Kirli Çıkılar )))

Hayırlısı olsun bitanem böyle olması belki daha hayırlıdır.Belki içine daha çok sinen bir ev alırsınız sıkma canını.

bende öle dıyorum hiç bilinmez sonucta hangı şerde bır hayır oldugu

Allhım hayırlı evler versın ınsalhh

pepeti mutlaka bir hayır vardır
sıkma canını
enişteyi de darlandırıp durma Allah korusun sağlığın şakası olmaz
evin olur eşin olmaz ne yapacaksın öyle hayatı
elbette eşimiz de çoluğumuz çocuğumuz da evimiz de aramız da herşeyimiz olsun ama öncelikle olarak Allah'tan herşeyin hayırlısını isteyelim

kızlar kekimi de pişirdim kestaneleri de keşke hepiniz burada olsaydınız kız kıza pazar geçirseydik

haklıısn canım zaten bende öle dedım. ben sıkıntı yapmadım da kendı kendıne yapıyorya sureklı kardesıne verdıgı para yı dusunuyor arayıp konusuyor vs vs . ben dıyorum aman sadakamız olsun

kızlar kekimi de pişirdim kestaneleri de keşke hepiniz burada olsaydınız kız kıza pazar geçirseydik
yemıs kadar olduk canım sagol

afiyet olsun:) kuzucum ya kışın kestane yamenin tadıda başka oluyo vallaha:)
dün bizde sinemaya gittik 3d li uzaylı gibi gözlük taktık:)
filmin adı hobbit ti:) tavsiye ederim güzel filmdi çok heycanlıydı hiç sıkılmadım 3 saatlik filmdi ama çok eğlenceliydi:)

ben çamaşır yıkama ütü katlmama yerleştirme işini cumadan hallettim:)
dün market alışverişinide gelir gelimez yerleştirdim:) ev temiz zaten şimdi bi süpürüp silcem son kez yarın iş var:) oldu bitti:)

ev topluysa ortada dağnıklık yoksa ,mutfakta bekleyen bulaşıkta yoksa tezgah pırıl pırılsa , yıkancak katlancak ütülencek çamaşırda yoksa
işler çok çabuk bitiyo:)
süpür sil toz al:)

canım benim 4 yıllık evlisin ve yaklaşık 80 bininiz ve 25 bin değerinde bi arabanız var bence süpersiniz özellikle sen:)
akrabadaki borcunuzu saymıyorum 4 yıllık evli çogu çiftin yapamıcağı bişey bu tebrik ederim öncelikle ama demekki o ev hayırlısı diilmiş belki daha fazla para biriktirirsiniz ve daha güzel bi ev olur o ev demkki hayırlı diilmiş yada önünüze dahada güzel bi ev çıkcakmışki olmamış :)
elinizde paranız olsun sizin bütün evler sizin:)

Allah razı olsun bacımmmmmmmmmm
eyvah eyvah hamileler inşaallah canınız çekmez

gerçekten temizlik ve de derli toplu olmak gibisi yok çoluk çocuk olunca yük bir kat daha artıyor ama ne yapalım sağlık olsun

Bende buzdıolabını boşalttım temizledim ohh miss gibi oldu.Eşim patlıcanı hiç sevmez normalde ama közlenmişini biraz yer bende alinazik yapayım demiştim şimdi aramış aşkımm canım karnıyarık çekti yaparmısın dedi diye kalakaldım tamaöm yaparım dedim içini ben yerim dışını sen yersin diyo

Kızlarrr yettim gari ben yozgatlıyımmm madımağıda bilirim arabaşınıda bilirim yaz,kış farketmez bizim için canımız ne zaman isterse yaparız annemle bak canım çekti yav bu saatte.
bn de yozgatlıyım.kışın olmazsa olmazıdır arabaşı çorbasını seviyorum ama hamurunu sevmiyorum.nasıl yozgatlıysam toplaşınca güzel oluyor.içinde haşlanmış tavuk eti olack :)

Hala adam gibi mutfağa girişemedim, böyle güzel tarifleri hep paylaşın. :) Şimdi fırına attım bu kurabiyeleri, umarım adam gibi yapmayı becermişimdir. :)

Ev halkı çok beğendi!! Çok teşekkür ederim tekrar tarif için. :) Yalnız 2 bardak un koyunca kendini toplar gibi oldu, 3. bardağı koymadım. Yumuşakça oldu, 3. bardak unu da koysam acaba parça parça dağılmaya mı başlardı yoksa daha hafif kurabiyeler mi elde ederdim? Sizce?

Son düzenleme:
bende birazdan iki tane sütlü irmik tatlısı yapcam neden 2 tane iş yerinde bi arkadaşın dogum günü varmış herkes bişe getirsin denildi okey dedik pratik diye bende irmik tatlısı yapcam:)
bide kocişe yapcam o yemesinmi ben yemeyhimmibakalım mı biz tatlıya bizim başımız kelmi:)

vardır bnda bir hayır.ileride ikinizin içinize sinen bir ev olur İnşallah.her şeyin başı sağlık

var ya tam resimlerindeki gibi bücürük bişeysin
hiç seni evli çocuklu iş güc sahibi gibi düşünemiyorum
bildiğin çocuk ayol bu

kızlar konuyu değiştireceğim ama inanın ne yapıp ne düşüneceğimi bilmiyorum
dün doktora gittim ultrasonda 6+0 a uyumlu yazıyordu ama doktorum kese var ama boş dedi kalp atışı falan duyamadık vajınal muayene etti gene duyamadık cumaya kadar bekleyelim olmazsa kürtaj yapacağım dedi ne yapacağımı bilemiyorum şimdi
daha önce böyle bir durum yaşayan var mı sizde yada cevrenizde

var ya tam resimlerindeki gibi bücürük bişeysin
hiç seni evli çocuklu iş güc sahibi gibi düşünemiyorum
bildiğin çocuk ayol bu

biraz küçük gösteriorum:)
zaten ilk evliyim dediğimde pek kimse inanmıyo :)
hele hamile okdugumu sölediğimde çok şaşırıolar küçük göstermekte iyi bişe :)
ama eşim benden 8 yaş büyük biraz komplexe girio yanlarda beyazları çoğallmış gidip gelip bakıyo aynaya:)

sanırım dediğin şey dış gebelik yanlış anlamadıysam evet benim bi tanıdıgım geçirmişti ama onunki dış gebelikti seninki tam ne bilemiorum eğer dış gebelikse zaten bebeğin yaşama şansı yok büyüyemez 2. aydan sonrada seni zehirler allah korusun:)
çok üzüldüm inşallah cumaya kadar düzelir

Canım önce bi sakin ol banada aynısını dedi dr ilk zamanlarda kese var bebek yok dedi git gel git gel hep ağlıyordum ama bunu bana dediği gün yani aynı başka bi dra gittim vee nasıl kese var bebek yok dedi bak var dedi kalp atışını duyduk sana tavsiyem başka bi dra daha gözükmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…