Hayırlısı olsun bitanem böyle olması belki daha hayırlıdır.Belki içine daha çok sinen bir ev alırsınız sıkma canını.
bende öle dıyorum hiç bilinmez sonucta hangı şerde bır hayır oldugu
Allhım hayırlı evler versın ınsalhh
haklıısn canım zaten bende öle dedım. ben sıkıntı yapmadım da kendı kendıne yapıyorya sureklı kardesıne verdıgı para yı dusunuyor arayıp konusuyor vs vs . ben dıyorum aman sadakamız olsunpepeti mutlaka bir hayır vardır
sıkma canını
enişteyi de darlandırıp durma Allah korusun sağlığın şakası olmaz
evin olur eşin olmaz ne yapacaksın öyle hayatı
elbette eşimiz de çoluğumuz çocuğumuz da evimiz de aramız da herşeyimiz olsun ama öncelikle olarak Allah'tan herşeyin hayırlısını isteyelim
yemıs kadar olduk canım sagolkızlar kekimi de pişirdim kestaneleri dekeşke hepiniz burada olsaydınız kız kıza pazar geçirseydik
kızlar kekimi de pişirdim kestaneleri dekeşke hepiniz burada olsaydınız kız kıza pazar geçirseydik
afiyet olsun:) kuzucum ya kışın kestane yamenin tadıda başka oluyo vallaha:)
dün bizde sinemaya gittik 3d li uzaylı gibi gözlük taktık:)
filmin adı hobbit ti:) tavsiye ederim güzel filmdi çok heycanlıydı hiç sıkılmadım 3 saatlik filmdi ama çok eğlenceliydi:)
ben çamaşır yıkama ütü katlmama yerleştirme işini cumadan hallettim:)
dün market alışverişinide gelir gelimez yerleştirdim:) ev temiz zaten şimdi bi süpürüp silcem son kez yarın iş var:) oldu bitti:)
ev topluysa ortada dağnıklık yoksa ,mutfakta bekleyen bulaşıkta yoksa tezgah pırıl pırılsa , yıkancak katlancak ütülencek çamaşırda yoksa
işler çok çabuk bitiyo:)
süpür sil toz al:)
kızlar kekimi de pişirdim kestaneleri dekeşke hepiniz burada olsaydınız kız kıza pazar geçirseydik
bn de yozgatlıyım.kışın olmazsa olmazıdırKızlarrr yettim gari ben yozgatlıyımmm madımağıda bilirim arabaşınıda bilirim yaz,kış farketmez bizim için canımız ne zaman isterse yaparız annemle bak canım çekti yav bu saatte.
bir poşet krem şanti(bir kutudan iki tane çıkıyor ya onun bir poşeti sadece)
1 su bardagı sıvı yağ
3 bardak un
2 yemek kaşığı pudra şekeri içine (bana şekeri az geliyor diye ekliyorum )
üzeri için pudra şekeri istenirse tarçınla beraber eklenir
yapılışı
1 poşet krem şanti 1bardak yağ ile çırpılır
daha sonra içine 3 bardak un eklenir
175-200 derece fırnda 20 dakika pişirilir(üzeri çatlayınca pişmiş oluyor zaten
sıcakken sakın ellemeyin hemen dagılır ılınınca pudra şekerine bulanır
servise hazıııııır
slm kızlar ara ara hep okuyorum ama cevap yazamıyorum
ev almıstık 130 a 70 ini vermıstık bınada yapılmayaa baslamıstı . fakat eşim benım kolay alamaz bişeyleri bneım zorumla almıstık malum kaynımdan alacagımız 40 mılyardan fazla paramız vardı eşim vermıstı hala alamadı .
eşim cok strese gırdı ödeyemıycez dıye . yok pahalı yok yerı uzak yok su yok bu benıde cok gerdı . bende dedım gıdelım konusalım vazgecelım sözlesmeyı ıptal edelım sagolsun adamlarda kabul ettıler . artık o evden vazgectık :'(
şu an evimiz yok. bıraz uzuldum ama napıyım ya eşim stersten kalp agrısı yasadı kalp krısı dıye 2 kez hastanede yattı . baskent -tıp ve bır özel hastaneye bu 2 aylık surecte defalarca gıttık . sonuc kalpte bııs yok . adam strese gırdı. aman dedım huzurum herseyden önemli napıyım.
adamlar satılırsa yarın verırız ama bıze zamn verın en gec 1.5 ay ıcınde 70 mılyarı verırız dedı. ödeme planımız oldugu ıcın dısına cıkamam dedıler. ama cok dıretırsenız hocam arabamı satarım dedı. eşimde olmaz öle en kısa zamnda ayarlamaya calıısn dedı. evın herseyı ıcıme cok sınmıstı nasıp degılmıs nasıpten öteye yol gitmez demısler napaım
su anda bı kac aydır bırıktırdıgım 8.890 tlm var . 8 mılyarını yatırıma koyacam 890 da bu aykı nakıte harcıycaz . ordan gelenle 78 mılyar nakıtımz olacak. eşim baska istedıgı mevkılerden evbakmaya devam edıyor tabıkı sıcak param elimde olsun dıyor. kardesıde malları satıp 30 falan vercekmış güya . hayırlısı dedımm Allhım hakımzda hayırlıısnı versın ınsallhhhhhhh hepimiz ıcın amınnn
bende birazdan iki tane sütlü irmik tatlısı yapcam neden 2 tane iş yerinde bi arkadaşın dogum günü varmış herkes bişe getirsin denildi okey dedik pratik diye bende irmik tatlısı yapcam:)
bide kocişe yapcam o yemesinmi ben yemeyhimmibakalım mı biz tatlıya bizim başımız kelmi:)
var ya tam resimlerindeki gibi bücürük bişeysin
hiç seni evli çocuklu iş güc sahibi gibi düşünemiyorum
bildiğin çocuk ayol bu
kızlar konuyu değiştireceğim ama inanın ne yapıp ne düşüneceğimi bilmiyorum
dün doktora gittim ultrasonda 6+0 a uyumlu yazıyordu ama doktorum kese var ama boş dedi kalp atışı falan duyamadık vajınal muayene etti gene duyamadık cumaya kadar bekleyelim olmazsa kürtaj yapacağım dedi ne yapacağımı bilemiyorum şimdi
daha önce böyle bir durum yaşayan var mı sizde yada cevrenizde
kızlar konuyu değiştireceğim ama inanın ne yapıp ne düşüneceğimi bilmiyorum
dün doktora gittim ultrasonda 6+0 a uyumlu yazıyordu ama doktorum kese var ama boş dedi kalp atışı falan duyamadık vajınal muayene etti gene duyamadık cumaya kadar bekleyelim olmazsa kürtaj yapacağım dedi ne yapacağımı bilemiyorum şimdi
daha önce böyle bir durum yaşayan var mı sizde yada cevrenizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?