derfat dikkat et kendine canım farkında mısın bilmiyorum ama galiba kan şekerin düşmüş , bence her işi bırak önce karnını doyur
Sabaha kahvaltı yapmadım eşim erken gitti gözlerimi açamıyordum şu anda çok açım öyle güzel anlatıyosunuz ki ağzımın suyu aktığı vallahi tarifler için çok teşekkürler kızlar bakalım içlerinden birine karar vericem inş.Annemde akşam zeytinyağlı yaprak sarması göndermiş ohh miss gibi.
bugün maaşlar yattı bereketli olsun kirli çıkılar :))))
bugün bende yaptım akşam yemeğinde hemen iki beze hamur yogurdum pıt pıt kapattık eşimle bi saatte hazırdı mantılar:)
Allah razı olsun bitanemGüle güle harca farmasicim bereketli olsun.
merhaba kirli cikilar
farmasicim 2 makine camasir yikayip,kurulamissin ne kiskandim senibenim kurutma makinem yok..camasir yikayip evde kurutamiyorum,garip bir koku oluyor camasirlarda gunesli gunleri bekliyorum camasir yikamak icin bi dunya kirli camasirim bekliyor sepette
junıor farmasi geliyor
azıcık otursan ya..ne iyi olur
kalinkaselin cinsiyetiniz belii oldu mu canım merak ettim
sevimsizin cinsiyeti ne acaba?onunki bellidir
kalinkaselin cinsiyetiniz belii oldu mu canım merak ettim
sevimsizin cinsiyeti ne acaba?onunki bellidir
haydi tahmin edelim allright
sevimsizin oğlu olacağını düşünüyorum
selinin ise içimden kız diye geçiyordu ama onun da aşermeleri sıkıntılı geçmiyor sanırım o nedenle erkek demek istiyorum
bende bu sabah kalktım eşim nöbetten gelmişti o kalkana kadar neskafemi içtim ütümü yaptım kahvaltı yaptık:) şimdi onun bulaşıklarını yıkıcam evi toplıcam
market alışverişine gideriz akşamda sinemaya gidelim didi sinemaya gideriz geliriz yemek yeriz:) marketten aldıklarımızı yerleştiririm süpür sil toz al gün bitti:)
bugün ayın 15 i haliyle açtık defteri yaptık hesabımızı benim öğrenim kredim başlamıştı ve üstüne faiz biniodu ona bi DUR demek için aylık 400 tl öğrenim kredisine yatırcaz artık ağustosta son taksidini vermiş olcaz ev almadan önce aradan çıksın istedik:) hemde bebiş geldiğinde borçta bitmiş olcak:) bu şekilde yaparsak sadece 4.5 tl faiz binmiş olcak en minimum ve faize daha fazla bulaşmadan kendimizide çok zorlamadan bu şekilde hallolcak:)
ve 2012 yılı biterken bu yıl para anlamında ne yaptık ne ettik diye şöyle bi düşündüm aslında çok bereketli bi yıldı sonuçta evlendim ve
düğünden gelen toplam hasılat 260 gram altın geldi
2 gram önceki aydan 4 gramda bu aydan 6 gram altın biriktirdik
elime para geçtikçe ve burası sayesinde 1 tam altın yaptım
güne girdim cuma günü geliyo param 720 tl (en son ben istedim.günü bu şekilde daha çok seviorum)
kenarda benim biriktirdiğim (kumbaraparası) 450 tl (temmuz ayından beri)
eşimin BES 'i 3.500 tl içerde biriken (2.5 yıl içinde sevgiliyken başlamıştı)
benim BES 'im 350 tl (daha geçen ay başladı) :)
arabamızın kredisinin yarısı bitti 6.600 tl ödemişiz (6.400) lirası duruyo)
toplam 266 gram altın+1 tam altın+1170 lira nakit para +yarım araba+3.850 lirada içerde biriken paramız var:)
not:topladıklarımın içinde bu ayki birikimlerde var:)
şimdilik bizden bu kadar 2012 yılı umarım daha fazla kazançlı daha berek9etli bi yıl olur
2013 yılına girerken ilk yarı ve ikinci yarı hedefleri koycam kendime:) şirketler bu şekilde çalışır ya bizde çekirdek aile olarak mini bi şirket sayılırız ben olaya bu gözle bakıorum:)
bi kenara not etcem bakalım neleri tutturabilmişim neleri tutturamamışım neden tutturamamşım:)
bulgur pilavına bayılırımSanırım öyle yapıcam canım bayağıdır bulgur pilavı yapmıyordum pirinç pilavını çok tüketiyoruz az yapıcam biliyorum ki fazla yenmeyecek bulgur pilavı.
Hadi bakalım bende evi topladım ama çağan sağolsun heryeri dağıtmış,benimde wc,banyo temizlencek ama ancak akşamları çağan uyuyunca yapabiliyorum ,ütüm var,çamaşırım katlanacak,ev süpürülcek ,yemek yapılcak işim çooooookk benim bugün ama biraz üzerimde kırgınlık var üşüyorum bu aralar çok uykucu oldum sürekli uyumak istiyorum ama tlf hiç susmuyo
karanfilceye katılıyorum.
ben mesela küçük küpler şeklinde doğrayıp soteleyince çok severim
bulgur pilavının yanına da yakışır
menünü beğendim, tam benlik
bu arada ben de sabah beyazları makineye koydum
sonra kahvaltı yaptık
eşim gitti
ben de evi süpürdüm, toz aldım
şu an her şey derli toplu
bakalım bu durumu ne kadar bi süre muhafaza edebilcem
dün de renkliler yıkanmıştı, sabah toplayıp yerleştirdim onları da
yarın için ütü ve lavobo, tuvalet temizliği kaldı
ve tabi okunması gereken yazılı kağıtları var 2 sınıfın.
birazdan misafirliğe gidicem
makine bitse de onları da asıp öyle çıksam evden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?