşıklarını yıkıcam evi toplıcam
market alışverişine gideriz akşamda sinemaya gidelim didi sinemaya gideriz geliriz yemek yeriz:) marketten aldıklarımızı yerleştiririm süpür sil toz al gün bitti:)

bugün ayın 15 i haliyle açtık defteri yaptık hesabımızı benim öğrenim kredim başlamıştı ve üstüne faiz biniodu ona bi DUR demek için aylık 400 tl öğrenim kredisine yatırcaz artık ağustosta son taksidini vermiş olcaz ev almadan önce aradan çıksın istedik:) hemde bebiş geldiğinde borçta bitmiş olcak:) bu şekilde yaparsak sadece 4.5 tl faiz binmiş olcak en minimum ve faize daha fazla bulaşmadan kendimizide çok zorlamadan bu şekilde hallolcak:)

ve 2012 yılı biterken bu yıl para anlamında ne yaptık ne ettik diye şöyle bi düşündüm aslında çok bereketli bi yıldı sonuçta evlendim ve
düğünden gelen toplam hasılat 260 gram altın geldi
2 gram önceki aydan 4 gramda bu aydan 6 gram altın biriktirdik
elime para geçtikçe ve burası sayesinde 1 tam altın yaptım
güne girdim cuma günü geliyo param 720 tl (en son ben istedim.günü bu şekilde daha çok seviorum)
kenarda benim biriktirdiğim (kumbaraparası) 450 tl (temmuz ayından beri)
eşimin BES 'i 3.500 tl içerde biriken (2.5 yıl içinde sevgiliyken başlamıştı)
benim BES 'im 350 tl (daha geçen ay başladı) :)
arabamızın kredisinin yarısı bitti 6.600 tl ödemişiz (6.400) lirası duruyo)

toplam 266 gram altın+1 tam altın+1170 lira nakit para +yarım araba+3.850 lirada içerde biriken paramız var:)
not:topladıklarımın içinde bu ayki birikimlerde var:)

şimdilik bizden bu kadar 2012 yılı umarım daha fazla kazançlı daha berek9etli bi yıl olur
2013 yılına girerken ilk yarı ve ikinci yarı hedefleri koycam kendime:) şirketler bu şekilde çalışır ya bizde çekirdek aile olarak mini bi şirket sayılırız ben olaya bu gözle bakıorum:)
bi kenara not etcem bakalım neleri tutturabilmişim neleri tutturamamışım neden tutturamamşım:)

kalinkaselin cinsiyetiniz belii oldu mu canım merak ettim
sevimsizin cinsiyeti ne acaba?onunki bellidir

haydi tahmin edelim allright

sevimsizin oğlu olacağını düşünüyorum

selinin ise içimden kız diye geçiyordu ama onun da aşermeleri sıkıntılı geçmiyor sanırım o nedenle erkek demek istiyorum

:) bakalım hayırlısı olsun diorum tabi kız çocugunu süslemek püslemek daha zevkli gelir:) ama erkek çocukta anneye çok düşkün olurya onunda olmasını istiorum açıkçası tercih yapamıorum ben:) sağlıklı dogsun yeter:)

benim aşermelerim şimdiye kadar :) sırasıyla yoğurtlu makarna,portakal,sokak simidi,patateli poğaça
arkadaşım dioki canın framboğazlı pasta,kruvasan çeksin gidip varoş varoş şeyler çekio canın:) çok güldüm hep mevsiminde olan basit şeyler çekio:)
benim içime yeşil gözlü bi kızım olcak diye doğuyo ama hayırlısı
eşimde erkek diyo:)

sevimsizin bana da erkek gibi geliyo seline ben de kız tahmin ediyodum ama aşermelerine bakılırsa onun da erkek gibi
portakal aşerenlerin erkek oluyo genelde

maşallah selincimburası banada çok iyi geldi keşke daha önce farkedip başlasaydım şimdiye bir sürü birikim yapmış olu hemde borçlarımıda azaltmış olurdum biz elimizde ne kadar varsa,eve ne kadar giriyosa hepsini o ay bitiriyoduk ama şimdi eşim maaşı alınca ilk işim birikim yapacağım kısmı ayırıp kalan kısmıyla geçinmek hatta bununla kalmıyorum kendi harçlıklarımdan artıyorum,hatta o ayki geçimimizden bile birikim yapıyorum .

Bende sevimsizin erkek selinin kız diye düşünüyorummm hayırlısı olsun tabi o güzel rabbim banada bi kız evlat nasip eder inş

bulgur pilavına bayılırım
çocukluğum bulgur pilavıyla geçmiştir evimizde nerdeyse 3 güne bir bulgur pilavı pişerdi. kışın sadec nohutlu yazın biber ve domatesliii ohhh
benim de eşim pirinçci ama ben onu da alıştırdım
ama tabi bulguru hazır alınca güzel olmuyo o kadar. biz annemle yazın bulgur kaynatırız ardından ayıtlar çektiririz hem çok güzel hem ekonumik..

mesele durumu muhafaza edebilmek
ben boşuna dağıtmıycam demiyorum çünkü beceremiyorum.
şu sıralar oturma odası biraz soğuk olunca çalışma odasındayız.
dolayısıyla oturma odası, salon direk dağıtılmayan oda grubuna giriyor.
mutfaktan zaten çıktığım yok.
yatak odasıyla çalışma odası da olduğu kadar artık
kendimi kasmıycam

ben de bugün vakıftan sütümü aldım ohhh mis gibi kaymağı bol.
neyse kaymağını alim yine buzluğa atayım..

allright tereyağ yapcaktım ama her an niyeti bozabilirim canım çok fena babanne höşmerimi çekiyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…